Binnaz Abla

Allah mutluluğunuzu daim etsin.....ya işte Gizem saçmalamıştır herkese söylenecek yuvarlak cümleler..

Doğru söylüyosun,bazı topiclerde bi falcının ismini uzun süre görebiliyosun.Elmira tuzağına ben böyle düşmüştüm,uzun süre yere göğe sığdırılmadığı için.Burda gerçekler yazıldığı için tek bir falcı üstünde toplanılmıyor.Herkese bilen tek bir isim olsaydı inan ilk burda ortaya çıkardı.Deneye deneye bişeyler yakalamaya çalışıyoruz işte.

Kizlar bir haberim var esince falimda söylemisti bir akraban vefat edecek demisti ve bugun gerceklesti bu kehaneti ..

Haber vermek istedim burdan falinda cikan birsey daha oldugunu...

Son düzenleme:
Kizlar bir haberim var esince falimda söylemisti bir akraban vefat edecek demisti ve bugun gerceklesti bu kehaneti ..

Basin sagolsun canim.bana da cikan bir haber var. Vourucasaniden ve uggadan. Yil sonuna dogru onunla ilgili tatsiz haberler gelecek bir arkadas araciligiyla demislerdi.dun arkadasim soyledi.isyerine 2 3 kisi baslamis yeni.biri benimle ilgileniyor gibi demis.hosuma gitti ilgi gormek demis

Başın sağolsun canım.Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin.Yakın bir akrabanmıydı?

Ya bu bizim onlinegiller kötü olanı nasıl büyük bi başarıyla biliyorlar,keşke iyiyi güzelide böyle tuttursalar...

Ya bu bizim onlinegiller kötü olanı nasıl büyük bi başarıyla biliyorlar,keşke iyiyi güzelide böyle tuttursalar...

alcanzarim burdaki herkesi durumu aslında malum.kendi adıma benim durumum umutsuz ama herkes gelecek dönecek sevgi var diyor.sadece bana değil herkese.. e bitmiş ilişkilerin tekrar başlama olasılığı da düşük oluyor. kimse kötüyü söylemiyor olumsuz puan almamak için çünkü çoğu kişi duymak istediklerine oy veriyor.olumsuzu söyleyen 3 5 kişi olunca onlar da bilmiş oluyor.

biliyorsunuz çok fal baktırdım.sanalda da genelde de.bu sayfada adı geçipte haleh dışında baktırmadığım 1 kişi yok.onu da yakalayamıyorum. dünya paraa döktüm sizler gibi.

esince sadece olmayacak dedi. diğer herkes olacak dedi.sadece esince olmaz dedi.meleği rezzanı nesibesi o su bu su herkes olacak dedi herkes.

baktırmıyorum artık bıraktım.hep standart. hep o ay neyse 3 ay sonrasına tarih ver olacak ama şu an sıkıntılı de yolla. enayi gibi hissediyorum kendimi artık.ben de yaparım o kadarlık falcılığı..

Al bendende o kadar. Bu arada cikan bi fal haberide benden. 2-3 hafta once rezzan abla dolayli yoldan bi haber duyacaksin. Hirslanabilirsin ofkelenebilirsin demisti. Aynen suan sinir krizi geciriyorum

Canım benim yerden göğe kadar haklısın tüm yazdıklarında ama enayi değilsin inan.Umut dünyası hepimiz için fallar.Kimi alışveriş yapar mutlu olur, kimi bi çikolatayla bulur mutluluğu,bizde falda buluyoruz.Bu saydığın isimlerden Nesibe ve Melek için bişey diyemiyorum.Burda okuduğum kadarıyla olumlu olumsuz bir sürü yorumlarına şahit oldum kendimde dahil,o yüzden pembe tablocular diyerek haklarını yiyemem.Ancak Rezzan abla bir kişiyede olumsuz yorum getirsin yaa.Kimi okuduysam burda derdi olan Rezzan abladan herkes olumlu yorum almış,buna bende dahilim.Haleh'ten memnun kalmıştım gelecek için zaman var,fakat durum analizi nötrdü.Esince tellwede sayılı tuttuğum isimlerdendir.Anı bende çok iyidi,gelecek için altı ay gibi bir zaman vermişti Eylül'de şu an iki üç ay kadar kalďı,bakalım göreceğiz.Bende falsız dördüncü haftadayım ama şu an bende senin gibi hissediyorum,eski heyecanım kalmadı galiba çok sıradanlaştı fal olayı benim için.

bitanem ben bilerek silmedim birgun bi liste geldi sanirim yanlisi bisi yaptim:( askolsun hemen eklerim ama inan biliuncli degildi cnsa arkadasim sana bu mesaj

Al bendende o kadar. Bu arada cikan bi fal haberide benden. 2-3 hafta once rezzan abla dolayli yoldan bi haber duyacaksin. Hirslanabilirsin ofkelenebilirsin demisti. Aynen suan sinir krizi geciriyorum

Hayırdır inşallah ,sakin ol canım benim.

canim kim olumsuz konusmustu sana

Rezzan abla 3 hafta önceki falinda aynen bu durumun yaşanacağını söylemişti. ...dolayli haber alacaksin cok hirslanacaksin demisti. Ama ofkeni icinde tutacaksin demisti aynen öyle oldu...bi an arayip agzima geleni saymak geldi icimden sonra ve la havle dedim

ne zaman gormus o onuda soylemis canim yenimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…