Binnaz Abla

Elfin benide engellemiş saçma falına iade aldığım için. Nesibe gibi kinci bir hatun demek ki ablamız
Engelledigi nereden anlasiliyor? Nehir beni engellemis olabilir mi daha hic atamadim ama hic gormuyorum cevrimici. Ya da liste yapip bu liste disindakiler beni goremesin gibi bir secenek falan var mi acaba?

Pelin Bilge ye 2014 ve 2015 de atmistim.Aşk konusunda olumsuz konusan birisiydi olumlu konustugu da olmadi zaten puanim 5/10 falan o da tarot yorumlamayi iyi biliyor diye. Fiyati 72.5 olmus görunce şoka girdim.. Yani atan var mi demek istemiyorum atiyosunuz ama gecen yillarda 20 25 e bakan biriydi ki 25 tl bile çok para ne ya sana olup olmayacagini ancak yasayarak gorcegin kesinligi olmayan gonderdigin derde de care bulamayan birkac satir yaziyor yani sirf karsidakiyle iletisime gecemiyoruz bari biri bana onla ilgili biseyler soylesin diye bu kadar para harcamayi kabul ediyoruz

Anladığım kadarıyla Şevval Hanımın reklamcıları için hiiiç iyi falcı yok :) . Burda olumsuz yorumlar yapılmış iki falcı benim durumumu olduğu gibi anlatmıştı. O yüzden bence burdan iyiniyetli tavsiyeler beklerken iş başka şeye dönüyor. Pr böyle yapılmaz :))

Hangisi o iki falci, ben ona takildim :)

bu Şevval Hanım reklamcıları sözünü üzerime alınıyorum çünkü en son ben bahsettim ve bu saçma iddiayı ciddiye alıp ilk ve son kez cevap yazıcam böyle birşeye ihtiyacım yok reklam yapmak gibi,karşı tarafın da ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.ben sitedeki herkese fal baktırdım Asenat ve Sezgi candan haricinde onları da online yakalayamadığım için baktıramadım bunu daha önce de yazmıştım ve baktırdığım fallar ile ilgili yorumlarımı paylaştım.İsteyen herkes istediği kişiye baktırabilir ben illa da gidin şevval e yada o kişiye bu kişiye baktırın demedim hatta üstüne basa basa bunun enerji meselesi olduğunu herkeste tutmayacağını söyledim. ama siz olayı anlamak istediğiniz tarafa çekmişsiniz bu da benim sorunum değil sizin probleminiz oyüzden bukonuda dediğim gibi tekbir açıklama yapıcam başka birşey yazmayacağım. Ben iyi yada kötü yorumlarımı yazarım herkes nasıl ne şekilde anlamak isterse anlar, farklı yöne çekmek isteyenler de muhatabım olmaz olay bukadar.

Peki. Ozelden yazmak istersen memnun olurum ama. Ben binnaz da 3 ama tellwe de saglam baktirdim.
İsim vermeyeyim burdan. Bunu kötüye kullananlar olduğunu görüyorum :) sözüm size değil tabi . Benimde çok fal deneyimim yok. Binnazda 7 telwede üç kişi denemişim . Her iki sitedende birer kişi diyeyim :)

Engelledigi nereden anlasiliyor? Nehir beni engellemis olabilir mi daha hic atamadim ama hic gormuyorum cevrimici. Ya da liste yapip bu liste disindakiler beni goremesin gibi bir secenek falan var mi acaba?
Şöyle bir ekran çıkıyor karşına canım. Engellenmek var yani binnazda. İlk defa bir falcı beni engelledi ama umurumda mı değil

Eklentiler

• IMG_0802.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 118
Şöyle bir ekran çıkıyor karşına canım. Engellenmek var yani binnazda. İlk defa bir falcı beni engelledi ama umurumda mı değil
Saf etiketi yemeyi goze alarak soruyorum :)
Resmi ve fal secenegi gelmemesi mi engellendigini gosteriyor?

Saf etiketi yemeyi goze alarak soruyorum :)
Resmi ve fal secenegi gelmemesi mi engellendigini gosteriyor?
Fal iadesi hemen aldıktan sonra bu görüntüyle karşılaştım Elfinin profilinde. Resim Yok, fal seçenekleri Yok yani fal yollayamıyorsun. Demek ki engellemiş seni o falcı. Mesela ada soyludan da iade aldım. Onda böyle bir durum yok. Profili açık normal diğerleri gibi.

Eklentiler

• IMG_0803.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 90
nilcim binnazda çok iade aldım ama engelleme durumu olduğunu bilmiyordum yani en azından ben fal attığımda geri yollar diye düşündüm demek sayfa bile gözükmüyor

nilcim binnazda çok iade aldım ama engelleme durumu olduğunu bilmiyordum yani en azından ben fal attığımda geri yollar diye düşündüm demek sayfa bile gözükmüyor
Bende bilmiyordum canım bu durumu görünce anladım. Çıkış yapıp misafir kullanıcı olarak devam ettiğimde Elfinin profili açılıyor mesela. Kendi profilimden engelliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…