Binnaz Abla

rezzan abladan fal cevabı geldi. Çok yüzeysel çok yuvarlak konuşmuş cidden yazık. Ben pembe tablocu değilim olumsuza zaten açığım ama olabilir de olmayabilir de tarzı yorumların ne anlamı kalıyor fal da. Benim sorduğum soru ve bilgiler üZerinden konuştu benim yazdigimi bana geri söyledi. En iyisi fal filan batırmamak olacak ve öleceğin önüne geçilmez degismez

kızlar merhaba cıkan fal haberlerini birde ben paylaşayım o halde; kızlar geysudan baska baktırıcak kimseyi bulamamıstım bir de naktaya baktırdım ikisi de paralel konustu, aylar önce sezgi bana tam olarak tarihi tutturamasa da seni bir masa basında sevinc gözyası dökerken görüyorum eski sevgilinin sevgilisiyle ayrıldığını göreceksin yada aralarının bozukluğu ile ilgili bir haber alacaksın demişti bunu dediğinde mayıs ayıydı temmuzun ikinci haftası gibi böyle bir durum yaşadım gerçekten de dediği gibi masada otururken öğrendim..
Geysunun anlık durumları cok iyi diye düsünüyorum ama üst üste baktırdığınızda biraz eski fallarınızdan yola cıkarak konusuyor gibi, o yuzden üst üste baktırmamakta fayda var son yorumları oldukca tutarlıydı eski sevgilimin ve sevgilisinin arasının iyi olmadığını o da bildi üzerine nakta da aynı sekilde sevmiyor hayır cocuk bu işe noktayı koyacak gibi laflar etti. Daha sonra arkadasımın annesine baktırdığımda kız bunu bırakır gider baskasıyla görüsmeye baslayacak falan gibi bir şey dedi ardından geysuya fal attım geysuda aynısını söyledi yani şaştım kaldım nasıl olabilir böyle bir şey diye, geysuya tarot kadına eski sevgilim ve benim anne isimlerimden baktırmıştım. Bunlar cıktı diyebilirim, ayrıca geysunun arkadasıma harf vererek bu cocuk seni birden arayacak cok sasıracaksın iki hafta icerisinde dediği olay aylar sonra yasandı ve tam dediği gibi oldu.

Şimdi asıl soru lütfen arkadaslar okuyanlar makul bir cevap verebilirmi? Eski sevgilimi stalkladım tabi birde sevgilisini.. Kızla birbirlerini takip ettikleri sosyal medyadan birbirlerini silmişler, önceden twitterda ekliyken birbirlerini twitterdan cıkarmıslar kız twitter pek kullanmıyor profilinde 6 ay önce cocuk icin yazdığı bir tweet duruyor silmemiş ancak bunun dısında cocugu facebook hariç heryerden silmiş hiçbiryerde birbirlerini takip etmiyorlar bir tek benim eski sevgilim onu instagramdan takip ediyor ama kızla hiçbir mention fotoğraf vs hicbisi yok bir tek kızda cok önceleri kendini komik bir sekilde cekip eski sevgilimi etiketlediği fotoğraf var bitane.. Bu nedemek işin icinden cıkamadım ayrılar yada araları baya limoni diye düsünüyorum..

Selam mutlu olasıcalar ,

Fallar mı çıktı desem, her şey olacağına mı vardı desem, Allah’ın bize uygun gördüğünü mü yaşıyoruz desem, evren mi desem… Biri de olabilir ya da hepsi J)…

Falı çıkanlar yazmıyor denince yazmak istedim. Aslında yazmak çoktandır aklımda da fırsatım olmadı. Sağlık sorunları, ev tadilatı biraz da durum iyice netleşsin diye bekleyince kısmet bugüneymiş.

Bu fallara dadanma sebebim olan sevgili kişisi ile 16 aylık ayrılıktan sonra 3 aydır tekrar beraberizJ)

Şimdilik her şey yolunda. İki tarafta dersini almış görünüyor. Ben çok acı ve üzüntü çektim. Bunu buradan tanışıp özelden görüştüğüm arkadaşlarım bilir. Hepsini iyi ki tanıdım iyi ki varlar. Hepsinden ayrı ayrı çok şey öğrendim…

Ve karşı tarafında ayrılık sürecinde çok üzüldüğünü ve bir çok badire atlattığını ilk ağızdan öğrendim.

Aslında ilk ayrılıktan 2 ay sonra bayram, kandil vs sebeplerle karşı tarafın görüşme çabaları olmuştu.

