Binnaz Abla

konuyla biraz alakasız olacak ama byv da ilk önce falcı semaya baktırdım gerçekten iyidi verdiği tarihler tespitler tutarlı 1 hafta sonra aynı konu için fama ya fal attım ne dediğini zaten anlamadım 2 gündür hala falı çözmeye çalışıyorum. sema nın falının bir değişik versiyonunu bana yollamış. değindiği noktalar aynı, ben sormadığım halde sema birkaç konuya değiniş aynı konulara fama da değinmiş tesadüf olabilir mi bukadarı bilmiyorum içime şüphe düşmedi değil. en detaylı bakan ilkay idi, hem daha uzun ve tatmin edici hem de mantıklı olması muhtemel tarihler ve durumlar.

Yani bu kadar rahat nasıl çıkıp televizyonda konuşabiliyorlar onu anlamıyorum. Kimse bir şey demiyor mu? Resmen adam; 5 yıl boyunca herkesin bilgilerini kaydettik, bu bilgilerle kusursuz otomatik fal bakan bir sistem yaptık, müşteriler de inanamıyor diyor. Yani belli bilgileri bir araya getirip önümüze bildiğimiz şeyleri bilgisayar programı üstünden yapıyorsa, fal baktırmanın ne anlamı var ki o zaman? İşin diğer tarafı o bilgiler özel değil mi? Gizlilik ve güvenlik açısından o bilgiler başkalarının eline geçerse ne olacak? Benim Binnaza da faladdine de hiç güvenim kalmadı bu saatten sonra... Resmen dalga geçiyorlar.

Evet allayıp pulluyolar sonuç fossss olunca daha da üzülüyoruz.
binnazdaki çoğu 4 yıldızlı falcı öyle pek güvenmememk gerek. hele nil güneş öyle bir ses tonu vardı ki öff aman fal mı geldi bakıyım da bitsin der gibi, cok önce yollamıştım ama ses tonu hala aklımda kalmış, bu bahsettiğimiz iki falcı da cok önemsenecek falcılar değil boşver oyüzden.

Artik yapmiyorum demisti ama sanki.
Eskiden fal bakarken uyeligine devam etti diye mi banlandi yani?
Ben o donemde yoktum muhtemelen ama merak ettim.
Çünkü binnazda falcıydı açıklayınca kiblendi demek ki. artık bakmadığını söylemiş ama bilemiyorum bir dönem burada herkese fallarını, nasıl ayrıldığını soruyordu..

Çünkü binnazda falcıydı açıklayınca kiblendi demek ki. artık bakmadığını söylemiş ama bilemiyorum bir dönem burada herkese fallarını, nasıl ayrıldığını soruyordu..
Günahını almayayım dedim de haklıymışım. ben burda bangır bangır bağırırken falcılar var diye bana yok ben kendi halimde öğretmenim şöyleyim böyleyim çemkiriyordu. Ya insaf. Bi de beni suçlu çıkartıyordu özür bile diledim kendisinden. Gerçekten diycek bi şey bulamıyorum allaha havale ediyorum. Aman diyorum kızlar ya, bu forum eskisi gibi değil. Ne olur ne kadar çok buralara yazan çizen sevimli görülen insanlar da olsalar. Güvenmeyin. O bir dönem falcıydım der, öbürü hala bakıyodur belli mi olur. Bana sorsalar zaten beş tane daha falcı çıkartırım ya aramızdan, neyse.

Artik yapmiyorum demisti ama sanki.
Eskiden fal bakarken uyeligine devam etti diye mi banlandi yani?
Ben o donemde yoktum muhtemelen ama merak ettim.
belki kendi isteğiyle kapanmıştır üyelik. Ona ilk ben yüklendim de falcı olduğunu söyledi ama kiblemedim. o uzun mesajını okuduğumda çoktan banlanmıştı..
Eskiden katina falı baktıranlara kime baktırdığını hangi kartlar çıktığını sorusunun ne olduğunu soruyordu burada.

Ben gec kalmisim. 2017 Nisan'da uye oldum fallara sarar sarmaz. Ah keske ondan 1 yil once olaydim. Hem buradaki diyaloglara vakif olurdum hem de cok daha onemlisi
burada tanidigim insanlari o zaman taniyip, tavsiyelerini dinleyip hayatimi alt ust olmadan kurtarirdim diyorum. Tabi "keske" lerle gitmiyor hayat. Belki de olmasi gereken bir surecti, belki de simdi bana buradan taniyip yol gosterenler 2016'da henuz hazir degildi hayatima girmeye :)

Aynen öyle "keşke"lerle olmuyor olacağı varsa oluyor insan dış sese kulak tıkıyor... Ben ilişkim süresince dış gözler tarafından ayrılmam gerektiği söylendi tüm olumsuzluklar söylendi ama duymadım ayrılınca "keşke vaktinde dinleseymişim" dedim... Olacağı varsa oluyormuş her şey bize tecrübe :)

burrada sizlerle fal muhabbeti aşk acılarımız dertlerimize o kadar gömülü haldeyiz ki o halimiz bile birbirimize yoldaşlık dostluk yaptırıyor... acılarımızı kanayan yerlerimizi birbirimizi yaralarımızdan tanıyoruz sanki.. işte bu yüzden bir nevi ortak gibiyiz hayata karşı birlikte güçleniyoruz bu yüzden bu forumu sizleri seviyorum.. içimden geldi yazmak istedim kızlar..inşallah hepimiz güzel mutlu günleri görür onları paylaşır hale geliriz... umut hayattır...

Bende baktırmıştım çok eskiden karanliklarprensesi die bir falcıydı evleneceğim kişiyi falan bilmişti duruyormu şimdi bilmiyorum girmeli çok oldu

Ben Elif'in çok da kötü niyetli olduğunu düşünmedim açıkçası.. Bir ara evet herkesi bunaltmıştı fallarınızı gönderin bakayım vs diye tuhaf tuhaf ısrarları olmuştu ama... o anki psikolojisi öyleydi, merak salmıştı kartlara gibi düşündüm...
Çünkü bir ara bende Katina'ya merak saldım ve cidden çok içine çeken bir durum... Herhangi bir yerde yorumcu üyeliğim yok.. Arkadaş arasında, kendime vs... Kendimden korktuğum açılımlar da oldu.. Çıktıkça daha bir heyecan yapıyor insan... Sonra attım ama hala acaba tekrar alsam mı oluyorum :)) Böyle bir şeydi bence onunki de... Suistimal olacağına pek ihtimal veremedim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…