Asil konuyla alakali bi durum soyledigi gibi gerceklesti cok uzak vadeli bisi yazmamisti yakin zamanda atmistim falidaMerhaba :) vadesiyle mi çıktı acaba? Ve asıl konuyla ilgili bişi mi çıktı, yoksa dediği başka bişi mi?
evet bana olumluydu begendim de aslında.... sizinDurak sancaktaroğluna baktıran var mi kizlar
Bana diger yorumculardan daha farkli seyler söyleyen tek kisiydi de o yuzden sordumevet bana olumluydu begendim de aslında.... sizin
Geysu ve yeşil çingenenin bu kadar abartılmış olması beni şok ediyordu zaten. Farkında olmanıza sevindim açıkçası. Onların bana fal diye artıklarını ben de atarım millete. Söyledim zamanda ama dinletemedim bir türlükızlar merhaba… nasılsınız? maalesef çoooook yoğun bir fal dönemi geçirdim. hatta hala geçiriyorum gibi. aslında daha vadesi geçmeyen fallarım var. ama bugün o kadar kötü hissediyorum ki kendimi. yapmam gereken işler var ama kılımı kıpırdatasım yok. ben de oturup fal analizi yapayım dedim. kafam dağılır belki. biraz da kendi başıma sizle sohbet etmiş gibi hissederim diye :)
kısa bir özet; nerdeyse 1 senedir fal baktırıyorum. son zamanlarda b.ktan bi ilişkim vardı açıkçası. ayrıl-barışa dönmüştü. en son 2 ay önce ayrıldık. 2 ayı biraz geçti daha doğrusu. bu 2 ay boyunca çok fal baktırdım.
basirly;
astrolilith burda önerip bana zaman tutturduğunu söylemiştim. ki tutturdu da 2 defa falan. bayağı günlü tarih tutturmuştu hem de. bu yüzden sırf tarih için gittim. ilk attığımda "bu ilişki tamamen bitmiş, dönüş vs yok" dedi. aradan 1,5-2 ay geçince tekrar attım bu sefer "1 sene vade veriyorum, çok uzun biliyorum ama 1 sene içinde kesin dönüş var" dedi. birbiriyle çelişen iki fal ve 1 sene gibi saçma sapan bir vade…
tellwe;
perseis vadesi daha dolmadı, patladı demek istemiyorum ama patlayacağını düşünüyorum. kısa bir faldı fakat ucuzdu ve fiyatına göre iyiydi. 7 liraydı yanılmıyorsam. bu fiyata rağmen ilişkimizde benim en çok sorun ettiğim şeyi vs bilmişti. hala ucuzsa ve hesapta kredi kaldıysa denenebilir.
falinustasi iade aldım. bir fal anca bu kadar 50 tl etmezdi :) astroloji baktırdım ve 7 sene sonra evleneceğimi, evleneceğim insanın burcunu vs söylemiş. 7 sene sonra gelip buraya yazacağım, söz veriyorumama hiç inanasım gelmedi
nakta benim için efsane hayal kırıklığı oldu. eski erkek arkadaşımı olduğundan o kadar farklı tarif etmiş ki. uyuşmadı enerjimiz
black_pearl88 bir hayal kırıklığı daha. normalde bir falı beğenmezsem okuyup geçiyorum, ne yorum yaparım ne puan veririm. bu sefer "25 tl verilecek bir fal değildi" diye yorum yapasım tuttu. olumsuz bir faldı bu arada. e ben bu yorumu yapınca hanımefendi beni olumsuza açık olmamakla, gerçekleri duymaya cesaretimin olmamasıyla suçladı. halbuki konu olumsuzluk değildi, konu falın kötü olmasıydı. ama işte falcı egosu. ne diyeyim.
lelya kısacık bir fal… vade yok. "yakın zaman" demiş sadece 1 ay önce. çok fazla bir şey yok. ne bileyim. yine de öngördüğü geleceğin gerçekleşeceğini pek zannetmiyorum.
peralina olumsuz bir faldı. 2 şey sordum ikisi de olumsuz :) akla yatkındı ve söylediği şeyler de güzeldi. fiyatına göre gerçekten beğendim. ilk olumsuz dediği olay olumsuz olarak gerçekleşti zaten. diğer kısmı çıkar mı bilemem ama fiyatı hala uygunsa bence denenebilir. yalnız sorumu cevaplamadı, burdan bir eksi puan verelim ablamıza.
