Binnaz Abla

arkadaşlar tellwede chitra diye birine katina gönderdim beklemede tavsiye edermisiniz nasıldır yoksa geri mi çekim falimi

buesragoe habire vade öteleyip duruyorlar yani tamam herşeyi bilmelerini beklemiyorum karışık bir sorumda yok çok basit bir soru ona bile hep vade vade hissiyatı iyi birisi denk gelse ne mutlu olacağım ..

buesragoe habire vade öteleyip duruyorlar yani tamam herşeyi bilmelerini beklemiyorum karışık bir sorumda yok çok basit bir soru ona bile hep vade vade hissiyatı iyi birisi denk gelse ne mutlu olacağım ..
ayneeen mart diyolar cikmiyo temmuz diyolar ordada cikmiyo sonra birden eylül oliyo gülüm hani mart demistin

Merhaba yazıları hep dışardan takip ediyordum civan ilhanı sormak için üye olmuştum kimse cevap vermemişti bende deneyimlerimi oaylaşmak istedim.
Elfin demet:sitede ki yorumlardan ismini okuyup baktırdım.baktırdığım konuya sebep olan faktörü bildi ve ben hiç bir ayrıntı vermemiştim.hatta yaşadığım bi kaç olayı böyle şöyle olmuştur dedi.vade verdi sordurduğum konuyla ilgi henüz vade var.
Ufuk kutluk: hiç detay vermeden baktırmıştım.bilemeyeceği bir detayı bildi hatta akrabalık derecesi söyledi çok şaşırtmışru beni ama baktırdığım mevzu için vade verdi vade patladı malesef.
Civan ilhan:burda okudum ismini yorumları falan sordum kimse cevap yazmaayınca baktırıp demek istedim gene geçmişte olan olayları bildi olaylara etrafımdaki insanların tepkisini falan ama vade verdi patladı.
Melisa yılmaz: yani iyi kişil analizleri var vade verdi vadeye daha var.
Nil uğurlu: yakın zamanda attım ona detay hiç vermedim tabiki gene gene bana baktırdığım olayın sebeplerini sevep olan kişileri söyledi yani ism olarak değil de akrabalık derecesi olarak vade verdi vadeye daha var.
Emir can:asıl mevzu için vade verdi patladı.ama iş mevzusuyla ilgili bana demiştiki 2 gün içerisinde yakın bi arkadaşından iş teklifi alacaksın ve iki gün geçti cidden yakın bi arladaşımdan iş teklifi aldım.çok şalırmıştım cümleler devrik anlaşımıyor pek ama bi kaç defa okunması gerek.

Bu arada daha baktırdıklarım var ama genelde vade verip çıkmadığı için yazma gereği duymadım. Ve merak ettiğim elfin demete baktırıp vadesi turan var mı?

Elfin Demet 'ten ben yorum aldığımda söylediği şeyler aşşağı yukarı oldu banada vade verdi lakin daha benimde vademe var :) sana uzunmu verdi vadeyi..

Aralık dedi bana.ama baktırdıklarım arasından en gerçekçisi elfin ve nil idi yani yaşadıklarımı söylemeleri kişileri bilmeleri falan sizin ne zaman vade?
bana kasım dedi ağustos için söylediği bişey oldu eylül için söylediği şeyde oluyor gibi ama asıl kasım vadesi evet güzel baktı hakkını yemeyeyim vadesi gelince umarım patlamaz diye dua ediyorum

bana kasım dedi ağustos için söylediği bişey oldu eylül için söylediği şeyde oluyor gibi ama asıl kasım vadesi evet güzel baktı hakkını yemeyeyim vadesi gelince umarım patlamaz diye dua ediyorum
Eğer olmasını istiyorsanız umarım patlamaz :) birde nil uğurlu ve elfin demet ikisde ayrıntı bilip benzer şeyler söylediler ama vadeleri farklı nil uğrulunun verdiği vade daha yakım çıktığı zaman yazarım zaten size.

