Binnaz Abla

Kızlar merhaba, uzun süredir foruma giremiyordum.
binnazabla'da Haleh Çetiner'e 3 kez baktırdım, üçünde de birbirine yakın ve tutarlı şeyler söyledi, sorularımı sabırla cevapladı...

Elif ışık'a ilk defa astrolojik yorum yaptırdım: çok enteresan şeyler söyledi mesela...
ona astrolojik yorum yaptırtan oldu mu? (biraz da ilişki analizi)

tşkler.

hale hanım yorumu yapmış, anlık durum gayet iyi ama süper değil ve sadece sorduğum soru çevresinde yanıtlar vermiş evet anlık durum net ama diğer durumlarda hep ucu açık şeyler var. ve ileriye dair neredeyse hiçbir şey yok. tarih vs söylememiş. pek benim sevebileceğim bir tarzda fal değildi kısacası

sakin ha ben onun yaptigi yorumu sana havada karada yaparim degmez

Arkadaşlar,
Az önce Hale'ye tarot açtırdım. Burada olumlu bir iki yorum okudum, dayanamadım..2014e girerken morale ihtiyacımız var...

Memnun kalan var mı,dedikleri çıkan ya da ?
tşk.

Neyse canım denemiş oldun bi daha ona baktırmazsın.Zaten kaçından memnun kalıyoruz ki?

Ben içlerinde Haleh'i öneririm.Kesira tamamen çöp fallarımdan.Elif'te yazdığım gibi geçmiş ve şu an dandini dandini dastana,geleceğinide yemişim zaten.

Haleh'e 3 kez baktırdım,üçünü de beğendim. Elif ışık'a sadece astroloji baktırdım, 8 dakikalık yorumun 4 dakikası kişisel analiz..onları ben de biliyroum zaten..ilişk analiziyle istemiştim, çok az şey söyledi..10 üzerinden 6 bence. ama haleh iyi.
Hale Yıldırım (falsepeti) hak. görüşünüz var mı, tşk

çok karışmış herkes farklı isim vermiş , keşke konu sahibi arkadaş tablo yapsaydı

ayşe + + + + +
fatma + + +
hasan --
mahmut +-++

gibi :))

Valla aklım çok karıştı kime baktırcağımı bilemedim , Hadi bana direk söyleyin şu iyidir süperdir şahanedir diye , tarot için bu arada

bir dahakine daha cok calisalim:)))))

Ben Hale'ye hiç baktırmadım.En son Jumblante baktırdı işte oda memnun kalmamış.Ben alıştım bu durumlara yaa vallaha.Memnun kalınınca yadırgar oldum artık.Elif Işık komik zaten ya,birde bende geçmişide bi sallamış ki helâl olsun...

Canım bu dediğini yapabilseydik zaten,bugün herkes kendi falcısını bulmuş olurdu.

Canım bu dediğini yapabilseydik zaten,bugün herkes kendi falcısını bulmuş olurdu.

bir dahakine daha cok calisalim:)))))

Yani yanlış anlamayın lütfen sizlere direktif vermek istemedim , haddim değil tabi ki ama diğer topiclerde varya bu tarz şeyler , burda da gözlerim aradığı için içimden geçeni söyledim sadece.

Bu arada bende Katina falı baktırdım , Gizem Sitareye , biraz bildi gibi ama eminde değilim yani böyle olacak şöyle olacak değilde , sorduğum kişilerle ilgili onların düşüncelerini falan söyledi , ben nerden bilcem o kişinin öyle düşünüp düşünmediğini sonuçta. O yüzden emin olamadım doğru mu değil mi , bildi mi bilemedi mi .

Bugün tarot baktırcam bakalım...

Arnisa Bahadıra , tarot baktıran var mı acaba ?

Şimdi onu düşünüyorum da , puanı yüksek falan ama tabi parasıda...

GİZEM SİTARE...aman aman uzak durun diyorum....gecen yıl online fal baktırmaya yeni başlamıştım....yaklaşık bi 10 defa gizeme fal baktırdım ...bir güzel yorumlar yapıyor..gerçekten durum böyleyse hiç üzülmeyeyim diyorum bende:))))baktırdıkça baktırdım....bitane bile çıktımı çıkmadıııı....hepsi yalanmışşşş anacımm

Hadi yaaa , gerçi bizde erkek arkadaşımla allah nasip ederse , şubatta isteme ve söz yapıyoruz. Gizem hanım , dedi ki : Erkek arkadaşın emin değil , evlilk için düşünüyor daha bilmemne , 5.5 sene olmuş , daha ne düşünüo bu adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…