Binnaz Abla

Şey ben sanırım kendimi ifade edemedim elfini daha çok beğendim bende.çünkü yaşanmışlıkları bildi hatta ayrıntı bildi ama banu bahram direk olumsuz dedi.ya hatta şey dedi kalbimde olumlu hissetmediğim bir şey için asla olumlu demem dedi.ve hiçbir şekilde olumlu hissetmedim dedi :O işte elfin bana o yüzden daha yakın geldi.

şu vadelerimiz dolsada aklımızdan çıksa, inan binnazda fal baktırasım gelmiyor böyle vadelerin patlaması yüzünden..

Herkese merhaba, tek onerebilecegim kişi falalem ester kira..sadece ayrıldık barışı miyiz vs sordum geçmişi bir bir anlattı niyetini anlattı karşı tarafın olmayacağını söyledi ..o kadar fal baktirdimmm ama inanin böyle bir fal görmedim. .tavsiye ederim baktirmak isteyenlere.

+1 dehset güzel fal bakiyor

malesef bana dedikleri çıkmadıenerji meselesi
Geçmiş an bende çok iyiydi hiç anlatmadım kadın takir takir saydı. .vadeyi çok kısa verdi çıkar ya da çıkmazsa tekrar yazacağım. .olumsuz yorumu dilerim çıkmaz . Fakat onlarca fal baktirdimmm binnazda telwede böyle yorum yapana hiç rastlamadım hiç. .

catir catir fal bakar ester.. bana vade vermedi en son yaptigi rüya yorumunda ve bir beklemede olan öngörüsü haric (evlilik ile ilgili) hersey cikti. daha önceki falinda olumsuz dedigi olumsuzdu. ama söyle bir sey var, enerjiler karisabiliyor fallarda, ben bunu cok yasadim. yani ümidinizi yitirmeyin hic bir zaman :)

ben acikcasi hayranim ester'e. o yorumlama bicimi, sesi, konusmasi on numara bes yildiz. her yorumu özverili.

Yanlış anlamayın ama aşk acısı çektiğimiz ve neyi nerde aradığımıza bakmak gerekir banada alakasız fal bakan çok oldu ama ifşa edip kötüleyerek ayrıldığım eşime kavuşamamPara tuzağı yada terapi olarak göruyorum ve artık kimseye baktırmıyorum

merağıma yenik düştüm ve ester kira 'ya fal gönderdim çok detay vermedim sorumu sordum şimdi yorumunu bekliyorum aslında fal baktırmaktan sıkıldım herkes aynı vadeyi verip duruyor fal alemden hiç yorum almamıştım şuan inanılmaz merak içerisinde bekliyorum oda aynı vadeyi verirse sakinleştirici ilaç alıp verdikleri vadeye kadar onu kullanarak bekleyeceğim

O bana hic tutmadi canim ya hep senaryo yazdi gibi sanki ibs enerjibiz uyar belki bende tutmamistir

sercenin_gozyasi inşallah ben aslında binnaz dışında bi yerden yorum almak istedim benim bugüne kadar baktırdığım tüm fallar hep aynı şeyi söylüyorlar hepside bi yorum gelsin burdan yine yazarım senin önerebileceğin birisi varmı peki ben muhteşem şeyler beklemiyorum bana bakılan fallar hep olumlu hani olumsuz bakıyorlarda olumluyu arıyorum diyemem sadece binnaz dışında hissleri azda olsa kuvvetli birisi :)

Haklisin tabi farkli yorum iyidir ama esterden pek umitli degilim dilerim senle enerjiniz uyusur
Tellwe den geysu,nakta,akrepgoz(digerleri daha iyiydi ama akrepgozde dinlemeye deger n9jta atislari vardi digerleri gibi)
Yesil cingeneyi övuyorlar hic denemedim
Basirly falcilari var birde girmedim ama orda da iyiler varmis sanirsam

Promosyon kahve falı dediklerine gerçekten bakıyorlar mi?
Tellwe yi soruyorsan eger cok baktirdim promosyon eskiden. Iki gunde bir atardim. Bana gelmis dogru duzgun bir fal olmadi hic. Sanirim falci havuzuna dusuyor ama burada adi gecen hicbir falcidan promosyon fal almadim. Belki de iyi falcilar vip olduktan sonra promosyon alimini kapatiyorlardir. Yada tesaduf bana hic denk gelmedi. Promosyon da olsa ozenli bakip bakmamak falcinin insiyatifine kalmis sanirim - her falda oldugu gibi-, bu arada bana iki farkli isimden icinde tamamen ayni gecen bir cumle geldi, kooya yapistir kaliplardan derleme oldugunu dusundum. Soylenecek sey ayni olsa bile soyleme seklinin ayni cumle olmasi tesaduf olamaz. Itibar ettigim promosyon falim hic olamadi. Artik zaten baktirmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…