- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
TeşekkürlerAynen canim aktif olur olmaz hemen doluyor 3 4 kisi aliyor zaten en fazla onu bekleyen cok fazla insan var o yuzden biraz zor yakalamak
Rezzan ben de cikmamisti bir daha gorusmeniz yok falan yapmisti 1 hafta sonra gorusmustukFalterapist isimli yorumcu (Falalemde) çarçabuk boşanmanın olacağını söyledi ve boşandık. Ben hala atlatamasam da.. Bu durumun kadersel olduğunu burçlarla da ilgili olduğunu 7 ağustos kova tutulmasının da astrolojik olarak etkilediği hakkında bilgi verdi. Çok detaylı değildi. Tarot falıydı. Şimdi de Rezzan abla isimli falcı çok övülmüş forumlar da diye ben de kendisine kahve falı yolladım. Merakla bekliyorum sorularıma nasıl yanıtlar alacağımı. Rezzan Abla dan falı çıkan veya çıkmayanlarınız vardır mutlaka. Ne düşünüyorsunuz??
Black ne zaman baktirmistin (hala var, ben de baktirdim) b de vade vermis miydi sana? Genelde vade vermiyor sanirim.Merhaba kızlar black pearl diye bi falcı vardı hala varmı bilmiyorum ama işle alakalı bana çıktı devlet kapısı demiş bende o kısmı önemsemedim imkansız diye ama devlet kurumunda çalışıyorum şimdi :) son zamanlarda yeni kimler var iyi elfin demişsiniz galiba
Black bende vade verdi ama sorduğum şey faldan hemen sonra oldu fal tutmuş sayılmazBlack'ın bana baktığı falı buraya kopyalasam konuyu hiç bilmiyor olsanız bile gülersiniz hayatımın en saçma falıydı he keşke çıksa ama şu black nasıl çıktı deniyor hayret ediyorum okuduğum boş laf salatasından sonra
Tuttu diyen baya okudum da çok şaşırıyorum nasıl tutuyor bana da tutsa bariBlack bende vade verdi ama sorduğum şey faldan hemen sonra oldu fal tutmuş sayılmaz
Falı çok karışık anlatıyo bi tek aklımda devlet kurumu kalmış işteTuttu diyen baya okudum da çok şaşırıyorum nasıl tutuyor bana da tutsa bari
çıkabilecek en güzel kısımlardan birisi çıkmışFalı çok karışık anlatıyo bi tek aklımda devlet kurumu kalmış işte
Elfin aynı şekilde bende de bilememiş yada beni yeterince memnun etmedi falı beni engellemiş düşük puan vermişim,falı hatırlamıyorum bile silmişim. bence ciddi konuların falcısı değil elfin, yani ciddi bir mevzum olsa aaa gidiyim de Elfin e baktırıyım demem. yine de memnun olan arkadaşlar var bu tamamen tercih meselesi.Ben Elfinle alakalı bir şeyler yazma ihtiyacı hissettim; bence son zamanların trendi olumsuz yardıranların dürüst algılanması olmuş. Elfin bende ayrılık sebebini bilemedi, yakın zamanda gerçekleşmiş bir iletişimi bilemedi, karşı tarafla alakalı mutlaka bilinmesi gereken bir özel durumu da bilemedi. Fal;" siz .... sebepten ayrılmışsınız, seni unutmamış ama bir araya gelmeyeceksiniz karşına başkası çıkacak." Özetle buydu yani pembe de olsa ciddiye almazdım böyle de ciddiye almam. Ne geçmişle anda bir detay bir nokta atışı var ne de gelecekte detay. Fallara dünyanın parasını kaptırmış biri olarak artık kolay kolay beğenmiyorum biraz detay yakalaması gerekiyor falcının
bende de 1 paragraflık bomboş bir faldı.Black'ın bana baktığı falı buraya kopyalasam konuyu hiç bilmiyor olsanız bile gülersiniz hayatımın en saçma falıydı he keşke çıksa ama şu black nasıl çıktı deniyor hayret ediyorum okuduğum boş laf salatasından sonra
ben suan elfini beğeniyorum ara ara fal atıyorum yeşil cingene yi de beğenirim ama geçen fal attim öyle genel bakmış ki soruyada öyle genel cevap vermiş ki yani bu enerji ilk fallarda oluyor sonra olmuyor mu acabaElfin aynı şekilde bende de bilememiş yada beni yeterince memnun etmedi falı beni engellemiş düşük puan vermişim,falı hatırlamıyorum bile silmişim. bence ciddi konuların falcısı değil elfin, yani ciddi bir mevzum olsa aaa gidiyim de Elfin e baktırıyım demem. yine de memnun olan arkadaşlar var bu tamamen tercih meselesi.
