Ben:)Nehir Atesoğlu nun falı hiç çıkmayan varmı arkadaşlar
Elfinin falı çıkanlar varmı? Bende ilk falı tamamiyle çıktı ikinci falında analizler vs ne eksik nefazla tam yerindeydi şimdi sonucu beklemedeyim şubat ayında çıkıp çıkmadığı belli olacak.
bana temmuz ayında bahsettiği şeyler çıktı ama esas konu hala olmadı ama her falı ki ben ona düzenli fal atıyorum tutturdugu bir kaç şey oluyorElfinin falı çıkanlar varmı? Bende ilk falı tamamiyle çıktı ikinci falında analizler vs ne eksik nefazla tam yerindeydi şimdi sonucu beklemedeyim şubat ayında çıkıp çıkmadığı belli olacak.
Gizem hatun ve geysu aynı kişi mi gerçekten ?ilk defa telwe de fal baktırcam başka birini seçeyim öyle ise . Nurbanu ve gizem çok benzer yorumlar ama geysu iyi diye okudum
Gizem hatun, Nur Banu ve Geysu kesinlikle aynı kişi. Tarzlarını az buçuk değişitiriyor ama eminim aynılar. Zaten üçüde anlık çok çok iyi gelecek tırt.Gizem hatun ve geysu aynı kişi mi gerçekten ?ilk defa telwe de fal baktırcam başka birini seçeyim öyle ise . Nurbanu ve gizem çok benzer yorumlar ama geysu iyi diye okudum
Zerre şüphen olmasın aynı kişiGizem hatun ve geysu aynı kişi mi gerçekten ?ilk defa telwe de fal baktırcam başka birini seçeyim öyle ise . Nurbanu ve gizem çok benzer yorumlar ama geysu iyi diye okudum
Zerre şüphen olmasın aynı kişi
Ben pempeci olduğunu düşünmüyorum çünkü çok olumlu giden bir olayda olumsuzluğu direk söyleyebiliyor ve bakıyorsunki öyleymişuzun zaman sonra baktirdigim ilk falciydi. Bana henüz fali cikmadi hala beklemedeyim. Gecmis, anlik durum analizi gercekten iyidi. Kendisi pembecimi?
bana temmuz ayında bahsettiği şeyler çıktı ama esas konu hala olmadı ama her falı ki ben ona düzenli fal atıyorum tutturdugu bir kaç şey oluyor[/QUOTEesas konu için vade verdi mi? Umarım oda çıkar
Evet degindigi noktalara , anlatis tarzina ,kullandigi kelimelere kadar birbirinin ayni :)Bende su an baktim ki ikisine de farkli konuda fal atmama ragmen gizem hatun geysunun falindan kopya cekmis resmen :) egitim demisim o bana iliskimi eski iliskimi de anlatmis, halbuki ask falini ta zamaninda geysuYa atmis olmama ragmen. Nereden bildi bu kadar detayi?! Insan hayret ediyor.
Ayrica yazim tarzlarida cok benziyor zaten
Gün içinde çok sık online oluyor o saati Yok sanırım her an girebilir benim bildiğimFal sepeti dennis ne zaman Online oluyor acaba bilen var mı?
Fal sepeti dennis ne zaman Online oluyor acaba bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?