olumsuz konustu bende söyledigi bir olay tamamen yanlisti ama bir sey onun dedigi gibi basladi ama fali ciksin istemiyorum acikcasi herkese olumlu mu olumsuz mu konusuyor anlayamadim genel anlamda benim acimdan olumsuzdu beklentim hakkindaElfin bende dediği bir kaç şey oldu temmuz ayı için ama esas konu olmadı sende olumsuz mu konuştu
olumsuz konustu bende söyledigi bir olay tamamen yanlisti ama bir sey onun dedigi gibi basladi ama fali ciksin istemiyorum acikcasi herkese olumlu mu olumsuz mu konusuyor anlayamadim genel anlamda benim acimdan
Keşke çıkmayanlar bukadar az olsa :) sen asıl çıkanları sor :) bende ufak bir şey çıktı asıl olay beklemekte ama ben daha çok an için nasıl bulduğunuzu merak ediyorum kartlara çöm hakim gibime geliyor ben elfine kişilik olarakta beğendim ama bir gece de 50 lira artış ciddem çok fazlaelfinden fali cikmayan biri var mi yazarsa sevinirim
Ben hiç bir detay vermedim durumu aynen analiz ettien kısa verdiği vade 1 hafta. Esas ise ekim..bakalım aslında olumlu mu olumsuz mu dedi ben de anlamadım.hem olacak ama mutsuz olacaksın vs dedi.hem çok iyi olacak dedi .
SIzin icin güzelse ciksin diyorum :) kendim icin istemiyorum mümkünse aslinda bi kismi iyiydi falinin ama sonucu uzun vadeeeli olumsuza bagladi ..Keşke çıkmayanlar bukadar az olsa :) sen asıl çıkanları sor :) bende ufak bir şey çıktı asıl olay beklemekte ama ben daha çok an için nasıl bulduğunuzu merak ediyorum kartlara çöm hakim gibime geliyor ben elfine kişilik olarakta beğendim ama bir gece de 50 lira artış ciddem çok fazla
Cok abartmis fiyati ya umarim sizin icin olumlu olan olaylar cikarElfin bana anla ilgili nokta atışı yapmıştı birkaç gün içerisinde teyit ettim karşı taraftan.
Yakın vade için olumsuz konuştu ki öyle ilerledi gidişat
Ama uzun vadede olumlu konuştu beklemede henüz
72.5 olması çok kötü ama yaa :*((
Cingene kafe de umit diye biri varmis arkadasim baktirmis ama 1 yil once hala orda mi bilmiyorum,kagida biseyler cize cize bakiyomus bana iyi demistiSelam kızlar yok mu bir isim söyleyecek olan Bakırköy tarafında bildiğiniz iyi bir falcı. Çiğdem toprak canan denediklerim.
Selam kızlar yok mu bir isim söyleyecek olan Bakırköy tarafında bildiğiniz iyi bir falcı. Çiğdem toprak canan denediklerim.
ben henüz 1 hafta önce baktırdım verdiği tarihler ekim ayı civarıydı. diğer baktırdığım falcılarla benzer bir tarih aralığı verdi, beklemediyim şimdilik. söyledği şeyler de diğerlerine paralel ama süre kullanımı sıkıntı biraz işte, sen baktırdığında yazar mısın beğenip beğenmediğini.İlerleyen günlerde baktırabilirsem buna dikkat edecem.evet bende okudum yorumları.böyle bir sıkıntı varmış.canlı chat olayını hiç sevmiyorum.sana çıktımı falı?
Fal sepeti zeus mu? Ne göndermiştiniz?Merhabalar bu arada bende çıkan falımla ilgili bir yorum yapmak istedim ;
zeuscmt günü son kez ona yolladım falımı çünkü ilk iki falı da bende çıktı.
ilk 2015 yılında baktırmıştım çokta beğenmemiştim ama onun dediği gibi oldu ve 2016 yılında bir daha yolladım gene dediği çıktı ve şimdi son dediklerini beklemedeyim.
Fal sepeti zeus mu? Ne göndermiştiniz?
Fal sepeti Zeus mu?Merhabalar bu arada bende çıkan falımla ilgili bir yorum yapmak istedim ;
ilk 2015 yılında baktırmıştım çokta beğenmemiştim ama onun dediği gibi oldu ve 2016 yılında bir daha yolladım gene dediği çıktı ve şimdi son dediklerini beklemedeyim.
Fal sepeti Zeus mu?
Aaa zeus sasirdim bakiyo mu halaMerhabalar bu arada bende çıkan falımla ilgili bir yorum yapmak istedim ;
Tabikide yazarım canım.busıralar olmasada bayramdan sonra deneyecem.akışı yenilemekte gerek.katina ve tarot için 40 gün ara verilmeden bakılmaması gerekiyormuş.ben henüz 1 hafta önce baktırdım verdiği tarihler ekim ayı civarıydı. diğer baktırdığım falcılarla benzer bir tarih aralığı verdi, beklemediyim şimdilik. söyledği şeyler de diğerlerine paralel ama süre kullanımı sıkıntı biraz işte, sen baktırdığında yazar mısın beğenip beğenmediğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?