Binnaz Abla

karşı tarafın hislerinde pembeci olmayacak gerçekleri söyleyecek birini önerir misiniz? geleceği bilmese de olur onun hislerini bileyim yeterli:)

O zaman nakta derim ben...
4 şey söyledi bana. 3 tanesini karşı taraftan teyid ettim. :)))
karşı tarafın hislerinde pembeci olmayacak gerçekleri söyleyecek birini önerir misiniz? geleceği bilmese de olur onun hislerini bileyim yeterli:)
bende naktaya 2 gün önce baktırdım gerçekten başarılı pembeci de değil sonuç olarak bişey diyemem henüz çıkan birlşeyi yok ama anda iyi olduğunu düşünüyorum

bende naktaya 2 gün önce baktırdım gerçekten başarılı pembeci de değil sonuç olarak bişey diyemem henüz çıkan birlşeyi yok ama anda iyi olduğunu düşünüyorum
bana baktığı fal da çok pespembe bir fal değildi açıkçası... Ama gerçekçiydi. Tavsiyeleri de çok mantıklı ve makuldu.
Zaten bir kaç mesaj evvel de söyledim. Yarın bir durumum var netleşecek olan. Ondan sonra çıkıp çıkmadığı belli olacak hem Nakta'nın hem Nehir'in... Yarın yazarım...

nakta telweede mi?
Değil mi ? Kaç gündür, epey oldu kahve içeyim de atayım deyip deyip unutuyorum. Hatırlayınca da üşeniyorum...
Şu psikolojiye gelmek çok değerli gerçekten de. Buradaki bütün arkadaşlarım için bunu diliyorum şu anda.
Çok gerek yoksa da atmayın. Süprizli hayat daha güzel :))

naktayı araştırdım da çok olumsuz yorumlar vardı pek güvenemedim. sanırım kredisi de yüksek. telweeden kimseye baktırmadım şu zamana kadar. fal speti ya da binnazdan öneriniz var mı?
banad aolumlu konuşmadı canım.fal sepeti dennis oalbalir.severim onuda.ama olumsuzsa oda söyler söyliyim

Astrolilith ben de begendim ama fal. Yorumu degilmastroloji yorumu beklentiisyle atilmali.
Bir de sozu acilmisken basirly de humeyra'nin fali bende an olarak efsanedir. Inanilmaz yakin gecmisi resimledi, kisilik analizleri de oyleydi. Sonraki fallari sanki baska biri gibiydi ama ilk fali dedigim gibi efsaneydi. Henuz cikmadi beklemedeyim ama soyledikleriyle ters gelisen bir durumum yok (cok sukur).

dennise baktırdım ya çok tatlı biri. hem olumlu konuştu bana baya ve tarih verdi bakalım cıkcak mı bilmiyorum...

Aynen öyle sana yazdığımdan bu yana her siteye girdim çıktım atmadım vazgeçtim. Aynen oyle cok haklısınız surprizler en guzeli :) insallah herkes bu sureci yasar kime atsam buna da ona da suna da evresinden ay atıp akisi bozmayım durumuna geldik sukur

Elips nesibe falini yorumladimi nasil buldun begendinmi..

Evet bugün geldi falı yani 3 gün bekledim ama beğendim. Kişilik analizleri durum saptamaları çok doğru. Gelecekle ilgili olması muhtemel durumlardan bahsetti şimdiye kadar baktırdığım tüm fallar aynı yönde verdikleri zaman dahil. diğer falcıların öngörmediği bi iki şey söyledi gelecekle ilgili ama olursa sürpriz olur yani. net tarih vermedi dönem söylemiş genelde harf vermiş. baktırılabilir yani tavsiye ederim ben ama üye olmayınca soru soramıyorsnz sanırım soru linki yoktu yada ben görmedim o yüzden üye olmak isteyebilirsiniz önce.

Ben uyeyim o siteye bska sitelere hic baktirmadim.nesibeye 2 kere baktirdim ikiside cok guzeldi..yakin gelecek de hisler kuvvetli..olaylari nedenleri kisilik analizi cok guzel ve yakin gelecek ..hissiyatli ve durust olduguna inaniyorum
Ben cok sik fal atmam ara ara eledim cogunu en hissiyatli bana gore nesibe dennis melih..ha bi cogu guzel analiz yapabilir ama bunlarin arti yakin gelecek on goruleri kuvvetli..birde olayin nedenini tam alarak anlatabilmwleri.

Soru kismi var uyesiz nasil oluyor bilmiyorum siteye yaz istersen onlarda sorunu kendisine iletirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…