var aslında canım ama teker teker bakmam lazım şaşkınlığım geçsin:)
Bu nasıl güzel üslup, nasıl güzel dert anlatmak. Hayran kaldım.Yani dunden beri okuyorum falci oldugunu soyledikten sonra yazdigi 'bilgi' mesaji begenilen biriydi (!) Ilk ilginc dedigim durumda burda basladi.benim kendisiyle 2 li mesajim olmadi hic ama oladabilirdi yani insanlar buraya fal atma donemlerinde cok sık ugruyor ve ilkkez kesfediyorlarda senin alin benim falim derken brbiriyle bunlari dusunmeden paylasiyolar zaten bunlari da 1.etapta kime dusunemez ancak biraz kurtlaştiktan sonra aa adimi vermiyim a falimi yazmiyim der ozama a kadar da bi olay olmustur zaten oyuzden M Motherofdragon cimin tavsiyesi bu yilin degil 2013 un konusu olabilirdi ozaman seka da bu tavsiyeyei verecek kadar aydinlasmiydi bilmiyoruz tabi..yani is isten gectikten sonra laf cakar gibi e sende ozelden paylasmasaydin demek sacma cunku konu baya eskiye ait geriye mi donme gucu varsa paylasmasin okey seka seni severim yani eski harbi uyelerdensin ama burasi sacma oldu. bir de bende şunu dogru bulmuyorum yani falcilik yaparken burda insanlarin agzini aramasi vs ypmasi etik degil forumda bulunabilir ama vicdanen kimseye bisey soramaz sormamali ha soran kisiye de onu da yapar bunu da yapar demek o etik olmayan duruma fikri olarak ortak olmaktir.. onun ekmegine yag surmektir. @LoveMeKyrenia onu da eskiden taniyorum ve bir olay daha olmustu bizim deren2013 mi derin mi ne iste o kadin ayni fali ikimize atmisti bunu sitede yazinca da uyeligiyle dakikasinda cikip paylasmisti o donemki sinirimi bende hatirliyorum sinirlenebilir vatan millet meselasine donusturebilir kendisi magdur olmayan da o sinirini anlayamaz.Sonrasinda soyle bir yorum geldi: kimse zorla atmiyor fal atmasin ozaman bu da ayri bir dam ustunde saksagan ...dogrusu; konustugum kisinin falci oldugunu bilsem de,yine de ben 20 lira verip derdimi birde parali mecradan anlatirmiyim_ evet anlatirim kardesim ,tamam ozaman onun keyfi ama kandiriliyorsak nasil keyfime gore atmis oluyorum anlamadim.mesele sahte kimlik kullanmasi bunu hangi zihniyet a olur ya sorun yok der veya niye magdur olan sesini cikartmayacakmis ne garip tavsiyeler bunlar ya magdursun da cok sesini cikartma cok takma gul gec ne kafasi bunlar Magdurun sesi Magdur edenden guclu cikmayacak mi? Su olayin geldigi nokta benim moralimi bozuyor.Bakis acilariniz gercekten buysa ne üzücü.Son olaral da Bu forumdaysan bu forumdakileri takiyosun onemsiyosun demektir yoksa zaten burda isin ne foruma girip yazip aaamaaan takmayin demek de ayrica sacma..kimse forum icin bilegini kesmedigine gore "ayarinda" onemsiyoruz demektir.Konudan sapan bir suru laf kalabaligi oldu.Soylenicek sey yaptiginin ayip olmasiydi baska da savunulacak bir durumu yoktu.Bu tepki verilmedigi icin elifsude arkadasimiz muzigin sesini daha da acip verdi coskuyu artik kulaklar sagir olunca e bi mudahale edelim dediniz ki orda olay çok cirkinleşmisti.Şu ustten ifadeleri bir kaldirin bunu yazisin senin mutsuzlugun,senin cirkinligin ,senin bilmem neyin...Yanlis cumleler bunlar yanlis..
Bu nasıl güzel üslup, nasıl güzel dert anlatmak. Hayran kaldım.
