- 2 Şubat 2016
- 1.523
- 3.252
- 133
Elfin için basirly destina da dediler
... haberi olan aydınlatsın... zaten banlancazz eli kulağındafırsat bulmuşken ben de bunu sormuş olayım...
Çözmüşsün M Motherofdragon :))) lütfen reklama devam et . Senin yaptığını yapmayacağım :))
Altın vuruşu da ben yapayım diyorum...Ben onu bilmiyorum da arkadaş derin gözlem yeteneğiyle hepi topu 7 Temmuzdan beri sadece Elfinden aşşırı memnun kalmış, Elfini beğenmeyip Şevvali beğenen bir üyeyi de Şevval reklamcılığıyla suçlamış bunu zaten üye değil ancak falcı yapar.
Bonus olarak da iyi bir şekilde gözlemlendiğim süreçte sadece tek falcıyla alakalı sevmediğimi söyledim bilin bakalım hangisi?
Elfincik:)
Ve az önce de "sevmediği bir falcı olmakla suçlanacağım" diyerek zekamızı hiçe sayıp kendini ifşa etti:))
Melisa ilk girdiğinde atmıştım çoook herşey güzel olacak falıydi.Zaten yeni gelince 5 liralık olduğu için takmadim..Elfin iyiydi...Henüz dediği birşey olmadı ama yorumu duruma uygundu.Ben beğendim.Geysuyu bende çok severim çok fal attığım zamanlarda iki üç falım var ama dediğin gibi sonuç bende hiiiic çıkmadı ama güzel anlatıyor gerçektenKızlar fallara dönelim mi?nedersiniz.melisa Yılmazı merak ediyorum vede Elfini.siz nedüşünüyorsunuz.iki gün öncede sordum cevap gelmedi.geysu gene bende bildi fakat sonucu evliliğe bağladı.Geysuda dehşet yetenek var ahh birde sonuç tutsa negüzel olacak.
Melisa,elfin ve geysunun söylediği bir olayı yaşıyorum.melisaya tekrar sordum fakat farklı bir yol haritası çizdi benim istemediğim.oysaki üçününde yorumu aynı ve sonuçta benim istediğim gibiydi.şimdi elfine ve geysuya sormak istiyorum fakat korkuyorum.Melisa ilk girdiğinde atmıştım çoook herşey güzel olacak falıydi.Zaten yeni gelince 5 liralık olduğu için takmadim..Elfin iyiydi...Henüz dediği birşey olmadı ama yorumu duruma uygundu.Ben beğendim.Geysuyu bende çok severim çok fal attığım zamanlarda iki üç falım var ama dediğin gibi sonuç bende hiiiic çıkmadı ama güzel anlatıyor gerçekten
Canım,sirke ve kaya tuzu ne alaka ya kadın kafayı yemişgünaydin falseverler .. uzun zamandir ugramiyordum foruma ve fal da baktirmiyordum
dogum günü hediye kredilerimi kullanmak icin binnaz'da esma sultan diye bir yorumcuya (tellwe'de zamazon mus bunu da ögrendim) kahve fali attim, atmaz olaydim. haydan gelen huya gitti diyebilirim. sordugum soruyu yanlis okuyup o sorudan ilerleyip güzelce bir sallamasyon hikaye yazmis ki o bicim :)) sorumda eski erkek arkadasimin evlenecek olan erkek kardesininin davetli oldugum dügününe katilip katilmiyacagimi sorarken , bu hatun erkek kardesini degilde, eski erkek arkadasimi evlendirmis ve bosamis hatta :))
sonra baska bir soruma hic cevap vermeyip, sirke ve kaya tuzu karisimi bir suyun rengini ona belirtip soru cevap kisminda yazmami rica etmis.. bukadari da olmaz niteliginde :/ .. yalan dolan
Canım,sirke ve kaya tuzu ne alaka ya kadın kafayı yemiş
Kızlar fallara dönelim mi?nedersiniz.melisa Yılmazı merak ediyorum vede Elfini.siz nedüşünüyorsunuz.iki gün öncede sordum cevap gelmedi.geysu gene bende bildi fakat sonucu evliliğe bağladı.Geysuda dehşet yetenek var ahh birde sonuç tutsa negüzel olacak.
Yine genelde söylenen bir şeyi söyleyeceğim kartları o enerjileri istediğini düşünerek cekebiliyor Olabilir ve istediğimizi duyuyor olabiliriz...Bir hafta değişen düşüncelerle başka bir yorum alıyor olabiliriz..Melisa,elfin ve geysunun söylediği bir olayı yaşıyorum.melisaya tekrar sordum fakat farklı bir yol haritası çizdi benim istemediğim.oysaki üçününde yorumu aynı ve sonuçta benim istediğim gibiydi.şimdi elfine ve geysuya sormak istiyorum fakat korkuyorum.
Bende buna inannaya basladim cok kotu ruh haliyle attigim fallar olumsuz gelmisti iyiyken attiklarim iyi geldi..Yine genelde söylenen bir şeyi söyleyeceğim kartları o enerjileri istediğini düşünerek cekebiliyor Olabilir ve istediğimizi duyuyor olabiliriz...Bir hafta değişen düşüncelerle başka bir yorum alıyor olabiliriz..
Falcıların gereksiz fanatikliğimi yapanıda sevmediği falcıyı yerden yere vuranıda anlamıyorum bu fal olayı insanın kötü anında düştüğü bir umut sektörü resmen umut satıyorlar bizde 2 şey çıkınca aa bildi diyoruz zamanında kendimde çok baktırdım çok bekledim tarihlere inandım sonuç sıfır eski sevgilim kendi hayatına baktı ben kendi hayatıma olsaydı zaten olurdu .İnsanın kendini kandırmasının başka biri üzerindenki hali ,hala ara ara baktırıyorum ama beklentim 0 şeklinde tamamen psikolojime iyi gelsin 2 iyi şey duyarım kafasıyla .Başka şekilde kaptırır gidersen diğer bağımlılıklardan farkı yok zararlı ve yıkıcı. Bunu lütfen bilerek devam edin öpüyorum.
''Sende büyü var,hadi bozayım,bağlatmışlar dilini...'' vs diyeni duydum da bu kadarı da pes yaniaynen öyle.. sirke ve kaya tuzu karisimini 24 saat bekleticekmisim, sonra olusan rengi ona bildirecekmisim ve ona göre yorum yapacakmis sordugum soru ile ilgili :)) ben tepki gösterince soru cevap bölümünde bos cevap göndermis.. bazi falcilar gercekten tuhaf, herhalde fal baka baka dünya ile baglarini kopariyorlar.. :/ ve bu kisiler bize gelecegi bildiklerini iddia ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?