aslında isteyip istemediğimi bende bilmiyorum şuan çok uzun zamandır hatta yıllardır beklediğim bişey ama yıldım galiba nil uğurlu dan hiç yorum almadım ne baktırdınız tarotmu ? katinamı ? benimde vadesini beklediğim yorumcular var bende gelişmeler oldukça paylaşırım özellikle Meral Saydam dan yorum aldım 6 gün sonra vadesi dolacak umarım söylediğinde o haklı çıkar bende buradan paylaşırım haksız çıkarsada paylaşacağım

Nil uğurlu ya kahve attım ben.çok tesadüf eseri attım ben ona genel de katina baktırırım kahve içimiştim baktırdım öle yani beklemiyordum ama çok beğendim onuda aynen ben de de var vade bekleyenler.ama şöyle bazılarıda sırf vade vermiş olmak için veriyor gibi sanki. Yada bana öyle denj geldi.

vadeler hep şaşıyor bi ara oturup fallarımı tekrar okuyup dinleyip onlarla ilgilide bilgi paylaşırım çünkü cidden olabilecek bazı şeyleri bilen birileri oldu.. nil uğurlu yu ofline kahve içip hazırlayayımda yengeç burcu imiş yengeçler kart yorumundan anlamıyor fazla kendimden biliyorum ama kahvede hisli olabilir :)

Bilemedim hiç yorumcuların burçlarına bakmadım Aynen sizde fallarınızı paylaşırsanız sevinirim.hatta banu bahram ı sorayım size hiç baktırdınız mı merak ediyorum onuda?

Bilemedim hiç yorumcuların burçlarına bakmadım Aynen sizde fallarınızı paylaşırsanız sevinirim.hatta banu bahram ı sorayım size hiç baktırdınız mı merak ediyorum onuda?

Banu Bahram'ın yorumunuda aldım onunda vadesi kasım bana herkes aynı yada birbirine yakın vadeyi veriyor , yorumu iyiydi ben hiç genel yada bi kaç soru olarak fal baktırmadım hep tek soru tek konu o yüzden bana yapılan yorumlar genelde tutuyor sadece vadelerde sıkıntım var ..

Aynen ben de tek soru genel baktırmıyorum sorum da hep aynı. Bu kadar baktırdıklarım arasında banu bahram sadece olumsuz yorum yaptı hemde ne olumsuz bayağı moralim bozulmuştu. O yüzden banu bahramı sordum size.

K Kloroplast şimdi senin için baktım 2 defa yorum almışım 1 cisi masyıs ayında diğeri haziran sonunda 2.yorumu almışım dediğim gibi vadeye daha var kesin bişey diyemem fal içinde sakın moralini bozma kesin çıkacak diye bişey yok bizler bunu bilerek merak sarmışız işte :) elfinde olumsuz konuştumu ?

Hayır kesinlikle olumsuz konuşmadı.hatta vade uzun ama bekle beklediğine değecek dedi.çok gerçekçi gelmesinin nedeni yaşamış olduklarımı bilmesiydi.ayrıca ilgilendiğiniz içinde teşekkür ederim.

Hayır kesinlikle olumsuz konuşmadı.hatta vade uzun ama bekle beklediğine değecek dedi.çok gerçekçi gelmesinin nedeni yaşamış olduklarımı bilmesiydi.ayrıca ilgilendiğiniz içinde teşekkür ederim.

banada Elfin Banu Bahram'dan daha iyi geldi çünkü Banu Bahram bi cümle kurmuştu bana ilginç gelmişti bana söylediği şey kişiliğime tamamiyle ters yapmayacağım bişyedi çünkü :) he ama söylediği olan şeyler olmadı diyemem lakin dediğim gibi Elfin i daha çok beğenmiştim ondan tekrar yorum alma ihtiyacı hissetmedim.. rica ederim sonuçta burada birbirimizle birşeyler paylaşıyoruz ben çok uzun zamandır üye olmadan buradaki arkadaşların yorumlarıyla deneyimlerinden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…