O zaman nakta derim ben...karşı tarafın hislerinde pembeci olmayacak gerçekleri söyleyecek birini önerir misiniz? geleceği bilmese de olur onun hislerini bileyim yeterli:)
O zaman nakta derim ben...
4 şey söyledi bana. 3 tanesini karşı taraftan teyid ettim. :)))
bende naktaya 2 gün önce baktırdım gerçekten başarılı pembeci de değil sonuç olarak bişey diyemem henüz çıkan birlşeyi yok ama anda iyi olduğunu düşünüyorumkarşı tarafın hislerinde pembeci olmayacak gerçekleri söyleyecek birini önerir misiniz? geleceği bilmese de olur onun hislerini bileyim yeterli:)
nakta telweede mi?bende naktaya 2 gün önce baktırdım gerçekten başarılı pembeci de değil sonuç olarak bişey diyemem henüz çıkan birlşeyi yok ama anda iyi olduğunu düşünüyorum
bana baktığı fal da çok pespembe bir fal değildi açıkçası... Ama gerçekçiydi. Tavsiyeleri de çok mantıklı ve makuldu.bende naktaya 2 gün önce baktırdım gerçekten başarılı pembeci de değil sonuç olarak bişey diyemem henüz çıkan birlşeyi yok ama anda iyi olduğunu düşünüyorum
nakta telweede mi?
Değil mi ? Kaç gündür, epey oldu kahve içeyim de atayım deyip deyip unutuyorum. Hatırlayınca da üşeniyorum...Evet aura bı kez denedim cok uzun bakmıstı konusması da cok ıctendi abla gibi ordan can a sırac a eftelya ya baktırmıstım aslında baktıracak birsey yok sekilli cıkınca atayım dedim faldan uzaklaşınca uzun sure atarken bile enerjimi etkiler mi diye dusunuyorum o her gun attığım donemlerde resmen yerlerdeymiş enerji
evetnakta telweede mi?
naktayı araştırdım da çok olumsuz yorumlar vardı pek güvenemedim. sanırım kredisi de yüksek. telweeden kimseye baktırmadım şu zamana kadar. fal speti ya da binnazdan öneriniz var mı?
naktayı araştırdım da çok olumsuz yorumlar vardı pek güvenemedim. sanırım kredisi de yüksek. telweeden kimseye baktırmadım şu zamana kadar. fal speti ya da binnazdan öneriniz var mı?
banad aolumlu konuşmadı canım.fal sepeti dennis oalbalir.severim onuda.ama olumsuzsa oda söyler söyliyimnaktayı araştırdım da çok olumsuz yorumlar vardı pek güvenemedim. sanırım kredisi de yüksek. telweeden kimseye baktırmadım şu zamana kadar. fal speti ya da binnazdan öneriniz var mı?
Astrolilith ben de begendim ama fal. Yorumu degilmastroloji yorumu beklentiisyle atilmali.Evet mail ile bakan Derin...
Basirly'de Astrolilith'e astroloji yollamıştım.. İş konusundaki yorumu gerçekten de çok başarılıydı. Ama ilişki konusunda yanıldı... Zaten de bu astroloji deyip üzerinde durmadım açıkçası.
Orada biraz değişik bir yorumlama şekli olsa da Aura bende nokta atışlı yorum aldığım biridir. Can vardı bir de ama ilk yorumundan sonraki 2 yorumunu beğenmedim... Diğerlerini bilmiyorum...
Değil mi ? Kaç gündür, epey oldu kahve içeyim de atayım deyip deyip unutuyorum. Hatırlayınca da üşeniyorum...
Şu psikolojiye gelmek çok değerli gerçekten de. Buradaki bütün arkadaşlarım için bunu diliyorum şu anda.
Çok gerek yoksa da atmayın. Süprizli hayat daha güzel :))
fal işi elektrik işi bence de ben Binnaz da yüksek puanlı herkese baktırdım mesela:
açelya en kötüsüydü durumu bile bilemedi.
katiana sevdar a baktırdım vadesi var ama bana çok mantıklı geldi durumu bildi baya bildi hemde
benna ve gizem sitare durumu bildi ama vadeleri tutmadı.
kenan şahin tek soru astroloji baktrdım burç ,yükselen, gezegen harreketlerine göre yorumluyo değiişk ama kişilik analizleri ve geçmiş çok iyidi. geçmişi zamanını da tutturdu.
elif hanzade ilk baktırdığımda iyidi ama 2. hiç alakası yoktu.
maya demir: abartıldığı kadar iyi değil ama gelecekle ilgili tutturduğğu şeyler oldu tutturamadıkları da oldu.
selin imer: kadının puanı neden düştü anlamadım ama geçen yıl başkasıyla ilgili baktırdığım fal da hiç beklemediğim birinden bahsetti harf falan da vermişti çok saçma demiştim ama hakaten dediği gibi oldu ve tam tarif ettiği kişiyle tanıştım ve dedikelrini yaşadım. unutmuştum şimdi yine fala sarınca fark ettim.
mert göktürk: analizler durum doğru. zamanlar tutmadı.
burdaki yorumlardan gaza gelip nesibe ye fal attım sabah ama uzun sürüyo sanırım gelmesi :/
karşı tarafın hislerinde pembeci olmayacak gerçekleri söyleyecek birini önerir misiniz? geleceği bilmese de olur onun hislerini bileyim yeterli:)
Cikti mi peki denn8sin dedkleri sendeBende nedibe dennis melih oneririm ..falsepetinde diger siteleri bilmiyorum
bana gün ve ay zamanlaması verdi.
Cikti mi peki denn8sin dedkleri sende
Evet bugün geldi falı yani 3 gün bekledim ama beğendim. Kişilik analizleri durum saptamaları çok doğru. Gelecekle ilgili olması muhtemel durumlardan bahsetti şimdiye kadar baktırdığım tüm fallar aynı yönde verdikleri zaman dahil. diğer falcıların öngörmediği bi iki şey söyledi gelecekle ilgili ama olursa sürpriz olur yani. net tarih vermedi dönem söylemiş genelde harf vermiş. baktırılabilir yani tavsiye ederim ben ama üye olmayınca soru soramıyorsnz sanırım soru linki yoktu yada ben görmedim o yüzden üye olmak isteyebilirsiniz önce.
Evet bugün geldi falı yani 3 gün bekledim ama beğendim. Kişilik analizleri durum saptamaları çok doğru. Gelecekle ilgili olması muhtemel durumlardan bahsetti şimdiye kadar baktırdığım tüm fallar aynı yönde verdikleri zaman dahil. diğer falcıların öngörmediği bi iki şey söyledi gelecekle ilgili ama olursa sürpriz olur yani. net tarih vermedi dönem söylemiş genelde harf vermiş. baktırılabilir yani tavsiye ederim ben ama üye olmayınca soru soramıyorsnz sanırım soru linki yoktu yada ben görmedim o yüzden üye olmak isteyebilirsiniz önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?