Binnaz Abla

merhaba ben size kendi fal hikayemi tövbe edişimi anlatma için açtım bu hesabı belki ışık olur başka birşeyde yazmıyacağım ...
2 sene önce başladı hikaye bir adam vardı elektrik aldığım ama kaçak güreşen ne istediğini anlayamadığım ilk defa o zaman fala başladım şimdi size özet geçiceğim unuttuğum atladığım illa olucak çünkü belki en az 50 kişiye baktırmıştım bunların arasında değmiyecek olan yada unuttuğum var isim soran olursa söylerim sadece değenleri yazıcam diğerleri hatırladıklarım isim olarak yazıcam hem buraya hem binnaz topiğine
ilk olarak bana şu 2 seneyi zehir eden adamla ilişkiye başlamı sağlayan kişiyle başlıyım
tellwe
kloh.yağmur : ilk adımı at gerisi gelicek dedi öyle oldu kahveydi ilk attığım fal ama ondan sana yar olmaz gönül eğlendirirsiniz 2 nizde gelecek yk dedi taa 2 sene önce, ona birdaha gecen ay en son baktırıdım ona sonra gelicem
arkasından
lena kobal binnaz : bu kadın onunla ilgili cok doğru analizler yaptı o zaman 2015te ama geleckele ilgili verdiği tahrih zaten 2018 de bilemiyorumo sebepten daha
sonra ara verdim 6 ay kadar arkasından ilk olarak
arzubacı tellwe: bu kız tamamen tribunlere oynuyor ve sendne aldığı donelerle konuşuyor arada bilidiği şeyler oldumu evet ama o para etmez vede tamamen piskolog gibi telkin
falcıalim tellwe: bu kadın söylüyecek hiç lafım yok cok öenmli bir detayı ilk bu kadın bildi inanamadım ve dediği cıktı kısmen yakın gelecekte sonrasnda başka hesaplardanda attım hep tutttu ve senaryoyu hep bildi
herra tellwe :bana ne dediyse cıkan ve falcı alim gbi o detayı bilen tek falcı bu kadın ve 3 kere uzun aralıklar ayrı hesaplarla attğım bir kadınıdı az ama öz yazar
taraca : bana dediği cıkan ama yuvarlak konuşan güzel kişilik analizi yapan bir kadın yakın gelecek tuttu zaten hiç uzak gelecek konuşmadı
akrep göz tellwe gizem sitare binnaz aynı kişi bunlar : bu kadın kesin 3 harfliler iletişimde acayip ağırlık yapan ağlama krizine sokan birkadın ve onlar akıl okuyan ona görede olumlu olumsuz konuşan senin aklındna yürüyen senin aklındna karşı taraf için ne düşünüyorsan onu söyleyen bu sebeptende bilen bir kadın ama gelcekte yakın uzak hep patladı 3 kere o kafayla baktırdım salakmıydım neydim evden ırak sonra etkisindne kurtulayım diye okumadığım dua kalmadı tövbe etme sebebim bu kadın ve naktadır geysu tellwe : bu kız hisli ama analizci ama gelecek yanlış bence sempatik
AŞK3 tellwe :bende olanı bilen analizde cok iyi ama gelecek hiç konuşmayan başarılı bir yorumcu şmajı var hisli bu kız buda detay bildi
