Binnaz Abla

Umarim istedigin gibi gelisir her sey ve falin olumlu gelir. Elfin'in cikan falinda vaden nasildi? Uzun muydu? Bir de zamaninda mi cikti?
Duzenleme: simdi gordum olumlu gelmis bile. Dilerim bu da cikar.

binnazablada Meral Saydam'dan aldığım yorum bugün itibari ile patladı 21 eylül olarak özellikle belirtmişti boş bir gün hiç birşey olmadı

Umarim istedigin gibi gelisir her sey ve falin olumlu gelir. Elfin'in cikan falinda vaden nasildi? Uzun muydu? Bir de zamaninda mi cikti?
Duzenleme: simdi gordum olumlu gelmis bile. Dilerim bu da cikar.
Canım evet vadesiyle tuttu.ben kesinlikle binnazda bu ismi tek geçerim ki iki yılı geçti denemediğim yorumcu kalmamıştı defalarca hemde.ikinci falı geldi oda süper ötesiydi.çok fazla özen gösterilmiş bir faldı.en sevdiğim özelliği olumsuzluk varsa söylüyor olması.çok dolandırıldım pembe fallar yüzünden.

binnazablada Meral Saydam'dan aldığım yorum bugün itibari ile patladı 21 eylül olarak özellikle belirtmişti boş bir gün hiç birşey olmadı

neye dayanarak bu tarihleri veriyorlarsa, kahin mi bunlar. madem ölecegimiz ve evlenecegimiz günün tarihini de versinler .. 70-100 lira sadece hava olan bir fala verecegime, yasayip zaten görecegim seylerin havasina para verecegime, güzel bir aksam yemegi yerim bogaz manzarali ^^. son dönemde max. 30 lira harcadim bir falciya, o da ester'in beni kendime getiren pozitif güzel enerjili falina degdi. seviyorum seni ester.

Son düzenleme:

ah işte insanın aklı karışık olunca hadi bi farklı görüş alayım diyor şu ayı fal baktırmadan atlamayı umuyorum inşallah başarılı olacağım en sonunda çıldırıp falı telefonu teknolojisi herşeyi hayatımdan çıkarıp evden işe işten eve durumuna gireceğim o zaman hiç bi gelişme hiç bişey beklemem

ah herseyi zamana birakmayi bi ögrenebilsek. kumar gibi bu fallar, oyna oyna bitmiyo. elimize para bile gecmiyo.
bunaldigimda ucuz fallarla gecistiriyorum, ama onlar da bi dandik sorma. hele su yazili fallar hepsi fos dandik. ester kiranin faliyla bi son vereyim diyorum artikim su fal islerine. ya da sadece rüya yorumuyla idare ederim. onlar da daha cok cikiyor (Banu Dogru ve Ester Kira favorilerim)

cidden mantıklı 1,5 - 2 ayda bir yorum almak en güzeli düzgün bi yorumcudan çünkü sürekli farklı yorumcu farklı enerji oluyor ve insanın kafası dahada karışıyor :)

Banu doğru iyidir gerçekten ben düzenli danıştım hep yüzde yüz tabi ki çıkmadı ama 80 oranında diyeyim 4 faldada dediklerini yaşadım .kahve den ziyade tarot kartları ile destekliyor ordan daha iyi ilham alıyor sanki

ben 1 yılı geçti tarot yorumu almadım kahve yorumuda aslında öylesine aldım diyebilirim hep katina baktırdım Banu Doğru en iyi hangisinde sizce ? tabikide hiç bir yorumcunun dediği herşeyi %100 yaşayacağız diye bişey yok ama hisleri azcık kuvvetli olsa önem vererek baksalar bana yeter :)

Bende hep kahve atıyorum ama sizin falınızı kendi tarot destesi ile destekliyor pembeci diyenler var ama bana ilk falı cidden olumsuzdu olmaz dedi olmadı da .enerji meselesi galiba cidden Binnaz da Sahra buhari var onun iki falını yaşamışlığım var hisleri kuvvetli ya da biz uyuştuk . Nehir ateşoğlu keza bende çıktı hep . Bir nehir i rezzan ablaya tercih ederim ben ama dediğim gibi sizin enerjiniz kiminle uyuyorsa onunla devam edin çok yorumcu değiştirmek kafa karıştırıyor . maya Demir'i beğenmeyen var iki fal attım olayların perde arkasını pat pat söyledi hep ama çıkmayınıda var

işteeee dayanamadım Banu Doğru' ya tarot gönderdim en son tarot falımı 2016 yılında baktırmıştım şimdi gelecek yorumu bekliyorum..

işteeee dayanamadım Banu Doğru' ya tarot gönderdim en son tarot falımı 2016 yılında baktırmıştım şimdi gelecek yorumu bekliyorum..

yani durum analizi cok iyidir onun, karsi tarafi da cok güzel analiz eder, yorumunda bir bütün olusturur ve bütünü ele alir.. bende de fallari yüzde 80 falan cikiyor, enerjimiz uyusuyor sanirim. kaliteli ve hisli bir yorumcu. özellikle yakin gelecegi cok iyi kestiriyor.

yani durum analizi cok iyidir onun, karsi tarafi da cok güzel analiz eder, yorumunda bir bütün olusturur ve bütünü ele alir.. bende de fallari yüzde 80 falan cikiyor, enerjimiz uyusuyor sanirim. kaliteli bir yorumcu.

aslında bugün tersliğim üzerimde biraz kendimi frenlerim diye bir yorum alayım dedim bakalım ne olacak yorumu.. umarım bizimde enerjimiz uyuşur..

kızlarr merhabalar. geçen ben de Elfin Demet'e fal baktırdım. güzel analiz etti yorumladı fakat bana biraz pembe geldi. elfin olumsuz yorumluyor mu? hiç olumsuz konuştuğu birisi var mı aranızda?

Elfin'e 3 kez baktırdım ilk falında oldukça isabetli yorum aldım,sonrakiler de güzeldi en son baktırdığımda ihtimal vermediğim bir durumu bildi tam da onun dediği gibi oldu esas konuydu üstelik arada söylenip de çıkan şeyler değil.

teşekkür ederim yorum için bana da çok kısa zaman söyledi 2 hafta gibi o yüzden tereddütte kaldım sormak istedim baktiranlar memnun mu diye çıkan olursa paylasirim bende

Banu Doğru'dan yorumum geldi dün akşam fakat yorumu beğenmedim bana Binnazabladaki Gizem Sitare yi hatırlattı şöylede olabilir böylede olabilir gibisinden Falalemde Ester Kira daha iyi bence..

Banu Doğru'dan yorumum geldi dün akşam fakat yorumu beğenmedim bana Binnazabladaki Gizem Sitare yi hatırlattı şöylede olabilir böylede olabilir gibisinden Falalemde Ester Kira daha iyi bence..
Bana ne şöyle ne böyle dediği hicbirsey çıkmadı tamamen sallamayon bir faldı. Soruda detay vermediğim için diye düşünüyorum. Sorudan sallayan falcılar kategorisine attım onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…