- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
Ben çok önce üye olmuştum Binnaz' a. Son 1 yıldır da kullanmadım. Ama kişisel bilgilerimizin ellerinde olması, herhangi bir evrağa imza atmadığımız için sıkıntı yaratmaz. Sonuçta internet üzerinden başka alışverişler de yapıyoruz. Hrpsinde az da olsa risk var sonuçta. Ama bu açıklama etik değil. Sen bizim önceki fallarımız ve sorularımızı, medeni hal bilgilerini kullanarak yeni site kurup bir de bunu utanmadan açıklıyorsun. Bu adam kendi ipini çekiyor aslında. Kredi kartı ile kredi nasıl yüklüyorduk hatırlamıyorum. Bankalar arası sisteme yönlendiriyordu sankiD
Videoyu izleyemedim henuz ama boyle bir sey varsa ayan beyan soyleyebilmeleri de enteresan. Herkesin ovdugu faladdin in bana anlamsiz bir fal gondermesi o sirada binnaz da bilgim olmamasi mi acaba?
B Bones and Stones sen de bir bak canim.
Suc degil mi bu yaptiklari alenen?
Acaba bilgilerimin toplanmasina paylasilmasina izin veriyorum diye bir maddesi mi vardi. Okumadim kurallari. Oyuna mi geldik acaba?
ben kredi kartı ile kredi alacağım zaman bankamdan bana uyarı geldi. Alışveriş yapmak istediğiniz site güvenli değil diye...
o zamandan beri kredi kartı ile kredi almıyorum.... Evet video tarihi yeni...
Fal biriktirip ona göre fal yollaması bunun yanında çok masum kalır....
ben binnazda üyeyim sanal kart kullanıyorum kredi kadar para yukluyorumYurtdisinda olmama ragmen kredi kartiyla kredi yukledim ayni uyariyi bende almistim bankamdan bircok sitelerde alisveris yapiyorum onlarda hic boyle uyari gelmedi. Adamin dediklerine bakilirsa kesinlikle guvenli gelmedi su an. Binnaz olayi benim icin bitmistir.
selin imer baktıran var mı? nasıl?:)
bana hepsi aynı yorumu yaptı aslında ya ... size olumlu olumsuz çok fark eden var mıSelin imeri seviyorum ya degisik bi tarzi var cok naif
Patlamasini istedigim fallarim var elfin muge lutfen cikmasn
Benim de bütün fallarim ayni herkes ayji seyleri söyledi ve olumlu ama inanasim gelmiyor acikcasi gunden gune de ümidimi yitiriyorumbana hepsi aynı yorumu yaptı aslında ya ... size olumlu olumsuz çok fark eden var mı
maya efsane ya:) bayılıyorum o hatuna bir de tam benim gibi dobra dobra sayarrrben memnun kaldım, bu ara fallara sardım maya demir'i tavsiye ederim
bende öyle bir durumdayım... herşey olumlu ama tek gelişme tek bişi yok.....Benim de bütün fallarim ayni herkes ayji seyleri söyledi ve olumlu ama inanasim gelmiyor acikcasi gunden gune de ümidimi yitiriyorum
Bende daha vade var ama bilmiyorum hakkimizda hayirlisi canimbende öyle bir durumdayım... herşey olumlu ama tek gelişme tek bişi yok.....
bana ağustos eylül dendi hep ama beklemekten çok bunaldım aşka hevesim bittiBende daha vade var ama bilmiyorum hakkimizda hayirlisi canim
Sen kimlere baktirdin canimbana ağustos eylül dendi hep ama beklemekten çok bunaldım aşka hevesim bitti
herkse diyim kısaca.. binnaz tellwe fal sepeti bir yolun var tamamına yakın yorum almışımdır :))Sen kimlere baktirdin canim
Hepsi de ayni seyleri mi soyledi peki olumsuz konusan hic yok muydu ben de binnazda 5 6 kisiye attim fal kutusuna atmıştım onceden de ama ordan pek hoslanmadim hepsi asagi yukari ayni seyleri soyledi ve ayni zaman aralığını verdiherkse diyim kısaca.. binnaz tellwe fal sepeti bir yolun var tamamına yakın yorum almışımdır :))
Ya bence bu berrak herkese 2 ay 2 hafta diyor, ya arada yol var ya da bir yola gidip dönecek falan diyor, bir de klasik geçmişinde üzüntü var girizgahları. Benim sorum; bu kadın cidden böyle tastamam nokta atışı yapıyor mu yani bu söylediklerim gibi yuvarlak olanlr dışında? benimle tutmadı diyip huzura kavuşacağım:)) Artık pek baktırmayınca 20 lira bile çok geliyor@ncarenot 'um gecen gun berrak okur diyince uzun zamandir ona fal atmadigumi fark ettim kizlar 2 3 hafta icerisinde olacak bir olayi soylemisti ve hic ihtimal vermedigim 2 aydir gorusmedigim eskisi tekrar hayatima girmeye calisiyor
Seka ne zamandır soracaktım; sana Ümit Yanar'ın dedikleri çıktı mı?Ya bence bu berrak herkese 2 ay 2 hafta diyor, ya arada yol var ya da bir yola gidip dönecek falan diyor, bir de klasik geçmişinde üzüntü var girizgahları. Benim sorum; bu kadın cidden böyle tastamam nokta atışı yapıyor mu yani bu söylediklerim gibi yuvarlak olanlr dışında? benimle tutmadı diyip huzura kavuşacağım:)) Artık pek baktırmayınca 20 lira bile çok geliyor
Ya bence bu berrak herkese 2 ay 2 hafta diyor, ya arada yol var ya da bir yola gidip dönecek falan diyor, bir de klasik geçmişinde üzüntü var girizgahları. Benim sorum; bu kadın cidden böyle tastamam nokta atışı yapıyor mu yani bu söylediklerim gibi yuvarlak olanlr dışında? benimle tutmadı diyip huzura kavuşacağım:)) Artık pek baktırmayınca 20 lira bile çok geliyor
iyi fikir:)istersen özelden atayım sana karşılaştırma yapalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?