Binnaz Abla

Elfinin falı çıkanlar varmı? Bende ilk falı tamamiyle çıktı ikinci falında analizler vs ne eksik nefazla tam yerindeydi şimdi sonucu beklemedeyim şubat ayında çıkıp çıkmadığı belli olacak.

Elfinin falı çıkanlar varmı? Bende ilk falı tamamiyle çıktı ikinci falında analizler vs ne eksik nefazla tam yerindeydi şimdi sonucu beklemedeyim şubat ayında çıkıp çıkmadığı belli olacak.

uzun zaman sonra baktirdigim ilk falciydi. Bana henüz fali cikmadi hala beklemedeyim. Gecmis, anlik durum analizi gercekten iyidi. Kendisi pembecimi?

bana temmuz ayında bahsettiği şeyler çıktı ama esas konu hala olmadı ama her falı ki ben ona düzenli fal atıyorum tutturdugu bir kaç şey oluyor

Gizem hatun ve geysu aynı kişi mi gerçekten ?ilk defa telwe de fal baktırcam başka birini seçeyim öyle ise . Nurbanu ve gizem çok benzer yorumlar ama geysu iyi diye okudum

Gizem hatun ve geysu aynı kişi mi gerçekten ?ilk defa telwe de fal baktırcam başka birini seçeyim öyle ise . Nurbanu ve gizem çok benzer yorumlar ama geysu iyi diye okudum

Bence Nur Banu ve Gizem Hatun aynı kişiler. Geysu farklı yorumluyor. Tarzları benziyor sadece.

Gizem hatun, Nur Banu ve Geysu kesinlikle aynı kişi. Tarzlarını az buçuk değişitiriyor ama eminim aynılar. Zaten üçüde anlık çok çok iyi gelecek tırt.

Zerre şüphen olmasın aynı kişi

Bende su an baktim ki ikisine de farkli konuda fal atmama ragmen gizem hatun geysunun falindan kopya cekmis resmen :) egitim demisim o bana iliskimi eski iliskimi de anlatmis, halbuki ask falini ta zamaninda geysuYa atmis olmama ragmen. Nereden bildi bu kadar detayi?! Insan hayret ediyor.
Ayrica yazim tarzlarida cok benziyor zaten

Merhaba kızlar uzun süredir yazamiyordum ikinci üniversite islerine falan bulaştım. Cok şükür ki isteklerim hedeflerim oldu. Binnaz abla ve fal evinde baktirdigim iki falcininda ayni seyleri soylemesiyle fal isine geri döndüm diyebilirim :) size sorum ankara kizilayda güneş abla varmış gideniniz ya da duyaniniz oldumu? Cok merak ediyorum finisi onunla yapcam gibi her zaman yüz yüze falin enerjisine daha cok inanirim bir de kadin randevusuz almiyormus baya unluymus o dikkatimi cekti fanlari varmis bildiğiniz sizce nasıldır?

uzun zaman sonra baktirdigim ilk falciydi. Bana henüz fali cikmadi hala beklemedeyim. Gecmis, anlik durum analizi gercekten iyidi. Kendisi pembecimi?
Ben pempeci olduğunu düşünmüyorum çünkü çok olumlu giden bir olayda olumsuzluğu direk söyleyebiliyor ve bakıyorsunki öyleymiş

Evet degindigi noktalara , anlatis tarzina ,kullandigi kelimelere kadar birbirinin ayni :)

Gizemle geysu hakkında şöyle kafam karıştı daha önceki mesajlara baktım biri olumlu iken diğeri aynı konuda olumsuz yorum yapıyor denmiş ikisi aynı kişi ise hangisi daha gerçekçi gelecek değil sadece anlık durumlar ve karşı taraf analizi hakkında.çok sık yazıyorum farkındayım ama işte hayatımın kritik zamanları ondan :/

meral ateş'e baktırdım bakalm tarih e kadar verdi çıkacak mı merak ediyorum ama söyledikleri güzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…