cok tesekkur ederim.Inaniyorum guzel seyler olucak ama beklerken hayati da iskalamayalim yeter ki
Yani forumdan gordugum kadariyla cok tatli bir bayan oldugunu bildigim icin soylemek istemistim :)
Ben bakitmistim o zaman 49 kredi idi yeniydi sitede .çok olumsuz bi yorum yapmıştı .gerçi hoş olumlu da olmadı henüz ama,sorduğum sorudan yola çıkarak yapılmış basit kısa bir yorumdu netice itibariyle.aha şu diyeceğim bir ifade yoktu yazdıklarinda
Ben 10 gün arayla 2 fal gönderdim.ilkinde güzeldi tam ifade etti durumu,ikincide de çok olumluydu ama şuan dedigi yönde ilerlemiyo süreçGünaydın arkadaşlar, Elfin'e fal attım bütün kartlar olumsuz olmasına rağmen falı olumlu yorumladı önceden de 2 kez baktırmıştım o söyledikleriyle çelişmemek için mi böyle yaptı bilmiyorum bunun gibi benzer durumu yaşayan var mı? Çünkü o kartların olumlu yorumlanması imkansız..
İlkayı daha önce eleştirmiştim.falı çıkmadı diye.soru bile göndermemiştim.çok pembeci gelmişti.ilkayında falı bende çıktı.ama şu var ben ocaktan beri fallara olan inancımı kaybetmiştim.ayda birkereya da iki kere felan fal gönderip o falla ilgilenmiyordum.bir beklentim olmuyordu.fallarımın hepsi geçen ay itibariyle çıkmış oldu.çıkan yorumcuları yazayım.ilkay gür hakkında ne düşünürsünüz? falı çıktı diyen var mı, pembeci midir?
2 mesaj once ismi gecmis.Selamlar binnazda Efsun Aksoya baktıran varmı acaba ?
2 mesaj once ismi gecmis.
Baktirdim nokta atisi olan bir faldi denenebilir benceSelamlar binnazda Efsun Aksoya baktıran varmı acaba ?
Chitra bende karşı tarafın durumunu iyi analiz etmişti. Gelecek beklemede.Diğer başlığa sormuştum ama buraya da sorayım. Chitra nasıldı kızlar? Kahve ve Tarotta? Çıkan oldu mu? Karşı taraf analizleri nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?