Binnaz Abla

google yaz mardın kızıltepe falcısı dıye ama yazma sen sımdı orayada gıtmeye kalkarsın

Ayyyy ben arastirdim..kizcagizlarim toplanin mardine gidiyoruz: zaten bugune kadar verdiğimiz paralarla 5 defa gider gelirdik. En iyisi gidelim de bu isi kökten bitirelim...

Aaa son yazdiklarim iki defa paylasmis.. kiz zatn su küçük falcilara verdigim parayi biriktirsem kac kez gider gelirdim

İnşallah canım dedikleri gibi güzel noktalanır.İnan her mutlu sona kendim yaşamış kadar memnun oluyorum.Hayatta güzel şeylerin olabildiğini,yaşanabildiğini görmek bana öyle iyi geliyor ki....Palamut burdaki genel paylaşımlardan ve en son seninkinden ortaya çıkarak bişey takıldı kafama.Rezzan abla acaba herkese mutlulukla "the end"mi demiş?Çok fazla olumlu son yorumu okuyorum burda onunla ilgili.Her ne kadar kendisi"pembe tablo"yorumcusu olmadığını söylesede..........

Ayyyy ben arastirdim..kizcagizlarim toplanin mardine gidiyoruz: zaten bugune kadar verdiğimiz paralarla 5 defa gider gelirdik. En iyisi gidelim de bu isi kökten bitirelim...
Vallaha ben zamanında Romanya dedim.Falcılığın anavatanı diyebilirim.Başarı %80 en düşüğünde.Bu ne demek yaaa inanılmaz bişey..Birde ordakiler bu artık orda tam bir meslek görüldüğü için vergi òdüyorlar.Fal konusunda uçmuş adamlar.Biz de online sürünmece devam.

rezzan bana da güzel şeyler söyledi..ama durumu anı cok iyi yorumladı..

Aaa ciddi misin o kadar biliyorlardi yani...ayy su sıkıntıdan kurtulayim. Fal baktirmayacagm. Vicdanimda hic rahat değil.

rezzan bana da güzel şeyler söyledi..ama durumu anı cok iyi yorumladı..
Anı bende de iyi yorumlamıştı ve sonuç ne sorduysam hep pozitifti.Ama gel gör ki hayatım onun yorumunun zıddı yönünde ilerlemekte.Bak sanada olumlu yorum yapmış.Benim Rezzan abla ile ilgili düşüncelerim her geçen gün dahada değişiyor.Rezzan abla tatlı diliyle sıyrılıyor bence.Bildiği şeylerde okuyorum burdan hep tahmini kolay olan şeyler.Farklı bir ekstrem yorumu olupta yaşayan olduğunu burda hiç okumadım.Ha çok isin içinden çıkamadığında da ucunu açık bîrakıyor.Evet yada hayır.

Aaa ciddi misin o kadar biliyorlardi yani...ayy su sıkıntıdan kurtulayim. Fal baktirmayacagm. Vicdanimda hic rahat değil.
Canım en güzeli o zaten keske irademizi koruyabilsek.Ben falsız dördüncü haftamdayım.Baktırırsam da ocak ayında bi Reiki bide Melek olur herhalde.(Burda çok gaza gelmezsem eğer.)

alcanzarcım ben burdaki arkadaşların tavsiyesi ile tanıştım rezzan ablayla. gelecek henüz çıkmadı...bi kaç falındada tutarsızlık yaşadım. yeni biri olacak dedi.sonra tekrar eski ile devam dedi v.s...ancak benim hayatımı geçmişimi karşımdakinin geçmişini kardeşlerimle ilişkilerime kadar bilmesi bana inandırcı geliyor. birde bana olumsuz yaptığı yorumlarda vardı...ama evet ucu açık bırakıyor bazen çelişkili yorumlar yapıyor.. kendiside herdefasında dile getirdi kesin yorum yapmam dedi...ayy bilmiyorum walla çıkarsada çıkmazsada yazacağım

Aynen canım çıkanı çıkmayanı bende yazıyorum hemen.Bilimiyorum yaa gerçek bi falcının net bişey söylemeyip,olabilecek her olasılığı vermesi?????O zaman ben niye fal baktırıyorum????

Canım en güzeli o zaten keske irademizi koruyabilsek.Ben falsız dördüncü haftamdayım.Baktırırsam da ocak ayında bi Reiki bide Melek olur herhalde.(Burda çok gaza gelmezsem eğer.)

ay maşallah yavrum helal sana..benimde 3. günüm ama bu yıl sonuna kadar böyle gitmeyi düşünüyorum.. zaten nalan abla bana 5 ocağa kadar aramazsa o adamdan umudunu kes demişti:))))ahhh ve çok kesin konuşmuştu..ahhh 4 ocakta beni yalnız bırakmayın kızlar nasıl dayanırım bilemiyorum

Aynen canım çıkanı çıkmayanı bende yazıyorum hemen.Bilimiyorum yaa gerçek bi falcının net bişey söylemeyip,olabilecek her olasılığı vermesi?????O zaman ben niye fal baktırıyorum????

hahhahaha walla sende haklısın iki ihtimal var zaten olacak veya olmayacak

Ayyy canım benim inşallah arar.Ama ben kendi adıma hep yanındayım özgecem sakın unutma.

Ayyy canım benim inşallah arar.Ama ben kendi adıma hep yanındayım özgecem sakın unutma.

aslında galıba rezzanla alakalı sana katılıyorum son baktırdıgım kahve falında benımkının hayatında bırının oldugunu ancak bıtmıs bısey oldugunu soylemıstı ama konusurken soyle bı duraksamıstı bende orda suphelendım herhalde bana dogruyu soylemıyo dedım ve bıtmıs bı ılıskı dııl suan devam etmekte olan bı ılıskı malesefkı

hahhahaha walla sende haklısın iki ihtimal var zaten olacak veya olmayacak

E yaniii canım.Bu durumda başladığımız yere dönüyoruz."Madem net değil,neden fal baktırıyoruz'a?"
Falcı kendi yaptığı işide baltalamış oluyor.

tatlım melek bilmişti sanırım bu durumu...kahve mi baktırmıştın tarot mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…