Binnaz Abla

Fali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincim
Buraya baktigi fali mi yapistirdi gercekten? Ne zaman oldu bu? Ben derin maille bakiyor diye hic baktiramadim ama aklimdaydi bir aralar. Aksine iyi seyler yazilmisti sanki
Bu basligi uye olur olmaz gormedim kacirmisim.

Fali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincim
Ya ablamız işi büyütmüş desene.iyikide yollarımız kesişmemiş.bu falcı tayfası iyice çoşmuşya derincim aramızdaydan ses ver

Buraya baktigi fali mi yapistirdi gercekten? Ne zaman oldu bu? Ben derin maille bakiyor diye hic baktiramadim ama aklimdaydi bir aralar. Aksine iyi seyler yazilmisti sanki
Bu basligi uye olur olmaz gormedim kacirmisim.
eski bir olay yeni değil, ben üye olmadan önce yaşanmış ama eski mesajlarda gördüm ben de. kadın gelip şappadanak iki falı birden burda paylaşmış. isimler misimler her şey orda. üyeler ifşa olmuş oluyor yani. allahtan kazen müdahale etmiş de silmiş o yorumları

Oha ya inanmiyorum, sahtekar dolmus buralar desenize

Iyi aksamlar kizlar iliskisi olmayanlar tarot da ya da katina da hangi acilimi secyrlar hangsini secmeliyim

Oha ya inanmiyorum, sahtekar dolmus buralar desenize
Anladigim kadariyla kopya yapistir degil diye ispatlamak icin yapistirmis.
Sahtekarlik kismini bilemeyecegim konuya hakim degilim bu suclamayi yapabilecek kadar, ama gerekce ne olursa olsun ozelin ifsasini cok yanlis ve ayip buluyorum.

Binnaz dan Selen Naz'a baktıran var mı acaba?
Ben bakitmistim o zaman 49 kredi idi yeniydi sitede .çok olumsuz bi yorum yapmıştı .gerçi hoş olumlu da olmadı henüz ama,sorduğum sorudan yola çıkarak yapılmış basit kısa bir yorumdu netice itibariyle.aha şu diyeceğim bir ifade yoktu yazdıklarinda

Kızlar geçen akşam puanım olduğu için efsun yıldıza baktırdım güzel yorumladı aslında bilginiz olsun.

kızlar forumda berrak okuru beğendiğimi bir çok kez dile getirdim ancak şöyle bir şey oldu, geçenlerde ona fal attım ve tam 15 dakika sonra fal cevabı geldi hatta kontrol ettim. bu kadar kısa sürede bakılan falın doğruluğundan şüphe etmek lazım ve @seka_ ile karşılaştırdığımız falların birinde 1 paragraf tamamen aynıydı. insanları etkilemiş bile olabilirim önceden ama ben artık ona baktırmayı düşünmüyorum.

Aaa gercekten mi bende ona iki fal atmistim acaba sizlerle ortak mi ki?
Oyleyse binnaz a soylesek kredilerimizi geri yuklerler mi acaba??

Merhaba kizlar,

Bugun itibariyle egitim hakkindaki baktirdigim butun fallarin cikmadigini ogrenmis bulunmaktayim. Artik siz sorun ben soyleyim, nehir sezgi selena berrak ecrin akliniza gelebilecek kim varsa hepsine fal attim, hepsi zor olacak giris yapman ama olacak diye sonunu hep olumluya bagladilar. Konu egitim olsa bile olumsuzu hicbiri soylemedi. He arada bu konu disinda baska seylerden tutturanlar oldu mu? Olmadi degil, nehir mesela cok seyi tutturdu hayatimda giden, gerceklesecek olan. Ama egitim konusunda olumsuz cikti. Kimsenin fali tutmadi

Ask konusuna gelince, onda da hicbiri tutturmadi, gorusme olacak seni dusunuyor vs dendi ama zerre miktarda bir adim bile olmadi karsi taraftan.. allahtan o kisiyi unutmustum artik ona bel baglamamistim, o yuzden cikmamasi benim kârima oldu.

Bide diyordum ask konusunda tutturmak zor iken egitim konusunda tuttururlar diyordum. Yanilmisim. Para tuzagiymis hepsi. Kisacasi... Forumu takip edecegim hep, ama birdaha fal baktirmam herhalde. Bosuna umutlarimizla oynuyorlar. Sorusu olan varsa cevaplarim. Hepinize sevgiler :)

Kızlar merhaba yaklaşık 2 ay önce uye oldum buraya. Başlarda gizli gizli takip ettim sizi yorumları okudum bazilarinizin tavsiyesiyle birçok fal baktırdım. Ama bu acı beni artık daha da kötüye sürüklemeye başladı fal baktirmanin sonunu alamiyorum ve baktirdikca hersey daha kötüye gidiyor sanki. Bir falim hariç baktırdığım tüm fallarimdan olumlu yorum aldim fakat hic birinin dediginin de çıkacağını zannetmiyorum zaten cikmasin da. Olumlusu da olumsuzu da cikmasin artik. olucaksa falcılar söyledi diye degil rabbim nasip etti diye olsun bundan sonra. Binnazablada ve falsepetinde iki yorumcu var benim icin onlar gercekten cok iyi yol göstericiler gercekten emek veriyorlar ne puan ne para derdi sadece yardim etmekti amaclari hersekilde hissettirdiler bunu. Bundan sonra bol bol dua edip sadece Allahtan isticem arkadaşlar. Sizler icin de dua edicem umarim hepiniz gönlünüzden geçenlere kavusursunuz tez zamanda. Ben artik aranizdan ayrılıyorum. Hosçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…