Binnaz Abla

2014 de baktıgı falında bir çocuk tabiri yapmıştı seninkinin arkadaşı siz bu yüzden ayrılabilirsiniz diye o cucgun hem fiziksel hem de ruhsal tasvirini yapmıştı dehşete düşmüştüm.. sonraki falları kesinlikle birinci falıyla aynı değildi (kötüydü) uzun zamandır da denemedim b' de zeusun adı burda çok geçmez beğenmezler falan..bana mesela ikinci üçüncü falları çok çok olumluydu olmadı da yaninokta atışı falan da yoktu..

Zeus'tan en son geçen hafta katina yorumu aldım. Kişi, durum ve duygu analizini başarılı buluyorum. Gelecekle ilgili söylediklerine çıktı demek için henüz çok erken. Beklemedeyim.

Zeus'tan en son geçen hafta katina yorumu aldım. Kişi, durum ve duygu analizini başarılı buluyorum. Gelecekle ilgili söylediklerine çıktı demek için henüz çok erken. Beklemedeyim.

zeus zaten öyle zaman veren biri değil bana 3 falımda da tarih vermedi sabret dedi sadece , bir konu vardı onu bir şekilde öğreneceksin dedi hatta ben ısrarla farklı bir olaya yordum böyle olabilir mi dedim, hayır böyle dedi ve o şekilde olduğunu öğrendim gerçekten dediğim gibi ilk falını hiç sevmemiştim oysa ...

Bayanlar merhaba

Fal sepeti Vildan icin yorumlariniz ne olur? Gelecegi tutturuyor mu gercekten?

Bütün fallarım patladı kızlar, herkesin evleneceksiniz yakında yüzük takılacak vs dediği kişiyle ayrıldık, daha doğrusu terk edildim diyeyim. Ayrılık durumunu biryolunvar hira ve biraz da tellwede perseis bildi. Geri kalanı pembe tablo. Tabi ben yine akıllanmayıp ayrıldıktan sonra fal baktırdım o ayrı mesele
Şimdi de pişman olup dönecek diye pembe tablolar çizilmeye başlanacak zaten

Bana şöyle olumsuzu rahat rahat söyleyen, fiyatı aşırı uçuk olmayan tavsiyeniz var mı? Şu ayrılığın en taze dönemini atlatayım bir daha fal filan baktırmayacağım zaten. Mutsuz giden ilişkimle ilgili öyle pembe tablolar çiziyorlardı ki bir an inanasım geliyordu umutlanıyordum. Şimdi de dönecek diye pembe tablo çizecekler ve ben ister istemez döner mi diye düşünmeye başlayacağım. Bu fal işi terapi filan diyoruz ama bence olumsuz bir şey. En kısa zamanda hepimizin kurtulması dileğiyle

Kimler patladi yazabilir misiniz? Ona gore onerelim.

Çok aşırı fal baktırmıyordum zaten, eski fallarımı dönüp okumaya enerjim yok açıkçası şu an :/ varsa merak ettiğiniz bir isim baktırıp baktırmadığıma dair sorabilirsiniz

Bana olumsuzu da cat cat soyleyenler Monica, Perseis, Akrepgoz, Nakta ( acikcasi bu son ikisi ilk fallariyla cok kotu celistiler), Cevaplar, Chitra, Blackpearl, Lelya( olumsuzdu ama begenmedim), Serkan Tek, Vildan ( bu kadin hakkinda henuz bir fikrim yok- baktirdiysaniz yorumunuzu isterim dobra dobra konusuyor) Zeus, Ester Kira ( olumsuz basladi ama istedigim sonucu soyledi) Nesibe ve Ilkay Gur de olumsuzu soyler.

üzüldüm durumuna benim sana tavsiyem fal yerine dualar et eğer zaten hayırlısıyla bir şekilde dönecektir (tabi dönmesini istiyorsan )esmalardan yardım alabilirsin çok işe yarar .

fal içinde olumsuzu açıkça söyleyecek nesibe var , ilkay gür ,zeus, rezzan bunlar olumsuzda olsa açıkça söylüyor bilgin olsun.

Zeus'a baktirmadim hiç... İlkay, nesibe, rezzan 3' üde bende aşk konusunda olumsuzdu ve 3'üde patladı. Zaten Nesibe'nin olumlu konuştuğu insan sayısı bir elin parmaklarını geçemez.
Yalnız Ilkay'in hakkını vereyim iş konusunda tastamam dedikleri oldu...

Bu hangi Rezzan acaba? Abla olan mi?

İyi de bilgi isterken neden bilgi paylaşımında bulunmuyorsunuz.. ?

3 senedir fal baktırıyorum çünkü. 3 senelik bir fal dökümünü yapmak tahmin edersiniz ki baya uzun zaman alır. Merak ettiğiniz biri varsa sorabilirsiniz diye belirttim zaten. Kaldı ki önceki zamanlarda bolca falcı analizi, çıkan çıkmayan fal paylaşımında bulundum.

Pelin bilge fiyati ne durumda bilmiyorum baya olumsuzdur

En iyi diye dusunduklerim bile ikinci ucuncu falda patliyor hicbirine guvenim yok acikcasi
Deniz fidan denenebilir.. son baktirdigim.. binnazda fiyat ucuk degildi .. biri baran umutu yakalayip denesin lutfen 15 tl kahve yorumlar iyiydi

Nesibe olumsuz mu artik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…