- 18 Haziran 2017
- 88
- 38
- 3
- 35
Şey ben sanırım kendimi ifade edemedimbanada Elfin Banu Bahram'dan daha iyi geldi çünkü Banu Bahram bi cümle kurmuştu bana ilginç gelmişti bana söylediği şey kişiliğime tamamiyle ters yapmayacağım bişyedi çünkü :) he ama söylediği olan şeyler olmadı diyemem lakin dediğim gibi Elfin i daha çok beğenmiştim ondan tekrar yorum alma ihtiyacı hissetmedim.. rica ederim sonuçta burada birbirimizle birşeyler paylaşıyoruz ben çok uzun zamandır üye olmadan buradaki arkadaşların yorumlarıyla deneyimlerinden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum..
Şey ben sanırım kendimi ifade edemedimelfini daha çok beğendim bende.çünkü yaşanmışlıkları bildi hatta ayrıntı bildi ama banu bahram direk olumsuz dedi.ya hatta şey dedi kalbimde olumlu hissetmediğim bir şey için asla olumlu demem dedi.ve hiçbir şekilde olumlu hissetmedim dedi :O işte elfin bana o yüzden daha yakın geldi.
Ayy yanlış topiğe yazmışım kusura bakmayın kızlarrrrKızlar,müsait olan varsa fallaşabilir miyiz? :))) Uzun bir süre buralarda olamayacağım sanırım.
Herkese merhaba, tek onerebilecegim kişi falalem ester kira..sadece ayrıldık barışı miyiz vs sordum geçmişi bir bir anlattı niyetini anlattı karşı tarafın olmayacağını söyledi ..o kadar fal baktirdimmm ama inanin böyle bir fal görmedim. .tavsiye ederim baktirmak isteyenlere.
malesef bana dedikleri çıkmadı+1 dehset güzel fal bakiyor
Geçmiş an bende çok iyiydi hiç anlatmadım kadın takir takir saydı. .vadeyi çok kısa verdi çıkar ya da çıkmazsa tekrar yazacağım. .olumsuz yorumu dilerim çıkmaz . Fakat onlarca fal baktirdimmm binnazda telwede böyle yorum yapana hiç rastlamadım hiç. .malesef bana dedikleri çıkmadıenerji meselesi
Geçmiş an bende çok iyiydi hiç anlatmadım kadın takir takir saydı. .vadeyi çok kısa verdi çıkar ya da çıkmazsa tekrar yazacağım. .olumsuz yorumu dilerim çıkmaz . Fakat onlarca fal baktirdimmm binnazda telwede böyle yorum yapana hiç rastlamadım hiç. .
Canım çok obsesif haller bunlar ben Kemalede Özdeyede Defneyede Enginede baktırıyorum hepside harika kötülemek ayrı memnun kalmamak ayrı yanlış yapıyorsunuz.Merhaba Özde mi desek ne yapsak acaba..
uzuuuun bir aradan sonra merhabalar ve herkese iyi bayramlar!
fallara sardığım dönemde ben buradan çok yararlandım, dolayısıyla sonuçları bildirmek de boynumun borcudur :)
kimlere kimlere baktırmadım ki diyorum ve listeme başlıyorum. bazılarını daha önce de yazmıştım ama tekrar yazacağım, toplu yazacağım.
Bir Yolun Var
Fama: internet üzerinden baktırdığım ilk fal kendisinindi. ilk falı nokta atışlı filandı hatta. bir ay sonra attığım ikinci falı ise rezalet ve ilk falıyla çelişkiliydi. hatta bunu söylediğimde kendisinden "dikkatli oku" azarı işitmiştim. aynı dönemde @masalkizi- da benzer şekilde olumsuz yanıtlar almıştı. bir daha da kendisine gitmedim.
Falcı Sema: bu kadın bana çok kısa ve öz bakmıştı. baktırdığım dönemde de dediği birkaç şey oldu. daha sonra baktırmadım, çünkü burada yaptığı katakulliler ortaya çıktı.
Bilgehatun: tek kelimeyle rezaletti. nokta atışı yaptığını filan düşünmüş hatta. uzaktan yakından benle ilgisi olmayan bir faldı.
Tellwe
Yeşil Çingene: bana büyü var sizde deyip sinirimi bozmuştu çok. burada çok seveni var biliyorum, ama benim bütün enerjimi alıp götürmüştü.
Akrepgöz: kendisine sanıyorum 2 kere baktırdım. duru görü ve su falı. duru görüsü için eh diyebilirim. ama su falı benim tüm yaşam enerjimi alıp götürdü. 3 gün halsiz kaldım sayesinde. sonrasında da su falı filan hiç bulaşmadım, sanıyorum bana ağır geldi.
Geysu: çok kibar bir kadın bu. anda da gerçekten çok iyi. özellikle sonradan öğrendiğim çok şey oldu, anda süper nokta atışları yapmış. an için ideal, zamanlarına takılmamak lazım. iş konusunda daha da iyi.