Ama benim yanlış bir şey yapmamış olmaktan kaynaklanan kızgınlığım, öfkem ve kırgınlığım karşılık vermeme engel oldu. 7 ay sonra tekrar beni görmek istedi ben yine onun ümit ettiği karşılığı vermedim veremedim. Burnum düşse eğilip almam. Tipik Aslan işte…

Ama bunda falların çok etkisi olmuştur… Özellikle ecem23’ ün falı bu barışmayı 9 ay kadar daha öteledi. “ Bitmiş, gitmiş, adam unutmuş, aklına bile gelmiyorsun. Çok acayip büyük sırları var bu adamın. Duyacaksın, şaşıracaksın vs. “ bir yorumdu… Ne çok üzülüp ağlamıştım. Düşünsenize herkes “ aman pişman, aman çok özlemiş, gelecek, yalvaracak bık bıkkk “ fallardan sonra.

Ecem dannnn diye indirmişti tepeme. Sır mır da yokmuş üstelik… Ama bir anlamda önümü görüp, silkelenmem ve toparlanmam içinde katkısını yadsıyamam. Hayatıma döndüm. İşime gücüme sarıldım. İstemekten ve beklemekten vazgeçtim. Zor olsa da…. Bu süreçte dualara başladım. İş projesi gündeme geldi. Ona mesai harcadım… Akışa bıraktım her şeyi….

9 aylık iletişimsizlikten sonra biraz meraktan, biraz konuyu bilen arkadaşların ısrarı üzerine 1 mesaj attım. Adam bunu bekliyormuş… Daha gönder tuşuna bastım bir sigara yaktım, telefonum çalıyor.

Kısaca durum bu arkadaşlar. Birlikteyiz tekrar. İyiyiz. Hatta eskisinden bile daha iyiyiz diyebilirim.

Sonuç ne olur bilemiyorum. Benim ilişkilerde uzun vadeli planlarım yok. Evlilik beklentimde yok..

Çok çok karşı taraf ister ve ikna edebilirse evlenirim belkiJ)

Kimler çıktı derseniz, vallahi burada adı geçen her falcıdan yorum aldım diyebilirim. Bazılarından pek çok kez… Ama detaylı ve nokta atışlı bilenler derseniz birkaç tane var. Ara ara topikte de yazıyorum zaten….

Ama olumsuz olup da çıkmayan fallarım ;

Ecem23, Şevval Erdal, Nil Güneş, Hülya Demir, Gizem Sitare, Herra, Benna Küçüker

Son dönem en beğendiklerim ;

Nakta, Elfin, Berrak….

Asenat en başından beri bende hep iyiydi. Artık yakalamak zor.

Nehir de öyle… Bir süredir yok. 4 gözle bekliyorum…

Ayrıca merak ettikleriniz olursa yazın. Cevaplarım… Toplu bir liste yapmaya hem zamanım hem enerjim yok şu ara ama bir liste yapacağım en kısa zamanda.

Hepinizi kocaman kucaklıyorum, gönlünüzden geçenlerin tez zamanda gerçekleşmesini diliyorum…

Hiçbir tavsiyem yok… Baktırmayın da demiyorum, kaptırmayın da demiyorum… Sadece hayattan kopmayın diyorum…
Sevgiyle

cnm ne kdr guzel, böyle guzel bir hbr almak...inş hersey gonlunce olur guzel gider..aslında sizin barsmanz daha erken olcakmıs o adım atmıs sadece olumsuz fal etkilems..o zmn bunu bilenleri de fallarına baktgnda yazabilirsen sevinirim cnm

Allah nazardan saklasin. Hep iyi ol canim. Iyi ki tanimisim seni.

Darısı başınıza canım... Pazar günü liste yapacağım...

Bende iyi ki tanıdım seni... Teeee okyanus ötesinden... Dualarımdasın...
Güzel haberini alacaksın inşallah...
Canım özeldende yazmıştım çok sevindim senin adına . Bu başlıkta bir arkadaşımın mutluluğu benide mutlu ediyor. Hep huzurlu mutlu ol canım.

Canım özeldende yazmıştım çok sevindim senin adına . Bu başlıkta bir arkadaşımın mutluluğu benide mutlu ediyor. Hep huzurlu mutlu ol canım.
Amin canım benim... Hep birlikte çok güzel haberler alacağız daha buradan inşallah... Kız düğüne gelcez ya biz :))

Durumunuz benimkine ne kadar çok benziyor bizde nereye o kadar süre olacak kopukuz Rabbim daim etsin mutluluğunuzu her şeyi bilen allah umudumu tukettigim vakitte umut oldunuz yazarak inşallah bir gün benimkide kendine gelir

Durumunuz benimkine ne kadar çok benziyor bizde nereye o kadar süre olacak kopukuz Rabbim daim etsin mutluluğunuzu her şeyi bilen allah umudumu tukettigim vakitte umut oldunuz yazarak inşallah bir gün benimkide kendine gelir
İnşallah kuzum inşallah...

