ben binnaz abla uygulamasına facebook ta denk geldim, önce 1-2 tane baktırdım çok arada kaldım ama sımdı resmen bagımlısı oldum :)maya efsane ya:) bayılıyorum o hatuna bir de tam benim gibi dobra dobra sayarrr
Daha önce burda elifsudeyle falcısın değilim tartışması yaparken yine sen böyle çıkmıştın ortaya seka. Açıkçası bekliyordum elif sudeyle kavga ettim seka ne zaman ortaya çıkacak diye. Sen ciddiye almıyor olabilirsin. Ben ciddiye alıyorum üzgünüm. Beni binbir acındırmayla haksız çıkartıp bir de özür diletti kendinden. Arkasına da bin tane insanı aldı ben haksız çıktım burda. Aylar geçiyor itiraf ediyor ne biçim insanlar anlamıyorum. Benim derdim elif sudenin falcı çıkması. Buna aşırı sinirlendim. Yarın öbür gün başkası falcı çıksa ona da sinirlenirdim. Sen ciddiye almıyorsan oku geç canım..
Daha önce burda elifsudeyle falcısın değilim tartışması yaparken yine sen böyle çıkmıştın ortaya seka. Açıkçası bekliyordum elif sudeyle kavga ettim seka ne zaman ortaya çıkacak diye. Sen ciddiye almıyor olabilirsin. Ben ciddiye alıyorum üzgünüm. Beni binbir acındırmayla haksız çıkartıp bir de özür diletti kendinden. Arkasına da bin tane insanı aldı ben haksız çıktım burda. Aylar geçiyor itiraf ediyor ne biçim insanlar anlamıyorum. Benim derdim elif sudenin falcı çıkması. Buna aşırı sinirlendim. Yarın öbür gün başkası falcı çıksa ona da sinirlenirdim. Sen ciddiye almıyorsan oku geç canım..
Ya arkadaşlar allah aşkına beni hedef gösterip bi şey yazmayın yeter ya. Biri çirkin der çirkef der öbürü mutsuz der. Bana yüklenince konu kapanıyor mu?bir de hepsini okumadığım için atlamışım, ben konuya çok vakıf değilim sadecencarenot un fikirlerini ve üslubunu destekledim ve genel konuştum aslında seni hedef alan bir şey de yoktu ama üzüldüm şimdi bak sen böyle düşününce.
söylediğimi okuyup anlamadan saldırıya geçmişsin bu kadar mutsuz olma bence vatan millet meselesi değil sonuçta..
8 aydan sonra mı yazdı vay be umudumsun mavikurdelene değişmiş acaba nasıl sana dönüş yapmış çok merak ediyorum.
Ya arkadaşlar allah aşkına beni hedef gösterip bi şey yazmayın yeter ya. Biri çirkin der çirkef der öbürü mutsuz der. Bana yüklenince konu kapanıyor mu?
Arkadaş falcı değilmiş. BURDA MİLLETLE KONUŞUP KONUŞUP SONRA FALCI OLMAYA KALKMIŞ YANİ BİZDEN DİNLEDİKLERİNİ BİZE SATACAKMIŞ. bana yüklenince konu kapanıyor mu anlamıyorum. Beni alıntılamayın, bana yazmayın yeter. Yazacaksanız da allah aşkına bel altı vurmayın.
Ayneb yaa az da olsa ttmadigi oluyor geneli tutuyor mesela 100 faldan 99 u tutuyor 1 tane tutmuyor agsgah ablacim yaben binnaz abla uygulamasına facebook ta denk geldim, önce 1-2 tane baktırdım çok arada kaldım ama sımdı resmen bagımlısı oldum :)
gerçek falcılar olması müşteri hizmetlerinin alakası hosuma gidiyor, ee tabi ki arada az da olsa tutmadıgı oluyor
Cok ayip boyle seyler herkesin özeli kendine saygisizliga luzum yokSevgilin donmucek.
dönmeyecek sana senin gbi cirkef ve çirkin bi kıza dönmeyecek.. onu tercih etti ... tek sıkıntın bu çünkü.. bunları yapmanın sebebi bu işte bu saldırgan halinin sebebi bu .. açık açık konuşalım... yillardr bekliyosun olmadı kaybettin ..selenayi çağır 3 kere belki halleder
Bu durumu bilen oldu mu canım?kızlar çok alakasız araya giriyorum ama bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başladığım asıl çocuk bugün bana yazdı aradı görüşmek istedi beni özlemiş vs. aradan 8 ay geçti çok enteresan bir duygu halindeyim.
