Seni yanlış anlamışım evet ama fikrim hala aynı. Senden bağımsız fikri belirtmişim gibi düşün yanlış anladıysam.yo ben senin yazdığın şeye katılmıyorum. evet geysu bana çıkmadı, yanlış bilmiş ama "onların bana fal diye attıklarını ben de atarım millete, farkında olmana sevindim açıkçası" diyecek bir şey yok. geysunun bana attığı falları her okuduğumda "oha ne biçim şeyler yazmış" diyorum, birini arkadaşıma attığımda "antonie ağzım açık kaldı, yanlış tek bir cümlesi yok, hani uydurmuş bu kısım herkese uyar denecek bir şeyi de yok" dedi. böyle yazdım mesajımda da, yazdığım şeyleri yanlış anlamışsın. ben sadece çıkmayacağının farkındayım. daha önce de farkındaydım, fakat bana birkaç defa çıkınca burda yazdım çıktığını birkaç kere. şimdi çıkmadığını da birkaç kere yazmam gerek ki insanlar forumda arattığında "ayy geysunun her dediği çıkmış" diye boşuna ümide kapılmasınlar.
Sevgilin donmucek.Yani aşırı sinirlendim ben bu duruma sanki gündelik dertlerim yokmuş gibi. hadi geysuyu da çağıralım, sezgi de gelsin o da gelsin bu da gelsin fal forumu sonuçta. Ki bu saatten sonra forumda olmadıklarını bile garanti edemeyiz ya neyse.
dönmeyecek sana senin gbi cirkef ve çirkin bi kıza dönmeyecek.. onu tercih etti ... tek sıkıntın bu çünkü.. bunları yapmanın sebebi bu işte bu saldırgan halinin sebebi bu .. açık açık konuşalım... yillardr bekliyosun olmadı kaybettin ..selenayi çağır 3 kere belki hallederHahahaha canım ben bu sitede çok eskiyim ya:) selenaya attığım ilk fal için ağlamalarım bile var burda. Canım selena <3 çok seviyorum. En azından üç kağıtçı değil. En azından gelip burda milletle bulaşmıyo canım benim en sevdiğim falcı selena var mı bir diyeceğin?
Benimle uğraşamazsın çünkü hakılıyım. Sen haksız olduğumu iddia ederken de haklıydım, şimdi de haklıyım. Dene bakalım uğraşabiliyor musun?
Herşeyi gel yap yap, işsiz gibi burda falcı halinle takıl, itiraf edip iyi halden yırtmaya çalış, tabi benimle uğraşamazsın vakit mi kalır?
Şubattan sonra başvuru yapmışmış. Şubata kadar kaç kişiyle muhabbet ettin be sen burda. Ne yapacaktın, oh zaten tanıyorum, fal atanlar da hep forumdan, köşeyi dönerim işte. Ama olmayınca, yürümeyince tutmayınca, ay kızlar böyle böyle, ay kızlar yalan dolan, Ay kızlar fal baktırmayın. Sen kimi kaldırıyorsun be?
TERBİYESİZ!!!Sevgilin donmucek.
dönmeyecek sana senin gbi cirkef ve çirkin bi kıza dönmeyecek.. onu tercih etti ... tek sıkıntın bu çünkü.. bunları yapmanın sebebi bu işte bu saldırgan halinin sebebi bu .. açık açık konuşalım... yillardr bekliyosun olmadı kaybettin ..selenayi çağır 3 kere belki halleder
Sevgilin donmucek.
