Binnaz Abla

Canım çok obsesif haller bunlar ben Kemalede Özdeyede Defneyede Enginede baktırıyorum hepside harika kötülemek ayrı memnun kalmamak ayrı yanlış yapıyorsunuz.

En başta siz bana obsesif tanısı koyacak kişi misiniz ? ve ne kadar tanıyorsunuz ? ki ben "Merhaba mı desek ne yapsak acaba" dedim. Bu durumda böyle tepki verecek kadar ani yükselmeleriniz varsa bende size bir çok tanı koyabilir bazı sıfatlar yakıştırabilirim. Yeri değil. Uzatmaya da niyetim yok.

Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için.

Leyla nesibeye hic baktirdinmi...naktanin verdigi sure eylulmuydu .gerci zaman otelenebiliyor cok takilmamali..

sercenin_gozyasi yorumum geldi dinledim ve kahkaha atarak dinledim diyebilirim yine aynı vade ve aynı süreç yorumda herşeyimi bildi diyemem lakin gidişatı bildi düşüncelerimi bildi akrepgöz ve naktayı merak ettim bi kaç gün ara verip onlardanda yorum alayım yine aynı vademi olacak merak ediyorum..

N Neredeyse evet yorumu aldım şimdi yorumu güzel söylediği şey aslında beklediğim gibi diğer tüm herkesin söylediği gibi aynı vadeyi verdi bekleyip göreceğiz :)

Leyla nesibeye hic baktirdinmi...naktanin verdigi sure eylulmuydu .gerci zaman otelenebiliyor cok takilmamali..
Nesibe`ye baktirmadim. Binnaz da herhalde... Ben Binnaz da sadece ada soylu, elfin demet ve esma soylu idi sanirim onlara baktirdim. Elfin Demet en begendigim idi aralarinda. Vadesi beklemede.
Vadelerimin hemen hemen hepsi eylul ekim idi. Eylul Ekim`de duzelme baslayacak seklinde... Beklemedeyim, umut ve dua ile... Fallari biraktim, delirdigim donem iyi geldi, simdi ihtiyac hissetmiyorum

Nesibe falsepeti sitesinde ..her sey gonlunce..burdaki herkesin hepimizin..bende cok nadir atarim attigim bi kac kisi var..sizleri telwede okudum orda baktircak kimseyi bulamadim kredimde oyle duruyor :)

Nesibe falsepeti sitesinde ..her sey gonlunce..burdaki herkesin hepimizin..bende cok nadir atarim attigim bi kac kisi var..sizleri telwede okudum orda baktircak kimseyi bulamadim kredimde oyle duruyor :)
Tellwe de benim de kredim kaldi. Binnaz da da... Aman kalsinlar, bitince yenisini ekliyor insan :) var ama atmiyorum demek guzel :))

falalemde soru sorduğunuzda yanıt geldiğinde nereden görebiliyoruz ? acemilik işte

Biraz canlansin buralar:

patlayan fal haberiyle geliyorum: gecen Mayis icin yeni iliski baslangici öngörüsünde bulunmuslar.

Bunu söyleyenler Ceren Dernek, Basirly Rober, Engin Gümüs, Kehribar Kor.

Zaten standart falci senaryosu, biriyle olmayacak dediklerinde, otomatik hemen yeni birisinden bahsediyorlar. ^^

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 1 senedir forumu takip ediyorum ama üye olmadan sadece yorumcu arayışından dolayı. Bu 1 senede yaklaşık fallara 1bn tl ödeyen biri olarak Buradayım artık :) çoğuna fal baktırdım çoğu çıktı çoğu patladı artık kesin sonuç için beklemedeyim

Bir de dün gizem hatun a bugün ester e fal baktırdım anlık durum için tamamen zıt iki yorum geldi ama hani tek bir ortak görüş Yok an da hangisi başarılıdır sizce ?

Bir de dün gizem hatun a bugün ester e fal baktırdım anlık durum için tamamen zıt iki yorum geldi ama hani tek bir ortak görüş Yok an da hangisi başarılıdır sizce ?

gizem hatun'un hic bir fali cikmadi bende simdiye kadar. mesela sehir degisikligini sormustum, yakin yerlerde diye yorum yapmisti, ben ülke degistirdim.. durum analizinde iyidir ama. gelecegi pek tutturamiyor.

Gizem hatun mu olumsuz olan ?
Olumlu falını duymadım. Olumlu dediği ve çıkan falını hiççç duymadım...
Ester kira ya gelince ;
Topikte çok fazla kankisi var. Özelden yazıştığınız kişilere dikkat edin derim....

gizem hatun'un hic bir fali cikmadi bende simdiye kadar. mesela sehir degisikligini sormustum, yakin yerlerde diye yorum yapmisti, ben ülke degistirdim.. durum analizinde iyidir ama. gelecegi pek tutturamiyor.

Peki ulke degisikligini bilen olmus muydu sende

Peki ulke degisikligini bilen olmus muydu sende

evet: Banu Dogru ve Ufuk Kutluk net öngördüler. Falalem Nesli (galiba Binnazdaki Banu Bahram ve Falsepetindeki Umut) ima etmis daha önce. Deniz Devrim bundan 3-4 sene önceki bir yorumunda hangi sehire yerlesecegimi öngörmüstü.

Fakat ben kimseyi yönlendirmek istemiyorum, kimine cikiyor yorumlar, kimine cikmiyor.

yok fal konusunda kişisel yazışmam olmadı hiç sadece yorumları okudum hep . Gizem hatun anlık durumda olumlu konuştu , ester olumsuzdu .gelecekte net birşey söylemedi ikiside belirsizmiş .durum çok önemli şu an için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…