Aynen kac tane fal atarsin tutmaz ya da biri yarim yamalak tutar ..Ayneb yaa az da olsa ttmadigi oluyor geneli tutuyor mesela 100 faldan 99 u tutuyor 1 tane tutmuyor agsgah ablacim ya
Ayneb yaa az da olsa ttmadigi oluyor geneli tutuyor mesela 100 faldan 99 u tutuyor 1 tane tutmuyor agsgah ablacim ya
Bu durumu bilen oldu mu canım?
kızlar çok alakasız araya giriyorum ama bunu buraya yazmayı bir borç bilirim benim fallara başladığım asıl çocuk bugün bana yazdı aradı görüşmek istedi beni özlemiş vs. aradan 8 ay geçti çok enteresan bir duygu halindeyim.
Yani dunden beri okuyorum falci oldugunu soyledikten sonra yazdigi 'bilgi' mesaji begenilen biriydi (!) Ilk ilginc dedigim durumda burda basladi.benim kendisiyle 2 li mesajim olmadi hic ama oladabilirdi yani insanlar buraya fal atma donemlerinde cok sık ugruyor ve ilkkez kesfediyorlarda senin alin benim falim derken brbiriyle bunlari dusunmeden paylasiyolar zaten bunlari da 1.etapta kime dusunemez ancak biraz kurtlaştiktan sonra aa adimi vermiyim a falimi yazmiyim der ozama a kadar da bi olay olmustur zaten oyuzden M Motherofdragon cimin tavsiyesi bu yilin degil 2013 un konusu olabilirdi ozaman seka da bu tavsiyeyei verecek kadar aydinlasmiydi bilmiyoruz tabi..yani is isten gectikten sonra laf cakar gibi e sende ozelden paylasmasaydin demek sacma cunku konu baya eskiye ait geriye mi donme gucu varsa paylasmasin okey seka seni severim yani eski harbi uyelerdensin ama burasi sacma oldu. bir de bende şunu dogru bulmuyorum yani falcilik yaparken burda insanlarin agzini aramasi vs ypmasi etik degil forumda bulunabilir ama vicdanen kimseye bisey soramaz sormamali ha soran kisiye de onu da yapar bunu da yapar demek o etik olmayan duruma fikri olarak ortak olmaktir.. onun ekmegine yag surmektir.LoveMeKyrenia onu da eskiden taniyorum ve bir olay daha olmustu bizim deren2013 mi derin mi ne iste o kadin ayni fali ikimize atmisti bunu sitede yazinca da uyeligiyle dakikasinda cikip paylasmisti o donemki sinirimi bende hatirliyorum sinirlenebilir vatan millet meselasine donusturebilir kendisi magdur olmayan da o sinirini anlayamaz.Sonrasinda soyle bir yorum geldi: kimse zorla atmiyor fal atmasin ozaman bu da ayri bir dam ustunde saksagan ...dogrusu; konustugum kisinin falci oldugunu bilsem de,yine de ben 20 lira verip derdimi birde parali mecradan anlatirmiyim_ evet anlatirim kardesim ,tamam ozaman onun keyfi ama kandiriliyorsak nasil keyfime gore atmis oluyorum anlamadim.mesele sahte kimlik kullanmasi bunu hangi zihniyet a olur ya sorun yok der veya niye magdur olan sesini cikartmayacakmis ne garip tavsiyeler bunlar ya magdursun da cok sesini cikartma cok takma gul gec ne kafasi bunlar Magdurun sesi Magdur edenden guclu cikmayacak mi? Su olayin geldigi nokta benim moralimi bozuyor.Bakis acilariniz gercekten buysa ne üzücü.Son olaral da Bu forumdaysan bu forumdakileri takiyosun onemsiyosun demektir yoksa zaten burda isin ne foruma girip yazip aaamaaan takmayin demek de ayrica sacma..kimse forum icin bilegini kesmedigine gore "ayarinda" onemsiyoruz demektir.Konudan sapan bir suru laf kalabaligi oldu.Soylenicek sey yaptiginin ayip olmasiydi baska da savunulacak bir durumu yoktu.Bu tepki verilmedigi icin elifsude arkadasimiz muzigin sesini daha da acip verdi coskuyu artik kulaklar sagir olunca e bi mudahale edelim dediniz ki orda olay çok cirkinleşmisti.Şu ustten ifadeleri bir kaldirin bunu yazisin senin mutsuzlugun,senin cirkinligin ,senin bilmem neyin...Yanlis cumleler bunlar yanlis..
