Binnaz Abla

Inanin sizinle tartismaya girmicem insanlara saldirmadan konusmayi ogrenebilseniz daha guzel bi iletisimimiz olurdu. Burda yeni bir uyeyim fikrimi beyan ettim hakkim olarak ama iş çok cirkinlesiyor bu sekilde. Iyi aksamlar diliyorum size kalbinizdeki yasarsin umarim.

Off kalbinizdekini yasarsiniz bilmem be okudum yukardaki mesajlari cok ozel bir enerjisi var resmen hissettim okadar guzeldiki keske daha da kredim olsa da biraz daha baktirsam dedim baya sevgilisiniz Bana tavsiye vercegine dersine calis gecmis zamanlarda kim nasil ifsalandi bunlari oku ...Sana iyi aksamlarda dilemiyorum bu forum sizin gibiler yuzunden boyle

Ay gercekten cok korktum ifsalanicam diye ve cok üzüldüm iyi aksamlar dilemediginiz icin komik olmayin bu kadar basit bi konuyu nerelere cekiyosunuz. Ben biraz gidip dersime çalışayım en iyisi :)

Ay gercekten cok korktum ifsalanicam diye ve cok üzüldüm iyi aksamlar dilemediginiz icin komik olmayin bu kadar basit bi konuyu nerelere cekiyosunuz. Ben biraz gidip dersime çalışayım en iyisi :)
Tavsiye alman iyi bisey korkmana gerek yok obur hesaptan devam edersin :) gereksiz samimiyette bulunmam ben senin gibi komik olmak degil bu.samimi ol samimi her mesajin falso

Kız ne var üzerinde söyle bakayım

Kızlar aşırı aşırı çıkmayan...anda da patlayan fal elif hanzade.... eski seni takip ediyor gelip senden özür dileyecek dediği adam bgun yüzüme bile bakmadı hemen terketti ortami... benden özür dileyecek beni takip eden adam kaçtı ...yani daha fazla incitmeyin brbrnizi..aldanmayin hayal kurmayin

yaa üzüldüm şimdi yaşadığın olaya ama hepimiz yaşadık benzer şeyleri birebir aynısı olmasa bile, ben de çok paralar döktüm buraya eski sevgilim için ama şimdi falları açıp dinlemek bile istemiyorum ama insan o an bulduğu her dala sarılıyor işte. Her falcı herkese çıkmadığı gibi bazen aynı falcı dün bişe derken yarın başka birşey söylüyor. Fal işi de kesinlikle enerji işi hem falcıyla senin arandaki hem de o anda fal baktırdığın andaki enerji önemli.zaman konusu olsaydı çok takılma ötelenebiliyor bazen derdim ama olay tamamen patlamış. elif bende tutturmuştu anda ama memnun olmayan birsürü yorum da okudum burada. ben de çok isimleri geçince nesibeyle rezzan a gitmiştim çoğunluk çok memnundu ama ben de gerçekten hiç bilemediler ve ben enerjilerini hiç sevemedim hele nesibe bitsede gitsem gibi fal bakmış zaten ne zaman ne de olay hiçbişe tutmadı. evet haklısın büyük umutlarla gittiğimiz falcılar patlayınca büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. maleseff://// ama umutlanıyoruz işte bir an ya tutarsa diye.

Iki farklı hesaptan atmıştım.. çok paralel fallardi .. farklı zamanlarda atmıştım.... üzgünüm teselli etmez beni Hic bisey arrtk

Iki farklı hesaptan atmıştım.. çok paralel fallardi .. farklı zamanlarda atmıştım.... üzgünüm teselli etmez beni Hic bisey arrtk

Zaman herseye ilac oluyor. Simdi inanmasak da... Fallar dedigin gibi tutsa da tutmasa da aslinda para ve umutla oynamak bir yerde ama bazen bu surece giriyoruz. Dilerim en kisa zamanda gecer uzuntun.

Birşey söyleyeceğim umut veren falcilar gibi olmayayım da belki çekingen bir tiptir.İc dünyası istiyordur ama yapamıyor dur...Olamaz mı? Ne yapacağını bilememis ve kaçmıştır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…