Ben de sana bir tavsiye vereyim o zaman. Zamanında foruma " kutsal saydığım tüm değerler üzerine söz veriyorum ki bir daha bu forumun asla parçası olmayacağım" yazıp sonra bu forumun bir parçası olmaya devam edip bir de üstüne insanlara tavsiye verme bence.beni bir zümreye sokma lütfen. Bu mesajımın üzerine alıntılamazsan ben de seni alıntılamam çünkü cevap hakkı doğmaz. Biraz daha optimist takılmanı tavsiye etmek hakaret değil bence ama öyle algılıyorsan tabi ki yazmam benimle alakalı kısmı dramatize etme rica ederim ben sana hakaret falan etmedim.
Ben zamanında burada Elif Sude'nin Hüma olduğunu yazınca, o kız da bana saldırınca burada kimsenin sesi çıkmadı yaldır yaldır gidiyordu fallar mesaj kutusuna. Bu durum zaten olasıydı sadece bunu ifade ettim gerisinde benlik bir şey yok.
Ben de sana bir tavsiye vereyim o zaman. Zamanında foruma " kutsal saydığım tüm değerler üzerine söz veriyorum ki bir daha bu forumun asla parçası olmayacağım" yazıp sonra bu forumun bir parçası olmaya devam edip bir de üstüne insanlara tavsiye verme bence.
Kesinlikle katılıyorum sana canım.insanın bir çizgisi olmalı.Ben de sana bir tavsiye vereyim o zaman. Zamanında foruma " kutsal saydığım tüm değerler üzerine söz veriyorum ki bir daha bu forumun asla parçası olmayacağım" yazıp sonra bu forumun bir parçası olmaya devam edip bir de üstüne insanlara tavsiye verme bence.
Emin ol o senin görmüş veya göreceğin en güçlü kadınlardan.okumuş ve kendi konumunu çizgisini bilen bir hatun.tek sıkıntı ne aslında biliyormusun güçlü hafızası sayesinde bir hatırlatma yaptı.bende iki gündür giriyorum buraya ve ilkin düşündüğüm konu bu oldu.Aaaa Seka gelmiş dedim ilginç geldi.çünkü çok keskin cümlelerle gitmiştin.23 Mart 2017' de şu anki psikolojini özetlemişsin "Erkeklerden hırsımızı alamayınca birbirimizden alıyoruz sanki. Hepimiz gergin ve üzgünüz." diyerek.
Bana diyecek bir şey kalmamış umarım çabuk atlatırsın
Optimist ol bebeğim. Ve kuaför sırası beklerken karıştırdığın o dergiyi şimdi sessizce yerine bırak. İnan ki o dergi de seni hiç önemsemiyor. Çünkü söz namustur.23 Mart 2017' de şu anki psikolojini özetlemişsin "Erkeklerden hırsımızı alamayınca birbirimizden alıyoruz sanki. Hepimiz gergin ve üzgünüz." diyerek.
Bana diyecek bir şey kalmamış umarım çabuk atlatırsın
Optimist ol bebeğim. Ve kuaför sırası beklerken karıştırdığın o dergiyi şimdi sessizce yerine bırak. İnan ki o dergi de seni hiç önemsemiyor. Çünkü söz namustur.
Yahu forumu ve forumdakileri hiç önemsemiyorum diyen şahıs bir ara forumda konu sahibi olmak için kıyasıya mücadele vermişti. Tepki verince tacı takamamıştı. Sonra gelip ben falı bıraktım, siz de bırakın, dua edin diye akıl vermişti. Devamında şu şu falcıları beğendim, beğenmedim diye görüş bildirmişti. Şimdi de dalga geçer gibi yaralı insanlara yok optimist ol, yok umursama, yok lastik patladı, yok şoför atladı. Forumdaşlarım sizi seviyorum yaaEmin ol o senin görmüş veya göreceğin en güçlü kadınlardan.okumuş ve kendi konumunu çizgisini bilen bir hatun.tek sıkıntı ne aslında biliyormusun güçlü hafızası sayesinde bir hatırlatma yaptı.bende iki gündür giriyorum buraya ve ilkin düşündüğüm konu bu oldu.Aaaa Seka gelmiş dedim ilginç geldi.çünkü çok keskin cümlelerle gitmiştin.
Emin ol o senin görmüş veya göreceğin en güçlü kadınlardan.okumuş ve kendi konumunu çizgisini bilen bir hatun.tek sıkıntı ne aslında biliyormusun güçlü hafızası sayesinde bir hatırlatma yaptı.bende iki gündür giriyorum buraya ve ilkin düşündüğüm konu bu oldu.Aaaa Seka gelmiş dedim ilginç geldi.çünkü çok keskin cümlelerle gitmiştin.
