Binnaz Abla

ücüncü bir kisiye danis ^^. ester'in kankisi falan degilim, ama daha gercekcidir.

M munhani olumsuz bişey hissettiğinde ester belirtirdi dimi ben bugüne dek genelde hep binnazabla sitesinden yorum aldım geçen gün ilk defa verdiği vadelerde hatta binnazabladakiçoğu kişi ile uyuşuyor..çok fala göre yönlenmek istemiyorumda hayatım azcık karışık doğal olarak kafamda karışık..

simdi bilemem tabiiki, sonucta yorumcular kahin degil ve yorumladiklari o sürede yada satirlarda artik herseyi dile getirebileceklerini sanmiyorum. ki getirmiyorlar da. sordugun soruya göre cevap vermislerdir. ama söyle söyliyim, benim bundan 3-4 sene önceki bir meselemde, gizem pembe yorum yaparken ester beni aydinlatmisti. enerji meselesi. bekle ve gör.

vadelere takilma derim cünkü ben vadelerin tuttuguna hic denk gelmedim simdiye kadar. standart falci o bildigimiz 2-3-4-6 vakit (ay) diye vade verir bilmedigi icin. yakin dönemi bazen hissedebiliyorlar ama.

bana durumunu istersen özelden yaz belki farkli bir bakis acisi saglayabilirim.

Benim durumda baya karışık aslında aylar önce ikisinede fal baktırdım ama şu an durumlar tersine döndü o yüzden sorayım dedim. O zamanlar benim sevdiğim insanın peşinde bi kadın vardı ,varmış yani Yen'i ögrendim :) ester o zaman başka biri Yok demişti sonucu olumlu idi ama sonuç çıkmadı . Gizem Arada görüştüğü bi kadın var ama kadın bunun yakasını bırakmıyor dedi aslında öyleymiş aylar sonra ögrendim ama onunda sonucu çıkmadı ayy karışık işte :)o araya giren kadın takıntılı biri imiş ben sevdiğim adamın ablasından öğrendim daha yeni. Bu durumuda net bilenler oldu fal sepeti alex mesela , o zaman dedi bi kadın var bu adamı kafasına koymuş ve bu adamı senden ayırmak için her türlü yola başvuracak ,o zaman hatta alex e olumsuz yorum yapmıştım ne alaka diye ama öyleymiş kadın şimdi yazmak istemiyorum ama farklı yollara başvurmuş cidden . Nehir ateşoğlu ,rezzan abla,Nalan abla, nesibe bu durumları söyledi aylar önce bana
Ha bir de ilk ilk falım Zeynep Aksu idi o da bildi bu kadın bağlamak için farklı yollara başvuruyor dedi etki büyü gibi şeyler o yüzden bu kadın daha aranızda olacak dedi 1sene geçti kadın hala uğraşıyor ne zaman kurtuluruz bilmiyorum her gün dua ediyorum üzerimdeki negatif enerji gitsin diye

Bir de dün gizem hatun a bugün ester e fal baktırdım anlık durum için tamamen zıt iki yorum geldi ama hani tek bir ortak görüş Yok an da hangisi başarılıdır sizce ?

zitliklari ben cok merak ettim, hangisi olumlu hangisi olumsuzdu mesela. Allah yardimcin olsun buarada..

zıtlıklar şöyle biz bu insanla 1 senedir hiç bir şekilde konuşmuyoruz görüşmüyoruz Arada mesaj atıp kayboluyor gizem hatun tıpkı rezzan abla nesibe alex gibi kurtulmaya çalıştığı bir durum var ama kalbi sana ait diye yorum yaptı gizem hatun rezzan abla falan dediler ki senin hala yanında olduğunu bilmek istediği için Arada yokluyor ama bu durumdan kurtulmadan karşına çıkmak istemiyor dediler .abartmak istemem ama cidden büyük bi sevgi vardı aramızda . Ester de öylesine aklına gelmişsin yazmış dedi .ben bu kadının varlığını biliyorum beni sosyal medyadan takip de ediyor Allah yardımcım olsun ben bu tür kötü yollara başvurmıcam nolursa olsun dua ediyorum o yeter .uzun uzun yazıyorum öyle içimi dökmek iyi geliyor çok dolmuşum

