Binnaz Abla

Telwee miraclenil nasil ? İyi falci mi durumlarda tuttu mu ?

Huma bal anda tutturuyormu erkegin dusuncesinde tutturuyormu ?

Nasil kurtulursun olan herseyi dobra dobra kendine yuksek sesle soykeyip sonuna da kimleri bekliyosam donmeyecek gidenler geri gelmicek gelse de beni bulamayacak kabul etmeliyim bunu ve artik umrumda degil gun icinde surekli bunu soyliceksin ve bu derin bataktan kurtulcaksin..Ben bunu 7 ay sonra soylemistim dusun sen daha 1.aydasin.Ayrica bunun sonu da yok 7 ay sonra bile bana hala donecek diyolardi hala ay atiyolardi yani beklemek istersen 2 yil 3 yil 4 yil sonu yok falcilar asla donmez demiyor zaten eylulse ekime ekimse kasima atiyolar...sen de bekliyosun taki kafana dank edene kadar

Kızlar rezzan abla hakkında ne düşünüyorsunuz? son zamanlarda baktırıp memnun kalan var mı?

Bdv ye takil foruma girdikce... Ben oyle azalttim :)

Kızlar sembolde Emre Ünsal'ı deneyen var mı?

Kızlar Binnazda Biray Demir diye birine tarot attım. Kadın falımı iade etmiş birde beni engellemiş :)) Gümüş üye olduğum için daha önce iki farklı falcıdan iade almıştım, falları çok kötüydü çünkü. İadeleri görmüş daha önce bana bakmadığı halde falımı reddedip birde beni engellemiş kompleksli kadın.

İlginç bana dedikleri birebir çıkmıştı o kadının

Bana bunu tek yapan yorumcu hüma bal olmuştu.ayrılmadan önce çoğu yorumcu bitmez bu ilişki demişti.nişanlımdan ayrıldıktan sonra illa dönecek olacak diyen tek yorumcu Hüma baldı.onlarca falının tamamen uydurmaca olduğunu çok sonra anladım iş işten geçmişti tabi.ayrıca sıfır kilometre biri yok başkası asla olmaz söyleyip durdu.bir yıl boyunca kendisine heray düzenli danıştım.burda yazdıklarını paylaştığımda benim gibi birçok kişiye aynı falı yolladığı ortaya çıktı.bunuda görünce nekadar çok kandırıldığımı birkez daha anlamış oldum.ardından hayatıma yeni birini aldım 6 ay görüştükten sonra istemedim ve şuan yeni biriyleyim.çok yeniyiz fakat ailesiyle tanıştırdı.bu kişiyi bire bir tarif eden Geysu,Elfin olmuştu.ayrıca Civan ilhan ve bir iki yorumcu daha vardı.şimdi dönüp geriye baktığımda üzüldüğüm,umut ettiğim günlerime yanarım.herşey geçiyor zamanla.biz sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz.geçirdiğimiz bu fırtınalı günlerdrn nekadar az hasar alırsak okadar iyidir.bir insanın en iyi doktoru kendisidir.ben kendimi iyleştirmek için her yolu denedim.saçma sapan olayların içinden uzaklaşmaya çalıştım.yeri geldi fal attım kulak arkası ettim,yeri geldi yeni kişilerle tanışıp hayatıma monte etmedim.halada bunu yapıyorum.yaşadığım kötü tecrübeler beni çok olgunlaştırdı.demekki bunu yaşamam gerekiyormuş diye düşünüp kendimi teselli ettim.bunlar bir süreç ve zamanla gerçekten geçiyor.

Kizlar derinden haber var mi? Fal bakimina baslamis mi acaba biliyormusunuz? Email atiyorum cevap alamadim da

Selamlar ;

melise yılmaza geçen gün fal yolladım iade etmiş neden çünkü bir öncekinde 4 yıldız vermiştim oda anlık durumda söylediği bir kaç şey için demek ki neymiş puan kaygısı olan yorumcular bu şekilde davranabiliyorlarmış , neyse ben değil o kaybetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…