Binnaz Abla

Seka kimi ònerebilirsin birde nehir atesoglu ve geysu icin ne diyorsun naktanin fali sana cikmis miydi cok soru sordum ama

şimdi bu fal kessinlikle enerji meselesi buna kanaat getirdim. Mesela o gün falcı sana sempati duyar kendini verir bana duymaz falan. Bir de falcının açıklığı da önemli mesela ben eski asenat müdavimiyimdir ama artık bakamadığı için gelmediğini düşünüyorum.
benim falcı beğenme kriterim artık şu şekilde; asla detay vermem an ve geçmişte nokta atışı yaparsa o iyi falcıdır gözümde geleceği sallamıyorum.
Nehir bende ne iş ne aşk hiç bilemedi ama çok iyi bildiği insanlar da tanıyorum yine de 70 liralık bir falcı olduğuna inanmıyorum anca 32.5 eder.
Naktaya gelince; kendisi artık benim açımdan falın neredeyse bitmiş olduğu şu son zamanlarda gönlümün sultanıdır:))
Pembeci değil asla ben falından sonra ağladığımı, iki hafta kendime gelemediğimi de bilirim ama geçmiş ve anlık düşüncede muazzam bence. Gelecek açısında da şöyle diyebilirim; mesela aşırı negatif konuştuğu fal gelecekte çıkmadı ben ondan sonra bir gelişme yaşadım tekrar attım bu sefer pozitif konuştu onda da iletişim zamanını tam bildi.

ay biraz uzun oldu çok özür dilerim ama yeri gelmişken şunu da söyleyeyeyim; bende son 2 ayda olan durumları günü gününe binnazda melek yıldız bildi. O da pembeci değil bir de uzun ve dağınık yazar sizin aradan kafanızda düzenlemeniz gerekir. Bir de nakta işte başka favorim yok son zamanlarda:)

Melek Yıldızın ilk falında dediği şeyi iki hafta sonrasında birebir yaşamıştım ama daha sonra ki fallarında o kadar özenli bulamadım tavsiye , sohbet tarzında geçmişti maalesef..

çok sık gidince bende de öyle oluyor ama fiyatı uygun olduğu için yakaladığı detaylara cidden şaşırıyorum.

melek yıldız ve nakta için söylediğin her kelimeye +1

Naktanin olumsuz falinin sana cikmamasina sevindim ben cok begenfim onu cok hisli cikip cikmayacagini bilmiyorum olumluydu bana keza akrepgoze de attim oda olumku bana sadece elfin demet ve muge aydin olumsuz konustu ama ikisinde de nokta atisi yoktu. Binnazda bazen degisik kimselere fal atarken arastirnamisim senin cok yorumun varmis denk grlince farkettim tuh keske atmasaydim dediklerim olfu. Asenat ilk ciktiginda baktirdim ama i ih..
Tesekkurler cevapladigin icin .

Senin icin ozel notum vardi kendime. Ada Soylu icin haber vermemi istemistin. Bana verdigi 1 ay vade doldu. Fali cikmadi aslinda cunku duzelmenin olacagini soylemisti. Bende durum hala degismedi. Belki vadesi sarkar cunku daha kotuye giden bir durumum da yok cok sukur. O yuzden haber vereyim dedim :) Benim umutlarim ayakta kalmaya calisiyor hala :)

Ah cok sagol tesekkur ederim adaya birkac baktirdim ama tavsiye niteliginde de konusuyolar detay verince olumsuz konustu en son biraz da benimde aklimi okuyor gibi ama karsi taraf hakkinda da bazi tespitleri iyiydi an konusunda basariki sanirim buna kanaat getirdim onun hakkinda

Olacagi varsa elbet gerceklesecektir buna inanirim..

Ada Soylu bende de vade geçti malesef(

Rica ederim:) mügeyle alakalı da şunu diyebilirim aşırı ehli keyf bakıyor fala. Bazen müthiş odaklanıyor bazen de geçiştiriyor. Ona da risk almaya gerek yok ama kahvesi katinasından iyi

Rica ederim:) mügeyle alakalı da şunu diyebilirim aşırı ehli keyf bakıyor fala. Bazen müthiş odaklanıyor bazen de geçiştiriyor. Ona da risk almaya gerek yok ama kahvesi katinasından iyi
Kahveydi attigim ay fal genel anlamda ona gore olumlu ama benim sordugum.kisi icin tamamen olumsuz hatta yanildigi bisiyde vardi elfinde yanilmis nokta atisi yoktu benim suphelendigim biri vardi bi donem direk onu sormadim ama hayatinda biri var mi diyince var onunla senin aranda kalmis dediler ama biz gorustuk birkac hafta once oyle bi durum yok hatta suphe ettigim bi kiz vardi onla da aralarinda bisi yok.. yanildilar baya .. nese dedigin ilginc olumsuz olan bazen cikmayabiliyor cok ta kaale almamak lazim

Fallar arasindaki farki ben de yanlis karsilamiyorum. Karsi tarafin dusunceleri o an ne ise onu okuyor nakta. 2 ay sonra ne dusunecegimizi biz de bilemeyiz. Bana baktigi fallari ben uyari niteliginde aliyorum. Mesela bana su tarihte bir patlama yasayabilirsiniz diyor. Ben de kendimi o tarihte fazlaca sabirli olmaya yonlendiriyorum. Simdiye kadar basardim. Ama bu fali patladi demek olmuyor cuku sinir patlamasi yasayabilecegim bir durumu, uyarisiyla gecistirmis oldugumu goruyorum. Hele hele oyle bir gece yasadim ki yakin gecmiste buyuk bir tartisma cikarabilir ipleri koparabilirdim tamamen. Yapmadim cok sukur. Onun yerine o gece naktaya fal atmistim :)

Sen tartismazsin bence ama isabet olmus eger durumu kurtarabildiyseniz

Sen tartismazsin bence ama isabet olmus eger durumu kurtarabildiyseniz
Durumu kurtarmak degil de daha kotuye gitmesine sebep olmamak diyelim henuz :)
Allah insallah bana durumumu kurtardigim gunleri de gostersin.
Sen tartismazsin derken bir iltifat olarak kabul ediyorum :)
Degisim surecine girip buyumeye basladim
Geride biraktigim cadi kostumum insallah yerinde kuflenir gider :)))

Ya zaten bu tip teyit edemeyeceğimiz olumlu olumsuz doneleri bize söylüyorlar oturup kurulmaya başlıyoruz en çok da o yüzden fazla ciddiye almamak lazım her yorumcuya da gitmemek lazım verebileceğim en büyük tavsiye; sıfır detayla geçmiş ve krakter analizinde nokta atışı yapılmıyorsa, ayrılık yaşayan her insana uyabilecek şeyler söyleniyorsa asla can sıkmaya da gereksiz umutlanmaya da gerek yok

açıkçası detay veremeyeceğim şu an ama benimki o tip bir şey değil "asla olmaz" diyip önünü kapadığı bir olay oldu iyiki de oldu çünkü beni biraz üzmüştü:) naktayı severim ama kimseye gelecekte körü körüne bağlanmaya gerek yok hepimiz insanız akış değişebildiği için ben o yanılmayı doğal karşılıyorum:)

Inaniyorum guzel seyler olucak ama beklerken hayati da iskalamayalim yeter ki
Yani forumdan gordugum kadariyla cok tatli bir bayan oldugunu bildigim icin soylemek istemistim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…