- 25 Eylül 2013
- 1.515
- 270
- 123
- 35
Hadi yaaa , gerçi bizde erkek arkadaşımla allah nasip ederse , şubatta isteme ve söz yapıyoruz. Gizem hanım , dedi ki : Erkek arkadaşın emin değil , evlilk için düşünüyor daha bilmemne , 5.5 sene olmuş , daha ne düşünüo bu adam
Allah mutluluğunuzu daim etsin.....ya işte Gizem saçmalamıştır herkese söylenecek yuvarlak cümleler..
Doğru söylüyosun,bazı topiclerde bi falcının ismini uzun süre görebiliyosun.Elmira tuzağına ben böyle düşmüştüm,uzun süre yere göğe sığdırılmadığı için.Burda gerçekler yazıldığı için tek bir falcı üstünde toplanılmıyor.Herkese bilen tek bir isim olsaydı inan ilk burda ortaya çıkardı.Deneye deneye bişeyler yakalamaya çalışıyoruz işte.Yani yanlış anlamayın lütfen sizlere direktif vermek istemedim , haddim değil tabi ki ama diğer topiclerde varya bu tarz şeyler , burda da gözlerim aradığı için içimden geçeni söyledim sadece.
Bu arada bende Katina falı baktırdım , Gizem Sitareye , biraz bildi gibi ama eminde değilim yani böyle olacak şöyle olacak değilde , sorduğum kişilerle ilgili onların düşüncelerini falan söyledi , ben nerden bilcem o kişinin öyle düşünüp düşünmediğini sonuçta. O yüzden emin olamadım doğru mu değil mi , bildi mi bilemedi mi .
Bugün tarot baktırcam bakalım...
Kizlar bir haberim var esince falimda söylemisti bir akraban vefat edecek demisti ve bugun gerceklesti bu kehaneti ..
Haber vermek istedim burdan falinda cikan birsey daha oldugunu...
Kizlar bir haberim var esince falimda söylemisti bir akraban vefat edecek demisti ve bugun gerceklesti bu kehaneti ..
Basin sagolsun canim.bana da cikan bir haber var. Vourucasaniden ve uggadan. Yil sonuna dogru onunla ilgili tatsiz haberler gelecek bir arkadas araciligiyla demislerdi.dun arkadasim soyledi.isyerine 2 3 kisi baslamis yeni.biri benimle ilgileniyor gibi demis.hosuma gitti ilgi gormek demis
Ya bu bizim onlinegiller kötü olanı nasıl büyük bi başarıyla biliyorlar,keşke iyiyi güzelide böyle tuttursalar...
alcanzarim burdaki herkesi durumu aslında malum.kendi adıma benim durumum umutsuz ama herkes gelecek dönecek sevgi var diyor.sadece bana değil herkese.. e bitmiş ilişkilerin tekrar başlama olasılığı da düşük oluyor. kimse kötüyü söylemiyor olumsuz puan almamak için çünkü çoğu kişi duymak istediklerine oy veriyor.olumsuzu söyleyen 3 5 kişi olunca onlar da bilmiş oluyor.
biliyorsunuz çok fal baktırdım.sanalda da genelde de.bu sayfada adı geçipte haleh dışında baktırmadığım 1 kişi yok.onu da yakalayamıyorum. dünya paraa döktüm sizler gibi.
esince sadece olmayacak dedi. diğer herkes olacak dedi.sadece esince olmaz dedi.meleği rezzanı nesibesi o su bu su herkes olacak dedi herkes.
baktırmıyorum artık bıraktım.hep standart. hep o ay neyse 3 ay sonrasına tarih ver olacak ama şu an sıkıntılı de yolla. enayi gibi hissediyorum kendimi artık.ben de yaparım o kadarlık falcılığı..
alcanzarim burdaki herkesi durumu aslında malum.kendi adıma benim durumum umutsuz ama herkes gelecek dönecek sevgi var diyor.sadece bana değil herkese.. e bitmiş ilişkilerin tekrar başlama olasılığı da düşük oluyor. kimse kötüyü söylemiyor olumsuz puan almamak için çünkü çoğu kişi duymak istediklerine oy veriyor.olumsuzu söyleyen 3 5 kişi olunca onlar da bilmiş oluyor.
biliyorsunuz çok fal baktırdım.sanalda da genelde de.bu sayfada adı geçipte haleh dışında baktırmadığım 1 kişi yok.onu da yakalayamıyorum. dünya paraa döktüm sizler gibi.
esince sadece olmayacak dedi. diğer herkes olacak dedi.sadece esince olmaz dedi.meleği rezzanı nesibesi o su bu su herkes olacak dedi herkes.
baktırmıyorum artık bıraktım.hep standart. hep o ay neyse 3 ay sonrasına tarih ver olacak ama şu an sıkıntılı de yolla. enayi gibi hissediyorum kendimi artık.ben de yaparım o kadarlık falcılığı..
Al bendende o kadar. Bu arada cikan bi fal haberide benden. 2-3 hafta once rezzan abla dolayli yoldan bi haber duyacaksin. Hirslanabilirsin ofkelenebilirsin demisti. Aynen suan sinir krizi geciriyorum
Al bendende o kadar. Bu arada cikan bi fal haberide benden. 2-3 hafta once rezzan abla dolayli yoldan bi haber duyacaksin. Hirslanabilirsin ofkelenebilirsin demisti. Aynen suan sinir krizi geciriyorum
noldu canim ya ozelden yaz bana:26:
Yazdim özelden. Allah zeval vermesin olumsuz ne varsa hepsi çıkıyor
canim kim olumsuz konusmustu sana
Rezzan abla 3 hafta önceki falinda aynen bu durumun yaşanacağını söylemişti. ...dolayli haber alacaksin cok hirslanacaksin demisti. Ama ofkeni icinde tutacaksin demisti aynen öyle oldu...bi an arayip agzima geleni saymak geldi icimden sonra ve la havle dedim
ne zaman gormus o onuda soylemis canim yenimi??
Yaklaşık 1 ay falan olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?