Canım çok obsesif haller bunlar ben Kemalede Özdeyede Defneyede Enginede baktırıyorum hepside harika kötülemek ayrı memnun kalmamak ayrı yanlış yapıyorsunuz.
Teşekkür ederim ilgilenip cevap verdiğiniz için.Tellwe yi soruyorsan eger cok baktirdim promosyon eskiden. Iki gunde bir atardim. Bana gelmis dogru duzgun bir fal olmadi hic. Sanirim falci havuzuna dusuyor ama burada adi gecen hicbir falcidan promosyon fal almadim. Belki de iyi falcilar vip olduktan sonra promosyon alimini kapatiyorlardir. Yada tesaduf bana hic denk gelmedi. Promosyon da olsa ozenli bakip bakmamak falcinin insiyatifine kalmis sanirim - her falda oldugu gibi-, bu arada bana iki farkli isimden icinde tamamen ayni gecen bir cumle geldi, kooya yapistir kaliplardan derleme oldugunu dusundum. Soylenecek sey ayni olsa bile soyleme seklinin ayni cumle olmasi tesaduf olamaz. Itibar ettigim promosyon falim hic olamadi. Artik zaten baktirmiyorum.
Tellwe yi soruyorsan eger cok baktirdim promosyon eskiden. Iki gunde bir atardim. Bana gelmis dogru duzgun bir fal olmadi hic. Sanirim falci havuzuna dusuyor ama burada adi gecen hicbir falcidan promosyon fal almadim. Belki de iyi falcilar vip olduktan sonra promosyon alimini kapatiyorlardir. Yada tesaduf bana hic denk gelmedi. Promosyon da olsa ozenli bakip bakmamak falcinin insiyatifine kalmis sanirim - her falda oldugu gibi-, bu arada bana iki farkli isimden icinde tamamen ayni gecen bir cumle geldi, kooya yapistir kaliplardan derleme oldugunu dusundum. Soylenecek sey ayni olsa bile soyleme seklinin ayni cumle olmasi tesaduf olamaz. Itibar ettigim promosyon falim hic olamadi. Artik zaten baktirmiyorum.
Merhaba kahve baktirdim genel sordum sevgilimden ayrıldım barisirmiyiz falan diye..bana yaşananları tüm açıklığı ile anlatti.neden ayrildigimizi yasananlari.olumlu olumsuz yorum yapıyor ..ester kira hangi falı iyi acaba ?
Nesibe`ye baktirmadim. Binnaz da herhalde... Ben Binnaz da sadece ada soylu, elfin demet ve esma soylu idi sanirim onlara baktirdim. Elfin Demet en begendigim idi aralarinda. Vadesi beklemede.Leyla nesibeye hic baktirdinmi...naktanin verdigi sure eylulmuydu .gerci zaman otelenebiliyor cok takilmamali..
Nesibe`ye baktirmadim. Binnaz da herhalde... Ben Binnaz da sadece ada soylu, elfin demet ve esma soylu idi sanirim onlara baktirdim. Elfin Demet en begendigim idi aralarinda. Vadesi beklemede.
Vadelerimin hemen hemen hepsi eylul ekim idi. Eylul Ekim`de duzelme baslayacak seklinde... Beklemedeyim, umut ve dua ile... Fallari biraktim, delirdigim donem iyi geldi, simdi ihtiyac hissetmiyorum
Tellwe de benim de kredim kaldi. Binnaz da da... Aman kalsinlar, bitince yenisini ekliyor insan :) var ama atmiyorum demek guzel :))Nesibe falsepeti sitesinde ..her sey gonlunce..burdaki herkesin hepimizin..bende cok nadir atarim attigim bi kac kisi var..sizleri telwede okudum orda baktircak kimseyi bulamadim kredimde oyle duruyor :)
Bir de dün gizem hatun a bugün ester e fal baktırdım anlık durum için tamamen zıt iki yorum geldi ama hani tek bir ortak görüş Yok an da hangisi başarılıdır sizce ?
Gizem hatun mu olumsuz olan ?Bir de dün gizem hatun a bugün ester e fal baktırdım anlık durum için tamamen zıt iki yorum geldi ama hani tek bir ortak görüş Yok an da hangisi başarılıdır sizce ?
gizem hatun'un hic bir fali cikmadi bende simdiye kadar. mesela sehir degisikligini sormustum, yakin yerlerde diye yorum yapmisti, ben ülke degistirdim.. durum analizinde iyidir ama. gelecegi pek tutturamiyor.
Peki ulke degisikligini bilen olmus muydu sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?