marzuka yavuz/karaca duran/rüya yıldız binnaz embeciler ama analizde iyiler verdiği telkinlere uydum karşılığını aldım ama geleckete patlaklar
tuana akın binnaz :cok iyi analiz yapmış kahvede ama gersi hikaye
selin imer binnaz: analiz şimdiki durum ve yakın gelecek cıktı kahve attm bana enerjisi tuttu pembe hiç olmadı
ada balcı binnaz : analiz ve yakın gelecek tuttu kahve attım
yener ışık binnaz : analiz ve mevcut durum bildi kahve
aren yıldırım binnaz bu cocugu bir kere yakaladım rüya atmıştım ne dediyse aynısı yaşadım vede rüyada acayip bir karakter anaizi yapmıştı gerçekten haklı cıktı bu hayret ettiğim biridir
ece gülener :analizci ve yakın gelcek cıkmış kahve
peri ceren : analiz ve yakın gelcek bilmiş başarılı uzun yazmış
arada bir sürü gereksiz var yazmıyacağım birileri varsa aklınızda sorun baktırmış olabilirim
perseis : bana bayağı bimiş zamanlar tutmuyor ama bilmiş herşeyi yakın gelcekte tutmuş
black pearl: karşı taraf analiz yaptı doğru sayılır ama yinede iyi değil
chitra tellwe : bazı analiz ve yakın gelecek azıcık tutmuş
nil güneş : 2 kere kahve attım tarihler hariç ne dediyse tuttu eksiksiz ilginçtir mesela tarihler sarktı ama
pelin özdoğru : ilk kahve atmıştım ne dediyse oldu oluyor hala ama sonrakilerde pskoloğa bağladı sadece bir kere atılır
kesira binnaz . analiz ve yakın gelecek efsane bildi katina atmıştım
hülya demir : beni bana anlattı sadece karşı taraf hiç yoktu
sezgi candan : analiz ok yakın gelecek eh
gelelim son zamanların naktası tellwe :bu kadına ilk attığım falda hiç detay vermeden boş hesaptan attım bana 3 ayrı adam uydurdu biriyle evlendir geçen seneydi sonra 1 ay önce başka boş hesaptan yine siz cok yazınca attım bu sefer tıpki akrep göz gibi bir ağırlık yaptı buda 3 harfliler çalışmaya başlamış bir negatif konuştu beni mahvetti bana aklımdan onun hakkından geçenleri sani o düşünüyormuş gibi anlattı ama sonra öğrendimi hiçte öyle değildi asla ama asla baktırmayın derim bu 3 harfliler gelip bazen kalabiliyorlar cook sakat
daha bir sürü isim var aslında ama yoruldum :) benim asalın sonuna gelince bunun en başta kloho.yağmuru dediği gibi sonu yok gerçekten yani döndüm dolaştım yine en başa geldim anliyacağınız he bu arada yağmura .2 baktırdığmda dediği şeyleride şuan yaşıyorum bilginize ama birdaha asla baktırmıyacağım yemin ettim tövbe ettim ve nezaman tövbe ettim herşey düzelmeye başladı ben sakinledim hayat düzene girdi oluruna bıraktım ve mutluyum sonu olmayan bir hikayede akışına bırakmak doğrusu sanırm umarım herşey güzel olur herkes için buda benim hikayem

