- 30 Ağustos 2017
- 17
- 23
- 3
- 41
Bende sarta bagli olumluydu :))) bunu boyle yapmazsan olmayacak demisti dedigi gibi de ilerliyor.Nesibe olumsuz mu artik?
Daha önceki sayfalarda da yazdım... Olumsuz olmasından ziyade alakasızdı da bende...Nesibe olumsuz mu artik?
Ya o kadın bende çok olumluydu... Çıktı mı durumunda sonuç olarak evet ama fal değil de terapi gibiydi.Pelin bilge fiyati ne durumda bilmiyorum baya olumsuzdur
Byv Vildan hakkinda yorumunuz varsa alabilir miyim? Burada bayagi cikti diye yazilmis onceki sayfalarda...Ya o kadın bende çok olumluydu... Çıktı mı durumunda sonuç olarak evet ama fal değil de terapi gibiydi.
Olmalı, olması için, olabilir de olmayabilir de, romantik ortam hazırla, senin elinde herşey ne yaaa...
BDV'ye yazsam da en az 5 kişiden böyle yorumlar gelirdi... Beğenmedim...
Pardon hira diyecektim karistirdim :)Byv Vildan hakkinda yorumunuz varsa alabilir miyim? Burada bayagi cikti diye yazilmis onceki sayfalarda...
Nesibe olumsuz mu artik?
Pardon hira diyecektim karistirdim :)
Cok tesekkur ederim. Bana da super olumsuzdu ve onun sayesinde su an tum fallarimi patlatmis bulunuyorum. Umit etmek gercekten cok kotu bir sey, iskence suresini uzatmaktan baska bir sey degil ve ben kendi ellerimle bir 16 ay kadar iskence ettim kendime. Basta terapi gibi gelen bu fal baktirma durumu artik bana acidan baska bir sey vermiyor. Aylar once yuzlesmem gereken ama erteledigim bu durumu su anda yasiyor olmam tamamen benim hatam ne falcilarda ne ugruna fal baktirilan kiside, umarim bir daha boyle bir duruma dusurmem kendimi, bu durum'dan kastettigim; kendine deger vermemekten tut, kendinin farkinda olmamak ve hatta kurban psikolojisinde bile isteyerek kalmak. Bugun bu duruma son verdim, hira ile bu sureci sonlandiriyorum. Hepiniz saglicakla kalin, kalbinizdeki tum dileklerinizin gercek olmasini gonulden diliyorum. Iyi bayramlar dilerim.Bana sormamışsın ama uzun süredir hiraya baktırdığım için cevaplamak istedim. Bana falı çıkan nadir falcılardan biri, olumsuzu söyler. Attığım her falda ayrılacağımızı öngörmüştü nitekim onun dediği gibi oldu. Son falımda iş ile ilgili dediklerinden birazı çıktı birazı çıkmadı. Geleceği tamamen tutturuyor diyemem zira patlayan fallarım da oldu ama genel olarak başarılı buluyorum. An olarak ise gerçekten çok beğenirim kendisini, aklımdan ne geçiyorsa söylüyor. Ama yine de enerji meselesi tabi.
Hira nerede bakiyorCok tesekkur ederim. Bana da super olumsuzdu ve onun sayesinde su an tum fallarimi patlatmis bulunuyorum. Umit etmek gercekten cok kotu bir sey, iskence suresini uzatmaktan baska bir sey degil ve ben kendi ellerimle bir 16 ay kadar iskence ettim kendime. Basta terapi gibi gelen bu fal baktirma durumu artik bana acidan baska bir sey vermiyor. Aylar once yuzlesmem gereken ama erteledigim bu durumu su anda yasiyor olmam tamamen benim hatam ne falcilarda ne ugruna fal baktirilan kiside, umarim bir daha boyle bir duruma dusurmem kendimi, bu durum'dan kastettigim; kendine deger vermemekten tut, kendinin farkinda olmamak ve hatta kurban psikolojisinde bile isteyerek kalmak. Bugun bu duruma son verdim, hira ile bu sureci sonlandiriyorum. Hepiniz saglicakla kalin, kalbinizdeki tum dileklerinizin gercek olmasini gonulden diliyorum. Iyi bayramlar dilerim.