Cevap veremediğiniz yerde aman ajite edin lütfen:)Yahu forumu ve forumdakileri hiç önemsemiyorum diyen şahıs bir ara forumda konu sahibi olmak için kıyasıya mücadele vermişti. Tepki verince tacı takamamıştı. Sonra gelip ben falı bıraktım, siz de bırakın, dua edin diye akıl vermişti. Devamında şu şu falcıları beğendim, beğenmedim diye görüş bildirmişti. Şimdi de dalga geçer gibi yaralı insanlara yok optimist ol, yok umursama, yok lastik patladı, yok şoför atladı. Forumdaşlarım sizi seviyorum yaa
Olur. Sen tavsiye vereceksin de ben başım üstüme almayacak mıyım? Sonuçta ben mutsuzluktan ölürken senin paçalarından mutluluk akıyorÖnemsemediğiniz gelmemle tepeme üşüşmenizden çok belli gerçekten"bebeğim" nedir Allah aşkına? Böyle mi statü atlıyorsun?
Seni dikkate alacaksam; o halde sürekli ifşa olup olup yeni profil açmam lazım... pardon bu kaçıncıydı sayamadım da
Madem hayatta üstten konuştuğunuz hiçbir sözün aksini yapmadınız o zaman ikili ilişkilerinizde de aynı duruşu gösterin sonra falcılara suç bulup buralarda ağlamayın
Olur. Sen tavsiye vereceksin de ben başım üstüme almayacak mıyım? Sonuçta ben mutsuzluktan ölürken senin paçalarından mutluluk akıyor
Onu, kapıyı çarpıp gitmeden önce düşünseydin keşke. Artistlik yapıp kapıdan çıkanlara prim vermiyoruz. Bir de geri dönüp bilirkişi gibi akıl veriyorsun. PesssssssssssSen kendi hayatın için emin olabilirsin tabi ki fakat benim için fazla iddialı bir yargı olmuş.
Bu yargıyı çürütmek için tabi ki kendi eğitimimi, yaşam şartlarımı buraya dökecek değilim, benim gelmem sizi yaralıyorsa bunu ifade edin lütfen
Ben kendimi burda kanıtlama peşinde olmadım.gerekte yok zaten.sizler gibi sıkıntıların içinden geldim.burada herkes gibi herhangi biriyim.kimliklerimizin asla bir önemi olmadı.tek önemli olan benzer acıları yaşıyor olmamızdı.yer yer birbirimize el verdik,sorunlarımızı birlikte aşmaya çalıştık.ama asla buraya ve buradakilere küstüm ben çekiliyorum demedim.çünkü ben buraya çokşey borçluyum.sen bunu yaptın ve hiçbirşey olmamış gibi davranman çok itici geldi.olsun insanız hepimiz hata yaparız.ben senden asla rahatsız olmadım burda şimdiye kadar tek rahatsız olduğum insan vardı o kişide Elifsudeydi.çokşükür herkes tüm gerçekliğiyle görmüş oldu.benim için konu kapanmıştır.birbirimizi incitmeye kırmaya hiç gerek yok.Sen kendi hayatın için emin olabilirsin tabi ki fakat benim için fazla iddialı bir yargı olmuş.
Bu yargıyı çürütmek için tabi ki kendi eğitimimi, yaşam şartlarımı buraya dökecek değilim, benim gelmem sizi yaralıyorsa bunu ifade edin lütfen
Bel altı? Çok fena sıkıştın. Benden bu tokadı beklemiyordun di mi? Söz verdin , sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxzzzzzzzzzO zaman dilerim en kısa zamanda insanlara belaltı vurup "namussuz" kelimesini kast ederek konuşacak kadar şuurunuzu kaybettiren mutsuzluğunuzdan arınmayı, hayattaki koşullarla mücadele etmeyi bir an önce öğrenirsiniz.
Onu, kapıyı çarpıp gitmeden önce düşünseydin keşke. Artistlik yapıp kapıdan çıkanlara prim vermiyoruz. Bir de geri dönüp bilirkişi gibi akıl veriyorsun. Pesssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?