Bende baya bi attim 2 aydir boyle ... bakalim.
ben eski üyeyim canim nick degistim 2013ten 2015 e kdr attim bi ara duruldum atmadim simdi gene basladik ama son fallarimi bugun attim dahada atmam artik istedigim iki kisiye baktirdm2014 ten beri online fal baktırıyorum ara ara ara verdim insan bunalınca neye sarılacağını şaşırıyor işte, aslında 1-2 ayda bir öylesine yorum almak lazım onun ötesinde sürekli olunca hayatımız kabus oluyor dimi sakin kalmak daha iyi sanırım..
ben eski üyeyim canim nick degistim 2013ten 2015 e kdr attim bi ara duruldum atmadim simdi gene basladik ama son fallarimi bugun attim dahada atmam artik istedigim iki kisiye baktirdm
oyuna filan sarmali veya kitap ,film ne varsa takintili olduk sanirim
Oyun cok bagliyor bi de oturdum son yabanci hit 2017 mp3leri indirdim usenmedim baya kafani dagitiyosunkesinlikle haklısın ben arada tam fal atacakken eski fallarıma bakıp gülüp iptal ediyorum fal atmıyorum bi fren sistemi gibikitap yada film iyi fikir kendimizi oyalarız doğru söylüyorsun..
bende yeni bi kitaba başlayayım bari o dağıtsın kafamı :)Oyun cok bagliyor bi de oturdum son yabanci hit 2017 mp3leri indirdim usenmedim baya kafani dagitiyosun
ben de herra ya fal attım, fama ve sema ile benzer şeyler söyledi ama fama değil sanırım fama'nın yazımı çok daha bozuk ve herra cok daha detaylı baktı. mesela fama 6 ay demişti sorduğum soru için herra 8 ay dedi. herra sorduğum soru ile ilgili fazlaca detay bildi, açıkçası beklemiyordum bukadarını.wawawaaw Özellikle tekrar tekrar okudum falı türkçesi fama dan çok daha iyi. benim tespitlerim bunlar ve umarım gerçekten fama değildir. çünkü çok beğendim ve gerçekten hayal kırıklığına ugramak istemiyorum:////Yani öyle bir baktı ki Fama olmamasını yürekten diliyorum
Umarım Herrada seni mutlu eden neyse Herra kim olursa olsun gerçekleşir:) ben 1 kez baktırdım sonra da şüphelenince gitmedim ama bilemeyiz tabi:)ben de herra ya fal attım, fama ve sema ile benzer şeyler söyledi ama fama değil sanırım fama'nın yazımı çok daha bozuk ve herra cok daha detaylı baktı. mesela fama 6 ay demişti sorduğum soru için herra 8 ay dedi. herra sorduğum soru ile ilgili fazlaca detay bildi, açıkçası beklemiyordum bukadarını.wawawaaw Özellikle tekrar tekrar okudum falı türkçesi fama dan çok daha iyi. benim tespitlerim bunlar ve umarım gerçekten fama değildir. çünkü çok beğendim ve gerçekten hayal kırıklığına ugramak istemiyorum:////
Teşekkür ederim umarım gerçekleşir:)) ben de herra ya baktırmadan önce Sema ve fama acaba aynı mı diye şüpheye düşmüştüm ama tarzları biraz farklı gibi idi.umuyorum ki herra da bunlardan biri değildir.Umarım Herrada seni mutlu eden neyse Herra kim olursa olsun gerçekleşir:) ben 1 kez baktırdım sonra da şüphelenince gitmedim ama bilemeyiz tabi:)
Kızlar Ufuk Kutluk'uga baktiran var mi?
Ben 2 kere denedim falimi iade etti enerjimiz uymuyomus. Ama cok istiyorum bilmiyorum neden
bende hep enerji tutmuyo diye geri cevirdi resmenben şuabt ayında baktırdım iyi tatlı bir insan fakat yorumundan keyif almadım olumsuz hiçbişey söylemedi yanlış anlaşılmasın güzel olumlu bi fal baktı lakin olabilecek sıkıntılara dair en ufak bi yorum vermedi beklentimi karşılamadı diyebilirim..
bende hep enerji tutmuyo diye geri cevirdi resmen
Burcum Basak cnm yüksenelim de kocburcun ne acaba ?
Burcum Basak cnm yüksenelim de koc
tamam canim sagol peki ögrenebilicegin falci var mi vallah ben binnaz da artik kimseyi begenmiyorumkendisinden kaynaklı problemdir çünkü ben ona yengeç burcu diye baktırmıştımenerji tutmadı demiş ya yengeç burcunun enerjisinin tuttuğu birisisin başak olarak ama yükselenin koç ya ondan olabilir diye düşündüm şimdi o yüzden sormuştum burcunu nerden bu kadar biliyorum bende yengeç burcuyum yani bence baktırma zaten dahada ona bence..
artı harika yorumcuda değil aklında kalmasın :)
tamam canim sagol peki ögrenebilicegin falci var mi vallah ben binnaz da artik kimseyi begenmiyorum
ayneen binnaz'dan cok umutluydum ama hepsi fos yadeneyimlerimi bi kaç sayfa geride paylaştım öyle önerebileceğim birisi ne yazıkki yok bilindik tutturdukları şeyler varda ama sonuç hep sürümcemede benimde fal baktırasım var ama hevesim kırıldı binnazdaki tüm deneyimlerimden sonra bi çıkmıyor fallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?