Binnaz Abla

hira soydan a fal baktırdım yorumlara aldandım profesyonel olabileceğini düşündüm ama alakası yok okadar acemice bakmış ki sanki fal bakmaya yeni başlamış gibi, mmm kartlar asla şunu söylemez mmm kartlar bunun hakkında bilgi vermez, eee kartta çıkan şekli yorumlamayı ben de biliyorum zaten,niye fal gönderiyoruz ki ozaman, bir de olumsuz yorum da yapıcam diye kasmış tamam pembeci yorumcuları sevmiyorum asla ama olumsuz yorum yapıcam diye bütün kartların olumsuz anlamını anlatmanın manası da yok. hira soydan a fal baktırmayı düşünenler yorumlara aldanıp da büyük beklenti içine girmeyin diyorum.

Kızlar geçen melisa ve elfinle ilgili bişey demiştim bugün şunu farkettim melisa ve elfin kartları farklı yorumluyor sanki. Bi kart için elfin olumlu yorum yapıp melisa olumsuz olarak yorumladı. Cidden kafam o kadar karıştı ki bir daha baktırmayacağım. Elfin eylülde başlayacağını düşüncelerinin güzel olduğunu bu hafta iletişim olacağını söyledi ve öyle oldu. Ancak melisa ne istediğini bilmediğini 1seneden fazla belirsiz olacağını engeller olacağını söyledi o süreden sonra dengeye gireceğini söyledi ve kafam çok karışık ikisinide baktıran veya birine baktırıp dediğini veya dediğinin tersini yaşayanlar yorum yaparsa gerçekten çok sevinicem

Kizlar elfine baktirdim ama canli faldi pek uzun da sürmedi hatta kopukluk oldu soru soramadm hic bi sekilde ama onun yorumlarida ayniydi diger yorumcular gibi ya hepsi patlicak ya da hepsi gerceklesicek bilmiyorum yakin bi zaman verdi bakalim olursa mutlaka yazicam buraya ama bu fal mevzusu olmayan psikolojimi de iyice bozdu benim

Elfin'e hiç baktırmadım ama baktıran birinin falını dinledim kartları gördüm gelecek kartı olumlu demiş ama üzüntü gözyaşı kartıydı ondan biraz pembeye bağlıyor gibi hissettim. Sana hangi kartı farklı yorumladılar?

merhaba öncelikle ikisinede fal attim hatta elfine düzenli fal atıyorum ikiside paralel şeyler söyledi vade olarak Melisa daha uzun vade verdi ama ikiside olumlu ama bundan sonra elfine sadece atarım kafa karışıklığı oluyor

kart fallarına az çok aşinalığım var. aynı kartın farklı yorumlanabilmesi normal. Kartın nerde çıktığı, ters olması düz olması, sonrasında açılan öncesinde açılan kart . bu durumlara göre anlam çok değişir. Tarottada katinada da değiiyor metodlar. katina destesi aldım kitapçığında doğu kartlar ,batı kartlar bir sürü detay var. kafanı karıştırmasın

Ama elfin eylülde barışma var çok olumlu düşünüyor dedi melisa eylülde yoğunlaşma olabilir ama yine kopucak 1 seneyi geçince dengeli olur ama bu süreç zorlu dedi tabiri caizse salağa bağladım doğal olarak normalde kafam hiç karışmazdı

Teşekkür ederim

Bendede durum böyle gibi görücez bakalım..

Eylule bir sey kalmadi. Gel yamacima beraber bekleyelim :)
Ama sen yine de kendini her duruma hazirla e mi?
Baktirdigimiz fallarda bizim yogun dusunce ve isteklerimiz fali yonlendirebiliyormus. Belki Elfin senin olumlu isteklerinden etkilendi. Sen her duruma hazir olmaya calis, dusunmemeye calis.
Elbette dilegim, insallah gonlunden gecen olsun diyorum.

Bi de su var her cektigimizde farkli kart cekiyoruz
Elfin bana kart fali cok baktirma demisti. Katina attigimda ona. Ya bir gelisme olmasini bekle ya da hic degilse 1ay bekle demisti. En son baktirdiklarimdandir kendisi. Basta deseydi de dinlemezdim zaten. Ilk zamanlar kendimi tutamayip gunde ayri kisilere 4katina attigimi bilirim.

Leyla abla muhteşemsin ya teşekkür ederim

Ben kredi yükledim ama galiba sonrasını beceremiyorum. Elfin i deniyorum hep meşgul yani o kısma tıklıyorum. Birşeyi yanlış mi yapıyorum?

Ben kredi yükledim ama galiba sonrasını beceremiyorum. Elfin i deniyorum hep meşgul yani o kısma tıklıyorum. Birşeyi yanlış mi yapıyorum?
Elfini cevrimici yakalamak bira zor canim yorumcular cevrimici olduklarinda gonderebiliyoruz sadece ben de dün yakalayabildim kendjsini hatta saatlerce sayfada bekledim cevrimici olur olmaz gönderdim hemen doluyor çünkü

Elfini cevrimici yakalamak bira zor canim yorumcular cevrimici olduklarinda gonderebiliyoruz sadece ben de dün yakalayabildim kendjsini hatta saatlerce sayfada bekledim cevrimici olur olmaz gönderdim hemen doluyor çünkü
Fal baktır kısmını hiç aktif görmedim hep meşgul. Girince aktifleşiyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…