Binnaz Abla

emeğine sağlık aydınlatıcı olmuş:)
Ben bir de fiyat sistemini merak ediyorum orda yani sadece yüzdeyle ilgili değil galiba mesela elfin %99 ama fiyatı düşük hala diğer yandan %98ler 70 liralarda . bu fiyatı kim belirliyor?

belirli sayıda fal bakması gerek..Belirli bir fal sayısı ve 5 yıldızlar belirliyor ..falcının yıldızlarını ve fiyatını

bildiğim bir şeyden bahsedeyim, hangi IP ile kaç tane hesapla girdiğiniz daima kayıtlıdır ve sizin her talebinizde de müşteri hizmetleri bunu görüyor. Bu konuda birgün kendilerini ele verdiler ben söyleyince de inkar ettiler.
Çok üstelemedim çünkü zaten neredeyse emin olduğum bir şeydi her sitenin bunu yaptığı.

konuşulan konulara uzağım açıkçası üzerinden yorum yapmayayım ama Binnaz fal baktırıyorsan site olarak en iyisi bana göre. müşteri memnuniyetine inanılmaz önem veriyor.

Byv gibi "beğenmiyorsan baktırma" demiyor. Benim copy paste olduğunu ispatladığım 2 falım da iade hakkım olmamasına rağmen iade edildi başka sitelerde bunu lafını bile edemezdim.

Nil Güneş e baktıran oldu mu arkadaşlar,birde karaca duran
ikisinide bir kaç kez baktırdım nil güneş olumlu bir faldi ama dediğini yasamadim Karaca duran geçen sene baktirdim ilk fallarda aklında ki kisi icin olumlu vade verdi vade geçti tekrar gittiğimde başkasını gördü istikrar yok bu arada kendi söylediği şeyde olmadı tabi yinede enerji meselesi

Teşekkür ederim.Ben de sıkıntılı bir süreç yaşiyorumda.ikisine bakittim.olumlu konuştular,vadelerde yakın.bakalım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…