Herkese Merhaba ;

Binnaz'da baktırdığım fallarla ilgili bilgilendirmek yapmak istedim;

benim serüvenim 2015 yılında Hüma Bal ile başladı söyledikleri o kadar gelecekle ilgiliydi ki soru bile sormamıştım ama sonrasında dediklerini birebir yaşadım aynen dediği şekilde biriyle tanıştım ve olaylar dediği gibi gerçekleşti .

Firuze Aydın ; ses tonu anlatımını çok sevmiştim o kadar olumluydu ki ben ne zaman bitti desem hayır bitmedi dedi durdu ilk falım yazılıydı sonrasında bir kaç kez daha baktırdım telefonla görüşmeydi ve ondada faldan ziyade iş sohbete döndü ve bir daha baktırmadım (ve artık çok pahalı olduğunu düşünüyorum ) ilk falda iyiydi sonrası sadece olacaklarlar vs ile dolu...

Marzuka Yavuz ; 2016 yılında ilk falıma baktırmıştım anlık tespitleri doğruydu ama beni şaşırtan söylediği şeyin tam 12 ay sonra gerçekleşmesi oldu , geçmiş fallarımı okurken aynen onun dediği gibi bir durumu yaşadığımın farkına vardım .

Alev Tansel ; çok çok olumlu bir faldı gelecekle ilgili bir şey yoktu sadece anlık durum vs .. sonuç olarak dediği gibi olmadı

Yaa ne için baktırdığını bilmiyordum ama eceme attığın falla ilgili denk gelmiştim yazdıklarına ordan hatırlıyorum. Gerçekten çok sevindim demekki başımıza iyi şeyler de geliyormuş. Darısı isteyen bekleyen herkesin başına

Herkese Merhaba ;

Binnaz'da baktırdığım fallarla ilgili bilgilendirmek yapmak istedim;

benim serüvenim 2015 yılında Hüma Bal ile başladı söyledikleri o kadar gelecekle ilgiliydi ki soru bile sormamıştım ama sonrasında dediklerini birebir yaşadım aynen dediği şekilde biriyle tanıştım ve olaylar dediği gibi gerçekleşti .

Firuze Aydın ; ses tonu anlatımını çok sevmiştim o kadar olumluydu ki ben ne zaman bitti desem hayır bitmedi dedi durdu ilk falım yazılıydı sonrasında bir kaç kez daha baktırdım telefonla görüşmeydi ve ondada faldan ziyade iş sohbete döndü ve bir daha baktırmadım (ve artık çok pahalı olduğunu düşünüyorum ) ilk falda iyiydi sonrası sadece olacaklarlar vs ile dolu...

Marzuka Yavuz ; 2016 yılında ilk falıma baktırmıştım anlık tespitleri doğruydu ama beni şaşırtan söylediği şeyin tam 12 ay sonra gerçekleşmesi oldu , geçmiş fallarımı okurken aynen onun dediği gibi bir durumu yaşadığımın farkına vardım .

Alev Tansel ; çok çok olumlu bir faldı gelecekle ilgili bir şey yoktu sadece anlık durum vs .. sonuç olarak dediği gibi olmadı

Selin Kozan ; Ne olumlu ne olumsuz bir fal gelecekle ilgili çok söylem yok anlık durumlardan değilde kartların anlamlarından bahsedilmiş daha çok sonuç olmadığı için pek hoşuma gitmedi :/

Tumay Cennet ; ben bu kadını severim anlık durum hissiyat hep iyidir bir çak kere yollamışlığımda ,pesğpembe değildir durum neyse onu anlatır ve anlık konularda isabetlidir .

Gizem Sitare ; dinlediğim andan itibaren enerjimi bitiren bir faldı , kendini öven fallarının çıktığını söyleyen bir bayandı (tam 2 dakika kendini övdü )bana da baya olumsuz konuşmuştu sorduğum kişiyle ilgili 2017 yılı için evliliği kesin görmüştü yeni biriyle ama söyledikleri çıkmadı.

Mert Göktürk ; anlık olarak gayet iyi bir bakımdı yakın gelecekle ilgili söylediği şeyler oldu ama şuan için fiyatı çok pahalı bilginize.

kalan bakımlarımı saha sonra paylaşacağım sevgiler ;-)

Merhaba, çok sevindim senin adına gerçekten. Ben istediğime kavuşmakta zorlansamda kavuşan herkese çok seviniyorum. İnşallah her şey güzel devam eder :)
Elfin ile ilgili bana detay verebilir öisin bana baktığı fallar bana çok gerkeöci geldi ve gördüklerinden çok emin...sen ne diyorsun fallarına dayanarak?

Amin inşallah canım... Allah sonu gelmeyen bekleyişlerden hepimizi korusun...

Canım pazar günü detaylı yazıcam inşallah...
Ama kartlara ve anlamlarına aşina olduğum için çok rahatlıkla diyebilirim ki; kadın kartları çok güzel okuyor... Benim evlilik beklentisinde olmadığımı bilmiştir mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…