- 30 Temmuz 2017
- 29
- 25
- 88
- 34
Inanin sizinle tartismaya girmicem insanlara saldirmadan konusmayi ogrenebilseniz daha guzel bi iletisimimiz olurdu. Burda yeni bir uyeyim fikrimi beyan ettim hakkim olarak ama iş çok cirkinlesiyor bu sekilde. Iyi aksamlar diliyorum size kalbinizdeki yasarsin umarim.Aa tekrar merhaba 4 yil once o sitede yoktu demek :) 30 temmuz da uye tarihiniz kacinci hesap acaba :) baya profosyonel misiniz 2 3 4 hesaptan ayri ayri kendinizi mi destekliyosunuz farkli karakterlerde biri candan savunmaci oburu savunmak istemeden savunmaci birini de karsit yapinda hangi karakter sitede tutarsa onunla devam edersiniz..
Off kalbinizdekini yasarsiniz bilmem be okudum yukardaki mesajlari cok ozel bir enerjisi var resmen hissettim okadar guzeldiki keske daha da kredim olsa da biraz daha baktirsam dedim baya sevgilisiniz Bana tavsiye vercegine dersine calis gecmis zamanlarda kim nasil ifsalandi bunlari oku ...Sana iyi aksamlarda dilemiyorum bu forum sizin gibiler yuzunden boyleInanin sizinle tartismaya girmicem insanlara saldirmadan konusmayi ogrenebilseniz daha guzel bi iletisimimiz olurdu. Burda yeni bir uyeyim fikrimi beyan ettim hakkim olarak ama iş çok cirkinlesiyor bu sekilde. Iyi aksamlar diliyorum size kalbinizdeki yasarsin umarim.
Ay gercekten cok korktum ifsalanicam diye ve cok üzüldüm iyi aksamlar dilemediginiz icin komik olmayin bu kadar basit bi konuyu nerelere cekiyosunuz. Ben biraz gidip dersime çalışayım en iyisi :)Off kalbinizdekini yasarsiniz bilmem be okudum yukardaki mesajlari cok ozel bir enerjisi var resmen hissettim okadar guzeldiki keske daha da kredim olsa da biraz daha baktirsam dedim baya sevgilisiniz Bana tavsiye vercegine dersine calis gecmis zamanlarda kim nasil ifsalandi bunlari oku ...Sana iyi aksamlarda dilemiyorum bu forum sizin gibiler yuzunden boyle
Tavsiye alman iyi bisey korkmana gerek yok obur hesaptan devam edersin :) gereksiz samimiyette bulunmam ben senin gibi komik olmak degil bu.samimi ol samimi her mesajin falsoAy gercekten cok korktum ifsalanicam diye ve cok üzüldüm iyi aksamlar dilemediginiz icin komik olmayin bu kadar basit bi konuyu nerelere cekiyosunuz. Ben biraz gidip dersime çalışayım en iyisi :)
Tamam canim tavsiyelerine uyucam teşekkürler tekrardanTavsiye alman iyi bisey korkmana gerek yok obur hesaptan devam edersin :) gereksiz samimiyette bulunmam ben senin gibi komik olmak degil bu.samimi ol samimi her mesajin falso
Kız ne var üzerinde söyle bakayımNormalde zerre umurumuzda değilsin ama sizin gibi Allah korkusu olmayan insanlara inananlar var maalesef. Biz onlar için konuşuyoruz. Kız şevdar şu an üzerimde hangi renk kıyafet var. Valla bilirsen sana fal atacam yeminle. Yaz özelden bekliyorum
Söyleyemeden uçurmuşlar şevdar'ıKız ne var üzerinde söyle bakayım
Olsun sen soyle biz merak ettikSöyleyemeden uçurmuşlar şevdar'ı
Ayy insallah az kalmistir canim benim, sagolasin. Burasi sabrima ve bekleyisime iyi geldiLeyla_74 kız sen bu tatlılıkla kocanı kendine yine aşık edersin. Az kaldı, az
yaa üzüldüm şimdi yaşadığın olaya ama hepimiz yaşadık benzer şeyleri birebir aynısı olmasa bile, ben de çok paralar döktüm buraya eski sevgilim için ama şimdi falları açıp dinlemek bile istemiyorum ama insan o an bulduğu her dala sarılıyor işte. Her falcı herkese çıkmadığı gibi bazen aynı falcı dün bişe derken yarın başka birşey söylüyor. Fal işi de kesinlikle enerji işi hem falcıyla senin arandaki hem de o anda fal baktırdığın andaki enerji önemli.zaman konusu olsaydı çok takılma ötelenebiliyor bazen derdim ama olay tamamen patlamış. elif bende tutturmuştu anda ama memnun olmayan birsürü yorum da okudum burada. ben de çok isimleri geçince nesibeyle rezzan a gitmiştim çoğunluk çok memnundu ama ben de gerçekten hiç bilemediler ve ben enerjilerini hiç sevemedim hele nesibe bitsede gitsem gibi fal bakmış zaten ne zaman ne de olay hiçbişe tutmadı. evet haklısın büyük umutlarla gittiğimiz falcılar patlayınca büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. maleseff://// ama umutlanıyoruz işte bir an ya tutarsa diye.Kızlar aşırı aşırı çıkmayan...anda da patlayan fal elif hanzade.... eski seni takip ediyor gelip senden özür dileyecek dediği adam bgun yüzüme bile bakmadı hemen terketti ortami... benden özür dileyecek beni takip eden adam kaçtı ...yani daha fazla incitmeyin brbrnizi..aldanmayin hayal kurmayin
