Binnaz Abla

Sence ben mi şu anda insanları kırmaya çalışıyorum?
Ben burada daha önce bana saldıran kime hiçbir şey olmamış gibi davranmışım?
Burası benim tartışıp gittiğinim insanların tekelinde bir yer olsa kendimi suçlu hissederdim ama şu anda ben bir yanlışımı göremiyorum.
Ben bugüne kdar kurduğum cümleyi gerçekten umutmuştum hatırlamak için açtım baktım. Benim kurduğum bir cümlenin başkalarını rahatsız etmesi tuhaf olsa da onu da anlayabilirim. Ama o durumda da mesela sen bana diyebilirsin ki "Seka böyle konuştun geldin böyle davranıyorsun" ben de sana derim ki evet biraz fazla yüksek konuşmuşum ama şu anda zaten o insanlarla etkileşimde değilim belki foruma genellemek yanlış olmuş insanlık halidir."
Ama bana yapılan saldırıda zerrece iyi niyet yok neyse dediğin gibi incinmeye incitmeye de gerek yok

Bel altı? Çok fena sıkıştın. Benden bu tokadı beklemiyordun di mi? Söz verdin , sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzxxxxxxzzzzzzzzz
Ya benim sıkıştığım falan yok o cümleyi kurduğumu bile bugün açıp bakıp hatırladım.
Hayatta öfkeyle ya da başka bir duyguyla kurduğunuz aşırı cümleleri istikrarla devam ettiriyorsanız eğer lütfen şu anda da o kadar duruşlu davranın ve önemsemediğiniz biri için bu kadar öfkelenmeyin. Klavye bile ateş almış yahu bu kadar bir şey yok ortada profilimi görmezden gelirsiniz olur biter

Büyük büyük konuş. Sonra gel burda yaralı insanlarla dalga geç. Tavsiye ver, akıl ver.opti mopti???? Açığın ortaya çıkınca da iyi niyet zart zurt. Bu forumda herşey beni ilgilendirir, çoğu kişiyle dertdaşım. Sen kimsin? Saldırmak değil de şımarana had bildirmek diyelim. Öptüm önemsemeyen, göz bebeklerinden

Valla cikmayan fallarim var vikar gibi olanda var yarim yamalak

Son duruma göre icime hic sinmeyen muge aydin ve elfin drmetin fallari acik ara o dogrultuda ve olumsuxlukta olaylar seyrediyor lakin bir olay varki suphe ettigim falcilarin hepsi var dediigi halde aslinda olmayan bi olaymis bunuda dilek zeynel bildi.Gercek kaynagi bizzat karistirarak ögrendim gercekleri

Ama genefe olumsuz da olsa bazi fallara tskilmiyorun hayatin ne getirecrgi brlli olmuyor bu fal davasinifa kapamak istiyorum baya bi baktirfim gelismr oldukca yazicam

Seviye iyice düşüyor, acil şifalar. Ben kimseyle dalga geçmedim yapmadığım bir şeyle itham edip hedef gösteremezsiniz.
Bu forumda kalbinin güzelliğine inandığım çok insanın sıkıntısını da dinledim sıkıntımı da paylaştım.
Oturup onların sıkıntısı için dua da ettim onlar da bana dualar ettiler sağolsunlar. Gidip evlerinde kaldığım, sabahlara kadar ağladığım insanlar da oldu yüzeye çıkmayı beraber öğrenip keyfini beraber sürdüğüm insanlarda oldu.
Benim yanıma kalan çok insan var o insanların muhasebesinin muhatabı siz değilsiniz, bu sokak arası kabadayısı ağızları da beni yıpratmaz dediğim gibi umarım siz de iyileşmeyi öğrenirsiniz kısa zamanda

Sen o sözü unutmadın. Daha sonrasında " bu kesin bir dönüş olmamaklaaaaaaaaa birlikte ... " diye yorum yaparak ucunu açık bıraktın. Yoklama çektin. Yemedim. Kimse bu forumda dert çekenlerle alay edemez, üfürükten alay edemez, akıl veremez. Çoğu arkadaşım. Kapat o derginin kapağını.