Chitra: tam anlamıyla falı çıkan tek kişi olabilir. (ama belirtmem lazım ilk falı, ikincisi o kadar değil) bilemiyorum ilgisi var mıdır, ona fal attığımda 3-4 aydır hiç baktırmamıştım. herkesin çizdiği pembe tablodan bambaşka bir tablo çizdi, olumsuz da değildi. zamanı tam tutturdu diyemem, ama dedikleri birer birer oldu olmaya da devam ediyor. dediğim gibi ilk falı, ikincisi değil.
Binnaz Abla
Ah burada kaç kişiye baktırdım, en fena dönemime denk geldi
Tümay Cennet: burada ilk baktırdığım kişi olabilir. iskambil baktırdığım halde soruma daha iyi yanıt vereceğini söyleyerek katinayla yanıt vermişti. fena değildi, denenebilir.
Umut Işık: rezalet, sanmıyorum ama hayatta başarılar
Benna Küçüker: kart yorumcusu, kartlara çok hakim. bildiği birkaç şey oldu, ama daha fazlası değil. ben katina baktırmıştım.
Hüma Bal: başıma bir iş gelmeyecekse dediklerinden olanlar olduğunu söylemeliyim.
Zeynep Sabah: kartların anlamına ben de bakabilirdim, size gerek yoktu.
Elif Hanzade: tatlı hisli bir kadın, ama bu kadar.
Zeynep Asil: "canım, aşkım, birtanem"lerinden fal bitmiyor. berbat, paranıza yazık.
Nehir Ateşoğlu: bu kadın gerçekten hisli ve özellikle anda çok iyiydi. işle ilgili de aşkla ilgili de söylediğinden yaşadıklarım oldu.
Kemal Devrim: bence şişirilmiş bir balon. hiiiçbir şey çıkmadı. facebooktan bulup yazışıp da yakalamıştım kendisini. o dönemde nasıl fallara sarmışım siz düşünün. azme bak
Şevval Erdal: ben kendisine kahve baktırmıştım, katinayla desteklemişti. fena değildi. o dönemde hiç aklımda olmayan bir değişikliği söylemişti, bunun hayatımda çok etkili olacağını da. bir o dediği gibi oldu.
Hülya Demir: eeeeh.
Elani Soylu: baktırdığım dönem burada çok övülmüştü, ordan yakaladım. benim için tırttı.
Melek Yıldız: alakasız bir faldı.
baktırdıklarım ve yorumlarım bundan ibaret. çok baktırdım, çok para harcadım. o dönem ihtiyacım varmış demek ki. iyi gelmediğini anladığımda da sıyrılabildim. ha ama türk kahvesi içtikten sonra fincanımı kapamak ve etrafta bakan varsa uzatmak, yoksa da @ncarenot "ben bunu gördüm sen ne görüyorsun" demek bir alışkanlık
hepinize sevgiler.
O bana hic tutmadi canim ya hep senaryo yazdi gibi sanki ibs enerjibiz uyar belki bende tutmamistirmerağıma yenik düştüm ve ester kira 'ya fal gönderdim çok detay vermedim sorumu sordum şimdi yorumunu bekliyorum aslında fal baktırmaktan sıkıldım herkes aynı vadeyi verip duruyor fal alemden hiç yorum almamıştım şuan inanılmaz merak içerisinde bekliyorum oda aynı vadeyi verirse sakinleştirici ilaç alıp verdikleri vadeye kadar onu kullanarak bekleyeceğim
Haklisin tabi farkli yorum iyidir ama esterden pek umitli degilim dilerim senle enerjiniz uyusursercenin_gozyasi inşallah ben aslında binnaz dışında bi yerden yorum almak istedim benim bugüne kadar baktırdığım tüm fallar hep aynı şeyi söylüyorlar hepside bi yorum gelsin burdan yine yazarım senin önerebileceğin birisi varmı peki ben muhteşem şeyler beklemiyorum bana bakılan fallar hep olumlu hani olumsuz bakıyorlarda olumluyu arıyorum diyemem sadece binnaz dışında hissleri azda olsa kuvvetli birisi :)
Tellwe yi soruyorsan eger cok baktirdim promosyon eskiden. Iki gunde bir atardim. Bana gelmis dogru duzgun bir fal olmadi hic. Sanirim falci havuzuna dusuyor ama burada adi gecen hicbir falcidan promosyon fal almadim. Belki de iyi falcilar vip olduktan sonra promosyon alimini kapatiyorlardir. Yada tesaduf bana hic denk gelmedi. Promosyon da olsa ozenli bakip bakmamak falcinin insiyatifine kalmis sanirim - her falda oldugu gibi-, bu arada bana iki farkli isimden icinde tamamen ayni gecen bir cumle geldi, kooya yapistir kaliplardan derleme oldugunu dusundum. Soylenecek sey ayni olsa bile soyleme seklinin ayni cumle olmasi tesaduf olamaz. Itibar ettigim promosyon falim hic olamadi. Artik zaten baktirmiyorum.Promosyon kahve falı dediklerine gerçekten bakıyorlar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?