dün akşam binnazda ki elfin demet e katina baktirdim ilginç bazı durumları bildi gelecek olarak yakin tarih verdi baktiran memnun kalan falı
çıkan var mi acaba fikir sahibi olmam açısından yada baktirıp çıkmayan fali

Ester Kira'ya 9 - 10 ay önce atmışım şimdi dinledim de garip süreci bilmiş, herkes iletişim olacak derken o olan iletişiminizde aşama aşama kopacak demişti öylede oldu. Diğer dediklerinden bir kaç bişey garip ama doğru çıktı. Dediği tek bir konu olmadı genel yaşamımda o da ileride şehir ya da ülke değişikliği görmesi. Olmadı ama olması muhtemel benim için.
Not: Ester'in kankisi değilim :)

İşte ester konusunda kafam o yüzden karışık geçen seneki ilk falım tamamen tuttu ikinci üçüncü çıkmadı hiç bir şekilde bu 1 seneden sonra ki dördüncü o yüzden kendisi ile ilgili kafam karışık

zateen ilk fallar genelde isabetli sonrası pek tutmuyor, bende tekrar atsam beğenmem eminim.

Nalan abla da öyleydi mesela ilk falı dehşet ötesi sanırım su ile destekliyor ama ikinci gidişimde çok alakasız oldu .müşteri devamlılığı için ilk fala ayrı bir önem veriliyor diye düşünüyorum

Ben baktırmıştım.ilk falı geçmiş gelecek tam anlamıyla çıktı.ilk falım çıkarsa bana gel tekrar danış demişti.falım çıkalı bir ayı geçti ve ben bugün yeniden danıştım kendisine.şimdi falımın gelmesini bekliyorum.umarım bu falıda çıkar.çünkü ücreti çok artmış.katina atalı 40 gün oldu.enerjimde temiz.hayırlısı diyelim artık.

Sakinkal peki vadesi tuttumu bende yorum aldım kendisindenşuan süreç onun dediği şekilde ilerliyor gibi ama asıl konu için daha vaktim var ..

bana da bazı detayları bildi karşı tarafın hayatıni, bana karşı davranışını falan doğru yorumlamış begendim bende gelecek bakalım kısa vade verdi ne olur bekleyip gorucem

Sakinkal peki vadesi tuttumu bende yorum aldım kendisindenşuan süreç onun dediği şekilde ilerliyor gibi ama asıl konu için daha vaktim var ..
Enfazla üç aylık bir süre vermişti zaman çok yakın gözüküyor demişti ben söylediklerini 29 gün sonra yaşadım.ayrıca hiçbir şey anlatmama rağmen geçmişte yaşadıklarımı birebir saymıştı.

elfine biri düsük puan verse de fiyati düsse ^^. ben okadar para veremem, vermem.

elfine biri düsük puan verse de fiyati düsse ^^. ben okadar para veremem, vermem.
bende gece gaza geldim bian musaitti baktirdim yoksa çok para normalde yesilcingeneciyim ben aylardır dediği herşeyi yaşadım iki haftadır online olmuyor baktiramayinca elfine baktirdim inşallah dediklerinin bari bazıları çıkarsa param boşa gitmez

Canım eskiden sürekli fal atan biri olarak o paraların kaç katını haftalık harcıyordum.şimdi ayda bir veya iki ayda bir atıyorum.oda derdim olduğundan değil merakımdan.son birkaç ay içerisinde attığım en yüksek ücretli falım bu.ama değdimi değdi bence.pişman değilim.falım geldi beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…