D
Videoyu izleyemedim henuz ama boyle bir sey varsa ayan beyan soyleyebilmeleri de enteresan. Herkesin ovdugu faladdin in bana anlamsiz bir fal gondermesi o sirada binnaz da bilgim olmamasi mi acaba?
@Bones and Stones sen de bir bak canim.
Suc degil mi bu yaptiklari alenen?
Acaba bilgilerimin toplanmasina paylasilmasina izin veriyorum diye bir maddesi mi vardi. Okumadim kurallari. Oyuna mi geldik acaba?
binnazdaki çoğu 4 yıldızlı falcı öyle pek güvenmememk gerek. hele nil güneş öyle bir ses tonu vardı ki öff aman fal mı geldi bakıyım da bitsin der gibi, cok önce yollamıştım ama ses tonu hala aklımda kalmış, bu bahsettiğimiz iki falcı da cok önemsenecek falcılar değil boşver oyüzden.Evet allayıp pulluyolar sonuç fossss olunca daha da üzülüyoruz.
Çünkü binnazda falcıydı açıklayınca kiblendi demek ki. artık bakmadığını söylemiş ama bilemiyorum bir dönem burada herkese fallarını, nasıl ayrıldığını soruyordu..Kızlar elifsude niye gitti biliyor musunuz
Çünkü binnazda falcıydı açıklayınca kiblendi demek ki. artık bakmadığını söylemiş ama bilemiyorum bir dönem burada herkese fallarını, nasıl ayrıldığını soruyordu..
Günahını almayayım dedim de haklıymışım. ben burda bangır bangır bağırırken falcılar var diye bana yok ben kendi halimde öğretmenim şöyleyim böyleyim çemkiriyordu. Ya insaf. Bi de beni suçlu çıkartıyordu özür bile diledim kendisinden. Gerçekten diycek bi şey bulamıyorum allaha havale ediyorum. Aman diyorum kızlar ya, bu forum eskisi gibi değil. Ne olur ne kadar çok buralara yazan çizen sevimli görülen insanlar da olsalar. Güvenmeyin. O bir dönem falcıydım der, öbürü hala bakıyodur belli mi olur. Bana sorsalar zaten beş tane daha falcı çıkartırım ya aramızdan, neyse.Çünkü binnazda falcıydı açıklayınca kiblendi demek ki. artık bakmadığını söylemiş ama bilemiyorum bir dönem burada herkese fallarını, nasıl ayrıldığını soruyordu..
belki kendi isteğiyle kapanmıştır üyelik. Ona ilk ben yüklendim de falcı olduğunu söyledi ama kiblemedim. o uzun mesajını okuduğumda çoktan banlanmıştı..Artik yapmiyorum demisti ama sanki.
Eskiden fal bakarken uyeligine devam etti diye mi banlandi yani?
Ben o donemde yoktum muhtemelen ama merak ettim.
Ben gec kalmisim. 2017 Nisan'da uye oldum fallara sarar sarmaz. Ah keske ondan 1 yil once olaydim. Hem buradaki diyaloglara vakif olurdum hem de cok daha onemlisibelki kendi isteğiyle kapanmıştır üyelik. Ona ilk ben yüklendim de falcı olduğunu söyledi ama kiblemedim. o uzun mesajını okuduğumda çoktan banlanmıştı..
Eskiden katina falı baktıranlara kime baktırdığını hangi kartlar çıktığını sorusunun ne olduğunu soruyordu burada.
belki kendi isteğiyle kapanmıştır üyelik. Ona ilk ben yüklendim de falcı olduğunu söyledi ama kiblemedim. o uzun mesajını okuduğumda çoktan banlanmıştı..
Eskiden katina falı baktıranlara kime baktırdığını hangi kartlar çıktığını sorusunun ne olduğunu soruyordu
Benim kart fallarimi da yorumlamisti ben yeni üye olmuştum siteye o zaman hiç supelenmemistim falcı olduğundan
belki kendi isteğiyle kapanmıştır üyelik. Ona ilk ben yüklendim de falcı olduğunu söyledi ama kiblemedim. o uzun mesajını okuduğumda çoktan banlanmıştı..
Eskiden katina falı baktıranlara kime baktırdığını hangi kartlar çıktığını sorusunun ne olduğunu soruyordu burada.
Aynen öyle "keşke"lerle olmuyor olacağı varsa oluyor insan dış sese kulak tıkıyor... Ben ilişkim süresince dış gözler tarafından ayrılmam gerektiği söylendi tüm olumsuzluklar söylendi ama duymadım ayrılınca "keşke vaktinde dinleseymişim" dedim... Olacağı varsa oluyormuş her şey bize tecrübe :)Ben gec kalmisim. 2017 Nisan'da uye oldum fallara sarar sarmaz. Ah keske ondan 1 yil once olaydim. Hem buradaki diyaloglara vakif olurdum hem de cok daha onemlisi
burada tanidigim insanlari o zaman taniyip, tavsiyelerini dinleyip hayatimi alt ust olmadan kurtarirdim diyorum. Tabi "keske" lerle gitmiyor hayat. Belki de olmasi gereken bir surecti, belki de simdi bana buradan taniyip yol gosterenler 2016'da henuz hazir degildi hayatima girmeye :)
Mrb.çıktı mı fallar?kimi önerirsiniz??Bias Gökçe(tırttı onu saymıyorum)
Damlalar Tuğba(masadan oha diyerek kalktım)
Melekler Eren(bu adam sağlam bir falcı)
Bende baktırmıştım çok eskiden karanliklarprensesi die bir falcıydı evleneceğim kişiyi falan bilmişti duruyormu şimdi bilmiyorum girmeli çok olduBen baktırmıstım guvenilir bir site evet, ama herkese baktırmayın bazıları cok sallıyor. tavsiyem tarotta julide ve efsun. kahve falında Diyar'a baktırdım ama memnun kalmadım arkadasım merale baktırmıstı o memnun kalmıstı =)
Ben size soru sormustum ama fal basliklarini dolasirken denk gelemedik herhalde. Baska kimlere baktirdiniz?Bende baktırmıştım çok eskiden karanliklarprensesi die bir falcıydı evleneceğim kişiyi falan bilmişti duruyormu şimdi bilmiyorum girmeli çok oldu
Ben Elif'in çok da kötü niyetli olduğunu düşünmedim açıkçası.. Bir ara evet herkesi bunaltmıştı fallarınızı gönderin bakayım vs diye tuhaf tuhaf ısrarları olmuştu ama... o anki psikolojisi öyleydi, merak salmıştı kartlara gibi düşündüm...belki kendi isteğiyle kapanmıştır üyelik. Ona ilk ben yüklendim de falcı olduğunu söyledi ama kiblemedim. o uzun mesajını okuduğumda çoktan banlanmıştı..
Merhaba :) vadesiyle mi çıktı acaba? Ve asıl konuyla ilgili bişi mi çıktı, yoksa dediği başka bişi mi?Kizlar bana selin imerin falinin bi kismi cikti haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?