Binnaz Abla

aklima gelmisken paylasmak istedim. bundan yaklasik 1.5 - 2 sene önce o zamanlar hoslandigim üniversiteden bir erkek arkadasimla aramizda birseyler gelisirmi gelismez mi diye bir kac yorumcuya sormustum.

Bu kisi ile aramizda herhangi bir iliski olmayacagini ve ondan bana cok iyi bir arkadas olacagini söyleyen ve bilen tek kisi Gizem Hatun'du. Pembeci falan desekte, bazen nokta atislari yapiyor. O zamanlar bu kisi ile ilgili danistigim yorumcular ve patlayan fallar:

Hüma Bal: Hüma'dan aldigim tek yorumdu. Ilk ve son olmustu fali begenmeyince. Bol nasihatli bir faldi...bu kiside huzuru bulacaktim güya. Bana ütopik gelmisti acikcasi, cünkü ben ihtimal vermiyordum. (Hüma gercekten komik)
Hira Soydan: iki kisi sormustum, bu kisi ile olur diye yorum yapmisti. Anlik durmu cok iyi bilmisti.
Benna Kücüker: kartlari güzel yorumlamisti, anlik durumu bilmisti, ama sonucu dogru baglamadi. Ucu acik bir yorumdu.
Selma Aydin: iliski kuracaktim güya

Aramizda bir iliski olmayacagini bilen diger kisi de Sennur Yildirim'di.

Selamlar ;

buradaki yorumlardan etkilenip dün dennise fal baktırdım toplam 5 dk lık bir fal , ve açıkçası memnun kalmadım sanırım enerjimiz tutmadı geçmişi bildi desem bilmedi gelecek çok muallakta kaldı yani elle tutulur bir yanı yok bilginiz olsun .

hadi ya şaşırdım. fal ya işte herkesle enerji tutmayabilio

Falların çıkıp çıkmadığı aylar yıllar sonra anlaşılıyor değilmi?
Ben tam bıraktım kafamda derken ki burdaki duruma da yazdım ex karşıma çıktı şaşırdım ama beklıyordumda cunku bunu soyleyen fallar vardı işin garibi o geldi hemde birazcık cekı duzen vererek ama ben hala hazmedemiyorum sonum yok diyerek ayrılmal istiyorum ama biryandanda kaderimdir diyede itmek istemıyorum napsam karar veremedim siz olsanız evet uzun sureli sevdıgınız, tek kişi tam bıraktım dıyorsunuz karsınıza cıkıyor ama uzaklıgınız ımkansızlıgınız hazmedemuyorsunız ayrılma kararı alırmısınız uzaklıgını bilip ümit ederekmi yaşarsınız yoksa tamamen söküp atarmısınız ikiside pişmanlık yaratabilir çünkü yıllar sonra ahh keşke gelmiş ken itmeseydim diyerek te günler berbat gecebilir hangisi yapılmalı?????

Ben denedim geçmiş analizi çok iyi
denemedim denesem mi diye soruyorum:S
Ben geçmişi çok iyi analiz ettiğini gelecek içinde olası şeyler söyledği diyebilirim:) tabiki daha olmadı yaşanmadı ama çok gerçekçi yaşadığım durumları söyleyen yorumlar gelecek bazında bana daha gerçekçi geliyor:)

aynen öyle. zamanla taslar yerine oturuyor ve yorumcularin bazilari bos konusmadigi ortaya cikiyor. x kisi hakkinda söyledikleri y kisi de cikti.. bu da enerjilerin karistigini gösteriyor. bende hep öyle oldu, fallar cogunlukla cikti.

kalbinin sesini dinle, icinden geldigi gibi yap, ozaman pisman olmazsin.

Nasıl yani x için dedikleri y de mi. çıktı kimin falı bu?
evet benimde çogu falım çıktı zaten birazda ondan kararsızım
kalbim bırakma dıyor sabret dıyor ama kırar bu seni dıyor mantıgım dırekt bırak bunla sonun yok daha da baglanma dıyor beyaz melekle kırmızı seytan oturur ya omzumda onun gıbıyım
ama bir bayan olarak sorarsak 1yıldır gorusmedıgın adam gelırse ama senle buluşmadan giderse ozaman kaçmanım zamanı değilmidir? buyaptıgı yanlış çünkü

gelecegi düsünme cok, gelecekte ne olacagini bilmiyoruz. icinden geldigi gibi yasa yani carpe diem :))

valla biliyorlar ya:))

onlarin sözlerine dayanarak yasarsak hayatin dogal akisi bozuluyor bence. ben fal atmayali 22 gün oldu kafam mis :)) ne bilemeyenler oldu bazi arkadaslarimda, hatta birine üc falci da adamin hayatinda biri var dedi fakat adamin hayatina alacak durumu yoktu hatta kendisi söylemis bunu.. hayatina yeni birisi girecek dediler, tam tersi oldu o adam hayatina geri döndü mesela.. garanti yok.

