Binnaz Abla

Elfin ve melisa bana farklı şeyler söylediler ya çıkamıyorum işin içinden dahada baktırmam hangisi daha tutarlı gerçi elfine 2 gün önce baktırmama rağmen dün dediği bişey oldu melisaya bugün baktırdım elfin daha olumluydu tarihi yakın sonuç için ama melise çooook uzun yıllı bi süre verdi

Bende de Melisa daha olumluydu Elfin daha olumsuza yatkın gibi geldi ama ikisi de iyiydi.

Bence falı olumlu olup da çikanlar bir daha gelmiyor buraya biz de hep olumsuz cikmayan seyleri okuyoruz burda hiç mi fali cikan yok kizlar?
Ayni seyi dusunup yazmistim taa ne zaman. Buraya soz vermistim cikarsa ben yazacagim diye. Birkac kisi daha var biliyorum cikarsa yazacaklar.
Beklemedeyim halen.

H Handeaydnn Birkac kisinin fali cikti gordugumuz duydugumuz. Sorulan sorunun cikmasindan bahsediyorum, ufak tefek dedikleri cikiyor zaten falcilarin. Forumda aktif yazmayan kisileri zaten bilemeyiz. Ben 3 yildir aktif olarak forumdayim aman aman fali cikani duymadim ve cogunlukla ayni insanlar hala baktiriyor, ciksa baktirmazlar. Yani insanlar yazmiyor degil bence, fallar cikmiyor.

ayrıldığımız hafta geysuya fal baktırmıştım 3-5 güne dönecek demişti. bir iki hafta sonra tekrar attım bu sefer 5-10 güne dönecek dedi. bugün 2 ay doluyor gelen giden yok

Geysuya an icin baktiriyorum ben ama sonuc olarak dedigi seyi hic tinmiyorum bile cunku cikmiyor

bana önceden çıkıyordu aslında ama cılkını çıkardım artık tutmuyor
Cikani bulmussun nadir atsaydin, devleri karistirmasaydin keske yaa : )

ben de bir kere gelecegi bildi. O da esas konuda degil, soyle biri gelicek soyle soyel biri dedi. Gercekten o kisiyle tanistim geldi de ama ben istemedim. Malum öküz sevenlerdenim, kibari, iyisi gelince bunyem kaldirmiyor

Falterapist isimli yorumcu (Falalemde) çarçabuk boşanmanın olacağını söyledi ve boşandık. Ben hala atlatamasam da.. Bu durumun kadersel olduğunu burçlarla da ilgili olduğunu 7 ağustos kova tutulmasının da astrolojik olarak etkilediği hakkında bilgi verdi. Çok detaylı değildi. Tarot falıydı. Şimdi de Rezzan abla isimli falcı çok övülmüş forumlar da diye ben de kendisine kahve falı yolladım. Merakla bekliyorum sorularıma nasıl yanıtlar alacağımı. Rezzan Abla dan falı çıkan veya çıkmayanlarınız vardır mutlaka. Ne düşünüyorsunuz??

Son düzenleme:
Bence falı olumlu olup da çikanlar bir daha gelmiyor buraya biz de hep olumsuz cikmayan seyleri okuyoruz burda hiç mi fali cikan yok kizlar?

Yıllar önce yani daha öğrenciyken Binnaz abladaki Haleh Çetiner ve Efsun a baktırdığımı bir takım şeyleri tutturduklarını hatırlıyorum. Bir de Elif Işık sanırım olumsuzda olsa bilmişti.

Yıllar önce yani daha öğrenciyken Binnaz abladaki Haleh Çetiner ve Efsun a baktırdığımı bir takım şeyleri tutturduklarını hatırlıyorum. Bir de Elif Işık sanırım olumsuzda olsa bilmişti.

Ayni seyi dusunup yazmistim taa ne zaman. Buraya soz vermistim cikarsa ben yazacagim diye. Birkac kisi daha var biliyorum cikarsa yazacaklar.
Beklemedeyim halen.
Bende bir süredir ara verenlerdenim.buraya yazmıyorum ama yazılanları okuyorum ve hatta ara sıra sizin önerdiklerinize fal atıyorum.sizlere tekrardan yazmayı borç edindim.hani falımız çıktı kaçıp gittik olayı yok.falcılara bel bağlamak doğru değil.baktırıp rafa kaldırılmalı.fakat kötü olduğum dönemlerde bunu yapmak oldukça zordu.çokşükür atlattım geçti bitti.zamanında hem maddi hemde manevi olarak çok kaybım oldu. şimdilerde daha uslu çocuğum.hayatın akışını yaşıyorum .gelelim falcılara.Hüma ve binnazın tüm eski tayfası tam bir fiyaskoydu(kesira Sirel hariç) lakin bu yeniler sizlerinde önerdikleriniz inanın eskilerden çok daha iyiler.Geysuya gelince anda geçmişte danışmak istenilirse iyi bence.sonuç kısmını değiştiriyor sizin yaşadıklarınız parelelinde.bu tavrı kötü.Elfin,Melisa bunlarda fena değil bana ikiside aynı tarihleri verdi aynı şeyleri söyledi.çıkarmı kimbilir.çıkmasada çok önemli değil artık. Ben yaşamın bana sunduklarını iyisiyle kötüsüyle kabul etmeyi öğrendim.çokşükür daha mutluyum.insan nekadar acılarının içinde çırpınırsa okadar mutsuzdur.burdan şunu öğrendim.evliller hariç diyorum ilişkilerinizde sancılanmalar varsa bence ordan ilk kaçan siz olmalısınız ki değeriniz olsun.diyelim ki olamıyoruz inanın sonucu bizim için tam bir kaos oluyor.ben bunu yapıyorum ve çok net söyleyeyim bunu yaptığım için gidenler bile gelmeye başladı.nacizane fikrim böyle sizlerle paylaşmak istedim.Elfinin güzel bir sözü vardı.ortada bir adaletsizlik varsa Karma enerjisi bunu kaç senede geçse senin önüne getirir demişti.umarım sizi üzenlerde bir bir önünüze dökülüverirler.seviliyorsunuz hatunlar.herşey gönlünüzce olsun.

bende artık seviyor bekle döneceklere inanmayı kestim hayatımda.. ve hafiflediğimi farkettim:)

O kadar güzel yazmissin ki iliskimde ilk kacan karsi taraf oldu ve ben onun biraktigi enkazla ugrasiyorum aylardir. En iyisi ben de oylece birakip kacmaliyim. Kaderde varsa zaten döner bulur. Bunu ben de uygulamaya calisicam teşekkürler.

Rezzan abla hakkında yorum yapan olmadı tutturan bir falcı mi arkadaşlar

Soylediklerine katiliyorum. Iliskinin basinda iken tereddutler supheler kacip gitmeler varsa uzaklasin bence de. Beraber yukleneceginiz sorumluluklar hayat paylasimlari gelecekte zaten bazen odun vermenizi bazen sabretmenizi gerektirecek. Arizali baslamamali hic bir ask bence. Guven ask sevgi bir arada degilse daha basta dikis tutmasi zordur.
Yeni bir kiyafet alirken sokuk almayiz, sonradan sokulurse dikeriz :)
Guzel baslangiclariniz ve olacaksa da sonu guzele donen beklemeye degmis diyeceginiz bekleyisleriniz olsun dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…