Binnaz Abla

Elfin için basirly destina da dediler
... haberi olan aydınlatsın... zaten banlancazz eli kulağında fırsat bulmuşken ben de bunu sormuş olayım...

Ben onu bilmiyorum da arkadaş derin gözlem yeteneğiyle hepi topu 7 Temmuzdan beri sadece Elfinden aşşırı memnun kalmış, Elfini beğenmeyip Şevvali beğenen bir üyeyi de Şevval reklamcılığıyla suçlamış bunu zaten üye değil ancak falcı yapar.
Bonus olarak da iyi bir şekilde gözlemlendiğim süreçte sadece tek falcıyla alakalı sevmediğimi söyledim bilin bakalım hangisi?
Elfincik:)
Ve az önce de "sevmediği bir falcı olmakla suçlanacağım" diyerek zekamızı hiçe sayıp kendini ifşa etti:))

Beni seversiniz sevmezsiniz zamanında Elif Sude Hüma dedim kimse sallamadı şu an olanlar ortada. Bu profil de Elfinin şimdiden söylüyorum ister kulak asın ister asmayın bu da burada dursun

Altın vuruşu da ben yapayım diyorum...
Asenat' a kahve falı baktım geçen çok memnun kalmış... tavsiye etmiş beni sağolsun... arkadaşı aradı şimdi falıma bak diye... sonra devam ederiz....
ElFin ı beğeniyordum ben yahu... niye öyle yaptı ki ?

M Motherofdragon sen busun çünkü insanların ya psikolojik sorunları olduğunu , ya da falcı olduğunu çözen hem dahi hem psikologsun. Burda senin kadarda falcı güzellemesi yapan yok o da ayrı konu :)) Beni kim sandığın zerre kadar umrumda değil. bu durum falcıların sorunu, burda itham edilenin değil. burda herkes falcılıkla suçlanır. sana yapacağım en uzun yorum bu :)))) kim olmamı istiyorsan o olayım

Melisa ilk girdiğinde atmıştım çoook herşey güzel olacak falıydi.Zaten yeni gelince 5 liralık olduğu için takmadim..Elfin iyiydi...Henüz dediği birşey olmadı ama yorumu duruma uygundu.Ben beğendim.Geysuyu bende çok severim çok fal attığım zamanlarda iki üç falım var ama dediğin gibi sonuç bende hiiiic çıkmadı ama güzel anlatıyor gerçekten

Melisa,elfin ve geysunun söylediği bir olayı yaşıyorum.melisaya tekrar sordum fakat farklı bir yol haritası çizdi benim istemediğim.oysaki üçününde yorumu aynı ve sonuçta benim istediğim gibiydi.şimdi elfine ve geysuya sormak istiyorum fakat korkuyorum.

Canım,sirke ve kaya tuzu ne alaka ya kadın kafayı yemiş

Hanımlar,
şu topiğe nedense hep sizlerin bitmek bilmeyen kavgası için geliyoruz.

Bir üyeliğin falcı olduğunu düşünüyor, ufacık bir şüphe bile duyuyorsanız üyeyi kötü içerik yapar incelenmesini istersiniz, itham edilen üyelikle ilgili bir tane dahi kötü içerik görmedim, velev ki falcıysa gerçekten bildirmeyerek reklam yapmasına olanak sağlıyorsunuz, bu akşamki tartışma ve tartışmayla alakalı bildirimler olmasa falcı suçlamalarını görmeyecektik, topikte üyelere falanca şu falcıdır demek ithamdan başka birşey değildir, sadece itham mı edeceksiniz yoksa falcı olduğuna dair şüphelendiğiniz üyelikleri kötü içerik yapıp incelenmesini mi talep edeceksiniz?

Hoş bu ve başka fal topiklerinde ben falcıyım, xxxx sitesinden xxxx'im diyenleri dahi bildirmiyorsunuz çoğunuz.

Canım,sirke ve kaya tuzu ne alaka ya kadın kafayı yemiş

aynen öyle.. sirke ve kaya tuzu karisimini 24 saat bekleticekmisim, sonra olusan rengi ona bildirecekmisim ve ona göre yorum yapacakmis sordugum soru ile ilgili :)) ben tepki gösterince soru cevap bölümünde bos cevap göndermis.. bazi falcilar gercekten tuhaf, herhalde fal baka baka dünya ile baglarini kopariyorlar.. :/ ve bu kisiler bize gelecegi bildiklerini iddia ediyor

Merhaba ikisine de baktırdım ;

ve beğendim anlık durumlar gayet iyiydi ama verilen vadeler henüz dolmadı (ikisininde verdiği vade aynı bu arada )

denenebilir

Yine genelde söylenen bir şeyi söyleyeceğim kartları o enerjileri istediğini düşünerek cekebiliyor Olabilir ve istediğimizi duyuyor olabiliriz...Bir hafta değişen düşüncelerle başka bir yorum alıyor olabiliriz..

Elf
Bende buna inannaya basladim cok kotu ruh haliyle attigim fallar olumsuz gelmisti iyiyken attiklarim iyi geldi..

Falcıların gereksiz fanatikliğimi yapanıda sevmediği falcıyı yerden yere vuranıda anlamıyorum bu fal olayı insanın kötü anında düştüğü bir umut sektörü resmen umut satıyorlar bizde 2 şey çıkınca aa bildi diyoruz zamanında kendimde çok baktırdım çok bekledim tarihlere inandım sonuç sıfır eski sevgilim kendi hayatına baktı ben kendi hayatıma olsaydı zaten olurdu .İnsanın kendini kandırmasının başka biri üzerindenki hali ,hala ara ara baktırıyorum ama beklentim 0 şeklinde tamamen psikolojime iyi gelsin 2 iyi şey duyarım kafasıyla .Başka şekilde kaptırır gidersen diğer bağımlılıklardan farkı yok zararlı ve yıkıcı. Bunu lütfen bilerek devam edin öpüyorum.

+1

''Sende büyü var,hadi bozayım,bağlatmışlar dilini...'' vs diyeni duydum da bu kadarı da pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…