Binnaz Abla

Bana baktığı fal feci negatif enerjili bir faldı canım. O yüzden ona o lakabı taktım :)) Falını dinleyince üzerime ağırlık çökmüştü :/

Nakta arkadaşıma göndermiş falını ama sorduğu iki kişiyi yanlış yorumlamış yani kişilik olarak. Apayrı karakterdeler gerçekten tanıdığım kadarıyla. Anı bilemedi ama belki geleceği tutturur arkadaşıma.

2_3 aydir hic online fal atmayan biri olarak kendimi kutluyorum sadece arada bir yuzyuze baktiriyorum o da eglencesine.Bu kivama geldigim icin cok mutluyum :)),akisina birakmak en guzeli.

+1 ben de kendimi kutluyorum 22 gün oldu sadece bir rüya yorumlattim onu saymiyorum . icimden gelmiyor nedense huzurumu hic bozasim gelmiyo böyle daha güzel. düsün düsün nereye kadar :))

Insallah guzel seyler gelisir arkadasinin hayatinda.
Tamamen enerji meselesi elbette buna herkes katiliyordur muhtemelen ama bir duydugum sey daha var o da, eger biz fali atarken bu kisi falima iyi bakar mi acaba tereddutu duyuyorsak bu tereddut enerjiyi etkiliyormus. Yani iyi bakacagina inanarak atmak gerekiyormus. Cunku nakta bende ilk falindan itibaren inanilmaz (enerjim de tuttu diye dusunuyorum tabi) saydi ani takir takir. Soyledigi cumlelerin her birini ya duymustum zaten, ya da sonrasinda duydum. Acaba mi diye hic atmamak lazim. Ben biraktim simdilik bir ayi gectim (bu konuda kesin konusmak zor oluyor sonucta )
Son olarak klasik temennimi yineliyorum, olumlular ciksin olumsuzlar patir patir patlasin :)

soracak bişi bırakmamış zaten. gelecekle ilgili çıkar diye bi beklentim olmuyor genelde faldır sonuçta ama sizin öngörüleriniz gerçekleşti mi?

Yakin gelecek evet oldu analizleri guzeldi olaylari gidisati konusunda ongoruleri iyi nesibe tarih vermez yakin zaman uzak zaman der vermedigi daha iyi tarihe takilip oteleyebiliyoruz zamana takilmamak lazim

Naktaya 2 ay önce ilk kez fal baktırdım.Anı bilmişti zaten genel ayrıldık dediğinde çoğu falcı üzgünsün vs tutabilecek şeyler söylüyorlar.İki konu ile ilgili bakmıştı biri ile ilgili söylediği çıktı.Diğeri için 11.ay diye net vade verdi beklemedeyim.Bana yeşilçingene genelde vade olarak dahi çıkar.Uzun zamandır vade göremiyordu. Geçen gün baktırdığım falda bir ay içerisinde küçük bir ihtimal iletişim olabilir dedi.Yani nakta ile vade olarak şuan paraleller o yüzden naktanın falından yana da baya umutlandım.Birde nakta bana resmen bir şehir ismi verdi burdan biri çıkacak dedi karşına daha önce kimseye böyle dediği oldumu??İlginç geldi.

bana işle alakalı bir kişiden bahsederken tam isim verdi ben ve dinleyen arkadaşlarım baya şaşırmıştık:) ya da hayatıma girecek kişinin işini bildiği olmuştu

bana işle alakalı bir kişiden bahsederken tam isim verdi ben ve dinleyen arkadaşlarım baya şaşırmıştık:) ya da hayatıma girecek kişinin işini bildiği olmuştu

Ciddi misin ay çok mutlu oldum şuan :) Nakta bana çok olumlu konuşmuştu.Bir yolun var Sema ya geçen sene baktırdığım fal gidişatı şuana kadar şaşmadan yaşadım yıl içinde ama naktayla semanın sonuç aynı değildi o yüzden korkuyordum.Semanın dediği gibi sonu olur diye. Rahatladım :)

bana ismi ya da soyadı X olan biri senden yardım isteyecek destek olacaksın dedi. o sıra ihtimal vermiyordum 2-3 hafta sonra soyadı öyle olan bir arkadaşım aradı bir şeyler danıştı yardımcı oldum. Bunu gördü sanırım.

Gerçekten hisli biri o zaman.Asıl konuyu bildimi peki sende yada daha vaden var mı?

Binnazda Rojda Demir’e baktıran var mı? Bugün kahve baktırdım ve beğendim açıkçası. Başka baktırıp yorum yapabilecek var mı?

Önceki mesajıma istinaden ;
Nakta ve Nehir'in yorumu bugün netleşti... Nakta zamanı ile bildi. Nehir daha geniş bir zaman ( yıl bitmeden ) demişti.
Tekrar dinledim Nehir'i sonucu aldığınızda içimizden birinin yapacağı hareketi tarif etmiş falında ... Arkadaşım yapmıştı haberi aldığımızda :)) Çok şaşırdım... Ama Nehir çok pahalıııı....

Gerçekten hisli biri o zaman.Asıl konuyu bildimi peki sende yada daha vaden var mı?

asıl konu için dediği şey hala beklemede ama tespitleri analizi gidişat hep dediği gibi. bunun dışında işimle eğitimimle ve genel yaşamımla ilgili ne dediyse doğru. ve çokğu kez aklımda dahi olmayan şeylerden bahsetti oldu o yüzden hislerine güvendiğim nadir kişilerden.

Nakta ile ilgili yorumlara çok şaşırıyorum. Ben aşk kartları atmıştım 2,5 ay önce. Sesli bakmıştı. Ne tarih ne geçmiş ne yakın gelecekteki olaylar ne de fiziksel tarif vermişti. Karakter analizlerinin de bir kısmı yanlıştı. Sadece karşı tarafın ağzından konuşup şöyle şöyle hissediyor demişti. Siz hangi fala baktırıyorsunuz ki? Fala tövbe etmemiş olsam yeniden baktırırdım. Ama şeytan dürtmüyor değil.

Nehirin geçen yıl Ağustos ayında baktığı falı tekrar dinledim. Gelecekle ilgili söyledikleri gerçekleşmedi ama geçmişi ve anı güzel yorumlamış. Yakın bir arkadaşın aslında kötülüğünü istiyor ve seni yanlış yönlendiriyor demiş. O doğru çıkmış ama. 4 ay sonra bir arkadaşımın gerçek yüzünü görüp hayatımdan çıkardım. Falı bile beraber dinlemiştik oysaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…