Ben o serra kalkan ahahah denklemini kacirmisim olsaymisim keske , savunmakdan kastettigim sey olabilirli ifadelerdi asagida acikladigim sekilde.Yaptiginin dogru oldugunu kimse soylemedi zaten ama karsit duruşta zayif kalindi seklinde dusunuyorum.Herneyse o mesajin ustune katicak birseyim yok ne dusunuyosam yazmisim.Sorun yok yani aramizda Seka gercekten de severim burdaki eski uye arkadaslarimin hepsini severim yani kimsenin magdur olmasini istemem.Senin doneminde ben girmemis miyim napmisim bilmiyorum ozaman olsaydi ona da yorum yapardim zaten kusura bakma bu doneme denk geldim o kismi kacirmisim.Ben de seni severim sevgili Aniston. Yani burada birbirimizi seviyoruz diye her şeyi tasdikleyecek de değiliz sevmeyenler daimi muhalif olacak da değil. Yani ne sana kızarım böyle yazdın diye ne de başka arkadaşlarla elektiriğim tutmuyor diye muhalif olurum.
Ben de bahsettiğin gibi bir olay yaşasaydım evet bu konuda tedirgin olurdum bu konuda çok haklısın ben bilmeden yargılamışım gibi oldu bu benim eksikliğim olmuş ama bunu dışında bana yönelik söylediklerine katılamayacağım,
Öncelikle her gün foruma girmiyorum artık bugün bir göz attımncarenot değerli bulduğum biridir yazdığı hoşuma gidince de onun üzerine fikrimi yazdım bu kimseye karşı yapılmış bir hareket değil, dolayısıyla eleştiriye açık değil.
"Soylenicek sey yaptiginin ayip olmasiydi baska da savunulacak bir durumu yoktu."
bu söylediğini hiç anlamadım zaten ben kimi savunmuşum? Ben zaten millet yaldır yaldır fal gönderirken bu kıza dikkat edin demişim, karşılığında kızın tepkisine "mağdur edilmek" diyeceksek mağdur edilmişim, kimsenin de sesi çıkmamış. ben Elif Sudeyi mi savunmuşum, bu bana haksızlık.
Forumu ya da forumdakileri önemsediğim için değil keyif aldığım için buradayım sadece, aylık kadın dergilerini arada alıp karıştırıp sonra da sehpanın altına bırakmak gibi düşün yani.
Son olarak da konunun muhatabı "SErra KALKAN = SEKA" dediğinde ben hak etmediğim bir şeyle itham edildiğim için mağdur olmadım mı sence bu mağdur edilmekse eğer?
bu durumda da evet empati kuramadım derin mevzusunu bilmediğim için haklısın ama SekA= Serra Kalkan denklemini kuran insan ve insanlara ben de doğal olarak sorarım; tüm hikayenizi, fallarınızı burada mesaj kutularında daha 2-3 günlük kızla paylaşırken hiç mi ihtimal vermediniz? diye.
Aslında amacım gerginlik değil aksine Elif Sude zaten gitmişken keyifli birkaç şeyden bahsetmekti ama olay amacından saptı daha da kanırtmayalım lütfen.
binaz ablanın müşteri temsilciliği gerçekten takdire şayan hep ilgilendiler çözüm anınd abulundu hiç madur edilmedim hep benden yana olundu durum önemsendi ve ben sonuçta kendimi değerli ve o alana ait hissettim.Gerçekten tebrik ediyorum o kadar internet işlerinin içindeyim orası kadar iyi müşteri ilişkileri kuran site görmedim... burdan da teşekkür edeyim tekrardan:)ben binnaz abla uygulamasına facebook ta denk geldim, önce 1-2 tane baktırdım çok arada kaldım ama sımdı resmen bagımlısı oldum :)
gerçek falcılar olması müşteri hizmetlerinin alakası hosuma gidiyor, ee tabi ki arada az da olsa tutmadıgı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?