tatlım melek bilmişti sanırım bu durumu...kahve mi baktırmıştın tarot mu??
Tolincim Rezzan abla seninde şimdi yazdığından yola çıkarak,kötüyüde iyiyle süslüyor anladığım kadarıyla.Üzücü olanıda öyle bir anlatıyor ki üzülmüyor insan zaten.Mesela sana biri var ama bitmiş demiş.Bitmiş bi ilişkiye insan üzülürmü?Hayır.Rezzan abla bu yolu tutturmuş demek ki.Ben müşterisi olarak yanlış oldugunu düşünüyorum.Gercek neyse söylesin abi.aslında galıba rezzanla alakalı sana katılıyorum son baktırdıgım kahve falında benımkının hayatında bırının oldugunu ancak bıtmıs bısey oldugunu soylemıstı ama konusurken soyle bı duraksamıstı bende orda suphelendım herhalde bana dogruyu soylemıyo dedım ve bıtmıs bı ılıskı dııl suan devam etmekte olan bı ılıskı malesefkı
Tolincim Rezzan abla seninde şimdi yazdığından yola çıkarak,kötüyüde iyiyle süslüyor anladığım kadarıyla.Üzücü olanıda öyle bir anlatıyor ki üzülmüyor insan zaten.Mesela sana biri var ama bitmiş demiş.Bitmiş bi ilişkiye insan üzülürmü?Hayır.Rezzan abla bu yolu tutturmuş demek ki.Ben müşterisi olarak yanlış oldugunu düşünüyorum.Gercek neyse söylesin abi.
rezzan abla banada hayatında net bi kadın göremedim demişti yoksa gördüde hani net olarak süsledi mi..ayyy iyice kafayı yedim yine.
ya nerede bu falcılar nasıl baktırıyosunuz ben nakadar cahil kalmışım ayol yardım edın:))
rezzan abla banada hayatında net bi kadın göremedim demişti yoksa gördüde hani net olarak süsledi mi..ayyy iyice kafayı yedim yine.
fal baktirasim var ama param yoken iyisi baktirmamak sanki baktirincada olsa bari bisiler :))
benimde kalmadi hic bu nasil bir aliskanlik oldu !!
ozge senin neyin var canim kotu bir seymi oldu?
kızlar uzun zaman önce fal sepetinden paket alırken tarot ve kahve paketi almışım.
tarot baktırdım ama acaba taha turan'a kahve atsam mı?
Dur bakiyim hatırladım galiba sen ilk ve son kez fal baktıransın.Canım ben Taha'ya hiç baktırmadım.O siteden tek Melek'i tavsiye edebilirim.Melek'te kahve profilini nadiren açıyor.İstersen dene Taha'yı....
burdaki yorumlara dayanarak Hale Yıldırım'a attım, hadi bakalım. yazarım yorumunu
cok tatli bakar o bakalim begenicekmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?