Derin maille bakan kişi ise onu biliyorum. Çok tesekjur ederimnakta telvede elfin binnazda derin'i ben de bilmiyorum ve merak ediyorum :)))
Ama elfin kahve bakmıyor sadece katina bakıyor
derin kim?ben eskisi gibi çok sık atmıyorum. bir kaç ayda bir...
Benim son dönem favorilerim Nehir, Nakta, Elfin ve Derin...
Enerji meselesi de var hep dediğim gibi ama... Yarın netleşecek bir durumum var... Ondan sonra yazarım yine...
Derin'e geçen yıl Ekim ayında gönderdiğim fal % 80 çıkmış durumda mesela...
dennisden gelen yorumu bildirirsen sevinirim...Bi kaç yıl oldu falsepetine girmiyordum hiç belki 3 yil oldu..bugun girdim ki puanim varmiş hiç bilmiyordum,eskiden çok baktirırdim.yagmur sothise attim.yorumu çok karişik geldi bana .ondan memnun olan varmi.sonra dennis e attım onu çok öven oldu burda.bekliyorym bakalim o nediyecek..
İyiyim çok şükür... Siz nasılsınız ? Kutlarım öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun..Merhabalar nasılsınız:) ben de yaklaşık 1 yıldır atmıyorum uzun zamandır da yoktum dun ilk kez kapattım bayagı da sekilli oylesıne gondereyım dedim de kimseyi de tanımıyorum tanıdık birini gorunce yazayım dedim nakta elfin derin nerde :) bi zamanlar atmadığım falcı kalmamıştı ilk kez dun sitelere baktım ama emin olamadım
elfine katina baktırırken karşı tarafın burcunu adını filan verio musunuz?İyiyim çok şükür... Siz nasılsınız ? Kutlarım öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun..
Nakta Telwe'de... Kart falı yorumu aldım. Kahvede bakıyor. Kartla destekleyerek..
Elfin Binnaz'da. Katina bakıyor.
Derin'de maili var. Oradan yolluyorum. Kahve yorumu alıyorum ama tarot da bakıyormuş. Öyle duydum.
Geldi yorumum baya çok hızlı şekilde...durumu geçmişi tespiti iyi evet.analizlerini beğendim ama en geç ocak dedi.spesifik bi tarih öngörü yapmadı .geniş bi zaman dilimi mi söyler hep...dennisden gelen yorumu bildirirsen sevinirim...
Banu bahram ı gordum de o fal alemde ve sepetinde es zamanlı 2 ayrı isimle bakan baska bir kadındı ısım degıstırıp site site dolaşıyorlar profil resminden tanıdım
İyiyim çok şükür... Siz nasılsınız ? Kutlarım öncelikle. Hayırlı uğurlu olsun..
Nakta Telwe'de... Kart falı yorumu aldım. Kahvede bakıyor. Kartla destekleyerek..
Elfin Binnaz'da. Katina bakıyor.
Derin'de maili var. Oradan yolluyorum. Kahve yorumu alıyorum ama tarot da bakıyormuş. Öyle duydum.
evet ben vermiştim..elfine katina baktırırken karşı tarafın burcunu adını filan verio musunuz?
Cok tesekkur ederim oncelikle insallah sızın de her seyin en hayırlısı olsun.. Derin tellweden sonra facebook ve mail ile bakan derinse onu ben de begenirim cok da aynısı dur, nakta gunlük sınıra ulasmıs galiba ben bi derine ulasayım olmazsa basirly denediniz mi hiç?
Daha önce telwe'de bakım yapıyormuş. Şimdi mail ile bakıyor...derin kim?
Evet mail ile bakan Derin...
Basirly'de Astrolilith'e astroloji yollamıştım.. İş konusundaki yorumu gerçekten de çok başarılıydı. Ama ilişki konusunda yanıldı... Zaten de bu astroloji deyip üzerinde durmadım açıkçası.
Orada biraz değişik bir yorumlama şekli olsa da Aura bende nokta atışlı yorum aldığım biridir. Can vardı bir de ama ilk yorumundan sonraki 2 yorumunu beğenmedim... Diğerlerini bilmiyorum...
Cok tesekkur ederim oncelikle insallah sızın de her seyin en hayırlısı olsun.. Derin tellweden sonra facebook ve mail ile bakan derinse onu ben de begenirim cok da aynısı dur, nakta gunlük sınıra ulasmıs galiba ben bi derine ulasayım olmazsa basirly denediniz mi hiç?
Merhaba ;
faceden derini nasıl bulabilirim acaba ?
bana gün ve ay zamanlaması verdi.Geldi yorumum baya çok hızlı şekilde...durumu geçmişi tespiti iyi evet.analizlerini beğendim ama en geç ocak dedi.spesifik bi tarih öngörü yapmadı .geniş bi zaman dilimi mi söyler hep...
ben ordan lütfiyeye baktırmıştım. internet ortamında ilk baktırdığım faldı baya şaşırtmıştı. bir de sembol fal var orda tarotçu ecrennur o da iyiydi ama bi garipti. biraz anlaamakta zorladım dediği şeyleri. hala da emin değilim onun iyi bakabildiğinden...Evet mail ile bakan Derin...
Basirly'de Astrolilith'e astroloji yollamıştım.. İş konusundaki yorumu gerçekten de çok başarılıydı. Ama ilişki konusunda yanıldı... Zaten de bu astroloji deyip üzerinde durmadım açıkçası.
Orada biraz değişik bir yorumlama şekli olsa da Aura bende nokta atışlı yorum aldığım biridir. Can vardı bir de ama ilk yorumundan sonraki 2 yorumunu beğenmedim... Diğerlerini bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?