Binnaz Abla

Tolincim Rezzan abla seninde şimdi yazdığından yola çıkarak,kötüyüde iyiyle süslüyor anladığım kadarıyla.Üzücü olanıda öyle bir anlatıyor ki üzülmüyor insan zaten.Mesela sana biri var ama bitmiş demiş.Bitmiş bi ilişkiye insan üzülürmü?Hayır.Rezzan abla bu yolu tutturmuş demek ki.Ben müşterisi olarak yanlış oldugunu düşünüyorum.Gercek neyse söylesin abi.

rezzan abla banada hayatında net bi kadın göremedim demişti yoksa gördüde hani net olarak süsledi mi..ayyy iyice kafayı yedim yine.

Son düzenleme:
rezzan abla banada hayatında net bi kadın göremedim demişti yoksa gördüde hani net olarak süsledi mi..ayyy iyice kafayı yedim yine.

Yok canım belki sana gerçekten görmemiştir.Bu kadın hepsinide çevirmiyordur herhalde,kötü düşünme cancan.Ama Rezzan ablada burdaki yorumlardan da öyle birşey sezdim ben,hepsi bu.

Kızlar 31 Aralık günü siteler fal fiyatlarında hatırı sayılır bir indirim yaparlarmı ne dersiniz?Şurda bir hafta kalmışken bi altını çizeyim dedim.Noel Baba'dan bize yılbaşı hediyesi bu olsa...

kızlar uzun zaman önce fal sepetinden paket alırken tarot ve kahve paketi almışım.
tarot baktırdım ama acaba taha turan'a kahve atsam mı?

kızlar uzun zaman önce fal sepetinden paket alırken tarot ve kahve paketi almışım.
tarot baktırdım ama acaba taha turan'a kahve atsam mı?

Dur bakiyim hatırladım galiba sen ilk ve son kez fal baktıransın.Canım ben Taha'ya hiç baktırmadım.O siteden tek Melek'i tavsiye edebilirim.Melek'te kahve profilini nadiren açıyor.İstersen dene Taha'yı....

Dur bakiyim hatırladım galiba sen ilk ve son kez fal baktıransın.Canım ben Taha'ya hiç baktırmadım.O siteden tek Melek'i tavsiye edebilirim.Melek'te kahve profilini nadiren açıyor.İstersen dene Taha'yı....

teşekkürler atacağım o zaman şimdi yazarım buraya

tarotu çok önce baktırdığım ve o zaman kahve falı paketi aldığım için şu an ödeme yapın diyor. o kahve kredimi nasıl kullanacağım bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…