Banada tam pembe olmamakla beraber hoş bi tablo çizdi ve iletişim için Eylül ayını verdi fakat eylül çıkmak üzere hâlâ tık yokkızlarr merhabalar. geçen ben de Elfin Demet'e fal baktırdım. güzel analiz etti yorumladı fakat bana biraz pembe geldi. elfin olumsuz yorumluyor mu? hiç olumsuz konuştuğu birisi var mı aranızda?
kızlarr merhabalar. geçen ben de Elfin Demet'e fal baktırdım. güzel analiz etti yorumladı fakat bana biraz pembe geldi. elfin olumsuz yorumluyor mu? hiç olumsuz konuştuğu birisi var mı aranızda?
Banada tam pembe olmamakla beraber hoş bi tablo çizdi ve iletişim için Eylül ayını verdi fakat eylül çıkmak üzere hâlâ tık yok
Bana ne şöyle ne böyle dediği hicbirsey çıkmadı tamamen sallamayon bir faldı. Soruda detay vermediğim için diye düşünüyorum. Sorudan sallayan falcılar kategorisine attım onu...
Ben Destine Eren'e baktırmıştım 25-30 lira eder o da özeni uzun yazması falan hisli bir olduğunu düşünmüyorum artı pembeci hoş enerji meseleleri işte çünkü elfin de bana bi cacık bilemedi ama bence gereksiz paralar herkese uyabilecek senaryoları dinlemek içinKızlar bu Destina Eren'e baktıran var mı içinizde, fiyatı da yüksek baya. Yoksa Elfin Demet mi daha iyidir? Gözümü karartıp birine göndermeyi düşünüyorum da kararsızım.
Sanırım geri çevirmiş daha önce olumsuz yorum falan yaptıysan trip yapıyordur destek kutusuna sor istersenKizlar binnaz ablada fal atmistim red diye kirmizi bi kutu cikti iade alabikirsiniz ucreti yaziyor falda
Falci iade mi etmis falimi anlamadim?
Olumsuz yorum yapmadim kimse icin birkac iadem var sadece cepten girince anlayamamistim geri cevirmis maya demirSanırım geri çevirmiş daha önce olumsuz yorum falan yaptıysan trip yapıyordur destek kutusuna sor istersen
Tarih ağırlıklı çıkan fallar var eylül ayının son haftası iletişim durumu gören birkaç falcı fal sepeti dennis rezzan abla,fal sepeti emir doğan (çıkacağını hiç düşünmemiştim ) Banu doğru be Mert reiki. Banu ve Mert iletişimden birkaç gün sonra sözleşme yüzyüze konuşma dediler ama o konuda gelişme Yok henüz . Öyle paylaşayım dedim
Dennis'in bu zamanlamasına hayranım cidden 3 falda da tuttu geçen sene mecburen aylarca bekliceksin yapacak bişey Yok dedi tekrar attım tamam diyo az kalmış sık dişini 1 hafta daha :)dün yazıştık işte sesi de çok şekerFalsepeti dennis bendede yakin gelecek soyleyip yasadigim oldu yakin derken 3.6 ay araligi..birde nesibe..cok fazla kisiye bakturmadim bazilarinin hisleri gercekten kuvvetli ne kadar enerji meselesi olsada..kuvvetli olan tutturuyor bi sekilde
Dennis'in bu zamanlamasına hayranım cidden 3 falda da tuttu geçen sene mecburen aylarca bekliceksin yapacak bişey Yok dedi tekrar attım tamam diyo az kalmış sık dişini 1 hafta daha :)dün yazıştık işte sesi de çok şeker
Dennise ne baktırıyorsunuz kahve mi?
Nehir Atesoğlu nun falı hiç çıkmayan varmı arkadaşlar
Ve benNehir Atesoğlu nun falı hiç çıkmayan varmı arkadaşlar
Bazı şeyleri tutturdugu oldu ama esas konu olmadıNehir Atesoğlu nun falı hiç çıkmayan varmı arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?