elif hanzade bir ara benim favori falcimdi arkadaş gibi öyle güzel anlatıyordu ki yatarken kac kez falini dinleyip yatıyorumdum o zaman bana umut olmuştu anda çok iyi ama dedigi mutlu son baktirdigim kişiyle olmadı inşallah sende olurevet aslında demek istediğim de buydu genel bakmış yani ayrıntı yok detay yok, oyüzden dedim önemli bir mevzum olsa Elfin e baktırmazdım diye. enerji ile alakalı tabi, bende olmadı tutmadı enerjimiz belki de ama siz enerji uyumu yakalamış olabilirsiniz. Mesela Rezzan ile Nesibede de aynı şekilde herkes çok memnun muhteşem yorumlar yapılmış ama ben çok memnun kalmadım.belki de beklentim fazlaydı falları dinleyince de aaa bumuymuş o çok övülen falcılar dedim orta halli eh işte kategorisi tarihler tamamen patladı zaten olaylar da öyle.
Bence herkesin enerjisinin tutuğu falcılar var sana çok iyi bakan bana bakamayabiliyor. Mesela ben Şevval i ve Elifhanzadeyi beğeniyorum tarihler biraz ötelenebiliyor ama olaylar dedikleri yönde ilerliyor. Başka birisi de buraya ben Şevval i yada Elif i hiç beğenmiyorum ben de tutmadı yazabilir çünkü fal tamamen kişiye özel bir durum.
Pelin Bilge ye ekim de başkası icin baktirmsitim o zaman da durumu bilmiş eski falları okuyunca bugün atayım dedimPelin Bilge Özdoğru ya attım inanamadım o kadar spesifik anlattı ki bu adam nikahlı mı yüzük görüyorum dedi ailesi kültür farkından dolayı istememişler çat çat söyledi senden de kariyer olarak düşük biriymiş dedi her şeyi o kadar benle yaşıyor gibi anlattı ki çok garipti kredim bitmeseydi cok iyiydi ya yarida kaldı 10 dk süre telefonda sana dönmeyeceği belli ne istiyorsun dedi pişman olduğunu öğrenmek mi dedi evet dedim ilerde olacak dedi nasıl bu kadar bilebildi hayret ediyorum
ben sadece aşk ile ilgili baktırmamıştım ama aşk ile ilgili baktırdığımda çok da uygun biri olmadığını kartların olumlu çıkmış olsa bile benim hissettiğime göre ben çok olumlu görmedim ama yine de sen bilirsin dedi. zaten dediği gibi ilerliyor başka biri olucağını falan söyledi. bakalım bekliyorum.:)elif hanzade bir ara benim favori falcimdi arkadaş gibi öyle güzel anlatıyordu ki yatarken kac kez falini dinleyip yatıyorumdum o zaman bana umut olmuştu anda çok iyi ama dedigi mutlu son baktirdigim kişiyle olmadı inşallah sende olur
Elfin benide engellemiş saçma falına iade aldığım için. Nesibe gibi kinci bir hatun demek ki ablamızElfin aynı şekilde bende de bilememiş yada beni yeterince memnun etmedi falı beni engellemiş düşük puan vermişim,falı hatırlamıyorum bile silmişim. bence ciddi konuların falcısı değil elfin, yani ciddi bir mevzum olsa aaa gidiyim de Elfin e baktırıyım demem. yine de memnun olan arkadaşlar var bu tamamen tercih meselesi.
katina mı attın....Pelin Bilge Özdoğru ya attım inanamadım o kadar spesifik anlattı ki bu adam nikahlı mı yüzük görüyorum dedi ailesi kültür farkından dolayı istememişler çat çat söyledi senden de kariyer olarak düşük biriymiş dedi her şeyi o kadar benle yaşıyor gibi anlattı ki çok garipti kredim bitmeseydi cok iyiydi ya yarida kaldı 10 dk süre telefonda sana dönmeyeceği belli ne istiyorsun dedi pişman olduğunu öğrenmek mi dedi evet dedim ilerde olacak dedi nasıl bu kadar bilebildi hayret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?