Binnaz Abla

Sana tamamen katılıyorum Bilge konusunda,mevzu olumsuzsa olumsuza açık olduğumuzu söylüyoruz zaten ama bu kadın okadar kötü anlatıyor ki insanı faldan soğutuyor,olumlu söylediği şeye bile sevinemiyorsun
benim herkes ollumlu yorum yaptı ama herşey olumsuz gidiyor.. bende şu çıktı çıkmadı diyemiyorum herşey olumsuz çünkü...

benim herkes ollumlu yorum yaptı ama herşey olumsuz gidiyor.. bende şu çıktı çıkmadı diyemiyorum herşey olumsuz çünkü...
Tamamen çıkan birşey Yok ama olayların gidişatına göre evet böyle oldu yada Yok bilemedi olaylar böyle ilerlemedi diye yorum yapıyorum kendi fallarımda.ben de şuan olumsuz giden bir konu için yaklaşık 2 ay önce fal baktırmıştım Banu bahram ve Müge aydın ve Elif ışık olumluya bağladı ki sonuç olumlu olmadı ama Elif ışık iş ile ilgili bir konuyu bilmişti hakkını yemiyeyim. Olumsuz olucağnı söyleyenler yada bu işin hayırlı olmayacağını söyleyenler de Elif Hanzade,Şevval, Firuze,inci turan dı.tarihlerde sapmalar oluyor tabi. Maya için karar veremedim o hala beklemede.

saydıklarının tamamına yakın tarihte baktırdım hepsi de çok olumlu gördü:) olumsuz diyen yok bana henüz ama herşey olumsuz gidiyor peki müge aydın sence nasıl? bana da inci turan acayip detaylar bildi geldi.....

Ben biray hanima baktirdim. o da guzel tanimliyo. kisilik analizi filan tam tespit. biraz gec bakiyo yalniz

Bende de var daha vadesi aslinda bugüne kadar baktirdigim bütün fallar da asagi yukari ayni seyler soylendi ve ayni zaman araligi verildi net tarih verenlere zaten inanmiyorum zaman olarak bakiyorum sadece bekleyip gorucez bakalim
benim zaman aralığı ağustos eylül ekim

bende muge aydina kahve baktirdim geçen sene katina atmistim beğenmemiştim kahve iyi gibi yalnız vade ağustos ayiydi hiç bir gelisme yok

Banu Bahram tamamen pembe tablocu ben 1 ay önce baktirmistim o kadar olumlu o kadar pembeydi ki eşin seni seviyor boşanma yok bir erkek sizin aranızı bulacak 7 hafta sonra çok iyiye gidecek problemler bitecek demişti ama sonuç boşandım hemde faldan 3 hafta sonra..

Müge aydın şöyle yaparsan şöyle olur böyle davranırsan şu olur dedi sonucu pembeye bağladı olumlu gördü halbuki karşıdaki kişi ve yaşanan olaylar olumluya bağlanacak gibi değildi sonuçta gelecekteki birşeylerin nasıl olması gerektiğini öğrenmek için baktırıyoruz ve benim için kötü olacak bir olayın hoppp hemen pembeye bağlanmasını istemem iyisiyle kötüsüyle beni ne bekliyor bilmek istiyorum tabiki,Müge yi oyüzden çok başarılı bulmadım.bu dediğim şeyi en iyi yapan bu konu için İnçi Turan ve Şevval dı, Elifhanzade de kartların olumlu çıktı ama ben olumlu hissetmiyorum dedi ve gerçekten hisli olduğunu düşünüyorum sadece kart yorumlamıyor bu önemli fal baktırırken.Haleh de olumsuz demişti.

Üzüldüm geçmiş olsun :/// Banu bahram a ben fiyatı düşükken baktırmıştım ve düşük puan vermiştim çok fena pembeye bağladı çünkü mümkünü yoktu onun dediği gibi olmasının,sonra 72,5 Tl olduğunu görünce çok şaşırdım demek ki memnun olanlar çoğunluktaymış.

Kızlar geçen gün tesadüfen karşılaştım. Binnaz Abla'nın sahibi bi cocuk çıktı 5 senedir bütün gelen talepleri ve falları kaydettik, müşterilerin bilgilerini topladık, faladdini yaptık o bilgilerle otomatik fal gönderme sistemi oluşturdu falan dedi. Biz müşterilerin hangi telefonu kullandığını, internet paketine varana kadar bütün bilgileri alıyoruz dedi. Eğer bu gerçekse bizim gönderdiğimiz bütün kayıtlar, gelen cevaplar hiçbiri özel ve gizli değil anlamına gelmiyor mu?
Videoyu izlemek isteyen varsa izlesin. Ben mi yanlış anladım konuyu öyle demiyor mu bir bakın.

Bence bilgileri toparlaması bir anlam ifade etmiyor.
Sonuçta bir saniyede hayatım değişebilir borcum olabilir hayatımın aşkı ile karşılaşabilirim.O yüzden biriktirip ona göre hareket etmeleri absürd.Ki benim hayatım sürekli değişiyor örnek vermem gerekirse kararlarımdan ötürü.

Burada bahsedilen öyle bir durum değil... Kişisel bilgileri topluyorsa bu güvenli ve etik değil...
Adınız soyadınız, verdiğiniz kart ya da telefon bilgisinden yola çıkarak TC No'nuz, anne kızlık soyadınız, kredi kartı bilginiz vs... Bunlar değişken ve kararlarımıza bağlı şeyler değil, kimliklerimiz zira...
Sitenin herhangi bir güvenlik açığında bu bilgiler dolandırıcıların eline geçebilir... Kaldı ki o çok büyük bankaların bile güvenliği % 100 değilken... Binnaz'ın sitesine güven olur mu ?

D
Videoyu izleyemedim henuz ama boyle bir sey varsa ayan beyan soyleyebilmeleri de enteresan. Herkesin ovdugu faladdin in bana anlamsiz bir fal gondermesi o sirada binnaz da bilgim olmamasi mi acaba?
B Bones and Stones sen de bir bak canim.
Suc degil mi bu yaptiklari alenen?
Acaba bilgilerimin toplanmasina paylasilmasina izin veriyorum diye bir maddesi mi vardi. Okumadim kurallari. Oyuna mi geldik acaba?

ben kredi kartı ile kredi alacağım zaman bankamdan bana uyarı geldi. Alışveriş yapmak istediğiniz site güvenli değil diye...
o zamandan beri kredi kartı ile kredi almıyorum.... Evet video tarihi yeni...
Fal biriktirip ona göre fal yollaması bunun yanında çok masum kalır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…