falcigaci tırt. ve patladı. okuduğum ilk an anlamıştım zaten patlayacağını.
oktayales ay saçma sapan bir fal. yorum bile yapmak istemiyorum
chitra vadeleri gelmedi, çıkar mı bilemem. yeni biri görmüş, eskisinden dönüş görmüş. kesin çıkmaz bu kısımlar ama :) dönüş görse de ilişkim hakkında dandan olumsuz konuşmuş. hayırsız bu ilişki vs vs. çok da güzel konuşmuş. ben sevdim. pembeci değil bence.
binnaz abla;
gizem sitare beğenmedim. olumluydu. çıkmadı. güzel bir fal değildi
pelin bilge özdoğru olumsuzlar kraliçesi diye anılan hanımefendi bana çok pembişti ama çıkmadı, tutmadı. analiz manaliz vs de yoktu.
benna küçüker bu fal sonradan dinlediğimde beni en çok şaşırtan fal oldu. eski erkek arkadaşımla ilgili söylediği şeyler çıkmadı. vadesi geçeli de 1,5 ay oldu. ama yeni birini tarif edip vade vermiş. tam verdiği vadede tam söylediği gibi biriyle tanıştım. ama hiçbir şey dediği gibi olmadı. yok aşık olacaktık her şey güzel olacaktı aynı zamanda eski sevgilim dönecekti ben iki kişi arasında kalacaktım vs vs. bu güzel şeylerin hiçbir kısmı gerçekleşmedi :) ama ilk defa tanışacağım söylenen biriyle tanıştım, benim için bayağı şaşırtıcıydı. artık tesadüf mü bilemeyeceğim :)
ümit yanar ilk baktırdığım zaman gerçekten sevdim. pembeci değil gibi hissettim. tane tane konuşuyor bir de. vaktini boş boş doldurmuyor. kötü bir faldı diyemiyorum. denenebilir gibi. ama gelecekle ilgili söylediği hiiiiiiiçbir şey çıkmadı. komple patladı yani.
ve benim için en önemliyi en sona bıraktım;
geysu (tellwe)
bu topiğin müdavimleri bilir. benim favori falcım geysudur. daha önce bana kaç falının çıktığı da olmuştur. bu ayrılık döneminde de ona kaç kere fal baktırdım bilemiyorum. cidden abarttım. ama her seferinde öyle şeyler okudum ki "aman allahım, aldığım en güzel fal bu!" dedim. çok mantıklıydı hepsi. arkadaşıma attım mesela, "ağzım açık kaldı. doğru olmayan tek bir cümlesi yok" dedi. ama gel gör ki geleceği hiç çıkmadı. tekeeer teker patladı. ayrıca sadece gelecek değil, ilk fallarının anı da patladı. anla ilgili dediği bazı şeylerin yanlış olduğunu öğrendim. buraya geysunun bana çıktığını o kadar çok kez yazdım, o kadar kişiye geysuyu önerdim ki. artık bana patladığını gelip buraya birkaç defa yazmam gerekiyormuş gibi hissediyorum. burda geysu adını aratan insanlara boş yere ümit vermek istemiyorum çünkü. ama hala atıyorum ara ara, hiç yalan söyleyemeyeceğimçıkmasa da yanlış da olsa en azından bana "tutarlı" fal bakan bir o var çünkü
öyle işte kızlar. hepinizi öpüyorum. bir gelişme yaşanırsa, bir fal çıkarsa gelir yazarım
Kimler patladı yazar msn?Günaydınlar ;
3 ay önce ayrıldığım ilişkimle alakalı, daha vadeleri bile dolmayan tüm fallarım patladı yeni bir ilişkisi olduğunu öğrendim konuda fallarda kapanmıştır.umutlanmamak lazım !