dönmeyecek sana senin gbi cirkef ve çirkin bi kıza dönmeyecek.. onu tercih etti ... tek sıkıntın bu çünkü.. bunları yapmanın sebebi bu işte bu saldırgan halinin sebebi bu .. açık açık konuşalım... yillardr bekliyosun olmadı kaybettin ..selenayi çağır 3 kere belki halleder
Ya ben de çirkefleştim, ama kızlar inanın hala deli gibi haklı olduğumu düşünüyorum. Bana dediği laflar umrumda değil konuşsun dursun. Esas derdim kimseyi üzmek karalamak değil ama ne demek forumda aylarca takılıp sonra da gidip hiç kimseciklere çaktırmadan falcılık yapmaya çalışmak. Ki ben de dahil hepimiz konuştuk bu insanla özel mesajdan. Yani işler yolunda gitse resmen parmağında oynatacakmış milleti ne çirkin. Tabi bu söylediklerime cevap bulamayınca bel altı vurmak kolay. Bu sosyal medyanın da kötü tarafı bu işte. Karşımızdakinin de insan olduğunu duyguları olduğunu unutuyoruz. Karşımızda bilgisayar varmışçasına ağzımıza geleni sayıyoruz. Çok teşekkür ederim beni anladığın için milenart <3 yaşanılandan dolayı herkesten özür diliyorum. Ama aramızda falcılar olması ve bu falcıların da özellikle çok sevdiğimiz, tahmin edemediğimiz, muhabbet ettiğimiz kişiler çıkması beni aşırı sinirlendiriyor. Bir süre girmedim foruma. Uzaktan uzaktan okudum durdum ama bu olayı görünce dayanamadım. Girmemeye de devam edeceğim herhalde. Ortalığı karıştırıp gitmiş gibi olursam özür dilerim.Ne kadar edepsizce bir yazı.. burada gerçek isimlerimiz olmasa dahi herkes kendi kişiliğini ve çizgisini koyar ortaya. Senin sevgilinde başkasıyla evleniyordu demi buradan mı vuralım? Bende 1 yıldır aynı kişiyi düşünüyorum beni de buradan vur..
Burada çirkefleşen sensin dediklerine kendine uyarlayarak benzer içerikli düşün.
Şu mesajına kadar olan mesajların kendini savunmak ve ifade etmek adına gayet makul ve meşru idi... bu mesajda yazdıkların cidden ayıp...Sevgilin donmucek.
Zamanında aynısı banada yapmıştı.eski yazışmalara bakarsanız görürsünüz.Yazık çok yazık.azönce girdim buraya ben şokSeni gerçekten allaha havale ediyorum elif sude. Bu terbiyesizliğini de işte buraya belgeliyorum. Bakıp bakıp utan.Kazen lütfen gerekeni yapar mısınız olay şahsıma hakarete girdi şuan.
bana çoğu yorum aynı ya durk beyin yorumu da olumlu ve benzerdi... inşallah çıkar bekliyorum bendeBana diger yorumculardan daha farkli seyler söyleyen tek kisiydi de o yuzden sordum
Terbiyesizlesme bence..Sevgilin donmucek.
Sevgilin donmucek.
Sana söyleyecek o kadar çok şey var ki terbiyemizden ötürü susuyoruz. İnsanlar kendilerini giderken belli edermiş demekki şuana kadar sergilediğin tutum baştan sona kurguymuş kendini belli etmen için kuyruğuna basmak gerekiyormuş ve sana söylenen tüm sözleri şu ifadenle doğruladın. Yazık..Oysaki bu forumda olan herkes senin burda adam evleniyor diye ağlamalarını çok net hatırlıyor,bari burda yapma. Unuttuk mu sandın?Sevgilin donmucek.
Altına imzamı atıyorum ben bu mesaja kadar bir problem görmedim aslında. Şu topiği bu kadar ciddiye almayın dünyada daha mühim şeyler var, insanlar sandığımız kadar kötü değil, dünya da o kadar korkunç bir yer değil.Şu mesajına kadar olan mesajların kendini savunmak ve ifade etmek adına gayet makul ve meşru idi... bu mesajda yazdıkların cidden ayıp...
Sana da " sen çok güzeldin madem de adam niye gidip başkası ile evlendi ? " mi diyelim.. çoğumuz o anki ruh halimiz ile kendimizi buraya atıyoruz. Bir şeylerimizi paylasiyoruz diye en ufak bir tartışmada birbirimizi bunlarla mı vuracağız.
Gerçekten ayıp ettin. Kusura bakma....
İşte bunun izahı ve telafisi yok...
kızlar çok alakasız araya giriyorum ama bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başladığım asıl çocuk bugün bana yazdı aradı görüşmek istedi beni özlemiş vs. aradan 8 ay geçti çok enteresan bir duygu halindeyim.