Bir yolun var' da kendisi. Cok tesekkur ederim.Hira nerede bakiyor
16 ay cok uzun ruh halini dusunemiyorum ama hayatinda bir sayfanin kapanisi olsada yeni sayfanin acilma vakti artik gelmis umarim gonlunce olur her sey
Cok tesekkur ederim. Bana da super olumsuzdu ve onun sayesinde su an tum fallarimi patlatmis bulunuyorum. Umit etmek gercekten cok kotu bir sey, iskence suresini uzatmaktan baska bir sey degil ve ben kendi ellerimle bir 16 ay kadar iskence ettim kendime. Basta terapi gibi gelen bu fal baktirma durumu artik bana acidan baska bir sey vermiyor. Aylar once yuzlesmem gereken ama erteledigim bu durumu su anda yasiyor olmam tamamen benim hatam ne falcilarda ne ugruna fal baktirilan kiside, umarim bir daha boyle bir duruma dusurmem kendimi, bu durum'dan kastettigim; kendine deger vermemekten tut, kendinin farkinda olmamak ve hatta kurban psikolojisinde bile isteyerek kalmak. Bugun bu duruma son verdim, hira ile bu sureci sonlandiriyorum. Hepiniz saglicakla kalin, kalbinizdeki tum dileklerinizin gercek olmasini gonulden diliyorum. Iyi bayramlar dilerim.
Tesekkur ederim.Haklısın malesef. Falcılar olumlu konuştukça ister istemez umutlanıyoruz. Belki akışına bıraksak 3-4 ayda unutabileceğimiz kişiyi fallar yüzünden aklımızdan çıkaramıyoruz. Dönecek edecek diye bekleyerek de zaman geçiyor olan bize oluyor ne yazık ki. Sen bu süreci çok uzun yaşamışsın, bence de artık önüne bakman en güzeli en doğrusu. Umarım her şey çok daha güzel olur hayatında
Cok tesekkur ederim. Bana da super olumsuzdu ve onun sayesinde su an tum fallarimi patlatmis bulunuyorum. Umit etmek gercekten cok kotu bir sey, iskence suresini uzatmaktan baska bir sey degil ve ben kendi ellerimle bir 16 ay kadar iskence ettim kendime. Basta terapi gibi gelen bu fal baktirma durumu artik bana acidan baska bir sey vermiyor. Aylar once yuzlesmem gereken ama erteledigim bu durumu su anda yasiyor olmam tamamen benim hatam ne falcilarda ne ugruna fal baktirilan kiside, umarim bir daha boyle bir duruma dusurmem kendimi, bu durum'dan kastettigim; kendine deger vermemekten tut, kendinin farkinda olmamak ve hatta kurban psikolojisinde bile isteyerek kalmak. Bugun bu duruma son verdim, hira ile bu sureci sonlandiriyorum. Hepiniz saglicakla kalin, kalbinizdeki tum dileklerinizin gercek olmasini gonulden diliyorum. Iyi bayramlar dilerim.
Nesibe ilk bu fal islerinw girdiginde efsaneydi tum fallari cikiyordu ,zamanla eskisi gibi cikmamaya basladi fiyati da yukselince eski populeritesi kalmadi .Arkadasima cok spesifik seyler bilmisti ama ilk zamanlari.Sanirim falcilar cok fszla fal bakmaya baslayinva yetenekleri koreliyor.Daha önceki sayfalarda da yazdım... Olumsuz olmasından ziyade alakasızdı da bende...
Geçmiş ve anda hiç bir şey bilemedi. Ben baktıralı da 1 yıla yakın olmuştur...
Çok da sosyal medya hesabından atar gider yapıp buraya haber göndermeleri,
kötü enerji göndermeleri, buradan kendisine haber taşıyanları falan da üstüne eklenince açıkçası çok
hiç ilgimi çekmez oldu...
Buradaki olumlu yorumlar neticesinde göndermiştim bende...
Ayse melek cikmadi miöncelikle iyi bayramlar dilerim.bende 5 ay icerisinde baktirdigim çıkmayan fallarimi soyliyim belki fikir olur cok emin ve net konusmuslardi . fama serkan tek telwe de akrepgoz ve 3 kisi daha ismi gelmedi aklima. binnaz da efsun aksoy berrak okur umut ışık ufuk kutlu kemal devrim gizem sitare benna sedef çelik ayşe melek aklıma gelenler bunlar tumay ve bira soydan bilmiyorum yeni baktirdim bekleme de uzun liste de tek olumsuz konuşan yeşilcingene oldu 4 kere baktırdım ne yazık dedikleri oldu
Ayse melek cikmadi mi
yok maalesef yazdiklarimdan bunlar aklima gelenler bakip mesajlara diğerlerinide yazarim cikmadi bende sadece yeşilcingene çıktı onu da buradan yazılanlardan görüp baktirdim 4 ay önce çıkınca bazı dedikleri ayda bir kere gönderiyorumAyse melek cikmadi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?