Eylül ortası başlayacakmış yine ben de geçenlerde sormuştum :) kahvede bir numaram kendisi :)Kizlar derinden haber var mi? Fal bakimina baslamis mi acaba biliyormusunuz? Email atiyorum cevap alamadim da
Derin kim nerde bakar nasıl biri?Eylül ortası başlayacakmış yine ben de geçenlerde sormuştum :) kahvede bir numaram kendisi :)
Fali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincimDerin kim nerde bakar nasıl biri?
Buraya baktigi fali mi yapistirdi gercekten? Ne zaman oldu bu? Ben derin maille bakiyor diye hic baktiramadim ama aklimdaydi bir aralar. Aksine iyi seyler yazilmisti sankiFali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincim
Ya ablamız işi büyütmüş desene.iyikide yollarımız kesişmemiş.bu falcı tayfası iyice çoşmuşFali ifsa eden bir ablamiz hem kopyala yapistir fal atip onu da sitede soyleyince bakin fal bu deyip tum falinizi siteye yapistiran sitede de gizli uye olan bir ablamiz Sevgiler derincim
eski bir olay yeni değil, ben üye olmadan önce yaşanmış ama eski mesajlarda gördüm ben de. kadın gelip şappadanak iki falı birden burda paylaşmış. isimler misimler her şey orda. üyeler ifşa olmuş oluyor yani. allahtan kazen müdahale etmiş de silmiş o yorumlarıBuraya baktigi fali mi yapistirdi gercekten? Ne zaman oldu bu? Ben derin maille bakiyor diye hic baktiramadim ama aklimdaydi bir aralar. Aksine iyi seyler yazilmisti sanki
Bu basligi uye olur olmaz gormedim kacirmisim.
eski bir olay yeni değil, ben üye olmadan önce yaşanmış ama eski mesajlarda gördüm ben de. kadın gelip şappadanak iki falı birden burda paylaşmış. isimler misimler her şey orda. üyeler ifşa olmuş oluyor yani. allahtan kazen müdahale etmiş de silmiş o yorumları
Kelt açılımı ve imparator açılımını seçmelisin diye biliyorumIyi aksamlar kizlar iliskisi olmayanlar tarot da ya da katina da hangi acilimi secyrlar hangsini secmeliyim
Tesekkur ederim canim:)Kelt açılımı ve imparator açılımını seçmelisin diye biliyorum
Anladigim kadariyla kopya yapistir degil diye ispatlamak icin yapistirmis.Oha ya inanmiyorum, sahtekar dolmus buralar desenize
Ben bakitmistim o zaman 49 kredi idi yeniydi sitede .çok olumsuz bi yorum yapmıştı .gerçi hoş olumlu da olmadı henüz ama,sorduğum sorudan yola çıkarak yapılmış basit kısa bir yorumdu netice itibariyle.aha şu diyeceğim bir ifade yoktu yazdıklarindaBinnaz dan Selen Naz'a baktıran var mı acaba?
kızlar forumda berrak okuru beğendiğimi bir çok kez dile getirdim ancak şöyle bir şey oldu, geçenlerde ona fal attım ve tam 15 dakika sonra fal cevabı geldi hatta kontrol ettim. bu kadar kısa sürede bakılan falın doğruluğundan şüphe etmek lazım ve @seka_ ile karşılaştırdığımız falların birinde 1 paragraf tamamen aynıydı. insanları etkilemiş bile olabilirim önceden ama ben artık ona baktırmayı düşünmüyorum.
Aaa gercekten mi bende ona iki fal atmistim acaba sizlerle ortak mi ki?
Oyleyse binnaz a soylesek kredilerimizi geri yuklerler mi acaba??
Baran umut ,deniz fidan , cagla cakir , elif hanzede ilk aklima gelenler o fiyat icinKızlar binnaz abla da 17.5 tl kredim var. Bu krediyle baktirilabilecek biri var mı? Tavsiye ettiğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?