Daha önce burda elifsudeyle falcısın değilim tartışması yaparken yine sen böyle çıkmıştın ortaya seka. Açıkçası bekliyordum elif sudeyle kavga ettim seka ne zaman ortaya çıkacak diye. Sen ciddiye almıyor olabilirsin. Ben ciddiye alıyorum üzgünüm. Beni binbir acındırmayla haksız çıkartıp bir de özür diletti kendinden. Arkasına da bin tane insanı aldı ben haksız çıktım burda. Aylar geçiyor itiraf ediyor ne biçim insanlar anlamıyorum. Benim derdim elif sudenin falcı çıkması. Buna aşırı sinirlendim. Yarın öbür gün başkası falcı çıksa ona da sinirlenirdim. Sen ciddiye almıyorsan oku geç canım..Altına imzamı atıyorum ben bu mesaja kadar bir problem görmedim aslında. Şu topiği bu kadar ciddiye almayın dünyada daha mühim şeyler var, insanlar sandığımız kadar kötü değil, dünya da o kadar korkunç bir yer değil.
LoveMeKyrenia sadece senin için söylemiyorum özellikle belirteyim;
Yani bu topikte adı geçen her falcının hesabının olma olasılığı var, bunu bugün mü öğrendik?
Yani kimse kimseye silah zoruyla göndertmedi fallarını. Bu olasılık gerçekten aklınıza gelmemiş miydi?
Ben o dönem falcı olabileceğini ima etmiştim Elif Sude'nin hatta bence isminizle fallarınızı göndermeyin de demiştim. Şu an acayip nötrüm bu konuda. O zaman Hüma diye düşünüyordum; bugün diyorum ki oladabilir olmayadabilir. Olsa ne yazar? Olmasa ne yazar?
Yani asssla kimliklerini topikte belli etmeyen insanlar bile risk alıyorlar zaten fal baktırarak. Mesela bu topikten tanıştığım bir arkadaşım eski erkek arakadaşımın liseden arkdaşı çıktı ve şu an ikisi de o şehirde yaşamıyor, yani aklıma bile gelmezdi sizce bu olasılık fal gönderdiğimiz kişilerde de yok mu?
Kendinize bu kadar dert edip yıpratmayın.
bugüne kadar benim beğenmediğim sizin beğendiğiniz ya da tam tersi olan hangi falcının her kelimesi çıktı?
Mesela Sezgi, samimiyetle anda hep ağzımı açık bıraktı, ilişkim devam ederken bana söylediği şeyleri sevgilimin ağzından duyuyordum öyle ki yakın gelecekte (onun bir tasvir şekli var) ben o resmi tamamen yaşıyordum. Ha ne oldu ilişki yoluna girmedi ayrıldık. Zaten karşımdaki kahinvanga olsa 35 liraya fal bakmaz. Her neyse, o dönemlerde benim beğenim kavga mevzusu haline geldi. Kimseyi değil kendimi eleştiriyorum bu durumu ciddiye alıp savunmaya geçtiğim için.
Neyse şimşekleri üzerime çekmeden şunu söyleyeyim, buranın zaman öldürdüğümüz sosyal medya hesaplarımızdan ufak bir farkı var o da insanlarla kimliklerimizi gizleyerek (bazen gizlemeyerek) daha şeffaf, onun bizi daha anlayacağını düşünerek deşarj olmamız. Onun dışında falcı yorumuymuş, falmış bunları çokta şeyapmayın yani şurada 1 kişi diyemez ki; "bana X falcısınım her falı baştan sona çıktı" böyle bir dünya yoksa, kavgaya gürültüye de gerek yok. Seratoninlerinizden öperim,gerilmeyin:)
8 aydan sonra mı yazdı vay be umudumsun mavikurdelekızlar çok alakasız araya giriyorum ama bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başladığım asıl çocuk bugün bana yazdı aradı görüşmek istedi beni özlemiş vs. aradan 8 ay geçti çok enteresan bir duygu halindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?