Binnaz Abla

Nesibeyi hic sevmiyorum.Anlayamadigim o.egosundan dolayi.Ama su mesaja katilmak zorundayim.Eskiden bahsettigim benim 4 yil once 2013 de kesfettigimde uzun bir donem ayda 1 atardim 2014 nisan dan sonra ust uste eski gunlerin hatrina 5 fal atip 5 liralik hizmet almistim.Bir daha da gitmedim.Bitmis oldugunu artik forumdan da duyuyorum..uzucu belki de inzivaya cekilmeli ve biraz kendisini nadasa birakmali..

kasim civarinda bi fal atmistim olabilecek bircok seyi bilmisti o dönem yok olmaz ya falan diye düsündügüm seyler cikmisti ama sonradan fal attigimda ön görüleri azalmisti ve ayni cümleleri tekrarliyordu maalesef o faldan sonra cok iyi bakaamadi bana ama genede kötü biri oldugunu düsünmüyorum sonucta bu bir piyasa ve varolmak kolay degil bu platformda bile olsa rakip cok oda kendine göre danisani vardi olacaktir da bircogunda oldugu gibi

uzuuuun bir aradan sonra merhabalar ve herkese iyi bayramlar!

fallara sardığım dönemde ben buradan çok yararlandım, dolayısıyla sonuçları bildirmek de boynumun borcudur :)

kimlere kimlere baktırmadım ki diyorum ve listeme başlıyorum. bazılarını daha önce de yazmıştım ama tekrar yazacağım, toplu yazacağım.

Bir Yolun Var

Fama: internet üzerinden baktırdığım ilk fal kendisinindi. ilk falı nokta atışlı filandı hatta. bir ay sonra attığım ikinci falı ise rezalet ve ilk falıyla çelişkiliydi. hatta bunu söylediğimde kendisinden "dikkatli oku" azarı işitmiştim. aynı dönemde masalkizi- da benzer şekilde olumsuz yanıtlar almıştı. bir daha da kendisine gitmedim.

Falcı Sema: bu kadın bana çok kısa ve öz bakmıştı. baktırdığım dönemde de dediği birkaç şey oldu. daha sonra baktırmadım, çünkü burada yaptığı katakulliler ortaya çıktı.

Bilgehatun: tek kelimeyle rezaletti. nokta atışı yaptığını filan düşünmüş hatta. uzaktan yakından benle ilgisi olmayan bir faldı.

Tellwe

Yeşil Çingene: bana büyü var sizde deyip sinirimi bozmuştu çok. burada çok seveni var biliyorum, ama benim bütün enerjimi alıp götürmüştü.

Akrepgöz: kendisine sanıyorum 2 kere baktırdım. duru görü ve su falı. duru görüsü için eh diyebilirim. ama su falı benim tüm yaşam enerjimi alıp götürdü. 3 gün halsiz kaldım sayesinde. sonrasında da su falı filan hiç bulaşmadım, sanıyorum bana ağır geldi.

Geysu: çok kibar bir kadın bu. anda da gerçekten çok iyi. özellikle sonradan öğrendiğim çok şey oldu, anda süper nokta atışları yapmış. an için ideal, zamanlarına takılmamak lazım. iş konusunda daha da iyi.

Chitra: tam anlamıyla falı çıkan tek kişi olabilir. (ama belirtmem lazım ilk falı, ikincisi o kadar değil) bilemiyorum ilgisi var mıdır, ona fal attığımda 3-4 aydır hiç baktırmamıştım. herkesin çizdiği pembe tablodan bambaşka bir tablo çizdi, olumsuz da değildi. zamanı tam tutturdu diyemem, ama dedikleri birer birer oldu olmaya da devam ediyor. dediğim gibi ilk falı, ikincisi değil.

Binnaz Abla

Ah burada kaç kişiye baktırdım, en fena dönemime denk geldi

Tümay Cennet: burada ilk baktırdığım kişi olabilir. iskambil baktırdığım halde soruma daha iyi yanıt vereceğini söyleyerek katinayla yanıt vermişti. fena değildi, denenebilir.

