Valla vermem zaten... Beğenirim kendisini ama o kadar değil...Çok abartı rakamlar olmadı mı artık yüz yüze bile değilken hiç gerek yok bu rakamlara ........
Düzenle seçeneği imla hataları için konuldu, dikkat ettiyseniz silme yapılmasın diye yorumu yazdıktan sonra 5 dakika kadar düzenle butonu görünür sonra yok olur, yorumu/konuyu tümüyle veya kısmen silme site kurulduğundan beri yasaktır."Düzenle" secenegi varken bunun yasak olmasi da ayrica mantikli?
Didem sönmez bende tırttı gerçi 3-4 ay önce 4.99 a atmıştım belki özenmemiştirBirkaç gündür Elfini bekliyordum lakin şimdi üzüldüm.fiyat bir anda bukadar olmamalıydı.Elfine birkere baktırdım bence iyi ayrıca falı çıktı.artık nasıl baktırırım bilemiyorum.eskisi gibi fallara para dökmek istemiyorum.Belki hedaye felan gelirse denerim.Nehire kıyıp yollamıştım geçen ay söylediğinin tam tersini yaşamıştım.melisa,Didem sönmez bunlarda fena sayılmaz.denenebilir.binnazdan çok soğumuştum aslında ama hani fiyat düşükken bu yorumcuları denemek cazip gelmişti.şimdi fiyat böyleyken düşünmüyorum.zaten ilk fallar üç aşğ beş yukarı genelde çıkar gelişme ve sonuç bölümüne gelinincede toslar.edindiğim tecrübe hep bu yönde oldu.
Bende verdiği tarihte bire bir yaşandı olay.sonra yorumlarına baktım biri daha öyle yazmış tarihiyle tuttu diye.bilemiyorum kadının iyi haline denk gelmişiz deseneDidem sönmez bende tırttı gerçi 3-4 ay önce 4.99 a atmıştım belki özenmemiştir
didem Sönmez bende de tırttı olumsuz konuştu başka kişi tarif etti kendi dediğide olmadıBende verdiği tarihte bire bir yaşandı olay.sonra yorumlarına baktım biri daha öyle yazmış tarihiyle tuttu diye.bilemiyorum kadının iyi haline denk gelmişiz desene
bunu bilmem iyi oldu yoksa ikinci defa danışmayı düşünmedim değil.ben şuna inanırım.iyi bir yorumcu herkese ucundan kıyısından çıkan yorumcudur.didem Sönmez bende de tırttı olumsuz konuştu başka kişi tarif etti kendi dediğide olmadı
belki bana enerjisi tutmamıştir ben seni etkilemeyimAaa
bunu bilmem iyi oldu yoksa ikinci defa danışmayı düşünmedim değil.ben şuna inanırım.iyi bir yorumcu herkese ucundan kıyısından çıkan yorumcudur.
Peki beğendiğiniz yorumcular var mı? Bana şu sıralar karşıdaki kişiyi iyi analiz eden bir yorumcu lazım.belki bana enerjisi tutmamıştir ben seni etkilemeyim
Elfin,Melisa,Nehir Müge aydın kahve aylin murat eliye eliye bunlar kaldı :)Peki beğendiğiniz yorumcular var mı? Bana şu sıralar karşıdaki kişiyi iyi analiz eden bir yorumcu lazım.
Nehiri bunların içinden eledim.Elfin ve Melisa fena değil ama Elfinde fiyattan dolayı elendi. müge aydın bende çıkmadı.iki kez felan gittim zamanında ama katina.aylin murat kim hiç gözüme çarpmadıElfin,Melisa,Nehir Müge aydın kahve aylin murat eliye eliye bunlar kaldı :)
aylin murat 3 kez gittim şimdi canlı fala geçmiş katina ve tarot attım fiyati düşük ama bende iletişim vs. bildiNehiri bunların içinden eledim.Elfin ve Melisa fena değil ama Elfinde fiyattan dolayı elendi. müge aydın bende çıkmadı.iki kez felan gittim zamanında ama katina.aylin murat kim hiç gözüme çarpmadı
Evet baktım fiyatı düşük deneyebilirim canım teşekkürler.aylin murat 3 kez gittim şimdi canlı fala geçmiş katina ve tarot attım fiyati düşük ama bende iletişim vs. bildi
aylin murat sohbette biraz yavaş yazıyor genel olarak baktıranlarda bu sorun olmuş yorumlarda öyle okudum. sohbet başladığında vakit kaybetmeden hemen sorularını tekrardan sıralarsan belki vakitten kazanabilirsin, bu süre konusuna dikkat etmeni tavsiye ederim çünkü çok yavaş bakıyor.Evet baktım fiyatı düşük deneyebilirim canım teşekkürler.
İlerleyen günlerde baktırabilirsem buna dikkat edecem.evet bende okudum yorumları.böyle bir sıkıntı varmış.canlı chat olayını hiç sevmiyorum.sana çıktımı falı?aylin murat sohbette biraz yavaş yazıyor genel olarak baktıranlarda bu sorun olmuş yorumlarda öyle okudum. sohbet başladığında vakit kaybetmeden hemen sorularını tekrardan sıralarsan belki vakitten kazanabilirsin, bu süre konusuna dikkat etmeni tavsiye ederim çünkü çok yavaş bakıyor.
Elfin bende dediği bir kaç şey oldu temmuz ayı için ama esas konu olmadı sende olumsuz mu konuştuelfinden fali cikmayan biri var mi yazarsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?