Binnaz Abla

Forum bu forum.şahsi olmasi dogasina aykiri ..ozeldeki konusma ilgilendirmez ama forumdaki saldirilar forumu okuyan o an orda olup rahatsiz olan herkese yorum hakkini dogurur.Size acil sifalar dilerim demek temenni degil temenni olsa normal zamanda yazar di mi gelip kavganin sonunda yazmaz..Yani ortaokul seviyesinde tartisma gidiyor ya ben dedim de onu demek istemedim ya.. ne demek istediysen onu dedin iste.

Ya o kadar objektifsen seni severip diyip diyip gömme gözünü seveyim. Kadın bana namussuz diyor ona bir şey demiyorsun. Benim kimseye hakaret ettiğim yok bir şey dediğim yok bana saldırıyorsun ne anlayayım şimdi ben bundan

Ya o kadar objektifsen seni severip diyip diyip gömme gözünü seveyim. Kadın bana namussuz diyor ona bir şey demiyorsun. Benim kimseye hakaret ettiğim yok bir şey dediğim yok bana saldırıyorsun ne anlayayım şimdi ben bundan

Sen ne dedin bana seviyoruz diye herseyini begenecek degiliz ...gommek de degil bu gelip acip forumu okurken gormek istemiyorum milletin birbirine hastasin bilmem ne dedigini bu kadar basit.Demezsin olur biter seka .Bunun uzatacak biseyi yok yani . Kazen gelip ayni seyi dese tamam diyip kapatcan konuyu uye diyince niye kisisel aliniyor mevzu ben o laflardan nefret ediyorum sen kullanmissin seni uyariyorum.Bu altinda arancak bisey yok.

Ooo mahalle arkadaşları gelmiş.
yaa bu kadar negatif olma. Dünya bu forumdan ibaret değil, insanlar da o kadar kötü değil. Çok takma, optimist ol( alıntı: seka) Zaten bu forumu da, forumdakileri de önemsemiyorsun gerçi. Umudumuz yeşil çay...

Kendi agzinla soyluyorsun kavganın sonunda diye . Ortada durduk yere "Kavga Çıkaran " biri var bunun sonucunda soylenilene temenni ,tavsiye, bilmem ne her ne isim istiyorsan onu verebilirsin. Forum oldugunun farkindayiz da bahsettigin "saldırıyı" baslatan belli daha bu neyin savunması.

Kadin sana namussuz demiyor Sen kutsal saydigimla baslayan bir metin yazmissin iste yeminle gelmem bilmem ne diyosun kutsal sayilan ne var namus iste o da onu demis senin yaptigin gibi kelimeyi almis cevirmis biseyler zaten 51.kez diyorum gelmem der gelirsin bunda bisey yok.

Elestiriyorum saldirmiyorum.Sen zaten ona cevabini vermissin .O da gidiyorum demis.Ne diyeyim ben daha? Benim umrumda olan tek sey : HASTASIN MANYAKSIN li cumleler kurulmamaaaaasi bunu anlamak niye 15 mesaj suruyor.Neyse seka anladin diye dusunuyorum."sevgi anlasmak degildir nedensizde sevilir " diyorum hala da seviyorum.Ama sen de bi ozelestiri yap yani herkes sana karsiymis gibi hissediyosan tamamen hatasiz olamazsin.

Kızlar fallara dönelim mi?nedersiniz.melisa Yılmazı merak ediyorum vede Elfini.siz nedüşünüyorsunuz.iki gün öncede sordum cevap gelmedi.geysu gene bende bildi fakat sonucu evliliğe bağladı.Geysuda dehşet yetenek var ahh birde sonuç tutsa negüzel olacak.

İyi bir izleyiciyimdir. Yıllardır takip ederim bu forumu. Son aylarda @seka_ rumuzlu arkadaş kadar kimse germedi buraları. Şimdi bu eleştiriye karşılık sevmediği bir falcı olarak suçlanacağım :) ya da psikolojimin ne kadar bozuk olduğundan söz edebilir. Bıktırdı ama bu uslüp bir yeter ya hu

Öyle entrikalar döndü ki herkes herkesten şüphe ediyor. Sizlik bir durum yok yani. Ama bende bunun acısını çıkarmaya geldim hazır firsat yakalamışken diyorsanız buyurun :)))
Kiz birsey yazıyor aylardır topiğe ugramayanlar topik sever oluyor. Yürüyor... o da savunmaya geçiyor haklı olarak... her yazdığı herkesin hoşuna gitmek zorunda değil. Benim yazdığım sana gitmez ötekinin ki bana... kimseye ayar verilmezken herkes seka ya ayar verme telaşına düşüyor. Açık açık yazanlara sözüm yok. Alkışcilar çoğalıyor.
Sinirlenince de tansiyon artıyor yanlış anlamalar devreye giriyor vs vs...
Neyse sizde içinizi doktuyseniz konu kapansın. .. Sakinkal soru sordu ayıp oluyor....

Öyle entrikalar döndü ki herkes herkesten şüphe ediyor. Sizlik bir durum yok yani. Ama bende bunun acısını mi çıkarmaya geldim hazır firsat yakalamışken diyorsanız buyurun :)))

Sırf bu korkuyla çıkan falları, patlayan falları söylemiyorum ben :)))). Gereksiz gerginlik yaratılıyor ona bozuluyorum . Gündelik yaşamın stresi zaten yetiyor, insanın paylaşım yapıp bir sorununa çözüm aramaya yeltendiği internet ortamı bile geriyorsa yeter artık diyor insan

Kız Elfin sen misin seni hınzır . Bil bakalım nerden anladım

.

7 Temmuzdan beri neyi iyi gözlemledin kız Elfin
1.5 senedir seri yazarım topiğe hiçkimseyi sevmediğim falcılıkla suçlamadım insan kendini bu kadar ifşa etmez

.

7 Temmuzdan beri neyi iyi gözlemledin kız Elfin
1.5 senedir seri yazarım topiğe hiçkimseyi sevmediğim falcılıkla suçlamadım insan kendini bu kadar ifşa etmez
Elfin için basirly destina da dediler
... haberi olan aydınlatsın... zaten banlancazz eli kulağında fırsat bulmuşken ben de bunu sormuş olayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…