Binnaz Abla

kızlarr merhabalar. geçen ben de Elfin Demet'e fal baktırdım. güzel analiz etti yorumladı fakat bana biraz pembe geldi. elfin olumsuz yorumluyor mu? hiç olumsuz konuştuğu birisi var mı aranızda?
Banada tam pembe olmamakla beraber hoş bi tablo çizdi ve iletişim için Eylül ayını verdi fakat eylül çıkmak üzere hâlâ tık yok
kızlarr merhabalar. geçen ben de Elfin Demet'e fal baktırdım. güzel analiz etti yorumladı fakat bana biraz pembe geldi. elfin olumsuz yorumluyor mu? hiç olumsuz konuştuğu birisi var mı aranızda?

Kızlar bu Destina Eren'e baktıran var mı içinizde, fiyatı da yüksek baya. Yoksa Elfin Demet mi daha iyidir? Gözümü karartıp birine göndermeyi düşünüyorum da kararsızım.

Kızlar bu Destina Eren'e baktıran var mı içinizde, fiyatı da yüksek baya. Yoksa Elfin Demet mi daha iyidir? Gözümü karartıp birine göndermeyi düşünüyorum da kararsızım.
Ben Destine Eren'e baktırmıştım 25-30 lira eder o da özeni uzun yazması falan hisli bir olduğunu düşünmüyorum artı pembeci hoş enerji meseleleri işte çünkü elfin de bana bi cacık bilemedi ama bence gereksiz paralar herkese uyabilecek senaryoları dinlemek için

Tarih ağırlıklı çıkan fallar var eylül ayının son haftası iletişim durumu gören birkaç falcı fal sepeti dennis rezzan abla,fal sepeti emir doğan (çıkacağını hiç düşünmemiştim ) Banu doğru be Mert reiki. Banu ve Mert iletişimden birkaç gün sonra sözleşme yüzyüze konuşma dediler ama o konuda gelişme Yok henüz . Öyle paylaşayım dedim

Kizlar binnaz ablada fal atmistim red diye kirmizi bi kutu cikti iade alabikirsiniz ucreti yaziyor falda
Falci iade mi etmis falimi anlamadim?

Falsepeti dennis bendede yakin gelecek soyleyip yasadigim oldu yakin derken 3.6 ay araligi..birde nesibe..cok fazla kisiye bakturmadim bazilarinin hisleri gercekten kuvvetli ne kadar enerji meselesi olsada..kuvvetli olan tutturuyor bi sekilde

Falsepeti dennis bendede yakin gelecek soyleyip yasadigim oldu yakin derken 3.6 ay araligi..birde nesibe..cok fazla kisiye bakturmadim bazilarinin hisleri gercekten kuvvetli ne kadar enerji meselesi olsada..kuvvetli olan tutturuyor bi sekilde
Dennis'in bu zamanlamasına hayranım cidden 3 falda da tuttu geçen sene mecburen aylarca bekliceksin yapacak bişey Yok dedi tekrar attım tamam diyo az kalmış sık dişini 1 hafta daha :)dün yazıştık işte sesi de çok şeker

Insana guven veriyor gercekten..aynen dedigin gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…