birylunvar falcı sema buraları okuyorsan çok acil dön lütfen

biryolunvar'a üyemi olsam diye geçirdim içimden :)) o sitede hiç baktırmadım Sema Ofline Sema 'dan başka varmı tavsiye edebileceğiniz yorumcu ?

Kaldığım yerden binnazabla deneyimlerimi aktarayım dedim müsaitken :)

Defne Tanrıkulu : kartlara hakim bir yorumu vardı o dönemde pembe değil sıkıntılı süreç olacak demişti ama harika diyemeyeceğim
Eylül Acar : chat falı habire bişeyler öğrenme derdinde geldi bana soru sorup durdu iade aldım hatta
Açelya Tuğra : şöyle davran felan diyen birisi iyi tatlı bir bayan lakin yönlendirme yapması hoşuma gitmedi vadeleride çok tutmadı diyebilirim
Elif Işık : bu kadını seviyorum yorumlaması katina baktırsan bile tarottan desteklemesi güzel geldi vadelerinde şaşmalar oldu tabiki
Banu Bahram : yorumu hoş evet hisleri kuvvetli lakin benim enerjim sanırım çok tutmadı verdiği vadelere daha var ilerleyen sürelerde olursa buradan belirtirim tekrardan
Şevdar Avaz : öngörüleri gayet güzel kartlara hakim bi kaç ayda bir danışılabilecek birisi he tabiki dehşet herşeyi biliyor diyemem
Hüma Bal : İlk baktırdığımda içimin ısındığı bir yorumcuydu sonra cidden haddinden fazla yorum aldım kendisinden :)) şuan düşününce şimdiki aklım olsa 2 ayda bir fal baktırırım diyebilirim öngörülerinden bazılarını yaşadığım birisi lakin asıl sonuç çıkmadı hala beklemedeyim vadeside doldu hala sonuç yok :))
İnci Turan : Mütevazi cidden ne hissediyorsa o şekilde yorum yapıyor şuan ki fikrim kendisi ile enerjim tutuyor sanırım
Marzuka Yavuz : biraz ilginç yazımı lakin hep vade verir falda çok detay olmaz kendisini pek tercih etmiyorum yorum almak için
Benna Küçüker : Hissettiklerini söyler 2 defa yorum aldım tekrar yorum almadım verdiği vade çıkmadı
Mert Göktürk : Yorumunu beğeniyorum fakat onunda verdiği vadelerde sorun yaşadım birde öngördüğü gibi gitmedi diyebilirim
Aslıhan Yılmaz : ilk falında iyi gibi gelmişti ikinci sefer baktırdım ilk falının tamamiyle tersi her konuda tersi bir yorum yaptı öngörüsünden geçtim geçmiş için bile öyle :)) bende iade aldım
Fahriye Işıksaçan : dehşet derecede kötü doğru düzgün yorum bile yok
Burcu Özsoy : Falı alakasız saçmaydı
Bade Deniz : Geçmişte yaşadığım birşeyi direk bilmişti hatta dediği vadelerde gelişme yaşadım lakin ben kendim yaşadığım güzelliği bozdum :)) kadının hakkını yemeyeyim o öngörmüştü ama karşıma çıkacak sıkıntıyı söylememişti
Beste Yıldırım : onun yaptığı yorumdada vadeler patladı yorumlaması gibi olmadı
Meral Saydam : yorumu detaylı hoş fakat vadesine şuan 9 gün kaldı olurmu bilemiyorum olursa tekrar buradan belirtirim
Elfin Demet : Başarılı bir yorumcu bana verdiği vadelere bi kaç ay var eğer olursa buradan tekrar belirtirim
Nisan Demirok : Tatlı bir yoru verdiği vadelere bi kaç ay var eğer olursa belirtirim

arada kaçırdıklarım vardır muhakkak umarım yardımcı olur bu yazdığım yorumculardan bazılarına en az 50 fal atmışımdır :)) tabi kötü bişey yaşayınca insan hani iyi bişeyler duymak istiyor yada paylaşmak ben reelde çok arkadaşlarımla sıkıntılarımı paylaşan birisi olmadığm için onunda etkisi mevcut tabi ..

bugüne kadar olan tüm aldığım yorumlarda herkes olumlu konuştu aslında hep gidişat şöyle böyle dendi hep sabır dendi evet dedikleri şeyleri yaşadığım oluyormu oluyor lakin asıl sonuç gelmiyor..

ben cemi begenirim ama enerji meselesi

peki o zaman size danışayım şimdi ben cemden yorum alırken sorumu nasıl sorayım detaylımı yoksa yüzeyselmi :) birde ne falı baktırılabilir baktım şimdi profilinde ateş falı felan demiş medyum cem o dimisiz hangi falı baktırdınız ? tabiki enerji meselesi ona katılıyorum, galiba çok soru sordum :) ..

Son düzenleme:
Begenmeyedebilirsiniz sonucta etkilemiyim cunku belli para odiyceksnz bana iyi bakan size bakmayabilir evt ates bakan..kahve atabilirsnz sorunuzu yuzeysel sorun.her zmn yuzeysel sorun bence.. :)

fala göre yaşamımı çok şekillendirmemeye çalışıyorum artık siz benimle fikrinizi paylaşıyorunuz bu çok hoş beğensemde yorumu beğenmesemde sizin yaptığınız ince güzel bi hareket :) . ben hep yoğunluk binnazablada baktırdım dün bi kahve falı baktırmıştım o zaman bi kaç gün bekleyip öyle göndereyim ard arda olunca enerjiler birbirine giriyor benimde kafam karışıyor gerçi her yorumcu bana aynı şeyleri söylüyor sadece farklı bişeyler duymak istiyorum sanırım..

Bende baya bi attim 2 aydir boyle ... bakalim.

Merhaba kızlar :) binnazda melek yıldız hakkında bilgi sahibi olan var mı? Forumda geçenlerde adını görüp baktırdım ama bende çok çook değişik bi ayrıntıyı bildi, acaba tellwede daha önce fal baktırdığım biri olabilir mi diye düşündüm?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…