Umut Işık: rezalet, sanmıyorum ama hayatta başarılar

Benna Küçüker: kart yorumcusu, kartlara çok hakim. bildiği birkaç şey oldu, ama daha fazlası değil. ben katina baktırmıştım.

Hüma Bal: başıma bir iş gelmeyecekse dediklerinden olanlar olduğunu söylemeliyim.

Zeynep Sabah: kartların anlamına ben de bakabilirdim, size gerek yoktu.

Elif Hanzade: tatlı hisli bir kadın, ama bu kadar.

Zeynep Asil: "canım, aşkım, birtanem"lerinden fal bitmiyor. berbat, paranıza yazık.

Nehir Ateşoğlu: bu kadın gerçekten hisli ve özellikle anda çok iyiydi. işle ilgili de aşkla ilgili de söylediğinden yaşadıklarım oldu.

Kemal Devrim: bence şişirilmiş bir balon. hiiiçbir şey çıkmadı. facebooktan bulup yazışıp da yakalamıştım kendisini. o dönemde nasıl fallara sarmışım siz düşünün. azme bak

Şevval Erdal: ben kendisine kahve baktırmıştım, katinayla desteklemişti. fena değildi. o dönemde hiç aklımda olmayan bir değişikliği söylemişti, bunun hayatımda çok etkili olacağını da. bir o dediği gibi oldu.

Hülya Demir: eeeeh.

Elani Soylu: baktırdığım dönem burada çok övülmüştü, ordan yakaladım. benim için tırttı.

Melek Yıldız: alakasız bir faldı.

baktırdıklarım ve yorumlarım bundan ibaret. çok baktırdım, çok para harcadım. o dönem ihtiyacım varmış demek ki. iyi gelmediğini anladığımda da sıyrılabildim. ha ama türk kahvesi içtikten sonra fincanımı kapamak ve etrafta bakan varsa uzatmak, yoksa da ncarenot "ben bunu gördüm sen ne görüyorsun" demek bir alışkanlık

hepinize sevgiler.

Çok tuhaf beb surekli Özdeye baktırıyorum işini mukemmel ve dobra yapar onda goygoy yok aöıl sözlü ve hep çıkıyor

Arkadaşlar merhaba, ben belli başlı yorumcularda başka bir şey sezdim de sırf o yüzden foruma geri dönüş yaptım, yazıp belirtmesem olmayacak,

Tellwe'de baktırdıklarımdan,
Geysu: İş konusunda az biraz çıkıyor gibi, başka bir konuda yorum yapamayacağım,
Asiçiçek: Bu kadının görüleri çıkıyor iş vs, sanırım haset ediyor aşk konusunda, hatta neredeyse sırf bunu yazmak için geri döndüm, aşk konusunda bu konuda baktırmadığım zaman düzgün şeyler patladı, bayağı bayağı haset ediyor,
Miraclenil: Bu bayan yoktur uzun zamandır da, ta 2014'de dediği şey çıktı, şok oldum, ama sitede değil,

Bilginize :)

Bir haset eden falcımız eksikti şimdi tamam oldu...

Fal baktırmanın yıldız'ı düşürdüğünü duymuştum.. artık doğru mu bilemeyiz ama zamanında faldan sonra enerji düşüklüğü yaşadığım olmuştur. buna nazar diyoruz..

Haset etmek derken? Anlamadım ne yapıyor tam olarak? Daha doğrusu şöyle sorayım, o falcıdan kaynaklı hayatınızın kötü gittiğini nasıl anladınız?

Şu fala bulaşalı bir buçuk ay oldu sadece aşk acısı çekerken şimdi para sıkıntısı da çekiyorum. Ne pis bir bağımlılıkmış yaa. Bi tanesi bari çıksa da değdi desem. Kızlar nasıl kurtulurum bu bağımlılıktan sabah akşam fal gönderesim geliyor. Fal göndermedigim bir gün geciremez oldum.

Her şeyden önce forumu okumayı bırak bence. Burda önerilen isimleri görünce insanın hemen fal atası geliyor :/ Bir de kendini oyalayacak, kafanı dağıtacak bir şeyler bul

Huma bal hakkinda dusunceleriniz neler ? Huma bal cok mu pembeci ve salliyormu ? Huma bal binnaz abla sitesinde niye yok ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…