Merhaba, Haleh Çetiner' e fal gönderip memnun kalan var mı acaba????
Aslihan yilmaz oneririm canim o fiyata ama sesli baktir, tlf.da degilbinnaz ablada 35 tl puanım var kimi önerirsiniz arkadaşlar ?
Haleh, sevval bunlar basta iyi gibi gorunen yani gecmis durumu ve ani guzel oztleyerek goz boyayan falcilar, dedikkleri cikmaz. Karsimdaki kisinin art niyetiyle ilgili olarak beni uyaramadilar bile, bu adam kotu uzaklas vs demelilerdi iyi falci olsalar.elif hanzedede ayni, aylin cem serkan sema.. Dusundukce cidden sinirleniyorum, hem para alip hem kandiriyorlar, o kadar kotu bir insanmiski yonlendirdikleri kisi..Ha unutmusum Dennisde uyarmisti bu adam kotu uzaklas diye ama baska cok kayda deger birsey bilemedi.Haleh Çok çok olumlu konuşmuştu bana ama olmadı dedikleri maalesef aylar önce .
Merhabalar ben uzundur aktif fal forumunda bulunmuyorum, eskilerdenim. Binnaz ve diger sitelerde son 4-5 yil icinde cok fazla fal baktirdim, hemen hemen cogu burada konusulan yorumculara baktirmisimdir. Hayatimdaki belirsizlik artik netlestigi icin yorum yapabiliyorum, zamaninda begendigim ve kisa vade gorusme zamani vs tutturabilen ancak dediginin tam zitti gerceklesen yorumcular: Biryolunvar: Aylin, Serkan, Fama, Medyumcem, Sema-bunlarin hepsi ayni seyi savundu ve tam tersi oldu. Bu sitede tek guvenilir falci Ilkaydir.
Falalem:Naira-nabza gore serbet verir, agzi iyi laf yapar daha cok zekasiyla durumu anlayip ona gore yorum yapar, ufak tefek yakin zamanda tutturduklari olsada bilemedi ve olmadi dedikleri.Bu siteye cok girmedim.
Tellwe: Burada geysusundan tut, selenasina kimseyi begenmiyorum, hic bosa girmeyin bile, kimse bilemedi.
Falsepeti:Nesibe bombos salliyor hic bulasmayin,bu sitede sadece Yagmur Sothis begeniyorum. Cok farkli bir tarzi var, klasik falci arayani tatmin etmez ancak cok dolu birisi ve cok emek veriyor.
Binnaz: Hemen herkese baktirdim burada, Elif Hanzade: cok iyi gibi geliyor anlatimi vs diyorsunki gercekten bos degil biliyor ancak gelecekte tam tersi oldu dediklerinin.Su saydiklarim disinda gelecegi dogru hisseden olmadi: Nehir, Aslihan Yilmaz, Gonca, Nil Gunes. Elfin, Arnisa ve Melisi yakin zamanda denedim ve cok begendim ama gelecek anlaminda henuz belli degiller, cok yeni baktirdim.
Ama onca falin ardindan ortaya cikan bosa harcanan paralar ve zaman kaybi. Artik parami kendime harcamaya basladim, baskalarinin benimle ilgili ne hissettigi yada hayatlarinda ne gibi kararlar alacaklarini ogrenebilmek icin parami harcamayacagim. Farkina vardimki tek onemli olan benim ve benim kendi kararlarim, kendi hayatim. Biraz gec oldu ama yinede cok sukur diyorum.Sevgiler herkese
Haleh, sevval bunlar basta iyi gibi gorunen yani gecmis durumu ve ani guzel oztleyerek goz boyayan falcilar, dedikkleri cikmaz. Karsimdaki kisinin art niyetiyle ilgili olarak beni uyaramadilar bile, bu adam kotu uzaklas vs demelilerdi iyi falci olsalar.elif hanzedede ayni, aylin cem serkan sema.. Dusundukce cidden sinirleniyorum, hem para alip hem kandiriyorlar, o kadar kotu bir insanmiski yonlendirdikleri kisi..Ha unutmusum Dennisde uyarmisti bu adam kotu uzaklas diye ama baska cok kayda deger birsey bilemedi.
Canim selam tesekkurler.Elfinin cok guzeldi tespit ve analizleri,banada olumlu ve iyi yorumlar yapti ama daha uzun vadeler verdi hatta net tarih ay vs soylemedi,o yuzden cikip cikmayacagini bilemiyorum.Olumsuz yorum yaptiklari yokmuymus acaba hic?Selena hosgeldin, elfin biraz pembeci mi sence? Bana agustos sonundan sonra demisti ama eylul de gecti ustune, bilemedim nasil oldugunu
Canim selam tesekkurler.Elfinin cok guzeldi tespit ve analizleri,banada olumlu ve iyi yorumlar yapti ama daha uzun vadeler verdi hatta net tarih ay vs soylemedi,o yuzden cikip cikmayacagini bilemiyorum.Olumsuz yorum yaptiklari yokmuymus acaba hic?
Iyi canim sen nasilsin?Ben süse püse bakima verdim kendimi,falcilara para yedirecegime :) Arnisa tırtmi diyorsun ya..halbuki bende begenmistim ciksa iyiydiSelena nasılsın görüşmeyeli?
Binnazın çoğu tırt zaten, Haleh, Arnisa, Tornisa vb ağızları iyi laf yapıyor o kadar.
Online işi tırt ama krize girince yolluyoruz işte :)
Efsun yildizi deneyen var mi?
ben chat falini denedim katinada gecenlerde denk gelmisti tabi öyle uzun uzun bir fal degildi ve genel durumum hakkinda gayet mantikli tutarli konustu ani bildi diye düsünüyorum gelecek icinde burda yazarsam kim oldugum cikar yazmiyim :)Merhaba ben baktırmıstım vadesi henüz dolmadı ama şunu diyebilirim anla ilgili söylemediğim bir şeyi tutturdu ve genel olarak lafı dolandırmadan yorum yaptı öyle süslü bir fal falan da değildi dediği şey olur mu bilemem ama boş bakan biri değil eğer denersen yorumunu paylaş lütfen :)
Bende denemiştim demin okudum falını birkaç analizi güzel gibi fakat bana yolunuz açık dediği beyle yollarımı ayırdım.farklı biriyle görüşüyorum.zaten istemiyordum karşı tarafta biliyordu bunu.nişan vermiştim kafamın çok karışık olduğu dönemdeydim.adapte olamıyordum yeni bir ilişkiye.Efsun yildizi deneyen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?