Iki farklı hesaptan atmıştım.. çok paralel fallardi .. farklı zamanlarda atmıştım.... üzgünüm teselli etmez beni Hic bisey arrtkyaa üzüldüm şimdi yaşadığın olaya ama hepimiz yaşadık benzer şeyleri birebir aynısı olmasa bile, ben de çok paralar döktüm buraya eski sevgilim için ama şimdi falları açıp dinlemek bile istemiyorum ama insan o an bulduğu her dala sarılıyor işte. Her falcı herkese çıkmadığı gibi bazen aynı falcı dün bişe derken yarın başka birşey söylüyor. Fal işi de kesinlikle enerji işi hem falcıyla senin arandaki hem de o anda fal baktırdığın andaki enerji önemli.zaman konusu olsaydı çok takılma ötelenebiliyor bazen derdim ama olay tamamen patlamış. elif bende tutturmuştu anda ama memnun olmayan birsürü yorum da okudum burada. ben de çok isimleri geçince nesibeyle rezzan a gitmiştim çoğunluk çok memnundu ama ben de gerçekten hiç bilemediler ve ben enerjilerini hiç sevemedim hele nesibe bitsede gitsem gibi fal bakmış zaten ne zaman ne de olay hiçbişe tutmadı. evet haklısın büyük umutlarla gittiğimiz falcılar patlayınca büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. maleseff://// ama umutlanıyoruz işte bir an ya tutarsa diye.
Iki farklı hesaptan atmıştım.. çok paralel fallardi .. farklı zamanlarda atmıştım.... üzgünüm teselli etmez beni Hic bisey arrtkyaa üzüldüm şimdi yaşadığın olaya ama hepimiz yaşadık benzer şeyleri birebir aynısı olmasa bile, ben de çok paralar döktüm buraya eski sevgilim için ama şimdi falları açıp dinlemek bile istemiyorum ama insan o an bulduğu her dala sarılıyor işte. Her falcı herkese çıkmadığı gibi bazen aynı falcı dün bişe derken yarın başka birşey söylüyor. Fal işi de kesinlikle enerji işi hem falcıyla senin arandaki hem de o anda fal baktırdığın andaki enerji önemli.zaman konusu olsaydı çok takılma ötelenebiliyor bazen derdim ama olay tamamen patlamış. elif bende tutturmuştu anda ama memnun olmayan birsürü yorum da okudum burada. ben de çok isimleri geçince nesibeyle rezzan a gitmiştim çoğunluk çok memnundu ama ben de gerçekten hiç bilemediler ve ben enerjilerini hiç sevemedim hele nesibe bitsede gitsem gibi fal bakmış zaten ne zaman ne de olay hiçbişe tutmadı. evet haklısın büyük umutlarla gittiğimiz falcılar patlayınca büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz. maleseff://// ama umutlanıyoruz işte bir an ya tutarsa diye.
Zaman herseye ilac oluyor. Simdi inanmasak da... Fallar dedigin gibi tutsa da tutmasa da aslinda para ve umutla oynamak bir yerde ama bazen bu surece giriyoruz. Dilerim en kisa zamanda gecer uzuntun.Iki farklı hesaptan atmıştım.. çok paralel fallardi .. farklı zamanlarda atmıştım.... üzgünüm teselli etmez beni Hic bisey arrtk
Bende de var daha vadesi aslinda bugüne kadar baktirdigim bütün fallar da asagi yukari ayni seyler soylendi ve ayni zaman araligi verildi net tarih verenlere zaten inanmiyorum zaman olarak bakiyorum sadece bekleyip gorucez bakalimSinem ciceki begenmstm ama vadesi var H Handeaydnn
Birşey söyleyeceğim umut veren falcilar gibi olmayayım da belki çekingen bir tiptir.İc dünyası istiyordur ama yapamıyor dur...Olamaz mı? Ne yapacağını bilememis ve kaçmıştır?Kızlar aşırı aşırı çıkmayan...anda da patlayan fal elif hanzade.... eski seni takip ediyor gelip senden özür dileyecek dediği adam bgun yüzüme bile bakmadı hemen terketti ortami... benden özür dileyecek beni takip eden adam kaçtı ...yani daha fazla incitmeyin brbrnizi..aldanmayin hayal kurmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?