İyi bayramlar. Falalemde varKizlar herkese iyi bayramlar :) . Var mi acaba indirim fallarda
Ayse melek cikmadi mi
Nesibeyi hic sevmiyorum.Anlayamadigim o.egosundan dolayi.Ama su mesaja katilmak zorundayim.Eskiden bahsettigim benim 4 yil once 2013 de kesfettigimde uzun bir donem ayda 1 atardim 2014 nisan dan sonra ust uste eski gunlerin hatrina 5 fal atip 5 liralik hizmet almistim.Bir daha da gitmedim.Bitmis oldugunu artik forumdan da duyuyorum..uzucu belki de inzivaya cekilmeli ve biraz kendisini nadasa birakmali..Nesibe ilk bu fal islerinw girdiginde efsaneydi tum fallari cikiyordu ,zamanla eskisi gibi cikmamaya basladi fiyati da yukselince eski populeritesi kalmadi .Arkadasima cok spesifik seyler bilmisti ama ilk zamanlari.Sanirim falcilar cok fszla fal bakmaya baslayinva yetenekleri koreliyor.
kasim civarinda bi fal atmistim olabilecek bircok seyi bilmisti o dönem yok olmaz ya falan diye düsündügüm seyler cikmisti ama sonradan fal attigimda ön görüleri azalmisti ve ayni cümleleri tekrarliyordu maalesef o faldan sonra cok iyi bakaamadi bana ama genede kötü biri oldugunu düsünmüyorum sonucta bu bir piyasa ve varolmak kolay degil bu platformda bile olsa rakip cok oda kendine göre danisani vardi olacaktir da bircogunda oldugu gibiNesibeyi hic sevmiyorum.Anlayamadigim o.egosundan dolayi.Ama su mesaja katilmak zorundayim.Eskiden bahsettigim benim 4 yil once 2013 de kesfettigimde uzun bir donem ayda 1 atardim 2014 nisan dan sonra ust uste eski gunlerin hatrina 5 fal atip 5 liralik hizmet almistim.Bir daha da gitmedim.Bitmis oldugunu artik forumdan da duyuyorum..uzucu belki de inzivaya cekilmeli ve biraz kendisini nadasa birakmali..
Boşver kuzu ben size az falcı muhabbeti yapayım:)
Baran Umut yeni keşiflerimden adam hiç fena değil fakat genel bakıyor. Özde soyhan diye biri var puanı çok yüksek ama aldanmayın telefonda milleti yağlıyor ballıyor muhtemelen kadın benimle goygoy yaptıtekrar yazayım bence Byzmelek fama. Serkan Batu kılıç kopyala yapıştır yapıyor tez elden yakaladık neyse ki:) engin gümüş de iyi bir tahminci ve hikaye yazıcı:))
Çok tuhaf beb surekli Özdeye baktırıyorum işini mukemmel ve dobra yapar onda goygoy yok aöıl sözlü ve hep çıkıyorHelen Devmen' i yazayım vicdanım sızlar. Kadın yok beyaz telefon yok siyah araba diyerek duru görücülük oynuyor ama bi baktık herkese aynısını söylüyor para kaptırmayın. Zaten binnazda canlı sohbet ya da telefonda düzgün bakan birini görmedim hepsi ağızdan laf almaya çalışıyor.
Kenal Devrim geçmişte bende çok tarih bilse de üzerini çizdim son 2 falında fazla casur konuştu konple patladı zaten fosforlu pembe.
Merhaba Özde mi desek ne yapsak acaba..Çok tuhaf beb surekli Özdeye baktırıyorum işini mukemmel ve dobra yapar onda goygoy yok aöıl sözlü ve hep çıkıyor
Merhaba Özde mi desek ne yapsak acaba..
Bir haset eden falcımız eksikti şimdi tamam oldu...Arkadaşlar merhaba, ben belli başlı yorumcularda başka bir şey sezdim de sırf o yüzden foruma geri dönüş yaptım, yazıp belirtmesem olmayacak,
Tellwe'de baktırdıklarımdan,
Geysu: İş konusunda az biraz çıkıyor gibi, başka bir konuda yorum yapamayacağım,
Asiçiçek: Bu kadının görüleri çıkıyor iş vs, sanırım haset ediyor aşk konusunda, hatta neredeyse sırf bunu yazmak için geri döndüm, aşk konusunda bu konuda baktırmadığım zaman düzgün şeyler patladı, bayağı bayağı haset ediyor,
Miraclenil: Bu bayan yoktur uzun zamandır da, ta 2014'de dediği şey çıktı, şok oldum, ama sitede değil,
Bilginize :)
Mukemmel hayatlarimizi haset ettikleri icin üzüldümBir haset eden falcımız eksikti şimdi tamam oldu...
Asiçiçek: Bu kadının görüleri çıkıyor iş vs, sanırım haset ediyor aşk konusunda, hatta neredeyse sırf bunu yazmak için geri döndüm, aşk konusunda bu konuda baktırmadığım zaman düzgün şeyler patladı, bayağı bayağı haset ediyor,
Şu fala bulaşalı bir buçuk ay oldu sadece aşk acısı çekerken şimdi para sıkıntısı da çekiyorum. Ne pis bir bağımlılıkmış yaa. Bi tanesi bari çıksa da değdi desem. Kızlar nasıl kurtulurum bu bağımlılıktan sabah akşam fal gönderesim geliyor. Fal göndermedigim bir gün geciremez oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?