yok fal konusunda kişisel yazışmam olmadı hiç sadece yorumları okudum hep . Gizem hatun anlık durumda olumlu konuştu , ester olumsuzdu .gelecekte net birşey söylemedi ikiside belirsizmiş .durum çok önemli şu an için
Bir de dün gizem hatun a bugün ester e fal baktırdım anlık durum için tamamen zıt iki yorum geldi ama hani tek bir ortak görüş Yok an da hangisi başarılıdır sizce ?
zateen ilk fallar genelde isabetli sonrası pek tutmuyor, bende tekrar atsam beğenmem eminim.İşte ester konusunda kafam o yüzden karışık geçen seneki ilk falım tamamen tuttu ikinci üçüncü çıkmadı hiç bir şekilde bu 1 seneden sonra ki dördüncü o yüzden kendisi ile ilgili kafam karışık
Ben baktırmıştım.ilk falı geçmiş gelecek tam anlamıyla çıktı.ilk falım çıkarsa bana gel tekrar danış demişti.falım çıkalı bir ayı geçti ve ben bugün yeniden danıştım kendisine.şimdi falımın gelmesini bekliyorum.umarım bu falıda çıkar.çünkü ücreti çok artmış.katina atalı 40 gün oldu.enerjimde temiz.hayırlısı diyelim artık.dün akşam binnazda ki elfin demet e katina baktirdim ilginç bazı durumları bildi gelecek olarak yakin tarih verdi baktiran memnun kalan falı
çıkan var mi acaba fikir sahibi olmam açısından yada baktirıp çıkmayan fali
Ben baktırmıştım.ilk falı geçmiş gelecek tam anlamıyla çıktı.ilk falım çıkarsa bana gel tekrar danış demişti.falım çıkalı bir ayı geçti ve ben bugün yeniden danıştım kendisine.şimdi falımın gelmesini bekliyorum.umarım bu falıda çıkar.çünkü ücreti çok artmış.katina atalı 40 gün oldu.enerjimde temiz.hayırlısı diyelim artık.
Enfazla üç aylık bir süre vermişti zaman çok yakın gözüküyor demişti ben söylediklerini 29 gün sonra yaşadım.ayrıca hiçbir şey anlatmama rağmen geçmişte yaşadıklarımı birebir saymıştı.Sakinkal peki vadesi tuttumu bende yorum aldım kendisindenşuan süreç onun dediği şekilde ilerliyor gibi ama asıl konu için daha vaktim var ..
Enfazla üç aylık bir süre vermişti zaman çok yakın gözüküyor demişti ben söylediklerini 29 gün sonra yaşadım.ayrıca hiçbir şey anlatmama rağmen geçmişte yaşadıklarımı birebir saymıştı.
bende gece gaza geldim bian musaitti baktirdim yoksa çok para normalde yesilcingeneciyim ben aylardır dediği herşeyi yaşadım iki haftadır online olmuyor baktiramayinca elfine baktirdim inşallah dediklerinin bari bazıları çıkarsa param boşa gitmezelfine biri düsük puan verse de fiyati düsse ^^. ben okadar para veremem, vermem.
Canım eskiden sürekli fal atan biri olarak o paraların kaç katını haftalık harcıyordum.şimdi ayda bir veya iki ayda bir atıyorum.oda derdim olduğundan değil merakımdan.son birkaç ay içerisinde attığım en yüksek ücretli falım bu.ama değdimi değdi bence.pişman değilim.falım geldi beğendim.elfine biri düsük puan verse de fiyati düsse ^^. ben okadar para veremem, vermem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?