Aynen öyle bazen de çok biliyorlar benim tel. de baktırdıklarım mesela 10şeyden 5i çıktı bana ex ile ilgili ama yenisini tutturamadı lar mesela ve banada hayatımda biri var dedıler boşa günahını aldım beni ex dende çok sevmiş onu oyuzden bitirdim benden sogudu bu soguma olayınıda biri. bildi ki ben bunu kastediyorum zaten birde hepsi parça parça görüyorlar bırı adamın eb gıcık huyunu goruyor sadece oburu iyiyi yorumunuda ona gore yapıyor ben tekrar dınledıkce falları şok oluyorum :) ama aylar sonra çıkıyorlar herşey çıktı bir görüşme çıkmadı mesela olmuyor fala endeksli yaşamıyorum ben zaten kararsızım hâlâ abii nasıl çıkıyo dıyorum...

Arkadaşlar foruma üye olmayan bir arkadaşım naktaya fal atmış bir hafta önce, hala bakmamış kadın. Yakın zamanda baktıran oldu mu? Falı falan mı bıraktı bizim olumsuzluklar kraliçesi yoksa :))

Arkadaşlar foruma üye olmayan bir arkadaşım naktaya fal atmış bir hafta önce, hala bakmamış kadın. Yakın zamanda baktıran oldu mu? Falı falan mı bıraktı bizim olumsuzluklar kraliçesi yoksa :))
Merhaba canim,
Biraktigini sanmam, yogundur belki de. Duvarina yaziyor bazen mesgul oldugu ve bekletecegi zaman. Arkadasina da yazmis olabilir hatta tahmini ne zaman bakacagini.
Nakta benim gozumde olumsuzluklar kralicesi degil tabi o ayri ben gercekci ve durust (nadir falcilardan) seklinde tanimliyorum kendisini :)

bana bi kaç gün önce baktı ama 5-6 gün kadar bekledim. her gün 1-2 tane ancak bakıyor sanırım bu ara. Leyla_74 'e katılıyorum bana da olumsuzluklar kraliçesi değil :)

bana bi kaç gün önce baktı ama 5-6 gün kadar bekledim. her gün 1-2 tane ancak bakıyor sanırım bu ara. Leyla_74 'e katılıyorum bana da olumsuzluklar kraliçesi değil :)
Ilave yapmak istedim. Bana baktigi ve belirsiz gordugu seyler de var ozellikle son falinda (ben olumsuz diye nitelendirmek istemiyorum o yuzden belirsiz diyorum) ama o andaki durumu net yansitiyor. Benim icin okudugum fal bir haberci diye dusunuyorum. Ve kadersel olaylar haricinde carki kendimiz dondurebiliriz en azindan elimizden geleni yapabiliriz diye dusunuyorum. Bu tipki birinin bana "oraya gitme, orada senin moralini bozacak seyler oluyor" diyen birinin tavsiyesi gibi. Dinlemezsem, gidersem moralim gercekten bozulabilir, gitmezsem riski almamis olurum. Her tercih bir vazgecistir sonucta. Benim olayim da ben zaten elimden geleni yapmadan cekip gitmem gidemem o yuzden tabi faldan beklentilerim uyusmayabilir cogunlukla. Bana cogunlugun verdigi vade hep eylul ekim. Ekimin ortasi oldu ama benim fallarim pat-la-ma-di. Cunku bu sekilde soyleyerek o cokme enerjisini ustume almak istemiyorum. Vadeler uzar sarkar, onemli olan ne istedigimi bilip o yolda kendimi bozmadan gitmeye calismak bence...
Nakta icin basladim yazmaya, ama bir suredir yazmamanin getirdigi ozlemle genele cevirdim yazimi.
Hepiniz sevgiyle kalin, guzel seyler olsun hayatlarimizda, ozlemisim buraya yazmayi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…