- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
Ben baktırdım. Beğenmiştim ama gelecek çıkmadı malesef.Selamlar binnazda Efsun Aksoya baktıran varmı acaba ?
Ben baktırdım. Beğenmiştim ama gelecek çıkmadı malesef.
Selamlar binnazda Efsun Aksoya baktıran varmı acaba ?
çıktı mı sana ?birylunvar falcı sema buraları okuyorsan çok acil dön lütfen
çıktı mı sana ?
Bana falları en çok çıkan isimlerden birisi diyebilirim
Merhaba tarih vs veriyor mu acaba ?
ben cemi begenirim ama enerji meselesibiryolunvar'a üyemi olsam diye geçirdim içimden :)) o sitede hiç baktırmadım Sema OflineSema 'dan başka varmı tavsiye edebileceğiniz yorumcu ?
ben cemi begenirim ama enerji meselesi
Begenmeyedebilirsiniz sonucta etkilemiyim cunku belli para odiyceksnz bana iyi bakan size bakmayabilir evt ates bakan..kahve atabilirsnz sorunuzu yuzeysel sorun.her zmn yuzeysel sorun bence.. :)peki o zaman size danışayım şimdi ben cemden yorum alırken sorumu nasıl sorayım detaylımı yoksa yüzeyselmi :) birde ne falı baktırılabilir baktım şimdi profilinde ateş falı felan demiş medyum cem o dimisiz hangi falı baktırdınız ? tabiki enerji meselesi ona katılıyorum, galiba çok soru sordum :) ..
Bende baya bi attim 2 aydir boyle ... bakalim.Kaldığım yerden binnazabla deneyimlerimi aktarayım dedim müsaitken :)
Defne Tanrıkulu : kartlara hakim bir yorumu vardı o dönemde pembe değil sıkıntılı süreç olacak demişti ama harika diyemeyeceğim
Eylül Acar : chat falı habire bişeyler öğrenme derdinde geldi bana soru sorup durdu iade aldım hatta
Açelya Tuğra : şöyle davran felan diyen birisi iyi tatlı bir bayan lakin yönlendirme yapması hoşuma gitmedi vadeleride çok tutmadı diyebilirim
Elif Işık : bu kadını seviyorum yorumlaması katina baktırsan bile tarottan desteklemesi güzel geldi vadelerinde şaşmalar oldu tabiki
Banu Bahram : yorumu hoş evet hisleri kuvvetli lakin benim enerjim sanırım çok tutmadı verdiği vadelere daha var ilerleyen sürelerde olursa buradan belirtirim tekrardan
Şevdar Avaz : öngörüleri gayet güzel kartlara hakim bi kaç ayda bir danışılabilecek birisi he tabiki dehşet herşeyi biliyor diyemem
Hüma Bal : İlk baktırdığımda içimin ısındığı bir yorumcuydu sonra cidden haddinden fazla yorum aldım kendisinden :)) şuan düşününce şimdiki aklım olsa 2 ayda bir fal baktırırım diyebilirim öngörülerinden bazılarını yaşadığım birisi lakin asıl sonuç çıkmadı hala beklemedeyim vadeside doldu hala sonuç yok :))
İnci Turan : Mütevazi cidden ne hissediyorsa o şekilde yorum yapıyor şuan ki fikrim kendisi ile enerjim tutuyor sanırım
Marzuka Yavuz : biraz ilginç yazımı lakin hep vade verir falda çok detay olmaz kendisini pek tercih etmiyorum yorum almak için
Benna Küçüker : Hissettiklerini söyler 2 defa yorum aldım tekrar yorum almadım verdiği vade çıkmadı
Mert Göktürk : Yorumunu beğeniyorum fakat onunda verdiği vadelerde sorun yaşadım birde öngördüğü gibi gitmedi diyebilirim
Aslıhan Yılmaz : ilk falında iyi gibi gelmişti ikinci sefer baktırdım ilk falının tamamiyle tersi her konuda tersi bir yorum yaptı öngörüsünden geçtim geçmiş için bile öyle :)) bende iade aldım
Fahriye Işıksaçan : dehşet derecede kötü doğru düzgün yorum bile yok
Burcu Özsoy : Falı alakasız saçmaydı
Bade Deniz : Geçmişte yaşadığım birşeyi direk bilmişti hatta dediği vadelerde gelişme yaşadım lakin ben kendim yaşadığım güzelliği bozdum :)) kadının hakkını yemeyeyim o öngörmüştü ama karşıma çıkacak sıkıntıyı söylememişti
Beste Yıldırım : onun yaptığı yorumdada vadeler patladı yorumlaması gibi olmadı
Meral Saydam : yorumu detaylı hoş fakat vadesine şuan 9 gün kaldı olurmu bilemiyorum olursa tekrar buradan belirtirim
Elfin Demet : Başarılı bir yorumcu bana verdiği vadelere bi kaç ay var eğer olursa buradan tekrar belirtirim
Nisan Demirok : Tatlı bir yoru verdiği vadelere bi kaç ay var eğer olursa belirtirim
arada kaçırdıklarım vardır muhakkak umarım yardımcı olur bu yazdığım yorumculardan bazılarına en az 50 fal atmışımdır :)) tabi kötü bişey yaşayınca insan hani iyi bişeyler duymak istiyor yada paylaşmak ben reelde çok arkadaşlarımla sıkıntılarımı paylaşan birisi olmadığm için onunda etkisi mevcut tabi ..
bugüne kadar olan tüm aldığım yorumlarda herkes olumlu konuştu aslında hep gidişat şöyle böyle dendi hep sabır dendi evet dedikleri şeyleri yaşadığım oluyormu oluyor lakin asıl sonuç gelmiyor..
ben yoruldum bu fallardan ara vermeye çalışıyorum bakalım ne kadar gidecekBende baya bi attim 2 aydir boyle ... bakalim.
Aynen bende birakmak istiyorum baktirsam da patlama ihtimali var drgiskrn olabiliyor her seyben yoruldum bu fallardan ara vermeye çalışıyorum bakalım ne kadar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?