Nesibe ile Açelya banada tarotta çıkmaz demişlerdi.Ya bu birazda falcının hisleriyle alâkalı galiba.Tarot kitapçığında esmer,kumral,yaş aralıkları gibi özellikler yazılıdır.Falcıya göre değişiyor herhalde.Tarotta dış görünüş çıkar mı çıkmaz mı arkadaşlar? Eski fallarımı dinledim de fark ettim ki, Açelya ve Nesibe "tarotta dış görünüş çıkmaz" derken diğer falcılarda öyle bir durum yok.
kızlar birşey merak ettim.esince herkese olumsuz mu konuşuyor?bazılarına olumlu konuşuyor hep diyoruz ya esince de hep olumsuz mu acaba?
Ben tek bir kez ona fal baktırdım ve başından beri ben Nesibe'yi sıradan bulmuşumdur.Falı on dakikaysa beş dakikası neden hızlı konuştuğunu ve bilgisayardan fal bakamadığını,kartlara dokunması gerektiğini anlatmakla geçiyor.Arada tavsiye ve nasihatleride katarsak dòrt dakika ancak kalıyor fala.An itibariyle bende yorumu sıradandı asla şaşırtmadı ,gelecek içinde Nisan ayında çıkıp çıkmadığını yazabilirim.Yinede karar senin canım ,belki sana daha iyi bakarNesibe nasil kizlar tavsiye eder misiniz
Ben tek bir kez ona fal baktırdım ve başından beri ben Nesibe'yi sıradan bulmuşumdur.Falı on dakikaysa beş dakikası neden hızlı konuştuğunu ve bilgisayardan fal bakamadığını,kartlara dokunması gerektiğini anlatmakla geçiyor.Arada tavsiye ve nasihatleride katarsak dòrt dakika ancak kalıyor fala.An itibariyle bende yorumu sıradandı asla şaşırtmadı ,gelecek içinde Nisan ayında çıkıp çıkmadığını yazabilirim.Yinede karar senin canım ,belki sana daha iyi bakar
:)))) hahhahaha ay alcanzarcim bilgisayardan fal bakamadigi derken ???? Online bakmiyor mu bu kiz. Birde pembe tablocu mu?
Bilgisayar olayı şöyle canım;bizim seçtiğimiz kartları Nesibe kendi destesinden seçip o şekilde fala bakıyor,dolasıyla bilgisayardan bakmamış kartlara tek tek dokunmuş oluyor.İşte bu muhabbetin açıklaması beş dakika.Şu an düşünüyorum falını bir tek şey dışında olumlu cevaplar aldım ben,çıkarmı Nisan'da görücez inşallah.Ancak burda yığınla patlayan falı oldu Nesibe'nin.
Vallahi en iyisini ediyosun cancan.Hayır artık gitgide tavsiye edecek kimsede kalmayacak.hahahhaha çok güldüm yine.....öyleyse şekerim nesibe aman uzak durayım zaten fal işinden baya baya sogdum 1 haftadır kimseye baktırmıyorum
Vallahi en iyisini ediyosun cancan.Hayır artık gitgide tavsiye edecek kimsede kalmayacak.
gerçekten öyle yok yani...nerde o eski falcılarr......kahve muhabbetinde fincana bakıp hayatını okuyan teyzeler nerde...ahhh ahhh
Kızlar ben fal defterini kapatıyorum. 700den fazla faturam geldi yumurta falına bile baktırdım. Herşeye baktırdım ama şimdilik esince ve nesibenin dediği çıktı digerleri için haber vericem. Fal benim için bitti. Dayanabilirsem :)
Sorma canım ya,annem anlatır onun gençliğinde ne el falı bakan çingeneler varmış.Birde çok çok sevdiğim Türkân Şoray'ın hayatını yazdığı kitabında okumuştum.Oyuncu olmadan çok önce bir çingene eline bakıp"gökyüzünde yıldız olup parlayacaksın"demiş ve o genç kız bugünün Türkân Şoray'ı.Ah ahhh geç dünyaya geldik biz ,kaçırdık o devrin falcılarını,şimdi fallar paraya döndü artık belkide çıkmamasının sebebi budur.
Kizlar... binnaz ablada taygun ve elif isik'a ablam son gunlerde saglikla ilgili acilim yaptirdi
Taygun; ufak tefek sikintilar disinda hic bisey yok demisti
Elif isik: biliyorsunuz ki ben kendisini severim ama malesef yine ayni sekilde saglikla ilgili bi sıkıntı yasamaycaksin demisti.
Ablam gecmisinde yasadigi bi takim sıkıntılardan dolyi dr gitmeye korkan birisi. O yuzden fal baktirmisti komik ama gercek
Yalnız bugun rahatsizligo artinca dr gitti ve kendisinin ameliyatlik bi durumu cikti. Karnin cok buyuk bir tümör oldugunu öğrendik
Sevgili falcilar sizden kimse pembe tablo istemiyor bu isi bilmiyorsanz yapmayin. O para sizi zengin bizi de fakir etmez.
Biliyorsanizdaa size sadece gercekleri söyleyecek cesaret diliyorum... herkes bildigi isi yapsin
Aynen bebegim.yillar once bi bayan benim deniz kenarinda yasayacagimi soylemisti. Aynende oyle anadoludan izmire geldim.:))) valla o bayani bulsam cok net seyler bilmisti evlenecegim kisinin isminin icindeki harfleri bile soylemisti ama unuttum :))))
Özgecim ablana çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin.İnşallah en kısa zamanda en kolay şekilde sağlığına kavuşur.Elif hakkında ne düşündüğümü biliyosun canım ama sen ona çok güvenince bende acabamı diyordum?Anladımki şu an acabaya gerek yokmuş,gerçekten kötü bir falcıymış,başka açıklaması yok.Son sòzlerine ek olarak bende diyorum ki, bu tip yorumda bulunanlar sadece üzerlerine alsınlar;aldığınız parayı lütfen haketmeye çalışın.
Acaba gerçekten bu iş direk paraya döküldüğü içinmi fallar çıkmıyor.Bu son zamanda kafama takılır oldu.Eskiden çıkıyomuş ama insanlar gönüllerinden kopanı veriyorlarmış.Şimdi 200-300 heyy hey.Yalnız o harfleri keşke not etseymişsin,ama nerden biliceksin kadının dediğinin çıkacağını??
Aynen canim ticarete döküldü bu is... bahsettigim bayan zaten muhabbet sirasinda bakardi. Ayy walla bilsem etmezmiydim...ancam Karadenizli demisti ayrildigim erkek arkadasimda karadenizli oradan dolayi bi heyecan yasiyorum :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?