Binnaz Abla

Seni yanlış anlamışım evet ama fikrim hala aynı. Senden bağımsız fikri belirtmişim gibi düşün yanlış anladıysam.

Çıkmıyor evet, bana da çıkmadı arkadaşlar. İnşallah size çıkar ama şuan derdim çingene ya da geysu değil. Herkesin belli başlı falcıları var. Geysuyu seven geysuya baktırır. Çingeneyi seven çingeneye. Ben sevmiyorum sevene de saygı duyuyorum.

Bu arada karalamaya çalışmıyorum ikisinin de bana falı hayal bile edemeyeceğim kadar olumluydu.

Ya benim sinirden elim ayağım titriyor. Sen burda nasıl milletle konuşup konuşup sonra da falcı olmaya kalkarsın ya aklım hayalim almıyor

Bir de yok derdi varmış yok fal baktırıyormuş fal baktırmakta ne var veriyorsun yirmi lira bakıyorlar. Ben de baktırırım. Atarım millete al bu da benim baktırdığım fal diye. Ya bari burda dertleştiğiniz insanlara yapmayın. Benim forumda tanışıp gelip evimde kalan insanlar var. Böyle arkadaşlıklar bile kurulabiliyordu burda eskiden. Neden biliyor musunuz çünkü kimse kimsenin derdini fırsata çevirmeye çalışmıyordu.

Son düzenleme:
Sevgilin donmucek.
dönmeyecek sana senin gbi cirkef ve çirkin bi kıza dönmeyecek.. onu tercih etti ... tek sıkıntın bu çünkü.. bunları yapmanın sebebi bu işte bu saldırgan halinin sebebi bu .. açık açık konuşalım... yillardr bekliyosun olmadı kaybettin ..selenayi çağır 3 kere belki halleder

TERBİYESİZ!!!

Ne kadar edepsizce bir yazı.. burada gerçek isimlerimiz olmasa dahi herkes kendi kişiliğini ve çizgisini koyar ortaya. Senin sevgilinde başkasıyla evleniyordu demi buradan mı vuralım? Bende 1 yıldır aynı kişiyi düşünüyorum beni de buradan vur..
Burada çirkefleşen sensin dediklerine kendine uyarlayarak benzer içerikli düşün.

Ya ben de çirkefleştim, ama kızlar inanın hala deli gibi haklı olduğumu düşünüyorum. Bana dediği laflar umrumda değil konuşsun dursun. Esas derdim kimseyi üzmek karalamak değil ama ne demek forumda aylarca takılıp sonra da gidip hiç kimseciklere çaktırmadan falcılık yapmaya çalışmak. Ki ben de dahil hepimiz konuştuk bu insanla özel mesajdan. Yani işler yolunda gitse resmen parmağında oynatacakmış milleti ne çirkin. Tabi bu söylediklerime cevap bulamayınca bel altı vurmak kolay. Bu sosyal medyanın da kötü tarafı bu işte. Karşımızdakinin de insan olduğunu duyguları olduğunu unutuyoruz. Karşımızda bilgisayar varmışçasına ağzımıza geleni sayıyoruz. Çok teşekkür ederim beni anladığın için milenart <3 yaşanılandan dolayı herkesten özür diliyorum. Ama aramızda falcılar olması ve bu falcıların da özellikle çok sevdiğimiz, tahmin edemediğimiz, muhabbet ettiğimiz kişiler çıkması beni aşırı sinirlendiriyor. Bir süre girmedim foruma. Uzaktan uzaktan okudum durdum ama bu olayı görünce dayanamadım. Girmemeye de devam edeceğim herhalde. Ortalığı karıştırıp gitmiş gibi olursam özür dilerim.

Şu mesajına kadar olan mesajların kendini savunmak ve ifade etmek adına gayet makul ve meşru idi... bu mesajda yazdıkların cidden ayıp...
Sana da " sen çok güzeldin madem de adam niye gidip başkası ile evlendi ? " mi diyelim.. çoğumuz o anki ruh halimiz ile kendimizi buraya atıyoruz. Bir şeylerimizi paylasiyoruz diye en ufak bir tartışmada birbirimizi bunlarla mı vuracağız.
Gerçekten ayıp ettin. Kusura bakma....
İşte bunun izahı ve telafisi yok...

Seni gerçekten allaha havale ediyorum elif sude. Bu terbiyesizliğini de işte buraya belgeliyorum. Bakıp bakıp utan. Kazen lütfen gerekeni yapar mısınız olay şahsıma hakarete girdi şuan.
Zamanında aynısı banada yapmıştı.eski yazışmalara bakarsanız görürsünüz.Yazık çok yazık.azönce girdim buraya ben şok

Terbiyesizlesme bence..

Şunu okudum o kadar sinirlendim ki. Nasıl böyle bisey diyebilirsin ya sen kimsin? Kimliğimiz belli olmuyor diye bu şekilde konuşmak çok rahat olsa gerek senin gibi kendini bilmezlere!!

