An'ı iyi bilen falcı sizin bilmediklerinizi söyler, bildiklerinizi değil.
Merhaba hangi fali katinami kahve mi? Ve ne kadar zaman sonra cikti ? Ask mi aileselmi is olarwkmi cikti gibi sorularim olacak.bende onda beklemedeyim deÇıkan bir fal haberi yorumcu zeus :/beklemiyordum
Anla ilgili bilmedigimiz bir seyi soylerse dogru olup olmadigini nasil anliycazki..anla ilgili benim anladim durumumuzla ilgili neyse acik acik anlatmasi diye anliyorum.sizin dediginiz gelecekle ilgilidir yada yakin gekecek ile ilgili oyle bir sey soylerki yasarken aaa falci soylemisti oluruz..
Selam Kızlar, Binnaz da artik Huma yok mu?
Aramalarda cikmiyor, baska bi uygulamaya mi gecti?
Çıkan bir fal haberi yorumcu zeus :/beklemiyordum
Çünkü Hümanın ipliği pazara çıktı herkese copy paste sanki bedeva kömür dağıtıyordu.Hüma bunalıma girmiştir bu forumu okuyunca ..
İnşallahhhhh aminnGercekten enerji meselesi demekki bende bilemedi hatta 2 kez baktirdim 2.de biraz daha ayrinti verdim yine olmadi..olumlu guzel fallar ciksin digerleri patlasin ins.:)
Ne cikti size neyle ilgili klsml? Ve ne sure sonraİnşallahhhhh aminn
Daha once de burada konusulmustu humanin instagramda iliskikocubal diye bir hesabi var oradan yapiyor birseylerSelam Kızlar, Binnaz da artik Huma yok mu?
Aramalarda cikmiyor, baska bi uygulamaya mi gecti?
Şöyle ki bizim evliliğimiz biraz zor olur gibi engeller var Arada benim için esas konu engelleri tam olarak anlamaktı o oldu yani Zeus'un dediği gibi benim bilmediğim bir takım engeller varmış bunu öğrenmem önemliydi ama pembeci değil kesinlikle şu an için evlilik görmedim dedi .öyle dese patlamış sayardım çünkü çok zorr çok gerçektenMerhaba esas konu mu çıktı acaba ?
Hüma özelden yaldır yaldır gidiyor binnaza ihtiyacı kalmadı artık. İliskikocubal instagram hesabından özel seanslar yapıyor web sitesi de var artı özel ofisi var yüz yüze danışmanlık yaptığı:))Hüma bunalıma girmiştir bu forumu okuyunca ..
Şöyle ki bizim evliliğimiz biraz zor olur gibi engeller var Arada benim için esas konu engelleri tam olarak anlamaktı o oldu yani Zeus'un dediği gibi benim bilmediğim bir takım engeller varmış bunu öğrenmem önemliydi ama pembeci değil kesinlikle şu an için evlilik görmedim dedi .öyle dese patlamış sayardım çünkü çok zorr çok gerçekten
Zaten zamana çok takıldıkça cidden olacağı Varsada ileriye atıyor kim demişti hatırlamıyorum hüma idi sanırım saçma gelmişti ama birkaç aydır reiki yoga vs falan ilgileniyorum tamamen enerji meselesi . benimki fal takıntısı oldu ama fal baktırıp sonrasında çok düşünmeden akışına bırakınca oluyor olumlu şeyler hep işte bi yapabilsem tamamenbana da hiç olmaz dediğim iki falı çıkmıştı o şaşkınlıkla üçüncüye baktırdım ama daha gerçekleşen bir şey olmadı zamana takılmamak lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?