Binnaz Abla

kızlar geysuyla ilgili yazılmıs bir mesaj gördüm cok sevmeme rağmen patladı diye bende bişiler yazmak istedim sezgi ve geysu arasında hep gidip geldiğim halde en son geysuyu cok beğendiğim icin süreki ona baktırmaya baslamıstım, bütün fallarının geleceği patladı diyebilirim hatta en son falında esas oğlan ve kız ayrılacak araları cok kötü son konusulmamıs kelimeler var onları konusup ayrılacaklar demişti barısmıslar :)
1,5 Senedir okumadığım dua, ağlamadığım süre kalmadı adamı özlemekten ne berbat bir şey bu, bütün umutlarım tükendi artık.. Kız bizi ayırdığı yetmiyormuş gibi benden sonra da adamı kaptı yakasını bırakmıyor ve elimden hiç bişey gelmemesi de beni deli ediyor..

Bu nasıl güzel üslup, nasıl güzel dert anlatmak. Hayran kaldım.

Ben de sana bir tavsiye vereyim o zaman. Zamanında foruma " kutsal saydığım tüm değerler üzerine söz veriyorum ki bir daha bu forumun asla parçası olmayacağım" yazıp sonra bu forumun bir parçası olmaya devam edip bir de üstüne insanlara tavsiye verme bence.

23 Mart 2017' de şu anki psikolojini özetlemişsin "Erkeklerden hırsımızı alamayınca birbirimizden alıyoruz sanki. Hepimiz gergin ve üzgünüz." diyerek.
Bana diyecek bir şey kalmamış umarım çabuk atlatırsın

Kesinlikle katılıyorum sana canım.insanın bir çizgisi olmalı.

Emin ol o senin görmüş veya göreceğin en güçlü kadınlardan.okumuş ve kendi konumunu çizgisini bilen bir hatun.tek sıkıntı ne aslında biliyormusun güçlü hafızası sayesinde bir hatırlatma yaptı.bende iki gündür giriyorum buraya ve ilkin düşündüğüm konu bu oldu.Aaaa Seka gelmiş dedim ilginç geldi.çünkü çok keskin cümlelerle gitmiştin.

Kızlar merhaba,
Çok uzun zamandır buralardan isim görüp fal baktırmış biri olarak ben de tecrübelerimi yazmak istiyorum o kadar kabarık bi listem var ki o paraya araba alırdım kendime rahat rahat, o yüzden henüz baktırmayan ya da yeni yeni başlayanlar varsa koşarak uzaklaşsın bu fal konusundan. Çok fena bi bağımlılık ve bırakmak gerçekten çok zor.
Bu arada Binnaz Abladaki fiyat artışları çok sinirimi bozduğu için artık o siteyi bıraktım 70lira nedir ya?! Ki bu falcıların çoğu fiyasko. Düzenleme işi bitince fal baktırdığım kişileri tekrat ekliycem. Belki işinize yarayanlar olur.

Optimist ol bebeğim. Ve kuaför sırası beklerken karıştırdığın o dergiyi şimdi sessizce yerine bırak. İnan ki o dergi de seni hiç önemsemiyor. Çünkü söz namustur.

Optimist ol bebeğim. Ve kuaför sırası beklerken karıştırdığın o dergiyi şimdi sessizce yerine bırak. İnan ki o dergi de seni hiç önemsemiyor. Çünkü söz namustur.

Önemsemediğiniz gelmemle tepeme üşüşmenizden çok belli gerçekten "bebeğim" nedir Allah aşkına? Böyle mi statü atlıyorsun?
Seni dikkate alacaksam; o halde sürekli ifşa olup olup yeni profil açmam lazım... pardon bu kaçıncıydı sayamadım da

Madem hayatta üstten konuştuğunuz hiçbir sözün aksini yapmadınız o zaman ikili ilişkilerinizde de aynı duruşu gösterin sonra falcılara suç bulup buralarda ağlamayın

Yahu forumu ve forumdakileri hiç önemsemiyorum diyen şahıs bir ara forumda konu sahibi olmak için kıyasıya mücadele vermişti. Tepki verince tacı takamamıştı. Sonra gelip ben falı bıraktım, siz de bırakın, dua edin diye akıl vermişti. Devamında şu şu falcıları beğendim, beğenmedim diye görüş bildirmişti. Şimdi de dalga geçer gibi yaralı insanlara yok optimist ol, yok umursama, yok lastik patladı, yok şoför atladı. Forumdaşlarım sizi seviyorum yaa

Sen kendi hayatın için emin olabilirsin tabi ki fakat benim için fazla iddialı bir yargı olmuş.

