Binnaz Abla

nakta telvede elfin binnazda derin'i ben de bilmiyorum ve merak ediyorum :)))
Ama elfin kahve bakmıyor sadece katina bakıyor
Derin maille bakan kişi ise onu biliyorum. Çok tesekjur ederim

Banu bahram ı gordum de o fal alemde ve sepetinde es zamanlı 2 ayrı isimle bakan baska bir kadındı ısım degıstırıp site site dolaşıyorlar profil resminden tanıdım

Bi kaç yıl oldu falsepetine girmiyordum hiç belki 3 yil oldu..bugun girdim ki puanim varmiş hiç bilmiyordum,eskiden çok baktirırdim.yagmur sothise attim.yorumu çok karişik geldi bana .ondan memnun olan varmi.sonra dennis e attım onu çok öven oldu burda.bekliyorym bakalim o nediyecek..

derin kim?

dennisden gelen yorumu bildirirsen sevinirim...

İyiyim çok şükür... Siz nasılsınız ? Kutlarım öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun..
Nakta Telwe'de... Kart falı yorumu aldım. Kahvede bakıyor. Kartla destekleyerek..
Elfin Binnaz'da. Katina bakıyor.
Derin'de maili var. Oradan yolluyorum. Kahve yorumu alıyorum ama tarot da bakıyormuş. Öyle duydum.

elfine katina baktırırken karşı tarafın burcunu adını filan verio musunuz?

Cok tesekkur ederim oncelikle insallah sızın de her seyin en hayırlısı olsun.. Derin tellweden sonra facebook ve mail ile bakan derinse onu ben de begenirim cok da aynısı dur, nakta gunlük sınıra ulasmıs galiba ben bi derine ulasayım olmazsa basirly denediniz mi hiç?

Evet mail ile bakan Derin...
Basirly'de Astrolilith'e astroloji yollamıştım.. İş konusundaki yorumu gerçekten de çok başarılıydı. Ama ilişki konusunda yanıldı... Zaten de bu astroloji deyip üzerinde durmadım açıkçası.
Orada biraz değişik bir yorumlama şekli olsa da Aura bende nokta atışlı yorum aldığım biridir. Can vardı bir de ama ilk yorumundan sonraki 2 yorumunu beğenmedim... Diğerlerini bilmiyorum...

Evet aura bı kez denedim cok uzun bakmıstı konusması da cok ıctendi abla gibi ordan can a sırac a eftelya ya baktırmıstım aslında baktıracak birsey yok sekilli cıkınca atayım dedim faldan uzaklaşınca uzun sure atarken bile enerjimi etkiler mi diye dusunuyorum o her gun attığım donemlerde resmen yerlerdeymiş enerji

Merhaba ;

faceden derini nasıl bulabilirim acaba ?

Geldi yorumum baya çok hızlı şekilde...durumu geçmişi tespiti iyi evet.analizlerini beğendim ama en geç ocak dedi.spesifik bi tarih öngörü yapmadı .geniş bi zaman dilimi mi söyler hep...
bana gün ve ay zamanlaması verdi.

ben ordan lütfiyeye baktırmıştım. internet ortamında ilk baktırdığım faldı baya şaşırtmıştı. bir de sembol fal var orda tarotçu ecrennur o da iyiydi ama bi garipti. biraz anlaamakta zorladım dediği şeyleri. hala da emin değilim onun iyi bakabildiğinden...

kızlar bişey soracağım şu maille bakan derin eskiden telwede bakan derin2013 mü ? oysa ben 2 yıl kadar önce baktırmışım ama hiç bilememiş yaa:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…