Nankör değilim. Forumdaki herkesi önemserim. İnsanın dostu insan. Vefa nedir bilir misin?

elif Sude vardı burda üye nerde o ya katinam vardı yorumlatacaktım

bahçeler yelkenli yakut vs..

Nankör değilim. Forumdaki herkesi önemserim. İnsanın dostu insan. Vefa nedir bilir misin?
Ciddiyim artık trollendiğimi falan düşünüyorum yetişkin çoluklu çocuklu bir kadın bu kadar basit ve şahsi bir durumu kendine mal edip dramatize edemez çünkü daha fazla ciddiye alıp cevap veremeyeceğim.
Bir psikyatrist,psikolog olup size yardımcı olayım isterdim ama sizi kendi şahsi problemlerinizle başbaşa bırakmak zorundayım üzgünüm.
Bu arada istediğim gibi davranmaya devam edeceğim kimseyi kırıp üzmeden o yüzden beni kendinize dert edip bu kadar yıpratmayın kendinizi, Allah yardımcınız olsun sarı kantaron kullanım gerginliğe iyi gelir acil şifalar

Onurumla, namusumla, verdiğim sözlerimle banımı yerim. Marmaris dönüşünde görüşürüz arkadaşlar. Küçük konuşun, büyük dönüşün olur mu? Benim gibi bir çıban başı çıkıp uykunuzu kaçırır sonra. Hepiniz değerli ve önemlisiniz benim için. Kötü zamanlarımda dertleşip, sonra nankörlük yapıp size 2. Kalite baskı kağıdı muamelesi yapmam, yapamam. Allah yukarıda.

Showumu da yaptım giderim diyorsunuz.
Mar vardı bizim... ona benzettim ben sizi... neden kapadı profilini acaba bir bilginiz var mı ? adli tatil ne zaman bitecek?
O değilde ben de şeyi merak ediyorum. Bu pusuya yatıp forumu uzaktan takip edip de hopppp bir gayet yapıcı, eğlendirici, laf sokmalı, belaltı vurmacalı, geçmişi ısıtmacalı hasbihaller olunca ortaya çıkan arkadaşlara bir iki kelam etmek isterdim lakin yok bende o kabiliyet... kimseye hak ettiği gibi değil de kendime yakıştığı şekilde davranmayı tercih etmekteyim zira...
Neyse küçükleri sevelim büyükleri sayalım.
İyi tatiller....

Ya agiz tadiyla forumda geyik yapalim fallari konusalim diyoruz tartisma cikariyorsunuz ne probleminiz var yemin ederim okumaya bile üsendim -cokta eski üyeyim bu arada ayrica cok tartisma gördüm burda sonuc foss- anlasamiyorsaniz konusmayin arkadas gerek yok tartismaya üzmeyin eften püften seyler icin kiriyosunuz birbirinizi ölümlü dünyada gerek yok

Cidden artık şakaysa komik değil gercekse ahahahaajsksk

Seka sen gecen gun ustten laflar kullanmayina onay vermedin mi simdi yine millete durumun psikologluk psikiyatrlik hastasin sen falana getiriyosun yani hem oyle yapip hem de suan bana saldirmayin diyosun e sen de abidik gubidik cumleler kullanmissin niye boyle konusuyosun anlamiyorum gecmiste soyledigini de simdi okudum sonraki mesajlarda da tamam hata yaptim dedin kapandi konu .. ama gelip burda ilac tavsiyesi vermeler falan niye yani bu forumdaki kimse kimseye sen hastasin sen tedaviliksin diyemez seviye seviye diyosun ama su yaptigin hangi seviye? Ve herneyse gelmicem demis gelmis yorumu da paylasildi geldigine gore de onemsiyosun zaten hatta hepimizden fazla onemsiyosun niye icinde oldugun mecrayi asagiliyosun... suclama falan yapmiyorum sakince soruyorum neden yani...Tamam fal atmak absurt bisey disaridaki insanlarin coguna soyleyemiyoruz oyuzden gelip burda paylasiyoruz ama bu bizi asagi cekmezki sadece mutsuz oldugumuz bir konumuz var demektir Kadin dergilerinden farki burda mudahale etme yorum yapma gucun var.Oyuzden bakiyorum koyuyorum olmuyor sevdigin seyi asagilamak huyun var belki de farkinda degilsin.