Sana söyleyecek o kadar çok şey var ki terbiyemizden ötürü susuyoruz. İnsanlar kendilerini giderken belli edermiş demekki şuana kadar sergilediğin tutum baştan sona kurguymuş kendini belli etmen için kuyruğuna basmak gerekiyormuş ve sana söylenen tüm sözleri şu ifadenle doğruladın. Yazık..Oysaki bu forumda olan herkes senin burda adam evleniyor diye ağlamalarını çok net hatırlıyor,bari burda yapma. Unuttuk mu sandın?

Altına imzamı atıyorum ben bu mesaja kadar bir problem görmedim aslında. Şu topiği bu kadar ciddiye almayın dünyada daha mühim şeyler var, insanlar sandığımız kadar kötü değil, dünya da o kadar korkunç bir yer değil.
LoveMeKyrenia sadece senin için söylemiyorum özellikle belirteyim;
Yani bu topikte adı geçen her falcının hesabının olma olasılığı var, bunu bugün mü öğrendik?
Yani kimse kimseye silah zoruyla göndertmedi fallarını. Bu olasılık gerçekten aklınıza gelmemiş miydi?
Ben o dönem falcı olabileceğini ima etmiştim Elif Sude'nin hatta bence isminizle fallarınızı göndermeyin de demiştim. Şu an acayip nötrüm bu konuda. O zaman Hüma diye düşünüyordum; bugün diyorum ki oladabilir olmayadabilir. Olsa ne yazar? Olmasa ne yazar?
Yani asssla kimliklerini topikte belli etmeyen insanlar bile risk alıyorlar zaten fal baktırarak. Mesela bu topikten tanıştığım bir arkadaşım eski erkek arakadaşımın liseden arkdaşı çıktı ve şu an ikisi de o şehirde yaşamıyor, yani aklıma bile gelmezdi sizce bu olasılık fal gönderdiğimiz kişilerde de yok mu?
Kendinize bu kadar dert edip yıpratmayın.
bugüne kadar benim beğenmediğim sizin beğendiğiniz ya da tam tersi olan hangi falcının her kelimesi çıktı?
Mesela Sezgi, samimiyetle anda hep ağzımı açık bıraktı, ilişkim devam ederken bana söylediği şeyleri sevgilimin ağzından duyuyordum öyle ki yakın gelecekte (onun bir tasvir şekli var) ben o resmi tamamen yaşıyordum. Ha ne oldu ilişki yoluna girmedi ayrıldık. Zaten karşımdaki kahinvanga olsa 35 liraya fal bakmaz. Her neyse, o dönemlerde benim beğenim kavga mevzusu haline geldi. Kimseyi değil kendimi eleştiriyorum bu durumu ciddiye alıp savunmaya geçtiğim için.
Neyse şimşekleri üzerime çekmeden şunu söyleyeyim, buranın zaman öldürdüğümüz sosyal medya hesaplarımızdan ufak bir farkı var o da insanlarla kimliklerimizi gizleyerek (bazen gizlemeyerek) daha şeffaf, onun bizi daha anlayacağını düşünerek deşarj olmamız. Onun dışında falcı yorumuymuş, falmış bunları çokta şeyapmayın yani şurada 1 kişi diyemez ki; "bana X falcısınım her falı baştan sona çıktı" böyle bir dünya yoksa, kavgaya gürültüye de gerek yok. Seratoninlerinizden öperim,gerilmeyin:)

Son düzenleme:
Bir de Elif Sudeyi savunuyormuşum gibi asla algılanmasın. Herkes bir şeyler yaşıyor hayatta ve benim son zamanlarda öğrendiğim en güzel şey; ölü taklidi yaparak olay mahallinden uzaklaşmak.. Vallahi bana da duygusal olarak zayıfken kaldıramayacağım şeyler söylediler. Hem de burada kim olduğu belli olmayan Elif Sude gibi değil baya sıkıntıma ortak ettiğim insanlardı. Ben artık birinin yıprattığını,üzdüğünü, bana efor sarfettirdiğini anladığım an kestirip atıyorum, uzaklaşıyorum kafam pırıl pırıl oluyor size de tavsiye ettiğim bu esasen:)

Ne güzel bi şekilde pişman olmuş demek ki senin adına sevindim o kadar fal boşa gitmemiş desene

Daha önce burda elifsudeyle falcısın değilim tartışması yaparken yine sen böyle çıkmıştın ortaya seka. Açıkçası bekliyordum elif sudeyle kavga ettim seka ne zaman ortaya çıkacak diye. Sen ciddiye almıyor olabilirsin. Ben ciddiye alıyorum üzgünüm. Beni binbir acındırmayla haksız çıkartıp bir de özür diletti kendinden. Arkasına da bin tane insanı aldı ben haksız çıktım burda. Aylar geçiyor itiraf ediyor ne biçim insanlar anlamıyorum. Benim derdim elif sudenin falcı çıkması. Buna aşırı sinirlendim. Yarın öbür gün başkası falcı çıksa ona da sinirlenirdim. Sen ciddiye almıyorsan oku geç canım..

8 aydan sonra mı yazdı vay be umudumsun mavikurdele ne değişmiş acaba nasıl sana dönüş yapmış çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…