Forum bu forum.şahsi olmasi dogasina aykiri ..ozeldeki konusma ilgilendirmez ama forumdaki saldirilar forumu okuyan o an orda olup rahatsiz olan herkese yorum hakkini dogurur.Size acil sifalar dilerim demek temenni degil temenni olsa normal zamanda yazar di mi gelip kavganin sonunda yazmaz..Yani ortaokul seviyesinde tartisma gidiyor ya ben dedim de onu demek istemedim ya.. ne demek istediysen onu dedin iste.Kimsenin kimseye belalti vurdugu hakaret ettigi yok ama kendisine sahsi olarak bir zarari dokunmamis kisisel bir diyaloğu husumeti olmamış birine bu derece agzindan köpükler saçarak aklında tuttuğu her kozu kullanıp nefret kusmak ,nerden saldıracağını şaşırmak normal degil.
Optimizm , sarı kantaron , meditasyon , şifa dilemek , bunlar mümkün olan en nazik tavsiyeler.
Sen ne dedin bana seviyoruz diye herseyini begenecek degiliz ...gommek de degil bu gelip acip forumu okurken gormek istemiyorum milletin birbirine hastasin bilmem ne dedigini bu kadar basit.Demezsin olur biter seka .Bunun uzatacak biseyi yok yani . Kazen gelip ayni seyi dese tamam diyip kapatcan konuyu uye diyince niye kisisel aliniyor mevzu ben o laflardan nefret ediyorum sen kullanmissin seni uyariyorum.Bu altinda arancak bisey yok.Ya o kadar objektifsen seni severip diyip diyip gömme gözünü seveyim. Kadın bana namussuz diyor ona bir şey demiyorsun. Benim kimseye hakaret ettiğim yok bir şey dediğim yok bana saldırıyorsun ne anlayayım şimdi ben bundan
yaa bu kadar negatif olma. Dünya bu forumdan ibaret değil, insanlar da o kadar kötü değil. Çok takma, optimist ol( alıntı: seka) Zaten bu forumu da, forumdakileri de önemsemiyorsun gerçi. Umudumuz yeşil çay...Ya o kadar objektifsen seni severip diyip diyip gömme gözünü seveyim. Kadın bana namussuz diyor ona bir şey demiyorsun. Benim kimseye hakaret ettiğim yok bir şey dediğim yok bana saldırıyorsun ne anlayayım şimdi ben bundan
Forum bu forum.şahsi olmasi dogasina aykiri ..ozeldeki konusma ilgilendirmez ama forumdaki saldirilar forumu okuyan o an orda olup rahatsiz olan herkese yorum hakkini dogurur.Size acil sifalar dilerim demek temenni degil temenni olsa normal zamanda yazar di mi gelip kavganin sonunda yazmaz..Yani ortaokul seviyesinde tartisma gidiyor ya ben dedim de onu demek istemedim ya.. ne demek istediysen onu dedin iste.
Kadin sana namussuz demiyor Sen kutsal saydigimla baslayan bir metin yazmissin iste yeminle gelmem bilmem ne diyosun kutsal sayilan ne var namus iste o da onu demis senin yaptigin gibi kelimeyi almis cevirmis biseyler zaten 51.kez diyorum gelmem der gelirsin bunda bisey yok.Ya o kadar objektifsen seni severip diyip diyip gömme gözünü seveyim. Kadın bana namussuz diyor ona bir şey demiyorsun. Benim kimseye hakaret ettiğim yok bir şey dediğim yok bana saldırıyorsun ne anlayayım şimdi ben bundan
Elestiriyorum saldirmiyorum.Sen zaten ona cevabini vermissin .O da gidiyorum demis.Ne diyeyim ben daha? Benim umrumda olan tek sey : HASTASIN MANYAKSIN li cumleler kurulmamaaaaasi bunu anlamak niye 15 mesaj suruyor.Neyse seka anladin diye dusunuyorum."sevgi anlasmak degildir nedensizde sevilir " diyorum hala da seviyorum.Ama sen de bi ozelestiri yap yani herkes sana karsiymis gibi hissediyosan tamamen hatasiz olamazsin.Ya o kadar objektifsen seni severip diyip diyip gömme gözünü seveyim. Kadın bana namussuz diyor ona bir şey demiyorsun. Benim kimseye hakaret ettiğim yok bir şey dediğim yok bana saldırıyorsun ne anlayayım şimdi ben bundan
Ahahahahahah iyi geldi
Öyle entrikalar döndü ki herkes herkesten şüphe ediyor. Sizlik bir durum yok yani. Ama bende bunun acısını çıkarmaya geldim hazır firsat yakalamışken diyorsanız buyurun :)))İyi bir izleyiciyimdir. Yıllardır takip ederim bu forumu. Son aylarda @seka_ rumuzlu arkadaş kadar kimse germedi buraları. Şimdi bu eleştiriye karşılık sevmediği bir falcı olarak suçlanacağım :) ya da psikolojimin ne kadar bozuk olduğundan söz edebilir. Bıktırdı ama bu uslüp bir yeter ya hu
Öyle entrikalar döndü ki herkes herkesten şüphe ediyor. Sizlik bir durum yok yani. Ama bende bunun acısını mi çıkarmaya geldim hazır firsat yakalamışken diyorsanız buyurun :)))
Kız Elfin sen misinİyi bir izleyiciyimdir. Yıllardır takip ederim bu forumu. Son aylarda @seka_ rumuzlu arkadaş kadar kimse germedi buraları. Şimdi bu eleştiriye karşılık sevmediği bir falcı olarak suçlanacağım :) ya da psikolojimin ne kadar bozuk olduğundan söz edebilir. Bıktırdı ama bu uslüp bir yeter ya hu
Tamda bu :)))))Kız Elfin sen misinseni hınzır . Bil bakalım nerden anladım
İyi bir izleyiciyimdir. Yıllardır takip ederim bu forumu. Son aylarda @seka_ rumuzlu arkadaş kadar kimse germedi buraları. Şimdi bu eleştiriye karşılık sevmediği bir falcı olarak suçlanacağım :) ya da psikolojimin ne kadar bozuk olduğundan söz edebilir. Bıktırdı ama bu uslüp bir yeter ya hu
tamam seka_ :))))) senin dediğin gibi :)))).
7 Temmuzdan beri neyi iyi gözlemledin kız Elfin
1.5 senedir seri yazarım topiğe hiçkimseyi sevmediğim falcılıkla suçlamadım insan kendini bu kadar ifşa etmez
Elfin için basirly destina da dediler.
7 Temmuzdan beri neyi iyi gözlemledin kız Elfin
1.5 senedir seri yazarım topiğe hiçkimseyi sevmediğim falcılıkla suçlamadım insan kendini bu kadar ifşa etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?