- 30 Ocak 2014
- 4.938
- 10.674
- 408
''Sende büyü var,hadi bozayım,bağlatmışlar dilini...'' vs diyeni duydum da bu kadarı da pes yani
Şaka gibi
Şevdar Avaz ve Elif Işık ayni kisiymis gibi geldi bana bi an kizlar ses tonu konusma tarzi cok fazla benziyor kafamda deli sorular. Bu arada pelin bilge, elif ışık ve benna küçüker bunlara baktırıp çıktı diyen var mi?
herkesin bildigi üzere pelin bilge sadece kart yorumluyor, o anki ruh halin olumsuz yansiyosa olumsuz konusuyor. dogru yansidigi zaman da dogru yorum yapabiliyor. kartlar da zaten yalan söylemez derler. artik bilmiyorum.
elif isik ve benna kücüker bana pek cikmadi, ama benna kücüker iyi durum analizi yapabilen bir yorumcu oldugunu biliyorum. lakin gelecegi Allah bilir. Elif Isik da keza öyle ama attigi tutmadi bende. Önce olumlu sonra olumsuz konustu, ve olumsuz oldugunu sonradan söylemisti ve hakli cikmisti.. yillar önce.
Pelin Bilge olumsuz konusuyor da kadin hakli cogunlukla napsin.. kötü bir adama iyi de diyemez. gidenler de cogunlukla kötü adamlar.. kartlar da yalan söylemiyorsa.. gercekler aci oluyor iste bunu da kaldiramiyoruz ask tazeyken..
Aslinda bana olumsuz konusmadi ama uzun bir vade verdi 1 yılı bulabilecek bir vade bir de kartlari yorumlamak degil de daha cok benim ne yapmam gerektigi konusunda akil verir gibiydi hayatima devam etmeliyim hayatini birinin agzindan cikacak kelimelere gore sekillendirmemelisin gibi gibi seyler guzel ve dogru seyler soyledi aslinda ama eylül ayinin sonlarına kadar bir adim olmazsa 1 yila yayilan bir vade verdi ve kesinlikle geri döneceğini söyledi
Siz gerçekten tüm yazıların içeriğini okuyarak değerlendirdiğinize emin misiniz?yoksa hadi bunuda canım sıkıldı banlayayımmı diyorsunuz? Ben gerçekten bunu merak ettim.bilsem polemiği layıkıyla yapar bu sonucada eyvallah derdim.Hanımlar,
şu topiğe nedense hep sizlerin bitmek bilmeyen kavgası için geliyoruz.
Bir üyeliğin falcı olduğunu düşünüyor, ufacık bir şüphe bile duyuyorsanız üyeyi kötü içerik yapar incelenmesini istersiniz, itham edilen üyelikle ilgili bir tane dahi kötü içerik görmedim, velev ki falcıysa gerçekten bildirmeyerek reklam yapmasına olanak sağlıyorsunuz, bu akşamki tartışma ve tartışmayla alakalı bildirimler olmasa falcı suçlamalarını görmeyecektik, topikte üyelere falanca şu falcıdır demek ithamdan başka birşey değildir, sadece itham mı edeceksiniz yoksa falcı olduğuna dair şüphelendiğiniz üyelikleri kötü içerik yapıp incelenmesini mi talep edeceksiniz?
Hoş bu ve başka fal topiklerinde ben falcıyım, xxxx sitesinden xxxx'im diyenleri dahi bildirmiyorsunuz çoğunuz.
Şevdar Avaz ve Elif Işık ayni kisiymis gibi geldi bana bi an kizlar ses tonu konusma tarzi cok fazla benziyor kafamda deli sorular. Bu arada pelin bilge, elif ışık ve benna küçüker bunlara baktırıp çıktı diyen var mi?
görünce ben de senin neden banlandığını anlamadım açıkçasıSiz gerçekten tüm yazıların içeriğini okuyarak değerlendirdiğinize emin misiniz?yoksa hadi bunuda canım sıkıldı banlayayımmı diyorsunuz? Ben gerçekten bunu merak ettim.bilsem polemiği layıkıyla yapar bu sonucada eyvallah derdim.
Evet okuyarak değerlendirdim, banlamalar benim ruh halime göre olmaz kurallara göre olur, kötü içerikler yapılmıştı, sizde bir polemik içerisindeydiniz, 11061. sayfadan başladım, 11063. sayfada sizinde yorumunuz vardı konu hararetlenmeye başlamıştı, üyeler içeriklerin bir kısmını silselerde biz ana içerikleri görebiliyoruz, ki zaten yorumları tamamen veya kısmen silmek yasaktır.Siz gerçekten tüm yazıların içeriğini okuyarak değerlendirdiğinize emin misiniz?yoksa hadi bunuda canım sıkıldı banlayayımmı diyorsunuz? Ben gerçekten bunu merak ettim.bilsem polemiği layıkıyla yapar bu sonucada eyvallah derdim.
Halen söylüyorum insanın bir çizgisi olmalı.oluyormu herzaman hayır olmuyor bazen bunu çokta başaramıyoruz.sonuçta insanız.o an ben öyle bir yorum yaptım evet belkide yalnış yaptım ve pişman olup dönüp konu sahibi M Motherofdragon ya açıklamamı hemen yapıp polemikten uzak durdum.ki kendiside bunu anlayışla karşıladı.ben hala haksızlık yaptığınızı düşünüyorum.Evet okuyarak değerlendirdim, banlamalar benim ruh halime göre olmaz kurallara göre olur, kötü içerikler yapılmıştı, sizde bir polemik içerisindeydiniz, 11061. sayfadan başladım, 11063. sayfada sizinde yorumunuz vardı konu hararetlenmeye başlamıştı, üyeler içeriklerin bir kısmını silselerde biz ana içerikleri görebiliyoruz, ki zaten yorumları tamamen veya kısmen silmek yasaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/binnaz-abla.527688/page-11063#post-52572245
Evet okuyarak değerlendirdim, banlamalar benim ruh halime göre olmaz kurallara göre olur, kötü içerikler yapılmıştı, sizde bir polemik içerisindeydiniz, 11061. sayfadan başladım, 11063. sayfada sizinde yorumunuz vardı konu hararetlenmeye başlamıştı, üyeler içeriklerin bir kısmını silselerde biz ana içerikleri görebiliyoruz, ki zaten yorumları tamamen veya kısmen silmek yasaktır.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/binnaz-abla.527688/page-11063#post-52572245
ya ben fal baktirdiktan sonra yine sorguladim sorguladim da.. benim hayatim falcilarin yazdigi bes on satirdan ibaret olamaz. hayatimiz o satirlar arasina kisitlanamazz.. insani dar kaliplar icinde düsünmeye sürüklüyorlar ister istemez. kafam karisti.
72,50 TL olan Elfin'e buradan veda etmek isterim.
Kendisine saygılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?