Binnaz Abla

Ben de anı ve geçmişi iyi yorumladı kısa ve öz ama bildi . Gelecekle ilgili bir şeyler söyledi ama bakalım

Günaydın arkadaşlar, Elfin'e fal attım bütün kartlar olumsuz olmasına rağmen falı olumlu yorumladı önceden de 2 kez baktırmıştım o söyledikleriyle çelişmemek için mi böyle yaptı bilmiyorum bunun gibi benzer durumu yaşayan var mı? Çünkü o kartların olumlu yorumlanması imkansız..

Ben 10 gün arayla 2 fal gönderdim.ilkinde güzeldi tam ifade etti durumu,ikincide de çok olumluydu ama şuan dedigi yönde ilerlemiyo süreç

fal sepeti alex çoook tırt bir falcı yaklaşık 10 gün arayla iki fal baktırdım ilkinde çok olumlu konuştu ikincisinde tam tersi çok olumsuz.. ters edildi onaylandı çook tırrttt

Falcı Sema karşı tarafın hayatını ne kadar biliyor dersiniz, hayatında biri var mı, neler düşünüyor, neler yapıyor.. bunlar hakkında iyi mi dersiniz?

ilkay gür hakkında ne düşünürsünüz? falı çıktı diyen var mı, pembeci midir?

ilkay gür hakkında ne düşünürsünüz? falı çıktı diyen var mı, pembeci midir?
İlkayı daha önce eleştirmiştim.falı çıkmadı diye.soru bile göndermemiştim.çok pembeci gelmişti.ilkayında falı bende çıktı.ama şu var ben ocaktan beri fallara olan inancımı kaybetmiştim.ayda birkereya da iki kere felan fal gönderip o falla ilgilenmiyordum.bir beklentim olmuyordu.fallarımın hepsi geçen ay itibariyle çıkmış oldu.çıkan yorumcuları yazayım.
Elfin,Melisa Yılmaz,Geysu,Efsun Aksoy,civan ilhan,sema yaşar,Selma ferah,Ela arslan,didem sönmez,ilkay,gizem stare.
Bunların tümüne sadece bir fal attım geysu hariç(ikinci falımdı) ve hepsini burayı takip ederek yolladım.sanırım falların çıkması için ara sıra fal atmak gerekiyor ve Kulak arkası yapmak gerekir.mesela bende nehir çıkmadı.sanırım daha önce iki kere danıştığım için olabilir.çünkü ilk falı çıkmıştı.
Kesinlikle yalnış anlaşılmasın ben bu yorumcular iyidir demiyorum sadece bu yolu izledim ve fallarım çıktı diyebiliyorum.ya da gerçekten hayatımda olumlu şeyler zaten olscaktı ve falcılarda genelde olumluya bağlar bundan dolayı çıkmış olabilirlerde.

Son düzenleme:
merhaabalar bir müddettir buradaki yazışmaları takip ediyorum aslında benimde uzunca bir fal geçmişim mevcut :) baktırdığım fallarla ilgili bende yorumlarda bulunmalıyım diye düşündüm ve binnazda yorum aldığım kişilerden bazıları için düşüncelerim ;

Janset Özün : yorumu tam bir faciaydı diyebnilirim (berbat)
Ela Kılıçarslan : benim ilk fal serüvenime başlarken ilk yorum aldığım kişi online sitede tabiki :) ilk falı güzel sayılırdı yada o dönem bana iyi gelmişti ama çok severek takip etmem 2 yada 3 kere felan yorum almışımdır bunca zamandır (idare eder)
Hanzade Yıldız : İade aldığım bir yorumcu (berbat)
Ebru İyihuylu : Pembe olsunda neolursa olsun bir yorumdu içim ısınmadı yorumunada
Bilge Özdoğru : hani gerçekleri söyler olumsuz felan diye yaklaştım bi olumsuz yorum yaptı bi olumlu yani tuhaf bi yorumcu içimin ısınmadığı yorumculardan
Selma Aydın : sitedeki yorumlara bakarak aldandım ve yorum aldım kendinden emin emin yorum yapıyor fakat hiç beğenmedim
Melek Yıldız : Pembeci hep iyi olacak güzel olacak felan filan iyi insan lakin yorumu beğenmedim
Seval Öztürk : vade verir, tarih verir ama boş olumsuz hiç bişey yok hep olumlu konuşur beğenmediğim yorumlardandır
Gonca Polat : İyi yorumcu fakat negatif bi enerji aldım ondan dedikleri olumsuzdu beğendim yorumunu o dönemde söylediği gibi bi iki şey olmuştu lakin tercih etmiyorum ondan yorum almayı
Rabia Baraka : Berbat
Gizem Sitare : Yorumları enerji sömürüyor resmen ondan en son yorum aldığımda tüm Hayat enerjimi aldı götürdü fal iade aldım bende
Umut Işık : Berbat hatta mümkünse kaçın kaçın umut tacirinin teki şöyle olacak böyle olacak boşşş bir yorumcu
Zeynep Sabah : İyi, tatlı ve hoş bir kadın lakin yorumları ucu açık hep herşeye yoarabilirsin :)) yorum alyaı tercih etmiyorum ondan artık
Baran Arman : Tamamiyle Umut Işık değişik versiyonu berbat bir yorumcu
Talha Uslu : Hakkını yemeyeyim öngörüdüğü şeylerden çıkanlar oldu ama onuda çok tercih etmiyorum
Mercan Aslan : Buda öngördüğü şeylerden çıkanlar oldu he vadesi biraz şaştı :)) ama ondanda çok yorum almayı tercih etmedim
Pia Santa : Pembe salla gitsin yorum yapıyor (berbat)
Çağrı Bilgin : oda Talha Uslu ve Mercan Aslan gibi öngördüğü şeyler oldu zamanında fakat ondanda çok yorum almayı tercih etmedim
Can Başaran : İdare eder yorum diyebilirim
Merve Akın : kart anlamlarını yazan bir yorumcu :)) yorum almayı çok tercih etmiyorum
Aren Yıldırım : buda deneğim ve sonrasında yorum almayı tercih etmediğim bir yorumcu

yoruldum yazarken daha var baktırdığım yorumcular bunlar ön bilgi diğerlerinide vaktim oldukça yazarım :)) umarım işinize yarar yinede sizler bilirsiniz ben kendi açımdan baktırıp hissettiğim durumları yazdım ..

Diğer başlığa sormuştum ama buraya da sorayım. Chitra nasıldı kızlar? Kahve ve Tarotta? Çıkan oldu mu? Karşı taraf analizleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…