Kusura bakma da, diğer iddialara bir şey diyemem ama bana sana bile söylemediğim ortaya yazdığım hlde gelip yok ben falcı değilim yok kendi halimdeyim yok allaha havale ediyorum bilmem ne gibi laflar kullanıp bir de kendinden özür diletmen aşırı derecede itici bir hareketti. Ayıptı.Kartlarinizi burdan yazın. Ö m 'den atmayın burdan yorumlayalm beraber, başka başlık açalım da dedim ben.. her şey açık ben de .. ne niyetim olacak ya .. kk de fal bakıp para mı kazanicam. Lütfen fal baktirmayin hatta ne binnaz ne başka.. hele o telwe mi ne o ne amatör bi site. Yine binnaz kaliteli uckagtci...telwe de falcilarin isimleri fotolarini görünce bu ne ya dedim apaçık onların ki :))
şubattan sonra yazdım ben o fal başvuru şu vs... tarih lere dikkat et.. offf sizle ugrasamicam ...Kusura bakma da, diğer iddialara bir şey diyemem ama bana sana bile söylemediğim ortaya yazdığım hlde gelip yok ben falcı değilim yok kendi halimdeyim yok allaha havale ediyorum bilmem ne gibi laflar kullanıp bir de kendinden özür diletmen aşırı derecede itici bir hareketti. Ayıptı.
Tamam yarası olan gocunur da bari kendini bil de gocun. De ki kız doğru söylüyo neyse susayım. Doğru söylüyor ama dur ben onu haksız çıkartayım ne biçim bir hareket ya.
Şuan falcılık yapmıyor olman bebi hiiiç ilgilendirmiyor. Bir dönem yapmış olman yetiyor. Çünkü bu başlık yıllardır var bu forumda. O zaman bilge de bıraksın falı gelsin, rezzan da gelsin, geysu da gelsin o da gelsin bu da gelsin muhabbet döndürelim burda. Oldu başka?
Bir de gelip burda gururla BANLANMADIM YAAA diyorsun. Banlanmazsın tabi millete şirin şirin davran dert anlat dert dinle kartlarını yorumla sonra gel burda itiraf et bi güzel, vicdan yaptırırsın tabi millete kim seni niye şikayet etsin. Valla ben ettim az önce, herkesi de bu kullanıcıyı kiblemeye davet ediyorum.
sel ana sel ana selana diye seni dinledik bi araYani aşırı sinirlendim ben bu duruma sanki gündelik dertlerim yokmuş gibi. hadi geysuyu da çağıralım, sezgi de gelsin o da gelsin bu da gelsin fal forumu sonuçta. Ki bu saatten sonra forumda olmadıklarını bile garanti edemeyiz ya neyse.
Hahahaha canım ben bu sitede çok eskiyim ya:) selenaya attığım ilk fal için ağlamalarım bile var burda. Canım selena <3 çok seviyorum. En azından üç kağıtçı değil. En azından gelip burda milletle bulaşmıyo canım benim en sevdiğim falcı selena var mı bir diyeceğin?sel ana sel ana selana diye seni dinledik bi ara
. Sen de selenasn veya ortağı.. düz mantik
yo ben senin yazdığın şeye katılmıyorum. evet geysu bana çıkmadı, yanlış bilmiş ama "onların bana fal diye attıklarını ben de atarım millete, farkında olmana sevindim açıkçası" diyecek bir şey yok. geysunun bana attığı falları her okuduğumda "oha ne biçim şeyler yazmış" diyorum, birini arkadaşıma attığımda "antonie ağzım açık kaldı, yanlış tek bir cümlesi yok, hani uydurmuş bu kısım herkese uyar denecek bir şeyi de yok" dedi. böyle yazdım mesajımda da, yazdığım şeyleri yanlış anlamışsın. ben sadece çıkmayacağının farkındayım. daha önce de farkındaydım, fakat bana birkaç defa çıkınca burda yazdım çıktığını birkaç kere. şimdi çıkmadığını da birkaç kere yazmam gerek ki insanlar forumda arattığında "ayy geysunun her dediği çıkmış" diye boşuna ümide kapılmasınlar.Geysu ve yeşil çingenenin bu kadar abartılmış olması beni şok ediyordu zaten. Farkında olmanıza sevindim açıkçası. Onların bana fal diye artıklarını ben de atarım millete. Söyledim zamanda ama dinletemedim bir türlübilge özdoğru meselesine de kesinlikle katılıyorum kadının ağzından olumlu bi şey çıkmaz normalde. Ben de duydum başka olumlu konuştuğj bir kaç kişi, muhtemelen onlarla da olumlu konuşup arkalarından nasıl kekledim diye gülüyordur.
Kızlar ben bu olayı yaşadım bu arada. Falalemde. Banu doğru hanımefendi bana fal anlatırken bir yandan söylediği şeylere YANINDAKİ KİŞİ İLE BERABER GÜLÜYORDU. Haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?