çok şaşırdım engelleme olayına zaten 5 yıldız diye diretmesi yüzünden itici geliyor bana, kesin zorla yıldız toplaya toplaya o puana gelmiştirKendi profilim ve misafir olarak girdiğimde görüntü böyle oluyor arkadaşlar.Bariz iade aldığım için faldan Elfin Demet Hn. tarafından engelliyim.Ama umurumda değil inanın çünkü kötüydü falı.
Bir şey sormak istiyorum... Sen şubat gibi binnaza falcı olma başvurusunda bulunmuştun onların gönderdiği örnek falı burada paylaşmıştın hümanın falı diye.. herneyse;engelleme yok..Sadece falınızı reddeder o da reddetme hakkı varsa...
ahaha :) guldurdun...niye cok mu kotu'Bilge Özdoğru' ismini duyunca ben =
Evet ilk falını beğenmiştim . Durumu bilmişti. Hoşlandığım kişiyle beraberlik görmüştü. Ama adam başkasıyla evlendi. Bende ikinci falı atıp bundan bahsettim bu defa bana anlaşamıyorlar, ayrılacaklar,senden hoşlanıyor diyince sinirlendim ve iade aldım. Hala bu durumda diretmesi abes geldi bana. Başka yeni birinde bahsetse daha iyi olurdu.cnm sen adayı begenmstn sanki 2. falı mı attınnilmil
kelime merhemiBir şey sormak istiyorum... Sen şubat gibi binnaza falcı olma başvurusunda bulunmuştun onların gönderdiği örnek falı burada paylaşmıştın hümanın falı diye.. herneyse;
Şimdi engelleme yok ve reddetme hakkı varsa reddeder dediğine göre falcı oldun. Çünkü reddetme haklarının sınırlı olduğunu ilk kez senden duydum şimdi ve engelleme yok diye emin konuşuyorsun. Falcı adını söyle de bari bir zamanlar falcı falcı dolaşan birine fal baktırmayalım yanlışlıkla :)
Bir şey sormak istiyorum... Sen şubat gibi binnaza falcı olma başvurusunda bulunmuştun onların gönderdiği örnek falı burada paylaşmıştın hümanın falı diye.. herneyse;
Şimdi engelleme yok ve reddetme hakkı varsa reddeder dediğine göre falcı oldun. Çünkü reddetme haklarının sınırlı olduğunu ilk kez senden duydum şimdi ve engelleme yok diye emin konuşuyorsun. Falcı adını söyle de bari bir zamanlar falcı falcı dolaşan birine fal baktırmayalım yanlışlıkla :)
klasik...aynı durumu ben de yasadım gecen sene hümada..Evlenmeden önce kesinlikle evlenemezler imkansz..Evlendiler dedim mutsuz pişman vs vs sacmalıkEvet ilk falını beğenmiştim . Durumu bilmişti. Hoşlandığım kişiyle beraberlik görmüştü. Ama adam başkasıyla evlendi. Bende ikinci falı atıp bundan bahsettim bu defa bana anlaşamıyorlar, ayrılacaklar,senden hoşlanıyor diyince sinirlendim ve iade aldım. Hala bu durumda diretmesi abes geldi bana. Başka yeni birinde bahsetse daha iyi olurdu.
Genel de senin beğendiklerini beğeniyorum deneyince, enerji meselesi tutuyor olabilir:)Yalniz son sayfalarda begenmeyenler de vardi sen yine de benim 3 falcilik deneyimime gore gitme, tavsiye ettim diye :)
senin "binnazda engelleme yok, falcı reddetme hakkı varsa reddeder" gibi emin konuşmalarından varılan sonuç bu. Dün profil fotoğrafın katinadan bir karttı falcı mısın? diye sorunca değişmesi manidar... Bir zamanlar hepimize baktırdığımız katina kartlarımızı falcıların ne dediğini soruyordun kendince yorumluyordun da. Elfin Demet'te tek katina bakıyor.....kelime merhemi
olsa... sen de...
Falcılığı bir kenara direk kalp olarak kötü bence. Bana hiç fal bakmadı gibi bi şey. Hep hiç bir şeyin istediğim gibi olmayacağını söyleyip ay canım beniim ah güzeliim daha küçücüksün zaten vs gibi sinir bozucu teselliler verirdi bana. Baktırmadım sonra zaten hiç. He bi de ufacık bi güzel gelişme olsa, gidip söylesem bu sefer de inanamıyorum bu senin falın mı muhteşem falan derdi.ahaha :) guldurdun...niye cok mu kotu
Sana tamamen katılıyorum Bilge konusunda,mevzu olumsuzsa olumsuza açık olduğumuzu söylüyoruz zaten ama bu kadın okadar kötü anlatıyor ki insanı faldan soğutuyor,olumlu söylediği şeye bile sevinemiyorsunFalcılığı bir kenara direk kalp olarak kötü bence. Bana hiç fal bakmadı gibi bi şey. Hep hiç bir şeyin istediğim gibi olmayacağını söyleyip ay canım beniim ah güzeliim daha küçücüksün zaten vs gibi sinir bozucu teselliler verirdi bana. Baktırmadım sonra zaten hiç. He bi de ufacık bi güzel gelişme olsa, gidip söylesem bu sefer de inanamıyorum bu senin falın mı muhteşem falan derdi.
Şimdiye kadar bana olumsuz konuşan bin tane insan oldu ki bunlardan biri şuan için en sevdiğim falcı ve hala düzenli olarak fal attığım birisi. Bu kadın kadar kurulduğum sinir olduğum kimse olmadı.
Bana direk anlattı açıkçası ben ilk defa birini beğendimSana tamamen katılıyorum Bilge konusunda,mevzu olumsuzsa olumsuza açık olduğumuzu söylüyoruz zaten ama bu kadın okadar kötü anlatıyor ki insanı faldan soğutuyor,olumlu söylediği şeye bile sevinemiyorsun
ses tonu da cok itici..sanki böyle 45- 50 yaslarında mutsuz ,ilişkilerinde vs mutsuz olmuş,soguk ,anlayıssız bi kadın gibi geldi bana..enerjimi düşürmüştü o kadın 2013 te baktrmstm onaFalcılığı bir kenara direk kalp olarak kötü bence. Bana hiç fal bakmadı gibi bi şey. Hep hiç bir şeyin istediğim gibi olmayacağını söyleyip ay canım beniim ah güzeliim daha küçücüksün zaten vs gibi sinir bozucu teselliler verirdi bana. Baktırmadım sonra zaten hiç. He bi de ufacık bi güzel gelişme olsa, gidip söylesem bu sefer de inanamıyorum bu senin falın mı muhteşem falan derdi.
Şimdiye kadar bana olumsuz konuşan bin tane insan oldu ki bunlardan biri şuan için en sevdiğim falcı ve hala düzenli olarak fal attığım birisi. Bu kadın kadar kurulduğum sinir olduğum kimse olmadı.
sistemlerine girdim ama kısa bir süre...fal bakma işi 50 yas üstü emekli vs yapacak bi iş,enerji düşürücü ,gereksiz o 300 kelimeyi doldurmak ,4 saatte yorumu gönderme vs cok gerekszsenin "binnazda engelleme yok, falcı reddetme hakkı varsa reddeder" gibi emin konuşmalarından varılan sonuç bu. Dün profil fotoğrafın katinadan bir karttı falcı mısın? diye sorunca değişmesi manidar... Bir zamanlar hepimize baktırdığımız katina kartlarımızı falcıların ne dediğini soruyordun kendince yorumluyordun da. Elfin Demet'te tek katina bakıyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?