Cidden artık şakaysa komik değil gercekse ahahahaajsksk
Bana anlatsa biri bütünün hayrı için...
Hergün en az bir kisinin dellenip bir daha fal baktırmayacağım diye yazıp yazıp sonra baktırıp çıktı çıkmadı muhabbetinin geçtiği bir başlıkta " gelmem dedin de geldin, yazmam desin de yazdın " tartışmasına ne gerek var.. her pazartesi diyete başlayıp salı günü bırakan kadınlarız... hele ben her gece sigarayı bırakıyorum...
Sinirlenmiş gelmem demiş gelmiş... Ne var bunda. Burası kimsenin arka bahcesi değil ki... kadı ki ne laflar sözler havada uçuştu. Gidenler oldu tekrar geldi vs... namus mesleki yapacak ne var anlamıyorum...
Bence de şaka olsun... bu kadar ciddiye almayın gerçekten. Saygı yeterli...

Bencede orda bi sıkınti yok zaten kabul de etti olur da yani bisuru beylik laf edip yiyoruz ben sadece forumda birbirinin sahsisni hedef alan cumle okumaktan yoruldum bakin su 3 gunluk konuya ; çirkinsin, mutsuzsun ,hastasin, durumun psikologluk, sari bilmem ne ic , sevgilin yok zavallisin , size aciyorum, ... bunlar daha bir haftada olanlar foruma hakaret etmeye mi geliyosunuz yani ya . Hicbiri bana denmedi ama denmesine de gerek yok kimseye bu kelimeler kullanilmasin.

Ne guzel yazmissin guzel ablam agzin bal yesin anlatilacak bisey olsa da anlatsak keske ,nedir bu derece hazımsızlık ben de şaşkınım

Oradaki dergi benzetmesi aslında aşağılama falan değildi. O dergilerden de keyif alıyorum, zamanımı iyi anlamda işgal edebiliyor ama hayatımı yönetmiyor demek istemiştim ama her hareketime bir art niyet mal eden illa olacak o yüzden kendimi ifade etmeye daha fazla çabalamayacağım. Zaten beni sosyal hayatımda tanıyan insanlar kimsenin zayıflığıyla dalga geçmeyeceğimi bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilsin zararı yok.

Sarı kantaron ilaç değil karşımdaki de sakin bir şahıs değil.

Ben mutsuzum,mutluluk senin paçalarından akıyor diyen de kendisi bana namussuz demeye getiren de kendisi.

Sakince sorduğun sorunun muhatabına karşı objektif de davranırsan zaten kimseyle dalga geçmediğini görebilirsin.

Kimsenin kimseye belalti vurdugu hakaret ettigi yok ama kendisine sahsi olarak bir zarari dokunmamis kisisel bir diyaloğu husumeti olmamış birine bu derece agzindan köpükler saçarak aklında tuttuğu her kozu kullanıp nefret kusmak ,nerden saldıracağını şaşırmak normal degil.
Optimizm , sarı kantaron , meditasyon , şifa dilemek , bunlar mümkün olan en nazik tavsiyeler.

Objektifim zaten oyuzden olabilir beylik laflar edilmis dedim okumadin mi o kismi, herneyse psikologluksun psikaytrliksin diyemezsin kimseye cocuk degilsin yani lafini bilcek durumdasin doktor da degilsin burasi da hastane degil , bana boyle soylediler diyip duruyosun ama sende az buz şey demiyosun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…