Bu yargıyı çürütmek için tabi ki kendi eğitimimi, yaşam şartlarımı buraya dökecek değilim, benim gelmem sizi yaralıyorsa bunu ifade edin lütfen

Son düzenleme:
Cevap veremediğiniz yerde aman ajite edin lütfen:)
Pardon ama burada hayatında yara almış tek insanlar sizler değilsiniz.
Başlığı kim ister dendi, ben de istediğim için ifade ettim ne çok oturmuş içinize:))

Olur. Sen tavsiye vereceksin de ben başım üstüme almayacak mıyım? Sonuçta ben mutsuzluktan ölürken senin paçalarından mutluluk akıyor

Olur. Sen tavsiye vereceksin de ben başım üstüme almayacak mıyım? Sonuçta ben mutsuzluktan ölürken senin paçalarından mutluluk akıyor

O zaman dilerim en kısa zamanda insanlara belaltı vurup "namussuz" kelimesini kast ederek konuşacak kadar şuurunuzu kaybettiren mutsuzluğunuzdan arınmayı, hayattaki koşullarla mücadele etmeyi bir an önce öğrenirsiniz.

Onu, kapıyı çarpıp gitmeden önce düşünseydin keşke. Artistlik yapıp kapıdan çıkanlara prim vermiyoruz. Bir de geri dönüp bilirkişi gibi akıl veriyorsun. Pesssssssssss

Ben kendimi burda kanıtlama peşinde olmadım.gerekte yok zaten.sizler gibi sıkıntıların içinden geldim.burada herkes gibi herhangi biriyim.kimliklerimizin asla bir önemi olmadı.tek önemli olan benzer acıları yaşıyor olmamızdı.yer yer birbirimize el verdik,sorunlarımızı birlikte aşmaya çalıştık.ama asla buraya ve buradakilere küstüm ben çekiliyorum demedim.çünkü ben buraya çokşey borçluyum.sen bunu yaptın ve hiçbirşey olmamış gibi davranman çok itici geldi.olsun insanız hepimiz hata yaparız.ben senden asla rahatsız olmadım burda şimdiye kadar tek rahatsız olduğum insan vardı o kişide Elifsudeydi.çokşükür herkes tüm gerçekliğiyle görmüş oldu.benim için konu kapanmıştır.birbirimizi incitmeye kırmaya hiç gerek yok.

Bel altı? Çok fena sıkıştın. Benden bu tokadı beklemiyordun di mi? Söz verdin , sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxzzzzzzzzz

Onu, kapıyı çarpıp gitmeden önce düşünseydin keşke. Artistlik yapıp kapıdan çıkanlara prim vermiyoruz. Bir de geri dönüp bilirkişi gibi akıl veriyorsun. Pesssssssssss

Ne yapacağımı size sormayacağım, bu it dalaşının parçası da olmayacağım. Psikolojik sorunlarınızı başka mecralar, başka insanlar üzerinde halledin.

Çileden çıkıp bir cümle kurmuşum, kurduğum cümlenin aksine gelip 1-2 şey yazmışım, dibi görüp yükselmeyi öğrenmişim bununla alakalı da iyi niyetle bir şeyler söylemişim diye bana saldırmak nedir yani? Benim büyük konuşup sonra geri gelmem niye ırgalıyor yani? Bence bunu bir sorun kendinize çünkü şahsınızı asla ilgilendirmeyen bir konuyu bu kadar dert edinmeniz hiç normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…