Binnaz Abla

Gelgelelim Elfine...kendisi çok olumlu giden bir durumda bile olumsuz yorum yapmışlığı vardır bana.fakat birçok söylediği olayı yaşamışlığım vardır.sonuçta bu bir fal ufak tefek önemli önemsiz olayların çıkması mümkün lakin hayati konularda örneğin evlilik vs ben hiçbir falcıya tam anlamıyla güvenmemeyi öğrendim.çünkü o kısımda bir durulmalı.bence herşeye rağmen Çok paralar saçıyorsanız fallara Elfini deneyin derim.enazından üçbeş şey öğrenmiş olursunuz.

An'ı iyi bilen falcı sizin bilmediklerinizi söyler, bildiklerinizi değil.

Anla ilgili bilmedigimiz bir seyi soylerse dogru olup olmadigini nasil anliycazki..anla ilgili benim anladim durumumuzla ilgili neyse acik acik anlatmasi diye anliyorum.sizin dediginiz gelecekle ilgilidir yada yakin gekecek ile ilgili oyle bir sey soylerki yasarken aaa falci soylemisti oluruz..

Falcıların çoğu beyin okuyor ve mevcut durumu bize bildiriyor. Bildiğimiz şeyleri söylüyorlar, bizimle ilgili aaa bildi diyip geleceği de artık bilir diye umut ediyoruz. Bildiğim şeyleri bana söylemelerini ben gereksiz buluyorum. Selena80 arkadaşımızın yaşadığı da bunu özetliyor. Onun bilmediğini yani karşı tarafın güvensiz biri olduğunu nadir yorumcular dile getirmiş. Buna benzer bir durum ben de yaşadım, olumsuzluğu çok az falcı belirtmişti. Çoğu yalancı bu yorumcuların. Fallardan çok şükür soğumamın ve elimden geldiğince azaltmamın en büyük sebeplerden biridir. Bağımlılık yaratıyor maalesef. Sonu yok bu işlerin, bildiğin kumar..

net bir süre vermemişti zeus yakın zamanda dedi . aşağı yukarı 1 Ay oluyor fal atalı. Zeus bana seninle iletişim kurduğunda şöyle şöyle diyebilir sana ama aslında olay öyle değil dedi. ona benzer bir cümle kurdu cidden ama daha farklı şeyler olduğunu öğrendim .zeus'un bana ilk falı da çıktı benim enerji çok tutuyor onunla . herkese çıkan da bana çıkmaz hiç dün 6-7 ay önce attığım falları okudum fama mesela bir cümle bile olmamış Meryem Aylin çıkmamış .

Feci patlayan fal haberi : s
Dilek Zeynel bir canlı fal krizimde baktırmıştım 25 ağustos için çok spesifik bir olaydan bahsetmişti hadi ağustos olmadı dedim eylül'ü bekledim ama en ufak bir olay yaşamadım ne ağustos ne eylül 25'te zaten sonunun fazla pembe olmasından şüphelenmiştim ama harf falan bilince bir umut bekledim ama hiç alakası olmadı söylediklerinin yazık bir de o kadar paraya bakıyor.
Elfin'in pembeci olup olmadığını soranlar olmuş ben çok pembeci olduğunu düşünmüyorum. İlişkimle ilgili baktırdığımda anlık tespitleri çok iyiydi karşı taraftan teyit ettiğim bir bildiği de oldu hem olumsuz hem olumlu öngörülerde bulundu ve şimdilik onun dediği gibi ilerliyor.
Bir de yeni bir yorumcu katılmış Eylem Tüzün yorumlar iyi olunca fiyatı uygunken baktırayim dedim sadece doğum tarihlerimizi yazıp bizi neler bekliyor diye sordum anda ve geçmiş için nokta atışları oldu. Ama gelecek öngörüsü tutar mı bilemiyorum tabii.

Merhaba esas konu mu çıktı acaba ?
Şöyle ki bizim evliliğimiz biraz zor olur gibi engeller var Arada benim için esas konu engelleri tam olarak anlamaktı o oldu yani Zeus'un dediği gibi benim bilmediğim bir takım engeller varmış bunu öğrenmem önemliydi ama pembeci değil kesinlikle şu an için evlilik görmedim dedi .öyle dese patlamış sayardım çünkü çok zorr çok gerçekten

bana da hiç olmaz dediğim iki falı çıkmıştı o şaşkınlıkla üçüncüye baktırdım ama daha gerçekleşen bir şey olmadı zamana takılmamak lazım .

bana da hiç olmaz dediğim iki falı çıkmıştı o şaşkınlıkla üçüncüye baktırdım ama daha gerçekleşen bir şey olmadı zamana takılmamak lazım .
Zaten zamana çok takıldıkça cidden olacağı Varsada ileriye atıyor kim demişti hatırlamıyorum hüma idi sanırım saçma gelmişti ama birkaç aydır reiki yoga vs falan ilgileniyorum tamamen enerji meselesi . benimki fal takıntısı oldu ama fal baktırıp sonrasında çok düşünmeden akışına bırakınca oluyor olumlu şeyler hep işte bi yapabilsem tamamen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…