Binnaz Abla

Ben çok önce üye olmuştum Binnaz' a. Son 1 yıldır da kullanmadım. Ama kişisel bilgilerimizin ellerinde olması, herhangi bir evrağa imza atmadığımız için sıkıntı yaratmaz. Sonuçta internet üzerinden başka alışverişler de yapıyoruz. Hrpsinde az da olsa risk var sonuçta. Ama bu açıklama etik değil. Sen bizim önceki fallarımız ve sorularımızı, medeni hal bilgilerini kullanarak yeni site kurup bir de bunu utanmadan açıklıyorsun. Bu adam kendi ipini çekiyor aslında. Kredi kartı ile kredi nasıl yüklüyorduk hatırlamıyorum. Bankalar arası sisteme yönlendiriyordu sanki

Yurtdisinda olmama ragmen kredi kartiyla kredi yukledim ayni uyariyi bende almistim bankamdan bircok sitelerde alisveris yapiyorum onlarda hic boyle uyari gelmedi. Adamin dediklerine bakilirsa kesinlikle guvenli gelmedi su an. Binnaz olayi benim icin bitmistir.

ben binnazda üyeyim sanal kart kullanıyorum kredi kadar para yukluyorum

herkse diyim kısaca.. binnaz tellwe fal sepeti bir yolun var tamamına yakın yorum almışımdır :))
Hepsi de ayni seyleri mi soyledi peki olumsuz konusan hic yok muydu ben de binnazda 5 6 kisiye attim fal kutusuna atmıştım onceden de ama ordan pek hoslanmadim hepsi asagi yukari ayni seyleri soyledi ve ayni zaman aralığını verdi

@ncarenot 'um gecen gun berrak okur diyince uzun zamandir ona fal atmadigumi fark ettim kizlar 2 3 hafta icerisinde olacak bir olayi soylemisti ve hic ihtimal vermedigim 2 aydir gorusmedigim eskisi tekrar hayatima girmeye calisiyor
Ya bence bu berrak herkese 2 ay 2 hafta diyor, ya arada yol var ya da bir yola gidip dönecek falan diyor, bir de klasik geçmişinde üzüntü var girizgahları. Benim sorum; bu kadın cidden böyle tastamam nokta atışı yapıyor mu yani bu söylediklerim gibi yuvarlak olanlr dışında? benimle tutmadı diyip huzura kavuşacağım:)) Artık pek baktırmayınca 20 lira bile çok geliyor

Bu arada binnaz da bi müddet bulunmuş olarak biraz bilgi vereyim size... 2013 yılından beri binnaz abla sitesinde fal baktriyorum..cok değil yıl da 4 5 i geçmez.. . Esas oğlan için di hep .. evlendi vs vs ..buyuk bi travma yaşattı bana.. bay Aa fallara sardim o dönem... katına, tarot kartlari ezberim oldu ...hep o salak var yaptığım her hatanın altında. Neyse fallarim çıkmadı... binnazin sisteminden bahsedeyim size.
1. Ilk 30 fal 1 tl ... 30 fal sonrası %70 başarı saglarsan kalıcı yorumcu oluyorsun..
2. Yorum sildirme imkanı yok falcinin.
O bir yıldızlı kötü yorumlar silinmiyo yani.. 2 admini var sistemin... onlar hayirrr silemeyiz (kibarca) diyorlar
3. Olumsuz yoruma cidden tahammülü yok insanların.. ehh, beğenmedim, saçma diyorlar çoğu.. özellikle de 18-24 yaş aralığı.. zaten çoğu ne için fal attığının farkında değil.. bilinçsiz..
4.. cümleye hoşgeldiniz xx hanım binnaz ablaya,nasilsnz sorum şu diye başlayan bi grup var ....bunlardan korkun.. 5 e basmıyor elleri..4 illa puanı..binnazn sahibi sanırsın
5. Puanlama çok önemli , 4 puan vermek bile yorumcunun puanını düşürüyor..puan %99 ken bi anda 94 e inebilir..
6. Fali her zaman reddetme gbi durum yok.. ole bi hakkın yok sürekli... belirli bi sayıda fal baktıktan sonra 80-90 sanırım... ondan sonra tam hatrlamiorum ama 5 falan red hakkın oluyor..( yildiz li yorumcular farklı olabilir inisiyatifleri olabilir)
7. Falcı yüzde 30 ünü alıyor paranın..
8. En fazla 4 fal alabilirsin.. 4 saatte de yollarsin.. geciken fal da yüzde ellisi gidiyor kazancın.. ceza sistemi var... çok ceza alırsan fal limitin 1 e düşüyor..
9. Soho da etkinlik oluyormuş fal bakımı davet ediyorlar mail le..
10. 300 kelime - 5 dk sınırı var altında yorum asla yok... chat, telefon onları bilmiyorum...
11. Çok acayip sorular, insanlar, tepkiler illaki var... insan bu..asiri cahil, leş sorular da var.. 55 yaşında kariyerli , kibar naif amca da var.. sorusu o kadar saf, naifki
Şu adama bi de tarot aciym diosun o an hissediyorsun o güzel enerjiyi

Seka ne zamandır soracaktım; sana Ümit Yanar'ın dedikleri çıktı mı?

istersen özelden atayım sana karşılaştırma yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…