Rezzan abla 3 hafta önceki falinda aynen bu durumun yaşanacağını söylemişti. ...dolayli haber alacaksin cok hirslanacaksin demisti. Ama ofkeni icinde tutacaksin demisti aynen öyle oldu...bi an arayip agzima geleni saymak geldi icimden sonra ve la havle dedim
ozge takilma tatlicim simdi o sekilde dusundugunu sanmiyorum ben ..gecen gun guzel bir gelisme oldu bosver gerisini ona odaklan
Ya bu bizim onlinegiller kötü olanı nasıl büyük bi başarıyla biliyorlar,keşke iyiyi güzelide böyle tuttursalar...
Başın sağolsun canım.Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin.Yakın bir akrabanmıydı?
Basin sagolsun canim.bana da cikan bir haber var. Vourucasaniden ve uggadan. Yil sonuna dogru onunla ilgili tatsiz haberler gelecek bir arkadas araciligiyla demislerdi.dun arkadasim soyledi.isyerine 2 3 kisi baslamis yeni.biri benimle ilgileniyor gibi demis.hosuma gitti ilgi gormek demis
Basin sagolsun canim benim((
Canım benim seninde dediğin gibi demekki dengesiz.İki gün önce ablana seni soran ,şimdi umursamaz gòrünüyorsa ona inat sende onu salla gitsin.Rezzan abla hep mutlu sonla bitirir,detayları olumsuzda olsa sonu hep mutludur.İnşallah Rezzan ablanın o mutlu hikâyelerinden biri senin gönlüne göre gerçekleşir.
Ay yok zaten tepki vermedim. Ay insallah son fali cikar:))) bi donem yerlere goklere sigdirilmadigin adam tarafindan boyle bisey demesini bilmek cok zor. Is yerinde lavaboya gittim 10 dakka agladim ciktim
iste bunlar yuzunden isimiz hayatimiz sacma sapan huzun ve uzuntu ile dolu!!:13:
iste bunlar yuzunden isimiz hayatimiz sacma sapan huzun ve uzuntu ile dolu!!:13:
Aynen aynen. Dilerim herkes ne yasatiyorsa aynisini yaşasın....
Ay yok zaten tepki vermedim. Ay insallah son fali cikar:))) bi donem yerlere goklere sigdirilmadigin adam tarafindan boyle bisey demesini bilmek cok zor. Is yerinde lavaboya gittim 10 dakka agladim ciktim
canlarim saolun tesekkür ederim amcamdi yakin akrabam fakat 20 yilldir zaten görüsmüyorduk bu sene isim dolayisiyla tüm baba tarafi akrabalarimi görmüstüm ama kendisi ile bir bagimiz yoktu malesef olmadi kirginligim var yani ama yapcak bisi yok allah mekanini cennet etsin ne diyebilirim.. Falin cikmasina söyle sasirdim hastaydi ama acikcasi o olabilcegini hic düsünmemistim fal ama cikti sonucta ne diyebilirimki.. esince ile baya enerjim tutmus demekki
palamuta özel not tencere dibin kara benimki senden kara bacim ne diyeyim
https://www.facebook.com/photo.php?...41835.129430113782866&type=3&theateryarısmaya katıldık kızlar rıca etsem linki tıklayıp begenırmısınız.. tesekkur ederım
Ayyy canım benim,umarım o on dakikalık gözyaşın ebedî bi gülümsemeye dönüşür.
kızlar birşey merak ettim.esince herkese olumsuz mu konuşuyor?bazılarına olumlu konuşuyor hep diyoruz ya esince de hep olumsuz mu acaba?
Yok canım ya,ben Esince'ye iki kez tarot baktırdım,ikiside olumluydu.
Tarotta dış görünüş çıkar mı çıkmaz mı arkadaşlar? Eski fallarımı dinledim de fark ettim ki, Açelya ve Nesibe "tarotta dış görünüş çıkmaz" derken diğer falcılar da öyle bir durum yok.
ben baktırdım da sorumla ilgili hiçbişey söylememiş şimdi tekrar baktım.onun hayatına da senin hayatına da başkası giricek 8 ayda demiş.onu hiç saymıyorum o yüzden demiş yeniyi anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?