Ve ben :)Nehir Atesoğlu nun falı hiç çıkmayan varmı arkadaşlar
ben benNehir Atesoğlu nun falı hiç çıkmayan varmı arkadaşlar
Merhaba Dennis Nerede bakıyorum acabaInsana guven veriyor gercekten..aynen dedigin gibi :))
binnaz'da aseman ferengiz 'e baktıran var mı acaba ?[/QUOTE
Ben bakıttım.süre biraz uzun verdi,çok kötü değildi yorumu ama çok da aham şaham değildi..binnaz'da aseman ferengiz 'e baktıran var mı acaba ?
Ben bakıttım.süre biraz uzun verdi,çok kötü değildi yorumu ama çok da aham şaham değildi..
6 dakikalık bi yorum yaptı toplam fakat 2 dakikası benim bilgilerimi ve sorumu okumayla geçti,beni tarif etti evet aynen,nokta atış diyebileceğim birşeye rastlamadım.enerjisi ses tonu evet fena deģil.katina baktırdim ben dediğim gibi uzun bi süre verdi daha henüz var dolmasına.binnaz da önceki fallarımızı görüyorlar mı acaba ?
ya şöyleki nokta atışları vardı ilk andan itibaren ses tonu enerjisi muhteşem değildi ama değişik bir tarzı vardı diyebilirim .
sende nokta atışı vs var mıydı acaba ?
Bütün yorumcular ekim ayını işaret etti fakat söyledikleri tutar mı ona dair şu an bi belirti yok.bilakis olumsuz bir tablo6 dakikalık bi yorum yaptı toplam fakat 2 dakikası benim bilgilerimi ve sorumu okumayla geçti,beni tarif etti evet aynen,nokta atış diyebileceğim birşeye rastlamadım.enerjisi ses tonu evet fena deģil.katina baktırdim ben dediğim gibi uzun bi süre verdi daha henüz var dolmasına.
Bütün yorumcular ekim ayını işaret etti fakat söyledikleri tutar mı ona dair şu an bi belirti yok.bilakis olumsuz bir tablo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?