Tarot ilişki açılımıkatina mı attın....
Engelledigi nereden anlasiliyor? Nehir beni engellemis olabilir mi daha hic atamadim ama hic gormuyorum cevrimici. Ya da liste yapip bu liste disindakiler beni goremesin gibi bir secenek falan var mi acaba?Elfin benide engellemiş saçma falına iade aldığım için. Nesibe gibi kinci bir hatun demek ki ablamız
engelleme yok..Sadece falınızı reddeder o da reddetme hakkı varsa...Engelledigi nereden anlasiliyor? Nehir beni engellemis olabilir mi daha hic atamadim ama hic gormuyorum cevrimici. Ya da liste yapip bu liste disindakiler beni goremesin gibi bir secenek falan var mi acaba?
Ben orada 3 kisiye baktirdim sadece. Esma Sultan, Ada Soylu ve Elfin Demet.Kızlar Binnaz da son kredimi kiminle tamamlayayım? Kimi önerirsiniz?
Teşekkürler efenim, online olsunda atayım o zamanBen orada 3 kisiye baktirdim sadece. Esma Sultan, Ada Soylu ve Elfin Demet.
Bende en iyisi Elfin idi. Elfin sesli digerleri yazili idi. Vade beklemede.
Yalniz son sayfalarda begenmeyenler de vardi sen yine de benim 3 falcilik deneyimime gore gitme, tavsiye ettim diye :)Teşekkürler efenim, online olsunda atayım o zaman
Hangisi o iki falci, ben ona takildim :)Anladığım kadarıyla Şevval Hanımın reklamcıları için hiiiç iyi falcı yok :) . Burda olumsuz yorumlar yapılmış iki falcı benim durumumu olduğu gibi anlatmıştı. O yüzden bence burdan iyiniyetli tavsiyeler beklerken iş başka şeye dönüyor. Pr böyle yapılmaz :))
İsim vermeyeyim burdan. Bunu kötüye kullananlar olduğunu görüyorum :) sözüm size değil tabi . Benimde çok fal deneyimim yok. Binnazda 7 telwede üç kişi denemişim . Her iki sitedende birer kişi diyeyim :)Hangisi o iki falci, ben ona takildim :)
İsim vermeyeyim burdan. Bunu kötüye kullananlar olduğunu görüyorum :) sözüm size değil tabi . Benimde çok fal deneyimim yok. Binnazda 7 telwede üç kişi denemişim . Her iki sitedende birer kişi diyeyim :)
Şöyle bir ekran çıkıyor karşına canım. Engellenmek var yani binnazda. İlk defa bir falcı beni engelledi ama umurumda mı değilEngelledigi nereden anlasiliyor? Nehir beni engellemis olabilir mi daha hic atamadim ama hic gormuyorum cevrimici. Ya da liste yapip bu liste disindakiler beni goremesin gibi bir secenek falan var mi acaba?
Saf etiketi yemeyi goze alarak soruyorum :)Şöyle bir ekran çıkıyor karşına canım. Engellenmek var yani binnazda. İlk defa bir falcı beni engelledi ama umurumda mı değil
o etiketi bana da takabilirsin öyle bir şey mi varmış binnazda? ben hiç sanmıyorum yoktur gibiSaf etiketi yemeyi goze alarak soruyorum :)
Resmi ve fal secenegi gelmemesi mi engellendigini gosteriyor?
Fal iadesi hemen aldıktan sonra bu görüntüyle karşılaştım Elfinin profilinde. Resim Yok, fal seçenekleri Yok yani fal yollayamıyorsun. Demek ki engellemiş seni o falcı. Mesela ada soyludan da iade aldım. Onda böyle bir durum yok. Profili açık normal diğerleri gibi.Saf etiketi yemeyi goze alarak soruyorum :)
Resmi ve fal secenegi gelmemesi mi engellendigini gosteriyor?
nilcim binnazda çok iade aldım ama engelleme durumu olduğunu bilmiyordum yani en azından ben fal attığımda geri yollar diye düşündüm demek sayfa bile gözükmüyorFal iadesi hemen aldıktan sonra bu görüntüyle karşılaştım Elfinin profilinde. Resim Yok, fal seçenekleri Yok yani fal yollayamıyorsun. Demek ki engellemiş seni o falcı. Mesela ada soyludan da iade aldım. Onda böyle bir durum yok. Profili açık normal diğerleri gibi.
Bende bilmiyordum canım bu durumu görünce anladım. Çıkış yapıp misafir kullanıcı olarak devam ettiğimde Elfinin profili açılıyor mesela. Kendi profilimden engelliyim.nilcim binnazda çok iade aldım ama engelleme durumu olduğunu bilmiyordum yani en azından ben fal attığımda geri yollar diye düşündüm demek sayfa bile gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?