Bana baktığı fal feci negatif enerjili bir faldı canım. O yüzden ona o lakabı taktım :)) Falını dinleyince üzerime ağırlık çökmüştü :/Merhaba canim,
Biraktigini sanmam, yogundur belki de. Duvarina yaziyor bazen mesgul oldugu ve bekletecegi zaman. Arkadasina da yazmis olabilir hatta tahmini ne zaman bakacagini.
Nakta benim gozumde olumsuzluklar kralicesi degil tabi o ayriben gercekci ve durust (nadir falcilardan) seklinde tanimliyorum kendisini :)
2_3 aydir hic online fal atmayan biri olarak kendimi kutluyorum sadece arada bir yuzyuze baktiriyorum o da eglencesine.Bu kivama geldigim icin cok mutluyum :)),akisina birakmak en guzeli.
Insallah guzel seyler gelisir arkadasinin hayatinda.Nakta arkadaşıma göndermiş falını ama sorduğu iki kişiyi yanlış yorumlamış yani kişilik olarak. Apayrı karakterdeler gerçekten tanıdığım kadarıyla. Anı bilemedi ama belki geleceği tutturur arkadaşıma.
Ben uyeyim o siteye bska sitelere hic baktirmadim.nesibeye 2 kere baktirdim ikiside cok guzeldi..yakin gelecek de hisler kuvvetli..olaylari nedenleri kisilik analizi cok guzel ve yakin gelecek ..hissiyatli ve durust olduguna inaniyorum
Ben cok sik fal atmam ara ara eledim cogunu en hissiyatli bana gore nesibe dennis melih..ha bi cogu guzel analiz yapabilir ama bunlarin arti yakin gelecek on goruleri kuvvetli..birde olayin nedenini tam alarak anlatabilmwleri.
soracak bişi bırakmamış zaten. gelecekle ilgili çıkar diye bi beklentim olmuyor genelde faldır sonuçta ama sizin öngörüleriniz gerçekleşti mi?
Naktaya 2 ay önce ilk kez fal baktırdım.Anı bilmişti zaten genel ayrıldık dediğinde çoğu falcı üzgünsün vs tutabilecek şeyler söylüyorlar.İki konu ile ilgili bakmıştı biri ile ilgili söylediği çıktı.Diğeri için 11.ay diye net vade verdi beklemedeyim.Bana yeşilçingene genelde vade olarak dahi çıkar.Uzun zamandır vade göremiyordu. Geçen gün baktırdığım falda bir ay içerisinde küçük bir ihtimal iletişim olabilir dedi.Yani nakta ile vade olarak şuan paraleller o yüzden naktanın falından yana da baya umutlandım.Birde nakta bana resmen bir şehir ismi verdi burdan biri çıkacak dedi karşına daha önce kimseye böyle dediği oldumu??İlginç geldi.
bana işle alakalı bir kişiden bahsederken tam isim verdi ben ve dinleyen arkadaşlarım baya şaşırmıştık:) ya da hayatıma girecek kişinin işini bildiği olmuştu
Naktaya 2 ay önce ilk kez fal baktırdım.Anı bilmişti zaten genel ayrıldık dediğinde çoğu falcı üzgünsün vs tutabilecek şeyler söylüyorlar.İki konu ile ilgili bakmıştı biri ile ilgili söylediği çıktı.Diğeri için 11.ay diye net vade verdi beklemedeyim.Bana yeşilçingene genelde vade olarak dahi çıkar.Uzun zamandır vade göremiyordu. Geçen gün baktırdığım falda bir ay içerisinde küçük bir ihtimal iletişim olabilir dedi.Yani nakta ile vade olarak şuan paraleller o yüzden naktanın falından yana da baya umutlandım.Birde nakta bana resmen bir şehir ismi verdi burdan biri çıkacak dedi karşına daha önce kimseye böyle dediği oldumu??İlginç geldi.
Gerçekten hisli biri o zaman.Asıl konuyu bildimi peki sende yada daha vaden var mı?bana ismi ya da soyadı X olan biri senden yardım isteyecek destek olacaksın dedi. o sıra ihtimal vermiyordum 2-3 hafta sonra soyadı öyle olan bir arkadaşım aradı bir şeyler danıştı yardımcı oldum. Bunu gördü sanırım.
Önceki mesajıma istinaden ;bana baktığı fal da çok pespembe bir fal değildi açıkçası... Ama gerçekçiydi. Tavsiyeleri de çok mantıklı ve makuldu.
Zaten bir kaç mesaj evvel de söyledim. Yarın bir durumum var netleşecek olan. Ondan sonra çıkıp çıkmadığı belli olacak hem Nakta'nın hem Nehir'in... Yarın yazarım...
Gerçekten hisli biri o zaman.Asıl konuyu bildimi peki sende yada daha vaden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?