Binnaz Abla

Benim yakın arkadaşımda baktırdı onada pek çıkmadı bu burçlarla mı alakalı anlamıyorum yorumcuyla enerji tutması çok tuhaf :)nehir in zamanlaması kötü ama zamanı tutturamıyor ama onun bana 8ay önce dediğini rezzan abla geçen hafta olcak dedi yanı 8ay saptı nehir halbuki 1 ay içinde demişti ama benim için çok önemli birşeydi oldu mesela

Nehir ateşoğlu için hatırladıklarım, O da olabilir bu da olabilir tarife uyuyorsa eski sevgilindir uymuyorsa yenisidirne çıkarsa bahtına bir bayrak gördü onu sanırım buradaki birçok kişide görmüş.

Başıma bir şey gelmeyecekse nehir bende çok çıkmıştır. En çok yorum aldığım yorumcu diyebilirim ama fiyatı çok yüksek.
70 TL eder mi yorumu açıkçası hayır.
40-50 makuldur.
Süresi bende gerçekten çok sarkmıştır.
Ama dediği çok şey oldu. Evet bayrak bende de vardı. Dediği zamanda hiç bayraklı isim düşüncem yoktu ama 1 yıl sonra oldu gibi gibi...

Sanki ama dennis de Nalan abla gibi ilk attığınız falda daha iyi su ile mi destekliyor bilmiyorum ama mesela medyum gizem de öyle bunların ilk falları daha bir değişik ikinci ve diğer fallar sadece kahve gibi geldi bana . Artık bu bir senede nasıl sardıysam hepsini çöZdüm arkadaşlara katina bakıcak kıvama geldim hatta

Ben bakıttım.süre biraz uzun verdi,çok kötü değildi yorumu ama çok da aham şaham değildi..

binnaz da önceki fallarımızı görüyorlar mı acaba ?

ya şöyleki nokta atışları vardı ilk andan itibaren ses tonu enerjisi muhteşem değildi ama değişik bir tarzı vardı diyebilirim .

sende nokta atışı vs var mıydı acaba ?

6 dakikalık bi yorum yaptı toplam fakat 2 dakikası benim bilgilerimi ve sorumu okumayla geçti,beni tarif etti evet aynen,nokta atış diyebileceğim birşeye rastlamadım.enerjisi ses tonu evet fena deģil.katina baktırdim ben dediğim gibi uzun bi süre verdi daha henüz var dolmasına.

Bütün yorumcular ekim ayını işaret etti fakat söyledikleri tutar mı ona dair şu an bi belirti yok.bilakis olumsuz bir tablo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…